SPD-politicus: “Verkrachters over Duitsland verdelen, niet uitzetten!”

Screenshot_56

Criminele asielzoekers uitzetten? NEE! “Ook criminelen zijn dragers van mensenrechten.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs werden 8 Afghanen naar hun land van herkomst uitgezet. Deze werden volgens berichten in de media deels vanwege “de meest gruwelijke seksuele delicten, zoals verkrachting, seksueel kindermisbruik en zwaar seksueel misbruik”, verwijderd uit het land.

Mitteleuropa

Volgens de SPD-politicus voor Binnenlandse Zaken en parlementslid Rüdiger Veit (foto) mogen er geen criminelen uitgezet worden, omdat dit niet verenigbaar zou zijn met de mensenrechten. Zijn oplossing voor zulke problemen: de criminelen moeten in Duitsland verdeeld worden, waar ze dan hun straf moeten uitzitten, om daarna weer te worden losgelaten op het volk.

Letterlijk zei Veit voor de publiekrechtelijke zender “Deutschlandfunk” het volgende: “Het gaat om de vraag of we hen kunnen blootstellen aan een concrete bedreiging voor lijf en leden. En ook bij criminelen – daar zou ik graag nog eens nadrukkelijk op willen wijzen – kan het niet zo zijn dat zij, alleen omdat ze uitgezet worden, dan vroeger uit de gevangenis of zelfs voor hun veroordeling uit voorarrest ontslagen worden.”

Als je bedenkt dat crimineel geworden “vluchtelingen” zich vaak lange tijd tegen de autoriteiten verzetten, voor de rechtbank vaak milde straffen krijgen, dan is de eis naar een uitzetverbod voor seksuele misdadigers des te drastischer.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op SPD-politicus: “Verkrachters over Duitsland verdelen, niet uitzetten!”

 1. Sabeltant zegt:

  Waarom zijn die socialisten zo vaak de weg kwijt?
  Geen enkel land in de wereld gaat erop vooruit bij de invoering van het socialisme als je een beetje nadenkt weet zelfs een kind van 14 waarom.

  Geliked door 3 people

 2. Mirjam zegt:

  Weer zo’n debiel en dat vlak voor de nieuwe verkiezingen. Eigenlijk voor de AFD een goede zet door deze achterlijke partij, want daardoor wordt eens temeer duidelijk dat Duitsland de weg kwijt is in de realiteit.

  “Het gaat om de vraag of we hen kunnen blootstellen aan een concrete bedreiging voor lijf en leden.”
  Wie kunnen blootstellen? De criminelen of de burgers die van en door dit tuig de slachtoffers zijn? Erkend deze ‘gek’ nu niet wat hij zegt?. Dus op brute wijze verkrachten en molesteren, vaak zelfs doden van de slachtoffers en burgers van Duitsland, is niet zo erg als de ‘concrete bedreiging’ voor lijf en leden welke deze duivels, wat ze sowieso verdienen door hun gedrag, aan blootstaan?
  In hun land is het gangbare zaak dat verkrachtingen bij de dagelijkse gang van zaken behoort en de strafmaat is daar ook gelijk aan en dat is niet voor niets. Het zijn wilden die zich niet kunnen gedragen en voor zulke ‘daden’ moet je op de blaren zitten en niet gepamperd worden. Die strafe muss gleichwertig sein an das verbrechen herr Veit, unter welchem Stein sind sie hervor gekrochen? Gewoonweg tè gek voor woorden.

  Geliked door 3 people

  • tjonge zegt:

   “Weer zo’n debiel en dat vlak voor de nieuwe verkiezingen”
   .
   enige idee hoeveel potentiële stemgerechtigden zijn geïmporteerd afgelopen 5 jaar die die opmerking wel zien zitten ?

   Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Kleine correctie. In hun eigen land is verkrachten van ONGELOVIGEN niet strafbaar.

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Afghanistan is een land waar verkrachtingen aan de orde van de dag zijn en gewoon als normaal worden ervaren. Het hoort bij hun moslimcultuur. Zowel binnen als buiten deze cultuur worden verkrachtingen gepleegd. Bovendien is het grootste gedeelte van de overheid corrupt en ziet en laat het toe als iets wat gewoon is, horende bij hun cultuur en manier van leven, mede omdat hun ‘geloof’ de islam dit ook toestaat. Het is dus niet waar dat alleen het verkrachten van ongelovigen niet strafbaar is, maar het is sowieso een item dat gedoogd wordt en niet als echt strafbaar wordt aangepakt en behandeld. De enige die gestraft wordt is het slachtoffer, of dit nu een ongelovige is of een (islam) gelovige, dat maakt niets uit, want hun religie geeft aan dat beiden als de daders worden gezien en niet diegene die verkracht.

    Daarom is het ook beter dat dit tuig naar hun landen terug wordt verscheept en niet hier in Europa mogen blijven. Het zit in hun genen en ze zien het niet als een crimineel iets, omdat hun cultuur en geloof dat ook niet doen. We moeten fout gedrag niet pamperen, tolereren en toejuichen. Van begin af aan moet duidelijk zijn, tot hier en niet verder en anders bye bye, wegwezen en nooit meer terug.

    Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   De nieuwe ‘Duitsers’ zijn ook debiel en de meesten van hen zijn te lui om te stemmen of begrijpen het niet. Hoe dan ook zouden hun ‘stemmen’ niet veel kunnen uitmaken tegenover de realiteit die er nu aan het opkomen is in Duitsland. Het zal de score die de AFD zal behalen niet beïnvloeden, de burgers in Duitsland zullen zich toch alleen laten leiden door hun eigen wil en inzicht.
   Als er van Duitsers iets gezegd kan worden, dan is het dat ze altijd dat doen wat ze willen en dáár zal het van afhangen en niet van één uitspraak die toevallig iemand maakt op toevallig één moment. En vergeet niet, deze uitspraak is op zich niet zo gunstig voor buitenlanders, want er staat ook dubbel en dwars in vermeld dat zij zich schuldig maken aan wandaden en dat ze gevangenisstraf moeten ondergaan en alleen het ‘verzoek’ staat erin dat ze dan niet uitgewezen zouden moeten worden.

   Géén enkele linkse kan deze dubbele uitspraak met de realiteit en de wet vereenzelvigen als hij of zij, zo vlak voor de verkiezingen dit in de ether gooit. Het is geen feit, maar een farce en dat begrijpt iedereen. En die, welke het niet begrijpen, stemmen sowieso niet op verkiezingspropaganda, maar hebben hun keuze allang op mutti Merkel laten vallen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Juist door dit soort criminelen zoals die Rüdiger Veit zal het volk eindelijk de straat op gaan.

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Volkomen gestoord. Heel veel mensen die gestudeerd hebben of universitair opgeleid zijn lijken steeds gekker te worden.Ik heb het op forums gezien en vaak zeggen ze: ik heb dat en dat gestudeerd. Ze denken echt:” ik heb dat gestudeerd en ik heb nu de wijsheid in pacht” Ik merk dat ze een kromme denkwijze hebben en vraag me serieus af wat ze daar eigenlijk leren op die universiteit. Niet veel goed vrees ik. Dat ze hoog opgeleid zijn is voor die gasten al voldoende om voor de rest van hun leven niets meer bij te leren. Het papier voldoet voor de rest van hun leven. Ze beginnen hun verhaal ook vaak net de melding: ik heb dat of dat gestudeerd en als ze dat tikken of tegen me zeggen? Dan weet ik: al er komt niet veel zinnigs uit In de plaats van een echte intellectueel zijn ze zeer beperkt in hun denkwijze. Ook los van de realiteit. Dat zal met die vent hierboven ook het geval zijn.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Bekend verschijnsel! Maar je komt het niet alleen tegen bij forums op TV en zèlfs niet alleen bij Links.
   Dat soort type vind je overal; onder ons, zogezegd…

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ze denken dat ze iets geleerd hebben van hun ”studie” Rensk.
   Maar ze hebben nog steeds niet begrepen dat ze zich hebben laten hersenspoelen tot het com. soc. gedachtengoed, waarbij ze denken dat ze een gutmensch zijn en dus geen fouten kunnen maken.

   Like

  • mahoog zegt:

   Hoe langer gestudeerd,hoe langer blootgesteld aan de marxistische hersenspoeling …. bezie jullie elite leider met zijn 8 jarige curses ”historie”…….ik heb ook enige hoogopgeleiden in de familie…..het zelfde gezeur.

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  De dagelijkse realiteit in Duitsland. Maar ook in Nederland, België, Frankrijk, Swediah … Naar dit soort volk gaan onze belastingcentjes!! De afgelopen decennia zo’n 350 M I L J A R D!! En het wordt allemaal nog véél erger. Over 20 jaar is 1 op de 3 een mohammedaan. Merkel en al die andere Landverraders in de Leeuwenkuil dumpen! Ze hebben Europa verkloot!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Beter is het om ze op één plek te zetten, namelijk bij rüdiger en zijn familie in huis.

  Geliked door 2 people

 6. Pietersen zegt:

  Gestoorde ideeen is tegenwoordig de norm, ook het uitdragen er van is ok. Veel mensen zitten voor minder gekke ideeen in een inrichting maar deze geschifte man van de SPD krijgt er voor betaald en blijft op vrije voeten.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Als een als zogenaamde vluchteling in een land komt, waar die zogenaamde vluchteling een gevaar vormt voor de lokale bevolking. Dan is er maar 1 oplossing voor die zogenaamde vluchteling en dat is de daadwerkelijke doodstraf. (als iemand zich alle normen en waarden van die lokale samenleving schaad en een gevaar vormt voor die samenleving, waarom zou er dan wel rekening gehouden moeten worden met die crimineel.) Daaraan zit ook de verantwoording van diegene die deze zogenaamde vluchteling toestemming heeft gegeven om naar dat land te laten komen en toestemming heeft gegeven om deze zogenaamde vluchteling los te laten op de lokale bevolking. Dus de huidige politici zijn mede verantwoordelijk en moeten eveneens ter verantwoording geroepen worden voor hun misdaden tegen de lokale bevolkingen. Daar de huidige inrichting van de overkoepelende van de overheden niet meer zelfregulerend zijn, maar enkel tegen de bevolking gericht zijn, zullen alle politici weg komen met hun destructieve ideeën en handelingen. Zonder daar ooit voor verantwoording geroepen worden. Politici vormen nu een gevaar voor de gehele samenleving. De overheid zelf is zo verrot van binnen dat het trekpopjes zijn van de politici. Democratie? wat is dat? We leven allang in een politiestaat met een dictator die alles bepaald voor het volk. Alleen de meeste mensen van het volk heeft het niet eens door en hebben de illusie dat zij in een democratie leven. Zolang de bevolking niet in opstand komt tegen deze misstanden zal het van kwaad tot erger worden. Helaas gedragen de meeste onder ons als ware zombies en laten zich vrijwillig naar de slachtbanken geleiden door de politici.

  Like

 8. Marlies zegt:

  Godgeklaagd. Hopelijk gaat de SPD morgen naar hetzelfde aantal zetels als de PvdA.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Als ik Duitser was kreeg die morgen mijn stem.
  eh sorry, ik bedoel vandaag. Is het alweer zo laat?
  Met de SPD dan.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Wanneer gaan we er eens naartoe, wanneer je mensenrechten schendt, die van jou ook niet langer gelden? We hebben het hier ook niet bepaald over diefstal van een rolletje drop!

  Het is toch waarlijk te zot voor woorden om over mensenrechten te spreken terwijl de slachtoffers en naasten levenslang getroffen zijn, omdat aller laagst tuig het nodig vond dit te bewerkstelligen.

  Mensenrechten voor de Duitser bestaan blijkbaar niet langer, volgens parlementslid Veit. Nee, de rechten voor indringers die zich hier als beesten gedragen, die zijn belangrijk…

  Like

 11. Jan zegt:

  Groene Khmer leider Özdemir: AfD ers zijn nazis

  aapjes applaudisseren

  Like

 12. kampersrene zegt:

  SPD-politicus: “Verkrachters over Duitsland verdelen, niet uitzetten!” zodat ieder deel van Duitsland een beurd krijgt

  Like

 13. tippelaar zegt:

  afschieten die moslims

  Geliked door 1 persoon

 14. tippelaar zegt:

  Zou meneer Veit ook nog deze mening handhaven als zijn dochter was verkracht door 6 arabieren en daarna uitgescheurd en besmeurd, dood in een sloot werd terug gevonden?

  Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Vorig jaar werd de dochter van een Duitser verkracht door een “vluchteling” tot de dood erop volgde. Na de begrafenis hield die man een inzamelingsactie voor het nabij gelegen AZC. Conclusie: de linksmensch is te ver van het padje om ooit nog te kunnen veranderen.

   Geliked door 3 people

  • Ron Soeverein Mens zegt:

   Ik denk het wel. Misschien verontschuldigd hij zich nog ervoor bij de verkrachter dat zijn dochter zich heeft verzet tegen de verkrachting. Kunnen dit soort totaal hersenloze niet gewoon een spuitje krijgen.

   Like

 15. BertG. zegt:

  Hebben dat soort mensen geen familie, kinderen of kleinkinderen.
  Zit daar nou nooit iemand tussen die zo’n man eens aanspreekt op z’n achterlijke gedachtes.
  Het zal toch maar je opa zijn, die heb ’t nou niet bepaald goed met je voor dan.
  Hij gunt ze het ergste wat je maar bedenken.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Kijk, dit soort figuren willen dat wij misdadigers in feite niet meer als misdadigers zien, maar als ‘mensen met mensenrechten’.
  Als ik het goed begrepen heb, dan vindt deze onbenul eigenlijk dat misdadigers meer rechten hebben dan hun slachtoffers. Slachtoffers hebben allerlei gruwelijkheden ondergaan en hebben vaak levenslang, maar de daders mogen niet uitgezet worden vanwege ‘mensenrechten’.

  Maar….MENSENRECHTEN???

  Het kan toch niet zo zijn dat de daders overgeplaatst worden naar andere delen van het land waar ze dezelfde gruwelijkheden op onschuldige mensen begaan, en opnieuw talloze slachtoffers maken?

  Deze gestoorde SPD-er, én al degenen met dezelfde gedachten zijn een gevaar voor de samenleving. Hij en zijn soortgenoten zouden de politiek moeten verlaten.
  Gelukkig staat de SPD er in de peilingen niet al te best voor. Laten we hopen dat ze zo goed als weggevaagd worden.

  Geliked door 3 people

 17. Thom zegt:

  Eigenlijk wil ik het niet eens meer lezen en erop reageren, omdat ik bang ben het risico te lopen dat ik nog denk dat die lui een gram verstand hebben. Of ze zijn volkomen debiel of volledig kwaadaardig.

  Like

 18. Ruud.Beijer zegt:

  Ook in nederland barst het van de huichelaars. Zij willen graag meer islam en meer vluchtelingen. Ik kan alleen maar hopen dat hun vrouw of dochtertje als eerste aan de beurt is.

  Geliked door 3 people

 19. KeesP zegt:

  Waarom kunnen personen die de mensenrechten van anderen vertrappen, een beroep doen op diezelfde mensenrechten voor zichzelf? Begrijp ik echt niet.

  Geliked door 2 people

 20. Peter zegt:

  In een normale wereld zou zo’n iemand opgesloten zitten en elke dag medicatie toegediend krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  Als men dat leest, kan men niet tot andere conclusie komen dat de AfD moet een van de grootste partijen in Duitsland worden. Pathologische types als Rudiger Veit spreken over mensenrechten voor criminelen en verkrachters, maar herkennen absoluut niet de mensenrechten van autochtone kinderen en vrouwen en degradeert zijn eigen volk tot mensen die geen rechten of bescherming nodig hebben.

  Like

 22. Heniusz zegt:

  Iemand zou dergelijke Gutmensch achtigen eens duidelijk moeten maken dat “mensenrechten” alleen voor mensen bedoeld zijn, dus absoluut niet voor deze categorie “mensachtigen”.

  Like

 23. Cynicus zegt:

  Alweer een voorbeeld van de idioterie ten top. Niet te beschrijven zeg…..

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Krankzinnigheid en links schijnen aan elkaar verwant te zijn !!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Als je de schadelijke en schandalige wartaal hoort die de linksmens uitkraamt, moet je wel krankzinnig zijn om links te stemmen. Deze mensen zijn een gevaar voor de samenleving !

   Like

 25. GT zegt:

  Compleet gedenigreerde hersenen, zulks figuren zijn levens gevaarlijk, wat moeten deze mensen monsters een gruwelijke hekel hebben aan hun eigen autochtone burgers, en deze liever om het leven zien door genocide want dat gaat er in die koppen om!
  Klinkt bizar he, denk er maar eens over na, er zal wat moeten gebeuren in Europa en snel zo niet gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren, die geen mens voor ogen had gehouden dat dit nog eens zou kunnen gebeuren, maar…….die gene die dit veroorzaakt hebben zullen allen gearresteerd worden althans ze niet gelyncht worden?

  Like

 26. astrid zegt:

  Vroeger werd je de klas uitgestuurd of van een club verwijderd, als je je chronisch of ernstig misdroeg. Alleen op de linkse leerschool Aarde denkt men daar kennelijk anders over, daar troetelt men wat af met al die criminelen van de moslimse persuasie. Ik wens al die zogenaamde linkse vrijdenkers veel opgefokte moslims op hun pad en het liefst middels met een botte bijl in hun nek.

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  Zelfs als mohammedaan de linkse ‘deugmens’ de kop aan het afsnijden is, reutelt de deugmens nog steeds: ‘Welkom, welkom, welkom!”
  Ze zijn écht niet op andere gedachten te brengen.
  Ik ken enkele groen-rode, linkse, ‘feministische’ ‘sneeuwvlokjes’ die meteen in de gordijnen springen als ze ook maar vermoeden dat een realist iets negatiefs over hun geliefde mohammedaantjes zegt.
  Ook soppen ze bij elk ‘wijs’ woord van Klavert en bewenen ze Obama nog steeds.
  Natuurlijk zijn ze ook ‘koningsgezind’. Ik word er gewoon misselijk van.

  Like

 28. abouneenee zegt:

  Die vent is seniel, dat kon je al vermoeden toen je de foto zag…

  Like

 29. Jean zegt:

  Waar blijft de doodstraf voor dergelijk krapuul? Ik bedoel die Duitse huichelaar/lafaard en uiteraard dat geïmporteerd krapuul.

  Like

 30. Republikein zegt:

  Hebben Henk en Greet ook rechten?

  Like

 31. Flo zegt:

  Vlak voor de verkiezingen stond duitsland vol met posters van Schulz, gelukkig heeft hij genoeg imbecielen om hem heen die alle werbung totaal overbodig maken ,door dit soort lui ,hoeven we voorlopig geen zorgen meer te hebben over de opkomst van het socialisme .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s