VIDEO: Ravensburg – Afrikaan blokkeert auto en wordt KO geslagen

 

Een Afrikaan blokkeert de auto van vermoedelijk Russen of Oost-Europeanen en wordt KO geslagen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Afrika, Derde Wereld, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

54 reacties op VIDEO: Ravensburg – Afrikaan blokkeert auto en wordt KO geslagen

 1. tjonge zegt:

  kunnen die geen douanier worden bij onze (toekomstige) nederlandse grensovergangen ?
  is alles gauw opgelost denk ik…

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Dat waren geen goedmensen. Zag je de arrogantie van die zwarte. Een klap op de motorkap geven ook nog. Dat krijg je als je de zwarten de illusie geeft dat ze in Europa alles kunnen maken. Zo meteen nog even het filmpje terug kijken.

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Heerlijke video opname . Wij bij ons hadden net zolang geslagen en getrapt tot ie half dood was. Kom bij ons niet met een arrogante eigenwijze ROTKOP aan onze wagens of motoren of FAMILIE..

   Like

   • Wolf zegt:

    Net alsof de tweede man zegt; wahwojnoudahn ! zoals wij zouden zeggen.

    Like

   • Wolf zegt:

    Herstel; fonetisch klinkt het ” Wáhwòiejnaudàhng “!?!

    Like

   • Golden Girl zegt:

    waar bij ons? ik zie het hier niet gauw gebeuren, dit was maar 1 afrikaantje, maar je piept toch anders als er tientallen voor of om je auto staan, voor mij mogen al die lui een stel goede klappen krijgen, ze kijken je idd heel arrogant aan

    Like

   • Wolf zegt:

    Golden girl; Bij ons in onze dorpen ten Zuidoosten van Hoogeveen en ten Oosten van Staphorst veilig tussen al onze eigen familie leden in .Als er 1 van ons wordt bedreigd of aangevallen dan komen we desnoods met honderden familie leden + achter familie verhaal halen. Dat is al meer dan 180 jaar zo bij ons en zal ook zo blijven. p.s. Ook zijn we er trots op dat er een omslag is geweest in politieke voorkeur, van Streng Hervormd ,Hersteld Hervormd, Pinkstergemeenten, Presbeteriaansch Hervormd, Christelijk Gereformeerd, Nederduits- Hervormd [CHU,ARP,SGP] naar 68% nu op PVV!!!

    Like

   • Wolf zegt:

    Golden Girl, Tot heden noemen we zelfs blanke Nederlanders uit het Westen ,en noord westen ,al wonen ze al meer dan 30 jaar in onze streken IMPORT! Laat staan die zwarten uit Afrika.

    Like

  • nors zegt:

   Guus waarom doe je racistisch uitspraak

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dit soort filmpjes word ik helemaal vrolijk van.

  Geliked door 2 people

 4. Robby E. zegt:

  Kijk, zo moet dat!

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Heb het keer op keer gezien. Kan er geen genoeg van krijgen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  Bravo, hulde aan deze stoere kerels

  Like

 7. Thom zegt:

  Haha die gek denkt dat een Rus net als zo’n slapjanus uit West-Europa vriendelijk vraagt of hij opzij gaat en als hij dat niet doet de politie belt, die na een uur komt en zegt, dat ze niks kunnen doen omdat het een privé-kwestie is. Hij heeft geluk, dat hij meteen plat lag want als hij zich verzet had was hij in diggelen geslagen.

  Like

 8. biebie zegt:

  Dat is nou de enigste taal die over de gehele wereld begrepen wordt dat versneld waarschijnlijk de integratie.

  Like

 9. Hier wordt Krav Maga toegepast, met gewenst resultaat

  Serves the black guy – a one -two punch

  ‘”Opgeruimd staat nog steeds netjes”

  Like

 10. Jan zegt:

  De schrik en verbazing zat er al in toen een stukje werd doorgereden. Die dacht dat zijn ontbloot bovenlijf (waarom lopen al die malloten er zo bij of behangen met kettingen?) indruk zou maken

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Gewoon op z’n smoel!

  Zo zet je Afrikaanse analfabeten die menen het uitverkoren volk te zijn terug op hun plek.

  Like

 12. texel zegt:

  jammer dat het filmpje zo gauw stopt, ik had hem graag weg zien strompelen. 😉

  Like

 13. eva110 zegt:

  Geweldig, jammer dat hij zo snel van de kaart was.
  In Rusland werken ze er ook zo mee af, kijk onderstaande video.

  Geliked door 1 persoon

 14. Heniusz zegt:

  Duidelijk: Polen houden niet van arrogante vetvlekken. Zo zou vaker opgetreden moeten worden, dit snappen die 2 hersencelligen nog net aan wel.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Deze arme VLUCHTELING probeerde mss wel om de auto tegen te houden, omdat de inzittenden zijn dure smartphone hadden gejat!! Ja toch, kan toch?

  Like

 16. Cathja zegt:

  Wie niet horen wil moet maar voelen. En dát ‘ie het gevoeld heeft is wel duidelijk lijkt mij.

  Like

 17. Pieter G zegt:

  Prima oplossing voor (Europees) integratie probleem.
  Als voorlichtingsfilmpje voor “Nieuwkomers”
  Maak een wat langer filmpje met gelijksoortige oplossingsgerichte voorbeelden en zend het in Afrika uit en andere landen waar een ons vijandige horde staat te wachten om ons uit te melken en af te slachten.
  Wat zeg ik?
  Zou 40 jaar geleden al gemaakt en gedaan moeten zijn….
  Maar helaas, hier is het sleuteltje en auto afgeven om een goede wil te tonen, met huis en geld erbij.

  Like

 18. kruisridder zegt:

  Prachtige actie van onze Russische vrienden. Ze hadden hem de grond in moeten stampen.

  Like

 19. Peetje zegt:

  Zo hoort het geweldig!!!

  Like

 20. Johan zegt:

  Die dobberneger hebben ze wel lek geslagen, zo te zien. Wat een arrogante kuttekop, dat ie dacht om die automobilisten te kunnen lastig vallen.

  Like

 21. Krater zegt:

  Voor alle duidelijkheid, ej bron lezers, ik sta aan jullie kant. Ben enorme voorstander van kritische geluiden en tegen politieke correctheid. Maar van sommige reacties bij dit filmpje schrik ik toch wel. Let op het betreft hier een willekeurige video zonder enige duiding waar dit is, of wat er eventueel aan vooraf ging. Snap sowieso niet waarom dit filmpje op deze blog geplaatst wordt. Is dat dan alleen omdat het Afrika versus Europa is. Er is zoveel onduidelijk. Misschien is die afrikaan een psychiatrische patiënt, misschien zijn die Polen wel zware criminelen. Misschien gebeurde er van alles vooraf. Zolang je dit niet weet, maar toch gelijk partij gaat trekken, en zomaar wat roept, olie op het vuur gooit, tja, dan kan ik me ergens ook wel voorstellen dat linkschmenschen zich soms zorgen maken over de de opkomst van wat genoemd wordt extreem rechts. Dit lijkt sterk op stemmingmakerij. Dat betreur ik. Want ik heb kritisch gestemd, ik steun wilders , baudet, afd, orban etc, maar ik zit niet te wachten op willekeur. Daar doet mij dit artikel helaas sterk aan denken. Hetzeachtig. Tuurlijk moet migratie beperkt worden, tuurlijk moeten autochtone Nederlanders (Europeanen) weerbaarder worden, maar niet ten koste van elke prijs. Neem die gast uit de auto die nog effe (kop)schopt terwijl afrikaan al plat ligt. Daar wordt hier voor gejuicht. Maakt me bezorgd.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Topreactie!! Kan mij er helemaal in vinden!!

   Geliked door 1 persoon

   • kampersrene zegt:

    Beste Krater,We zullen ook nooit te weten komen, waarom die neger de auto blokkeerde!
    Misschien wilde hij een sticker verkopen voor ” hulp aan het dobbernegers fonds” of wilde gewoon de weg vragen , wie weet vergiste hij zich en dacht dat er in de auto een oma zat met haar kleinzoontje en wilde wat geld afhandig maken .Hoe dan ook, je blokeerd niet zomaar een auto. Dan mag die blokkeerder nog van geluk spreken moesten het echte gangsters geweest zijn, ze hadden gewoon doorgereden Beste Krater hoe zou jij reageren op dergelijke omstandigheden Uw argument , misschien is die afrikaan een psychiatrische patiënt, Daarmee kan je alles goedpraten , verkrachters , aanranders , geweldenaars het zijn allemaal hulpbehoevende patienten of verwarde geesten Ik denk dat we niet mogen vergeten dat een groot percentage van die zogezegde “fluchtelingen” in eigen land “uitschot” zijn en naar Europa komen ….omdat bij ons…iets te rapen valt en wij “mensenrechten” hoog in het vaandel dragen maar zijn “mensenrechten” niet bedoeld voor “mensen” en niet voor uitschot , profiteurs , avonturiers en tafelschuimers Waar zijn onze “mensenrechten?” waarom worden die asielzoekers zo bepamperd zonder dat zij enige vorm van dankbaarheid tonen. Het is een utopie te geloven dat wij met islamieten en dobbernegers in harmonie kunnen samenleven , dat is totaal uitgesloten Beste Krater je pleidooi voor die dobberneger bewijst je goed hart maar we leven op voet van oorlog tussen onze welvaart en een tsunami van vreemdelingen . We mogen ons niet zwak tonen maar terugvechten en spijtig genoeg vallen er in elk conflict onschuldige slachtoffers . Wie weet was die neger een onschuldig slachtoffer van een misverstand

    Like

   • BertG. zegt:

    @kampersrene, krater zou uitgestapt zijn om te vragen wat er allemaal aan de hand is met de arme man, en waar hij ‘m eventueel mee van dienst zou kunnen zijn.
    Waarna hij de arme man ze autosleutels zou overhandigen, indien gevraagd.
    Om daarna nog even op een terrasje een bakje thee met de man te gaan drinken, op de goede afloop en dat hij niet helemaal in elkaar geslagen is, want dat is dan toch weer vriendelijk van ‘m.
    Immers, zou het een ramp zijn,wanneer er mensen zouden zijn die denken dat hij rechts zou kunnen zijn, dus ga je elke confrontatie uit de weg.
    Alles voor de lieve vrede.
    Veel succes in je verdere leven, krater.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Misschien is die afrikaan een psychiatrische patiënt…”

   Zijn ze dat niet allemaal dan?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   @ Krater ,

   u hebt misschien moeite met een négerende neger , maar als je jaren in Afrika gewerkt hebt , dan weet je precies wat voor tuig het is , die zwarten .
   Dat woord négeren komt heus niet uit de lucht vallen , hoor !
   Na jarenlange ervaring daar , kan ik u vertellen dat die negers geen haar beter zijn dan het grootst denkbare tuig .
   Zag eens dat er diverse negers doodgeschoten werden bij onlusten .
   Je weet dan ook nooit wie er geschoten heeft , de politie of de zwarte gangsters .
   Afijn de “slachtoffers” lagen dood of dood te gaan , op straat .
   Wat denkt u dat de andere negers deden ?
   Die renden op die lui af , voelden of ze wat in hun zakken hadden , geld of zo , dat was niet het geval , dus dan renden ze dóór .
   Nog geen tien seconden later kwam de volgende , voelde ook weer zijn zakken na , want je weet maar nooit !
   Zo ging dat nog even voort .
   Zo gaat dat daar in Afrika .

   NIEMAND BEKOMMERDE ZICH OM “HET SLACHTOFFER ” !

   Die lui hebben geen enkel gevoel of medelijden met wie dán ook !
   Waarom zou je ze dan in bescherming nemen als je niet bij de “gutmenschen” behoort ?

   Waarom zou je je nog druk maken of zo’n – mogelijk Somalische – klerelijer nog een schop ná krijgt ?
   Als ie knock-out is voelt ie dat toch niet .
   Hij heeft nog geluk dat ze niet over hem heen gereden zijn !

   U zag toch wie er begon met dat treiteren ?
   En dan nog meelij hebben met dat gajes ?

   Heb ook gezien hoe ze daar een parkeerterrein hebben “ingezegend” .
   Ze hadden een hond de keel door gesneden en sleepten dat dier met een touw aan z’n staart over het parkeerterrein , tot het arme beest niet meer bewoog .
   Overal bloedsporen !
   Walgelijk .
   En probeer maar niet in te grijpen , want dan snijden ze jouw strot door !

   En dan zouden we enige clementie met die negers moeten hebben ?

   Word eens wakker , man !

   Geliked door 2 people

 22. Jan zegt:

  Moslimneger op weg Italië te veroveren

  zwart en moslim, dubbel dom?

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Meneer laat zien wie de baas is en probeert een kettingbotsing te veroorzaken.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Dat ze hem vooral niet storen en rustig laten doorlopen tot het onvermijdelijke zal gebeuren Dat betekend een moslimneger minder , geen leefloon , geen gratis dit en dat.De overheid zou dat moeten promoten ” haal eens een frisse neus op een autosnelwweg Allah zal je verwelkomen”

   Like

 23. Jan zegt:

  Een doorsnee dag van een moslim

  Geliked door 1 persoon

 24. ReaGluurder zegt:

  Bah, wat een hoop agressie hiero!! Zegt toch wel iets van mensen die zo reageren!! Maar goed, van mij mogen ze de lieden die er voor zorgen dat we al dit volk hier hebben rondlopen, ook wel even tegen de grond gewerkt worden! ‘ZIJ’ zijn het allergrootste probleem!!

  Geliked door 1 persoon

 25. Histor zegt:

  Meestal ben ik het eens of gedeeltelijk eens met reacties, maar ik heb eens op het gezicht van die man gelet en volgens mij vindt hij het gewoon een mooie auto en weet hij niet hoe hij moet reageren. Die afzakbroek.. witte gympen. Kweet niet, beetje sneu om te zien.

  Like

 26. Marian zegt:

  Waren er maar ook zulke mannen in Nederland.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Die zijn er en meer dan je denkt Marian. Ze sparen hun energie voor als de pleuris echt uitbreekt. Dan slaan ze massaal toe. Nu nog niet want als blanke draai je voor dit soort akkefietjes al snel de bak in.
   Tenzij er geen getuigen bij zijn natuurlijk. Dan wordt het namelijk een heel ander verhaal.

   Like

 27. Benesha zegt:

  Ik ben met een Russische getrouwd en kom derhalve veel met Russen in contact. Ze lachen zich een breuk met onze politieke correctheid en de genderloosheid. Geloof mij. Transgender feministisch en gefeminiseerd mietjes Europa zoekt beter geen heibel met Rusland. En mama Merkels kinderen moeten daar geen grote mond opzetten. Mijn respect voor de Russische maatschappij en hun behoud van cultuur en eigenheid is groot.

  Geliked door 2 people

 28. Joannes den Hollander zegt:

  Dit soort beelden zouden zo gewoon en vanzelfsprekend moeten zijn dat men niet eens de moeite meer neemt om dat te filmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s