Oostenrijk: gemeente koopt gebouw om asielonderkomen te verhinderen

Screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

De Neder-Oostenrijkse gemeente Mank koopt een leegstaand restaurant om diens verbouwing in een asielonderkomen te verhinderen. De gemeente Mank ligt in het Neder-Oostenrijkse district Melk en wordt door de ÖVP-burgemeester Martin Leonhardsberger geregeerd (christendemocraat).

Direkt

De eigenaar van het gebouw, Legion Beta GmbH uit Graz, wilde in de gemeente een leegstaand restaurant verbouwen om het te veranderen in een onderkomen voor 56 “asielzoekers”. Maar de gemeenteraad verzette zich in zijn jongste vergadering tegen de plannen en kocht het gebouw zelf.

In het voormalige restaurant “Schrittwieser” (foto) zullen nu een dansgroep, een volkshogeschool en een muziekschool een lek vinden. “Het heeft geen zin om 56 mensen zonder werk in een huis te stoppen dat geen tuin heeft”, zei ÖVP-burgemeester Martin Leonhardsberger. Behalve de FPÖ (liberaal-conservatief, nationalistisch) stemde ook de SPÖ (sociaaldemocraten) voor de koop. Tegenstemmen kwamen er alleen uit de ÖVP.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, asielwaanzin, gezond realisme, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oostenrijk: gemeente koopt gebouw om asielonderkomen te verhinderen

 1. Steven zegt:

  Het huis is groot genoeg om een groot binnen zwembad in te bouwen en een hoerenkast voor al deze arme asielzoekers. Je moet ze tenslotte wel verwennen. Omdat ze immers niet gaan werken, stel ik voor ze maandelijks een uitkering te verschaffen van 5000 Euro zodat ze zich niet hoeven te vervelen..

  Like

 2. Mary zegt:

  Prima gemeenteraad!!!, goed bezig voor zijn burgers.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  In 1998 kochten een stel miljonairs het voormalige blindeninstituut De Steffenberg in Vught om te verhinderen dat daar asielzoekers uit Kosovo in kwamen. Veel inwoners van Vught en daarbuiten waren de miljonairs daar erg dankbaar voor en konden hen toen wel omhelzen!

  Like

  • tjonge zegt:

   dat blindeninstituut lag zeker in de buurt van de kapitale villa,s van de miljonairs ?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Jazeker, en ongetwijfeld vast ook in de buurt van scholen! Niettemin zou het voor de asielzoekers, mits ze al naar Vught waren gekomen, levensgevaarlijk zijn om daar in de buurt van de A2, N65 en de drie spooraftakkingen richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg te bivakkeren daar Vught ongeveer 13 (!) spoorwegovergangen heeft!

    Like

 4. tippelaar zegt:

  In nederland zal nooit gebeuren dat de overheid iets doet om zijn eigen burgers te beschermen.
  In nederland is de staat je ergste vijand.

  Like

 5. fleckie zegt:

  “In bonis nostris, …want ‘ van ons’…heten die goederen…die we mogen verdedigen en waarvan we,…als ze ons worden ontnomen ,het recht hebben ze op te eisen. Zodat het EEN ding is om op grond van het burgerlijk en werelds recht het eigen bezit te verdedigen tegen degene die het ons wil ontnemen, …etc…..( uit het boek van Umberto Eco,pag.357’ ‘ DE. NAAM. VAN. DE. ROOS’ uitg. . Bert Bakker, 1990. Isbn 90.351.0891.4 .

  Like

 6. Marian zegt:

  Gelukkig, komen er hoe langer hoe meer mensen tot inkeer. Stuur de parasieten maar weer terug naar waar zij horen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s