Oostenrijk: pro-asiel-verenigingen inden € 96 miljoen aan subsidies

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat het de linkse goedmenschen bij de “vluchtelingencrisis” slechts in beperkte mate om de hulp aan individuele lotgevallen gaat, is waarschijnlijk iedereen wel duidelijk. In de eerste plaats gaat het hen namelijk om de vernietiging van Duitse waarden, van Duitse cultuur en van het Duitse volk, in de tweede plaats om geld.

Mitteleuropa

Vooral verenigingen die zich sterk maken voor meer “vluchtelingen” zien hier een economisch potentieel. Met name dienen hier genoemd te worden: Caritas, “Fair en sensibel – politie en Afrikaanse vrouwen”, de “Islamitische Federatie” of de “Turkse Islamitische Cultuurvereniging.”

Zulke verenigingen werden al voor de grote volksverhuizing jaarlijks met € 5 miljoen gesubsidieerd. Door de volksverhuizing, die de belastingbetaler sowieso financieel overbelast, moet deze nog meer betalen: de subsidiëring van zulke verenigingen steeg met een ongelooflijke 700%. In de afgelopen 4 jaar maakte de Oostenrijkse staat een bedrag van € 96 miljoen los, waarvan € 80,4 miljoen in de laatste twee jaar. Dit jaar is in de statistiek niet inbegrepen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijk: pro-asiel-verenigingen inden € 96 miljoen aan subsidies

  1. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Big business! Geen verrassing.

    Like

  2. Marlies zegt:

    Is er nog IEMAND die gelooft dat wij het tij kunnen keren?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Geloven doe je in de kerk, joh! Bézig blijven, níet opgeven!

      Geliked door 1 persoon

    • kampersrene zegt:

      Ten tijde van WO 2 werd die vraag ook gesteld en het is allemaal in orde gekomen .We mogen de moed niet laten zakken. We zijn niet alleen met onze overtuiging! De reacties die hier worden neergeschreven is ook de mening van vele duizenden over gans Europa ! Het zijn de rechtsen , wij zijn geen krapuul zoals links . Wij wachten het juiste moment af

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Marlies, natuurlijk zal het tij keren.
      Het zal nog wel even duren, maar hoe slechter hel gaat hoe duidelijker het zal worden dat rechts uiteindelijk de eindoverwinning zal behalen.
      De overheid is levensgevaarlijk en de hoofdschuldige!
      De islam is slechts ’n barrièrre die opgeruimd moet en zal worden.

      Geliked door 1 persoon

  3. guusvelraeds zegt:

    Met datzelfde bedrag zou in opvangkampen in de eigen regio het tienvoudige aan vluchtelingen geholpen kunnen worden. Geholpen met kleding, tenten en/of tijdelijke noodbehuizing, voedsel en medische zorg.

    Kortom primaire zorg die er echt toe doet en geen onzinnige integratie cursussen van bureau’s die in handen zijn van de linkse asiel maffia.

    Met die 96 miljoen is in een Europees land slecht een begin gemaakt voor eerste opvang. Daarna komen de structurele kosten jaar in jaar uit. Velen van de “vluchtelingen” zijn tot aan hun dood veroordeeld tot de sociale opvang systemen. Niet weinig van die vluchtelingen vinden dat prima en de autochtone burger moet het gelag betalen.

    Ik moet de hele avond denken aan die leraar basis onderwijs die Frau Merkel toeriep dat hij dit nieuwe schooljaar “geen enkele nieuwe leerling” in zijn klas had gekregen van Duitse origine.

    Kunnen we ons de lange termijn gevolgen hiervan voorstellen.

    Er is een voordeel als de islamisering straks totaal en 100% is.

    We hoeven dan niet meer na te denken over de dagelijkse keuzes die we doen qua kleding, eten en algemene omgang met elkaar want de islam is dan de leitkultur geworden.

    Like

    • kampersrene zegt:

      Moet het niet zijn …..Ahmed Heijn ?

      Geliked door 1 persoon

    • tippelaar zegt:

      Guusvelraeds, u gunt ook moslims een menselijk bestaan zo te zien. U wil nog noodhulp geven maar dan in de regio. U bent nog te goed voor moslims. Helemaal geen enkele vorm van hulp, dat is het allerbeste. Laat ze het maar zelf uitzoeken. Als ze daarbij, of daaraan dood gaan, het zij zo. Allah is barmhartig. Ik snap niet waarom die moslims zich dan zo druk maken over het feit dat zij lijden. Dat hoort zo. Ze moeten blij zijn dat ze mogen dood gaan. Lees de Koran en u ziet mijn gelijk.

      Like

  4. kampersrene zegt:

    “”Grenzen open voor alle fluchtelingen”” want wij houden van geweld , wij zijn dol op verkrachtingen , wij steunen de aanslagen “” onze kleur is rood zoals het bloed van onze slachtoffers….Allahu Akbar…. Rot und Grun Akbar….

    Like

  5. tippelaar zegt:

    De zieligheidsindustrie levert goed geld op. Is al jaren zo. Tegenstanders van deze industrie doen er goed aan om op alle manieren , propaganda te voeren tegen deze zieligheidsindustrie. Laten we eens bij het makkelijkste beginnen: “Geen geld meer geven aan collectes voor welk doel dan ook.” Uw mening dan ook openlijk uitdragen op verjaardagen, praatje met de buren, enz. Ik heb een sticker op mijn brievenbus met de tekst: “Aan de deur wordt niet gekocht, voor collectes niet bellen, jehovas niet welkom, Geen pakjes afgeven op nr 25”. Uiteraard is dat laatste optioneel. Daarnaast heb ik nog de bekende ja/nee sticker op de deur. Op mijn tuinhek het bekende blauwe bord art 461 van het wetboek van strafrecht: “verboden toegang”. Ook heb ik nog op 2 goed zichtbare plaatsen het bord: “camerabewaking” hangen en die cameras hangen er ook en ze doen het. Zoals u ziet is mijn vertrouwen in de medemens nagenoeg gereduceerd tot nul, daarom zit ik ook hier op E.J.Bron. De laatste gelijkgezinden. Ik voer ook geen discussies meer met anders denkenden, volkomen zinloos. Mijn stem gaat alleen naar de PVV, de rest, weg ermee.

    Geliked door 2 people

  6. koddebeier zegt:

    Net als in Oostenrijk financieren de meeste West Europese landen door subsidies aan dubieuze linkse clubjes hun eigen ondergang !!!

    Geliked door 1 persoon

  7. Wachteres zegt:

    Het resultaat van de pro-asiel en de instroom uit de EU:

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20170924_03091567

    Massale vechtpartij tussen jongeren in Borgerhout nipt verijdeld

    De Antwerpse politie heeft zaterdag een massale vechtpartij tussen twee groepen jongeren in Borgerhout kunnen afwenden. Ze kwam massaal ter plaatse en arresteerde één verdachte. Later op de dag werden nog eens 15 jongeren meegenomen voor verhoor en controle. ‘Een vechtpartij van deze orde, incluis wapens, al dan niet verstopt, dat is uitzonderlijk’, vertelt de woordvoerder van de politie.

    Een bemiddelingsteam van de lokale politie had signalen opgevangen dat er in Borgerhout zaterdagnamiddag een confrontatie zou zijn tussen een groep jongeren van Oost-Europese origine en een groep van Noord-Afrikaanse origine.

    Volgens de Antwerpse politie is de aanleiding van de confrontatie een eerder conflict dat al langer broeide, voor een groot stuk op sociale media. Een groep van voornamelijk jongeren van Tsjetsjeense afkomst zou naar Antwerpen zijn afgezakt om ‘revanche’ te’ nemen op de Noord-Afrikaanse jongeren, die voornamelijk van Borgerhout en Deurne kwamen. De Tsjetsjeense jongeren hadden hun uitgebreide vrienden- en kennissenkring in Antwerpen aangesproken om hen te helpen, zegt de politie.

    Like

  8. tippelaar zegt:

    Hoe meer ze elkaar afmaken hoe duidelijker het hopelijk wordt voor degenen onder ons die met politiek correcte oogkleppen oplopen om eens ergens anders op te stemmen dan uiterst links, hoewel iemand die uiterst links is, is al geestelijk gestoord dus daar valt niet mee te praten.

    Like

Plaats een reactie