Politie pakt “jongeren” op voor gruwelijk kopschoppen in gezellig en sfeervol Twello

Screenshot_87

18-jarig slachtoffer lag al bewusteloos op grond, kopschopper ging gewoon door

De politie heeft dinsdagochtend vier “jongeren” tussen de 17 en 21 jaar aangehouden die begin deze maand in Twello een 18-jarige jongen zwaar zouden hebben mishandeld. Een van hen, een 17-jarige jongen uit Twello, wordt verdacht van poging tot doodslag omdat hij op het slachtoffer zou hebben ingetrapt toen hij al bewusteloos op de grond lag.

Post online

Het voorval gebeurde in de nacht van 2 op 3 september op de kermis op het marktplein in Twello. Aanleiding voor de vechtpartij was een conflict tussen twee groepen jongeren. Het uit Loenen afkomstige slachtoffer werd zo zwaar mishandeld dat hij met een gebroken neus en jukbeen in het ziekenhuis belandde en geopereerd moest worden.

Twee mannen van 17 en 21 uit Loenen en een 17-jarige jongen uit Eerbeek worden verdacht van openlijke geweldpleging. De vierde zou volgens getuigen nog harde trappen hebben uitgedeeld toen het slachtoffer al buiten bewustzijn op de grond lag.

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politie pakt “jongeren” op voor gruwelijk kopschoppen in gezellig en sfeervol Twello

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “jongeren”

  Zit ik er ver naast als ik denk dat het hier weer gaat om mohammedanen?

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Die politie toch ! Ze hebben weer eens vier ” jongeren ” opgepakt wegens kopschoppen. De bekende kopschoppers uit de media. Een ieder weet allang uit welke hoek het komt. Dat komen we telkens te weten na dagen wachten, en via – via. Natuurlijk zijn er weer slechte beelden van video cams ter plaatse, en zal de rechter wegens gebrek aam bewijs de ” jongeren ” een lichte taakstraf opleggen. Want het is immers altijd hetzelfde liedje als het om bepaalde ” jongeren ” gaat. Zij weten immers dat zij door onze politie en justitie worden beschermd, terwijl andere ” jongeren ” in den lande al plannen aan het maken zijn voor de volgende kopschop happening !

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kinderachtig. Is toch een kwestie van cultuur? Zoals wij in noord-oost Nederland het klootschieten en het carbidschieten kennen, kennen deze “jongeren” het kopschoppen. Dat ze deze uitingen van hun cultuur hier ook toepassen is een teken van integratie. Zo thuis voelen ze zich al!
  Bijkomend voordeel is, dat als iemand bewusteloos op de grond ligt, de kans ook minder groot is dat ie terugslaat. Zo voorkom je dat je zelf gewond raakt. Het mes snijdt aan twee kanten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Degene(n) die mijn kinderen zo zou mishandelen?
  Je eindigt in een vat met zuur en je wordt door het riool weggespoeld. Waar je thuishoort.

  Geliked door 1 persoon

 6. Anton Haksteeg zegt:

  Ik zou die “jongeren” toch graag op dezelfde manier willen behndelen dan hoeven ze niet voor de rechter te komen of zo. Kost een stuk minder. Of de straten afzetten waar ze wonen en tol laten betalen aan dat slachtoffer tot hij er weer helemaal bovenop is?

  Like

 7. Marian zegt:

  Nou wat zullen ze voor een straf krijgen? Als deze jongeren alzo’ n mentaliteit hebben. Richt een werkkamp op en laat ze ploeteren van s’morgens vroeg tot s’avonds laat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s