VIDEO: Geert Wilders, een documentaire (1:03:47)

Bekijk via de link hieronder de volledige video!

www.vice.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Geert Wilders, een documentaire (1:03:47)

 1. de link werkt niet ?????

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Jammer dat ik de film niet kan downloaden of weet iemand een oplossing?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mr D. Umass 26 september 2017 om 20:26

   Ik ga nu proberen om hem op te slaan. Hier in huis hebben we daar waarschijnlijk de mogelijkheid voor. Ik doe mijn best.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Als iemand de documentaire over Geert Wilders (uitsluitend voor eigen gebruik) wil hebben, laat dit dan maar weten.
    Wij kunnen hem desgewenst als MP4-bestand op een DVD zetten. De bestandsgrootte is 1,2 gigabyte en de DVD is afspeelbaar in de computer, NIET in de meeste DVD-spelers.

    Like

  • Astrid zegt:

   Misschien dat iemand de docu op een moment op YouTube zet, dan kun je die daar wel binnen halen, dacht ik. Heb dat al een tijd niet meer gedaan, maar destijds werkte dat goed.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Mooie documentaire. Ook zijn tegenstanders of in elk geval mensen met een andere mening kwamen op niet propagandistische wijze aan het woord. De toeschouwer krijgt voldoende ruimte zijn eigen mening te vormen. Zouden we in Nederland vaker moeten doen. Gelukkig geen VPRO’achtige documentaire. Een verademing.

  Like

 4. Republikein zegt:

  K krijg hem niet, wel “achter de wallen”, ook leuk.
  Of hoeren te Canada, en nog veel meer, maar geen Geert.

  Like

 5. Hansfree zegt:

  Nou ik had het helaas na een kwartiertje wel gezien. Nogal opgefokt allemaal, zowel positief als negatief, een vervelende ‘spannende’ hartslagbeat eronder hier en daar. Nee ik heb Geert heel hoog zitten maar ik geloof niet dat deze documentaire nou bijdraagt aan z’n missie en acceptatie.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Nou, dat was een hele zit, maar wel interessant.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Alleen die jonge gast met een bril op, tjonge, tjonge. Hij is net volgroeid, een pril begin. Maar goed, hij zegt dat Wilders alleen iets zegt over de ‘gestoorde’ elementen. Hij heeft de aanslagen in de VS, Europa en de rest van de wereld kennelijk NOOIT meegemaakt. Ik denk dat’ie toen sliep, de populist.

  Like

 8. Erwin zegt:

  Leuk hoor; de regisseur laat Geert Wilders zien terwijl hij zijn ongewone, want zwaar beveiligde, leven leeft. Ook komt hij uiteraard ruim aan het woord en kan hij het e.e.a. vertellen over zijn ideologie, afkomst, jeugd en echtgenote. Dit alles begeleid door alleraardigste foto’s uit zijn kinder- en pubertijd en oude beelden van zijn bruiloft en als (jong-) politicus. Je zou bijna gaan denken dat Stephen Morse door de PVV ingehuurd is om een soort propagandafilm over Wilders en de PVV te maken.
  Maar dan blijkt plots het tegenovergestelde. Al gauw komen in deze ingekorte docu binnen- en buitenlandse tegenstanders aan het woord, die van de documentairemaker ruim de tijd krijgen om hun ongezouten mening over Wilders te ventileren. Het gaat zelfs veel verder dan een ongezouten mening; op een gegeven moment wordt er een bijzonder onsmakelijke link gelegd met Adolf Hitler. En de 29-jarige ‘geschiedkundige en opiniemaker’ Rutger Bregman insinueert dat het niet lang zal duren voordat Wilders zijn achterban aan zal zetten om ‘moskeeën in de brand te zetten’. Om aan te tonen hoe slecht Wilders wel niet is, wordt er ook een bekeerling aan het woord gelaten, die zeer geforceerd gaat zitten ‘huilen’ wanneer het ‘minder, minder’ incident wordt aangesneden. De arme Nouredinne Steenvoorden is zwaar aangedaan door het ‘minder, minder’, omdat zijn echtgenote een marokkaanse is en hij bang is samen met zijn vrouw gedeporteerd te zullen worden wanneer de grote boze Geert aan de macht komt.
  Nee, deze documentaire was bepaald geen reclame voor Geert Wilders. Sterker nog, het was anti-reclame. Het is mij dan ook een raadsel hoe Geert hier in heeft kunnen stinken…

  Erwin
  http://www.theedgyveggie.wordpress.com

  Geliked door 1 persoon

 9. Hans Parcival zegt:

  Zoals te verwachten van een ‘liberal’ filmmaker Stephen Robert Morse zit er ook een ‘gliberal’ geintje in de docu, wanneer het gaat over de haardracht van Wilders. Over haarverzorging gesproken; weet u wie ook veel tijd aan zijn haar besteedde? laat Morse een figurant in de docu vragen. Nou, nou, nou? … Hitler! (Je verzint het niet qua domme policor.) Na dat kan Morse dus weer bij zijn liberale matties voegen. De docu eindigt met een dom associatiespelletje, wat de kijker m.i. het beste kan overslaan.

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  Leuk dat er een ‘documentaire’ over Wilders is gemaakt, maar Ik vind het een slechte ‘documentaire’.
  Hij doet Wilders meer kwaad dan goed.
  Iemand die Wilders niet kent, krijgt door deze film een vertekend beeld van hem, vind ik.
  Hij wordt neergezet als een soort watje (zo komt het in ieder geval op mij over), terwijl hij dat NIET is.
  Aan de andere kant wordt hij afgeschilderd als een ‘tweede Hitler’.
  De kwaadaardigheid van de islam, waar Wilders al jaren voor waarschuwt, komt helemaal niet aan de orde (hooguit een paar seconden).

  Nee, ik krijg absoluut geen goed gevoel bij deze ‘documentaire’. Ik had er veel meer van verwacht.
  Met deze ‘documentaire’ schud je echt geen linkse ‘deugmens’ wakker, integendeel: de ‘deugmens’ vindt bevestiging van zijn waan dat de mohammedanen de ‘nieuwe Joden’ zijn.

  De woorden ‘deporteren van moslims’ bevallen me ook niet. Alsof Wilders mohammedanen zou ‘deporteren’.
  Jammer dat Joop van Riessen niet is geciteerd. U weet wel, de man die de PVV-stemmers wilde deporteren en die vond dat Wilders gemold zou moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s