Höckes voorspelling

Screenshot_77

(Door: “MPIG” – Vertaling: E.J. Bron)

Het vertrek van Petry (kleine foto) zal niet het laatste verlies van de nog zo jonge parlementsfractie van de AfD geweest zijn. Vermoedelijk zullen er uiteindelijk nauwelijks meer dan 50 oprechte mensen in de fractie verblijven. Deze ervaringen heeft Björn Höcke (foto) al in zijn deelstaatfractie in Thüringen mogen verzamelen, in andere deelstaatgroepen speelden zich gelijksoortige taferelen af en niet zelden was ook de partijvoorzitter Frauke Petry een aanwakkerend element in de een of andere ruzie.

PI News (2)

Nu stapt nog geen 24 uur na de publicatie van de eerste verkiezingsuitslagen de partijcheffin uit de nog niet geconstitueerde AfD-fractie, niet uit de partij en niet uit het parlement. Zodoende vervult ze de voorspellingen van Forsa-chef (opinieonderzoeksbureau), die er anders toch mijlenver naast zit. Kan dat toeval zijn?

In de kern van de zaak gaat het echter om het elementaire bestanddeel van de beroemde “Dresdner Rede” van Björn Höcke. Nee, niet vanwege het “monument van de schande” is hij in het middelpunt van de aanvallen terechtgekomen, dat was slechts het voorwendsel voor het schandaal, maar vanwege zijn analyse van de karakterloze carrièremakers, waarmee onze politiek tegenwoordig doorspekt is.

Citaat:

We moeten altijd bedenken: met Bernd Lucke is niet iedereen vertrokken die zich neergelegd heeft bij de rol van junior-partner in een toekomstige coalitie met een gevestigde partij. Veel van hen zijn gebleven. Dat zijn zij, die geen innerlijk karakter bezitten, die establishment zijn en establishment willen blijven of zo snel mogelijk tot het establishment willen behoren. En, beste vrienden . . .

[applaus]

… niet weinig van deze types dringen zich nu juist in deze weken en maanden naar voren als parlementskandidaten op de lijsten of als directe kandidaten in de kieskringen. En niet weinig zullen – dat moet men helaas aannemen – heel snel door de parlementaire glans en glamour van de hoofdstad gefascineerd worden. En niet weinig zullen zich heel snel heel goed voelen bij de manifestaties van de lobbyisten met gratis vreten en zuipen.

[applaus]

En niet weinig zullen na relatief korte tijd maar één ding willen: dat dit voor hen lang zo zal blijven. Beste vrienden, ik wil dat niet.

[applaus]

Ik wil verandering, ik wil een fundamentele verandering, ik wil de AfD als laatste evolutionaire kans voor het vaderland behouden. Ik wil dat we deze halve garen een streep door de rekening halen. Wij willen dat, want we weten: er bestaat geen alternatief bij de gevestigde orde.

Dat is de oorlogsverklaring aan de huidige politiek. Dat is de weg naar de toekomst voor ons land. Dat is de maatstaf waarmee onze politici zich moeten laten meten!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “MPIG”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, establishment, gezond realisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op Höckes voorspelling

 1. Drs.P. zegt:

  Wie was de MOL ???? Nu das niet zo moeilijk, het was partijcheffin Petry.
  Links zal altijd infiltreren in rechtse partijen zodat ze niet met de macht aan de haal kunnen gaan.
  Mat Herben was ook aan onze Pim toegevoegd om de partij te kunnen controleren.
  We denken toch zeker niet dat het “old boys” netwerk zich hun priveleges laat afnemen??

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Drs.P. (25 september 2017 om 18:24)
   Met het vertrek van Cheffin Petry is het succes van de AFD teniet gedaan. Het vertrouwen jegens de kiezer is geschonden. We juichten iets te vroeg. Krengela heeft het geschafft. De oppositie valt uiteen en stelt niets meer voor en staat weldra buiten spel.. Niet is te vies in het politieke spel. Het doel heiligt de middelen. Voor geld is alles te koop, ook eer, geweten en beginselen.
   Petry zal wel niet de enige infiltrant zijn in de partij. Petry zette een pokerface op en schudde de kaarten in het doorgestoken kaartspel. Het spel is nog niet uit. Even afwachten welke troeven er nog meer worden gespeeld. En wie heeft de zwarte piet toegespeeld gekregen. Zat Soros ook aan de speeltafel ???

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Drs P@ ben benieuwd hoe u zo zeker weet dat Petry de Mol was?

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Rensk:
   Weet ik ook niet zeker, maar als weldenkend mens doe je dit jouw jonge nieuwe partij niet aan, of misschien is het wel haar alter-ego dat opspeelt. Velen, zo niet alle nieuwe rechtse partijen zitten vol met machtsgeile egootjes die er niet voor het land zitten maar voor zichzelf! De anderen van de Afd wilden kei-kei-harde oppositie gaan ontketenen, maar deze frau wilde meteen mee regeren???? Mee regeren met die andere oostduitse domineesdochter annex pishoer en alleen maar concessies moeten doen???

   Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Het schokt mij wel. Altijd als het om kinderen of dieren gaat dan komt het bij mij hard aan.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Ik had al enige tijd het gevoel, dat de AFD was geïnfiltreerd. Mijn gevoel was dus weer eens juist. Er zullen nog wel enkele lieden door de mand vallen.
  Krengela heeft de AFD al buiten spel gezet voor de coalitiebesprekingen. De AFD wordt nu heel vakkundig om zeep geholpën. Dat heet anno 2017 democratie en politiek.
  We leven in interessante tijden. Hoe lang gaat het nog goedgaan ??? Wanneer wordt het vol wakker ??? Hoeveel druppels nog, eer de emmer overloopt ??? Wanneer is de maat vol ??? Wanneer barst de kruik ??? Wanneer breekt de hel los ??? Quo vadis ???

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar als het dan echt een geval van infiltratie is, speelde Petry haar rol aanvankelijk vrijwel perfect, om gaandeweg af te zwakken…..

   Like

   • Oeps48 zegt:

    Infiltreren is toneelspelen. En toneelspelen is een kunst. Niet iedereen verstaat de kunst, om in zijn/haar rol te blijven. Het doel van infiltreren is, om op het juiste moment te ploppen of te floppen. Daarmee blaas je van binnenuit de boel op. Er zullen nog wel meer infiltranten in de AFD zitten. Even opletten, wat er verder gaat gebeuren. Het zou mij niets verwonderen, als de AFD binnen de kortste keren helemaal uit elkaar valt. Zo schakelt de politiek de oppositie uit.
    Petry is waarschijnlijk door die sorossige vriend van Krengela vorstelijk betaald voor de door haar gespeelde rol.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Oeps, nou dacht ik toch dat jij iets van numerologie af wist.
    Blijkbaar doe jij maar wat. Reken nou even mee. Frauke is geboren op 01-06-1975
    Dat maakt 1+6+4 op, en dat is dan 11
    En waar staat het getal 11 voor in de numerologie?
    Juist, voor vernieuwing. 11 = Geboorte en verankering van het Nieuwe.
    En 11 wordt dan weer het getal 2.
    En waar staat 2 voor?
    Het getal 2 – Sleutelwoord: SAMENWERKING en TACT Deze energie duidt op verbinding, samenwerking, liefde, huwelijk of scheiding. De 2 is zeker niet iemand die de eenzaamheid verkiest, integendeel het gezelschap van anderen, het erbij horen is voor de 2 min of meer onontbeerlijk. De 2 is dikwijls geïnteresseerd in occulte zaken.

    Nou Oeps, waar blijf je nou met je complot theorieën.
    Ik kan er ook wat van hoor, als het dan toch moet.
    Daar is geen speld tussen te krijgen.

    Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Sommigen zien overal een complot in !
   Opvallend vaak bij de godsvolgers .
   Waarom ze dan het complot van de bijbel en de koran totaal ontgaat is me echt een raadsel .

   We kunnen natuurlijk niet in Petry’s hoofd kijken , dus laten we rustig afwachten wat ze gaat doen en dán analyseren .

   Hopelijk brengt dit de partij geen schade toe .
   Angela M . ligt op de loer om de AFD totaal af te branden , geef dat secreet géén kans !

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (25 september 2017 om 21:48)
    Jij zegt: “geef het secreet géén kans !”. Jammer voor jou, het is ijdele hoop, Krengela heeft het al geschafft. Het is al te laat. De schade is reeds aangericht.
    Krengela is een doorgewinterde politica. Zij laat niet met zich spelen. Zij staat boven en onder de wet. Zij gebruikt en misbruikt haar macht. Het doel heiligt de middelen. Zij duldt geen oppositie. Zij hanteert haar eigen definitie over democratie. Zij heeft de oppositie van binnenuit opgeblazen en uitgeschakeld. Zij offert Duitsland en Europa op voor het grotere satanische doel.
    Sommige mensen zijn zo kinderlijk eenvoudig, dat ze niet doorzien hoe de grote-mensen-wereld met complotten en intriges aan elkaar hangt. Er wordt met gespleten tong gesproken en worden meerdere agenda’s tegelijkertijd gehanteerd. Met mooie woorden zeggen ze andere dingen, dan de goegemeente verstaat.
    Wat niet mag zijn, is niet.
    Niets is, wat het lijkt, dat het is.
    Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Zalig zijn zij die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Kinderen worden in slaap gesust met sprookjes. De meeste sprookjes zijn echter verschrikkelijke vertelsels over haat, moord en doodslag. Maar dat hebben de onnozele kinderen niet door. Gelukkig ben ik de leeftijd, om nog in sprookjes te geloven al lang te boven.

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    De kans om de FVD schade en schande toe te brengen heeft deze achterbakse blindganger per direct BENUT en UITGEVOERD door voor de ganse wereld pers haar partij lachend en grijnzend voor het blok te zetten. Koren op de molen voor Eurofiele linkse deugers, die dansen en jubelen van blijdschap binnen 24 uur na de uitslagen, Dit wijf is een linkse intrigant!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Hadden ze nou maar Oeps bij de partij betrokken.
    Hij had het ze allemaal kunnen vertellen aan de hand van bijbel verhalen en de Niburu site, daar staat het gewoon allemaal in.
    Hij wist het gewoon en zag het lang van te voren aankomen, de getalletjes klopte ook al niet nadat hij aan het rekenen was gegaan.
    Maar eigenwijs hé, die AFD, ze willen gewoon niet luisteren wat Oeps allemaal te vertellen heeft.
    Dan was er niks aan de hand geweest.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Dat secreet doet al goed werk bij haar eigen club.

    Geliked door 1 persoon

   • Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

    Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

    Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

    Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Frauke Petry is een zeer intelligente vrouw en een zeer kundig politica. Het is jammer dat zij door interne verdeeldheid de AFD heeft moeten verlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Johan (25 september 2017 om 20:01)
   Aan die verdeeldheid was ze zelf debet. Zij is de infiltrant, die met een pokerface zelf de kaarten heeft geschud in het doorgestoken kaartspel. Politiek is een smerig spel. Maar het spelletje is nog niet uit. Afwachten welke troeven er nog meer worden gespeeld.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zeg Oeps ,

    jij bent zeker gepensioneerd of afgekeurd of zo , dat je de hele dag de tijd hebt om complotjes uit te denken , te verzinnen en op te zoeken ?
    Ik denk ook NIET dat complotten NIET bestaan , maar ik denk dat sommigen , omdat ze niks beters te doen hebben , tot in het oneindige gaan zitten fantaseren .
    Al je prentjes ten spijt .
    En ik had het er over om Merkel geen kans te geven om de AFD te slopen , dat is toch nog niet gelukt binnen twee dagen , of wel soms ?
    Of is het volgende complot al weer in de maak , Frau Petry is een geheime dochter van Merkel en Hitler , die hebben haar laten infiltreren in de AFD , zeker ?
    Gegoochel met cijfers en jaartallen , dat kun jij ook prima , moet kunnen !

    Maar waar je geen antwoord op hebt gegeven , is dat die complottheorieen heel goed gedijen in de religieuze gemeenschap .
    Ik heb veel liberale/rechtse vrienden en kennissen , die echt niet onnozel zijn , maar die staan allemaal gewoon met twee benen op de grond !

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (26 september 2017 om 13:23)
    Wat jij beweert over complottheorieën die goed zouden gedijen in religieuze kringen, kan ik helaas niet beamen. Ik denk, dat je hier een beetje tekort door de bocht gaat.
    Voor alle duidelijkheid, ik ben GEEN lid van een religieuze gemeenschap. Ik ben niet van de kerk van de dominee. Ik ben geen lid van een sekte. Ik ben wel RK opgegroeid. maar al 40 jaar niet meer praktiserend. Ik ben ook geen lid van een broederschap. Ik had dit in het verleden als eens aangegeven, maar dat was je blijkbaar ontgaan. Ik maak altijd een groot onderscheid tussen God en godsdienst (of religie). Het een staat los van het ander. Voor alle duidelijkheid, de goden uit de mythologie hebben niets met God, maar wel alles met de duivel van doen. De duivel staat synoniem voor alle kwaad in de wereld. Veel broederschappen zijn daaraan geliëerd. Zij hebben heel erg veel macht en opereren vanuit het duister. In de “grote-mensen-wereld” gebeurt heel, dat voor de “gewone burger” niet zichtbaar is. De “gewone burger” krijgt alleen het resultaat op zijn bord. Gelukkig zijn er mensen, die dit begrijpen. Dit heeft niets van doen met complottheorieën, maar wel alles met feitenkennis. In de “grote-mensen-wereld” draait het om macht en niet om leiderschap. Macht is duister, onderdrukkend en destructief. Leiderschap is helder, ondersteunend en constructief.
    De leugen regeert vanuit het duister.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    Wat niet mag zijn, is niet
    Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Ik vertrouw erop hiermee je opmerking afdoende beantwoord te hebben. Verdere ongefundeerde insinuaties stel ik niet op prijs.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee Harry, helemaal fout.
    Frauke Petry is de onbekenden kleindochter van Soros.
    Daarom hadden ze haar ook niet door, niemand wist dat.

    Like

   • BertG & Harry

    Cognitieve dissonantie, het onaangename gevoel in het hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders die strijdig zijn met de eigen overtuiging of mening.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Harry, kijk goed naar zijn foto en bedenk de andere helft erbij.
    Ik weet bijna zeker dat je te maken heb met een gepensioneerde ambtenaar die het nooit gewend is om tegen gesproken te worden en dus altijd denkt gelijk te hebben.

    Like

   • BertG. zegt:

    Adriaan, je kan ook wel gewoon vertellen dat je het wel met ‘m eens bent, en zijn complot verhalen.

    Zo denk ik er ook wel eens over als ik iets lees.
    Je hebt helemaal gelijk in je reactie van 15:25
    Ze willen maar niet luisteren, maar wat doe je er aan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Oeps48, 11.14u: “Ik denk, dat je hier een beetje tekort door de bocht gaat.”
    Nou, en niet alleen híer!
    Blij, dat-ie het ook eens van een ander te horen krijgt.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zeg Oeps ,

    ik geef wat zaken aan die je probeert te ontkennen , maar vervolgens verdaag je weer in je
    virtuele wereld . Dan val je toch door de mand ?
    “Complottheorieën , broederschap , mythologie , duivel , god , duister , de leugen opereert vanuit het duister ” om maar even een paar voorbeelden aan te halen , heb je ooit dergelijke uitspraken gehoord van iemand die gewoon normaal in het leven staat , zonder godsdienstwaanzin , maar wél met twee benen op de grond ?
    NEE TOCH ?
    “Zalig zijn zij die luisteren en horen” , nou begin daar dan eens mee !
    Vervolgens kijken en zién !

    Ik heb eens een vriendin gehad die last had van schizofrenie .
    Ze heeft dat wekenlang knap weten te verbergen , maar op den duur val je dan toch door de mand .
    Ik heb me heel lang afgevraagd waarom ik dat niet eerder door had .
    Nou was dat een heel fraaie meid met een goddelijk figuur , dus misschien was ik wat verblind .
    Daar verdenk ik jou ook van , die waandenkbeelden .
    Alleen naar iemand anders toe , dan .
    Een zelfverzonnen fenomeen , genaamd god .

    “Ik ben wel RK opgegroeid , maar al veertig jaar niet meer praktiserend ” ,

    nou , ik durf hier te stellen dat dat toch zijn sporen heeft achtergelaten !
    Religieuzen zijn vaak geestelijk aangedaan , vriendelijker kan ik het niet zeggen .
    Wellicht wat minder erg dan moslims , maar tóch !
    Of is dat soms ook weer te kort door de bocht ?
    Nou heb ik vroeger geraced met motorfietsen en later met auto’s en ik kan je wel verzekeren dat “kort door de bocht” de kortste en snelste weg is naar succes .
    Met lange omwegen kom je NERGENS !

    Met dwaze complottheorieën ook niet , trouwens .

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Harry (27 september 2017 om 23:30)
    Harry, jij en ik frequenteren een site, die vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan. Het zou je sieren, dat ook te respecteren. Iedereen heeft hier recht op een eigen mening en inzichten.
    Jij vertoont helaas de vervelende neiging, om degenen, die een mening verkondigen, die afwijkt van de jouwe, met ongefundeerde insinuaties nogal agressief en grof te kleineren en te vernederen. Dat is bepaaldelijk niet in overeenstemming met de principes van vrijheid van meningsuiting. Als je deze site leuk wilt houden, respecteer je ieders mening en laat je eenieder in zijn/haar waarde. Het is de toon, die de muziek maakt.
    Op deze site wordt debat gevoerd. In een debat worden meningen en standpunten uitgewisseld, zulks met de bedoeling van elkaars inzichten te leren. Als je meent alles, dat niet met jouw cognitie accordeert, de grond in te moeten booren, is het debat zinloos.
    Jij beweert van jezelf met beide benen op de grond te staan, maar ik dk denk, dat jij jezelf ontiegelijk overschat. Jij tendeert te verlochenen, wat er zich achter de schermen afspeelt en aan jouw gezichtsveld wordt onttrokken
    In de “grote-mensen-wereld” wordt in het duister van de “achterkamertjes” allerlei bekokstoofd, dat het daglicht niet kan velen. De “doorzonkamer” is een farce, waar slechts toneel wordt gespeeld, om het klootjesvolk te manipuleren.
    In het duister van de “achterkamertjes” worden de kaarten geschud en doorgestoken om de “hogere belangen” te dienen. In de “grote-mensen-wereld” draait het om heel andere zaken en belangen, dan in jouw en mijn kleine wereld. Wij mogen er alleen maar voor opdraaien.
    Als meerdere agenda’s tegelijkertijd spelen is niets te smerig.
    Het doel heiligt de middelen.
    In de “grote-mensen-wereld” is niet alles, wat het lijkt, dat het is.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dus als wij het leuk willen houden, dan moeten wij jou laten raaskallen, als vorm van vrijheid.
    Zonder daar wat tegen in te mogen brengen.
    Dat zou mooi zijn, als het zo zou werken, je lijkt wel een mossel, die denken ook zo.
    Respect nog wel, ook zo iets waar ze altijd mee aankomen.

    Wij kennen jou niet, waar heb jij dat dan aan verdient hier, dat respect.
    Je kan hooguit vragen of we het zouden kunnen waarderen en los mag over je gedrevenheid., maar dat antwoord heb je al. Nee dus.

    Zoek een hobby.

    Like

   • BertG. zegt:

    Oeps, je vergeet steeds 1 ding.
    Het is JOUW waarheid, niet meer, niet minder.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Oeps48, 17.14u.: Oeps, ik zal om te beginnen heel eerlijk zijn: Van de complottheorieën ben ik goedbeschouwd evenmin als de Heer in kwestie tot wie U hier zo waardig het woord weet te richten.
    Maar dat staat niettemin geheel los van de inhoud van regel 6 t/m 20 van uw betoog, waarvan ik alleen maar kan zeggen: CHAPEAU!
    Wat wèrd het tijd, dat dit eens rustig, duidelijk en met zo weinig mogelijk overtollige emoties door iemand werd vastgesteld!
    Zelf ben ik daar nu eenmaal minder goed toe in staat, reden om des te opgeluchter te constateren, dat er hier nog een ander is, die dat wèl beheerst.
    Hartelijk dank – en dat zonder enige ironie, gelooft U me!

    Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Dit was 2 jaar geleden voorspeld.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Dat probleem heeft de PVV hier ook. Alle kandidaten worden dagelijks in de oude media zwart gemaakt en alleen de sterken blijven over. Dan natuurlijk het probleem van de overlopers, die eerst bij de foute partijen zaten en nu hun zetel willen behouden middels de PVV en alleen daarom over gestapt zijn.
  Iedere partij , die de elite bedreigt, krijgt het label ‘nazi’s’ en dat maakt de democratie kapot. Want als Rutte III geen tegengas krijgt van andere partijen, gaat hij gewoon door met de massa-immigratie, het omvolken en het duizendjarig Vierde Rijk. Evengoed blijft de Duitser achter frau Merkel staan, om te deugen en om niet tot die engerds gerekend te worden.
  Wie de media bezit, bezit het land.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oeps48 zegt:

  @ BertG. (26 september 2017 om 08:56 en 26 september 2017 om 11:17)
  Als je met numerologie aan de slag gaat, moet je het wel goed doen. Petry heeft “haar partij” op een schandalige manier in de zeik genomen. Daarmee lijkt ze haar rol als infiltrant te bevestigen. Een ilfiltrant werkt heel goed samen met de tegenpartij. Dus …. Overigens denk ik, dat in de onderhavige kwestie, de geboorde datum van Petry niet opportuun is voor een goede numerologische analyse.
  Verder wil ik je aanraden iets voorzichtiger te zijn, met wat en hoe ze zaken beschrijft. Wat je mij in de schoenen schuift, klopt niet. Dat spruit voort uit jouw fantasie en/of frustraties. Het is uit te leggen als smaad. Dus graag een beetje dimmen. Ik ben niet gewend om, vaker, dan eens te waarschuwen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En anders?
   Een eeuwige vloek tot in mijn 20ste generatie?
   Waak er voor, dat IK jouw niet vaker moet hoeven waarschuwen, dat ben ik niet gewend.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Wil één van jullie twee misschien een pistool kopen?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als dat even zou kunnen.
    Maar dan niet i.v.m. Oeps, die vind ik wel grappig verder, hij bedenkt ze toch maar zo even.
    Onzin of niet (vaak wel) , ik blijf het grappig vinden.
    Ik lach me rot om die kerel, zo overtuigd als de man van zichzelf is.

    Like

   • BertG. zegt:

    Er is toch niemand hier die gelooft dat ik werkelijk met numerologie bezig ben.
    Ik verzin ze waar je bij staat met behulp van een beetje plak en knip werk.
    Je kan de grootst mogelijke onzin vinden op internet.
    Maar hij kon er geen speld tussen krijgen, hij vond het alleen niet voldoende voor een analyse, enkel op een geboortedatum.
    En daar gaat het mij om. Ik blijf wel lachen.
    Niet te geloven hoe sommige hier in op kunnen gaan.

    Like

   • Beste BertG.

    Cognitieve dissonantie, het onaangename gevoel in het hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders die strijdig zijn met de eigen overtuiging of mening….

    Geliked door 1 persoon

 9. Complotdenkers hebben naar mijn mening een gezond, groot wantrouwen tegenover de gevestigde orde. Complotdenkers geloven dat de bestuurlijke elite, veelal op macht uit zijn, en de overheden kunnen in mijn persoonlijke opinie weinig goeds kunnen doen. Een treffend voorbeeld is dat de parlementaire ‘democratie’ voor zó ver die nog bestaat, u om de 4 jaar het idee geeft dat er wat te kiezen valt. Een groot gedeelte van het electoraat trapt er elke keer wéér in. Vandaag wordt de parlementaire democratie voorgoed uitgezwaaid zelfs door de indieners van het bindend referendum. Definitie van dociele krankzinnigheid: stemmen op dezelfde partijen in de hoop dat het dan wel beter gaat.

  Bewezen: complotdenkers hebben gelijk!

  De grote mastermind zat op zijn troon, eindelijk. We spreken over het jaar 1976; George Bush sr. werd directeur van ’s werelds meest geheime macht-achter-de-schermen: de CIA. Machtiger dan de president, die wél verantwoording dient af te leggen aan zijn volk. De CIA doet alles ‘in het belang van het land’, maar doet dat vooral ‘geheim’. George Bush de latere president, zou deze ‘CIA-macht’ nooit meer verliezen..! Drugs waren o.a. zijn financiële levensader en die van de CIA..! Deze man was en is, het levende bewijs van de ‘complottheorie’..! Of zoals dat dan heet: ‘IN YOUR FACE’…! Lees verder >>>https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bewezen-complotdenkers-hebben-gelijk/

  Geliked door 1 persoon

  • PVV ’plagieert’ D66 in pleidooi referendum

   Bosma zei dat volksvertegenwoordigers en het parlement niet onfeilbaar zijn en dat een referendum geen aanval is op de democratie maar een goede aanvulling op een systeem uit de 19e eeuw. Daarom zou de bevolking de mogelijkheid moeten krijgen om ja of nee tegen een wet te kunnen zeggen. ,,Het enige wat ik heb gedaan is van D66 de PVV maken”, aldus Bosma. Lees verder >>>> https://www.telegraaf.nl/nieuws/388547/pvv-plagieert-d66-in-pleidooi-referendum

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ Adriaan Jansens (27 september 2017 om 15:59)
   Goede middag dames en Heren.
   Heel veel zaken zijn inderdaad heel anders, dan ze ons worden voorgespiegeld. Met mooie woorden en beelden wordt ons van alles op de mouw gespeld, dat achteraf niet waar blijkt te zijn. Vele zaken zijn helaas doorgestoken kaarten of valse vlag operaties, waarbij andere belangen worden gediend, dan ons wordt voorgehouden.. Een perfecte misdaad plegen is heel erg moeilijk. Het zijn de kleine fouten en ongerijmdheden, die de waarheid aan het licht brengen. Een gerede twijfel aan wat ons wordt voorgeschoteld is zeker opportuun. Als twijfel wordt afgedaan als complottheorie is er des te meer reden om te twijfelen. Twijfel wordt meestal niet met feiten weggenomen, maar met leugens of anderszins de kop ingedrukt. In de Main Stream Media worden ons alsmaar minder feiten verteld en ons steeds meer meningen als waarheid opgedrongen. Censuur is de bakermat voor complottheorie.
   Niet alles is wat het lijkt, dat het is.
   Wat niet mag zijn, is niet.
   Maar de waarheid is verborgen in het volle zicht.
   Zalig zijn zij, die kijken en zien.
   Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
   Zalig zijn zij, de weten en begrijpen.
   Niets is heilig, als het doel de middelen heiligt.
   Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.

   Geliked door 1 persoon

   • Goed oeps48 alles wat je hier beschrijft heb ik al eens eerde kennis van genoten, sommige mensen zijn daar nog niet aan toe. Consumeren vaak de reguliere media om dat die zó vertrouwd overkomen en belangrijk is dat de mensen vaak gefrustreerd worden door het nieuws, omdat ze geen enkel invloed kan uitoefenen dan 1 keer per 4 jaar te stemmen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Hebben jullie al afgesproken om het er nog eens over te hebben op een terrasje.
    Want jullie zijn er aan toe, de rest nog niet.
    En dat gaat nog wel even duren ook.
    Wij willen het maar niet aannemen, de waarheid van Oeps en ze niburu site verhaaltjes.
    Maar ik hoop wel dat hij er onder behandeling voor is, want het loopt nou toch echt uit de hand.
    Nog even en hij gaat eisen dat we ‘m hogepriester noemen, de messias van het internet., de man met de waarheid.

    Sodemieter toch een eind man, met je gezeik.
    Of ga je mij nou voor smaad aanklagen. Ik word doodmoe van jou.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s