Alice Weidel en Alexander Gauland met 86% tot AfD-fractievoorzitters in het Duitse parlement gekozen!

Bron:
http://zuerst.de

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland). Bookmark de permalink .

8 reacties op Alice Weidel en Alexander Gauland met 86% tot AfD-fractievoorzitters in het Duitse parlement gekozen!

 1. Pilgrim zegt:

  Ik vind die Gauland een slechte keus. Hier een artikel van hem uit een weliswaar foute krant, maar die uitspraken die daarin genoemd worden heeft hij volgens mij toch wel echt gedaan:

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/afd-voorman-prijst-nazi-soldaten-toch-wordt-zijn-partij-alleen-maar-populairder~a4516934/

  Like

 2. Jan zegt:

  Mo. Ik zag hoe Gauland dat dood lijk Maas van repliek diende die Gauland steeds onzin uitkraamde en loog (die haan is schor geworden)

  Like

  • Louis Porrtugal zegt:

   Ik hoort veel liever Gauland dan die rooie Naas.
   Overigens is de islam geen religie maar een politiek systeem met een maangod die dan het stuk “religie” moet voorstellen.

   Like

 3. tippelaar zegt:

  De volkskrant noemt de wehrmacht, nazis. Alleen stemmingmakerij. Wehrmachtsoldaten waren dienstplichtige mannen die werden opgeroepen om soldaat te zijn. Net zoals dat in nederland ook gebeurde en misschien wel weer gebeurt. Op desertie stond toen en nu nog, dood door de kogel. Is in nederland ook nog zo. Alle SS.ers waren vrijwlligers, verblinde mensen ,maar ook criminelen die hun kans grepen en allemaal oorlogsmisdadigers waren. Die zullen er in elk leger zijn, oorlogsmisdadigers, ook in nederland. De volkskrant die de AFDman woorden in de mond legt zoals hij ze nooit bedoeld heeft, maar de volkskrant wel. Die zien nog steeds een niet linkse duitser, als een nazi en oorlogsmisdadiger. Dom volk daar bij de volkskrant. En om bij de gewraakte zinsnede te beginnen, ja, de duitse soldaat was een goede soldaat, goed getraind en gediciplineerd, alleen jammer dat die duitse soldaat voor een crimineel doel werd ingezet. Maar dat wisten die wehrmachtsoldaten toen nog niet daar kwamen ze pas achter toen het te laat was. Alweer een parallel met nederland, want dat is in nederland ook zo. Ons leger heeft niets meer met landsverdediging te maken. Ons leger is een club gewapende musketiers die te hooi en te gras overal heen worden gestuurd, voor het politieke prestige van nederland en zijn politici. Als het erop aan komt krijgen de nl.soldaten ook nog de zwarte piet toegespeeld maar niet de politici die ze op pad stuurden (screbrenica), de mariniers die bij de treinkaping deden wat ze moesten doen en nu als criminelen worden beschouwd door de advocate Liesbeth Zegveld, die ook nog steeds loopt te zeiken over oorlogsmisdaden van Nederlanders in indonesie . Fijn hoor zo’n leger aangestuurd door incompetente politici. Daar moest de volkskrant nou eens over schrijven maar dat durven ze niet.

  Geliked door 2 people

 4. Taljaard zegt:

  @tippelaar
  Bij ”Fall Gelb” tegen Frankrijk rekende de Wehrmacht op een harde en bloedige strijd met het met het goed en relatief modern bewapende grote Franse leger en de Britse BEF. En ze konden hun mazzel bijna niet geloven toen dat pleit binnen minder dan een maand was beslecht. Bijna alle hogere officieren en veel onderofficieren waren veteranen van WOI en Hitler kon bij hen na juli 1940 lange tijd geen kwaad meer doen.
  Dat werd pas anders na het debacle van Stalingrad en de zinloze ”Blutmuhle” van Kurksk.
  En toen het hen na de oorlog duidelijk werd wat er in de concentratiekampen was gebeurd schaamden de overlevenden zich de ogen uit hun kop. Ze gingen aan het werk om hun in puin liggende en geruineerde land op te bouwen en wilden het liefst vergeten waar ze zo hard voor gevochten hadden. Van oorlog hadden ze de buik meer dan vol en die houding hebben ze aan hun kinderen en kleinkinderen doorgegeven. Dat is niet zozeer een ”kuddementaliteit”, maar een diepe collectieve weerzin tegen politieke scherpslijperij en maatschappelijke onrust.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s