Palestijns succes – lid van Interpol

Screenshot_106

Palestijnse politieauto. 

(Vertaling: E.J. Bron)

De pogingen van Israël en de VS om de stemming over het lidmaatschap van de Palestijnen in Interpol te verhinderen, zijn deze keer niet succesvol gebleken. De voltallige vergadering van de internationale politieorganisatie heeft het verzoek van de Palestijnen goedgekeurd en hen als land in de organisatie opgenomen. Van de in totaal 133 landen die deelnamen aan de stemming, hebben niet minder dan 75 landen voor het lidmaatschap van de Palestijnen in Interpol gestemd. Slechts 24 landen stemden tegen, 34 landen stemden blanco.

Israel Heute

Israël had gehoopt dat de stemming over het lidmaatschap van de Palestijnen niet mede op de agenda zou komen te staan. De Israëli´s waren van mening dat Palestina geen staat zou zijn en daarom niet als lid van Interpol opgenomen zou kunnen worden. Maar de bestuursraad van Interpol, die verantwoordelijk is voor de agenda van de vergadering, had hierover geen beslissing genomen, zodat de aanvraag tot lidmaatschap aan de volledige vergadering werd doorgegeven.

Aan Israëlische kant is men bezorgd. Het lidmaatschap van de Palestijnen in de internationale politieorganisatie opent vele deuren voor hen. Zo zouden er arrestatiebevelen tegen Israëlische politici en officieren kunnen worden uitgevaardigd. Ook hebben de Palestijnen nu toegang tot geheime informatie over terreurorganisaties en hun geld.

Ook van de kant van de Amerikanen was men erin geïnteresseerd een lidmaatschap van de Palestijnen in Interpol te verhinderen. Deze eenzijdige stap zou een negatief effect kunnen hebben op de Amerikaanse inspanningen rondom het vredesproces.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Palestijns succes – lid van Interpol

 1. erik zegt:

  “Ook hebben de Palestijnen nu toegang tot geheime informatie over terreurorganisaties en hun geld.”
  Zijn ze daar bij interpol nou helemaal van de pot gerukt?

  Like

 2. Republikein zegt:

  Van God los, maar niet van Allah.
  Wat een misère!

  Like

 3. Minder islam ,minder islam ,minder islam ,minder islam!!!!!Hoe kan de wereld nou toch met een aantoonbare criminele staat in zee gaan ??Naar mijn mening moeten ambtenaren en andere vertrouwenspersonen met een islamitisch achtergrond per direct oneervol ontslagen worden om onze maatschappij te behoeden voor haar eigen ondergang!!!Vrede’s overleg met potentiële moordenaarsbende’s is zinloos!!!De stichter van de islam ,de massamoordenaar en pedofiel Mohammed blijft een verkeerd voorbeeld voor elk weldenkend mens en zeker voor een politieorganisatie !!!Naar mijn niet objectieve mening wordt onze maatschappij wereldwijd geregeerd door een stelletje landverraders ,die aan GOD noch gebod een boodschap heeft!( mijn opa en oma zijn op 19 november 1945 vermoord te Auschwitz,met behulp van een zeer onbetrouwbare angstige Nederlandse overheid .ook nu zie je weer dat onze overheid zwicht voor het kwaad ) Shalom van Léon van Duren.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Schandelijk dat ’n discutabele partij zonder gebiedsgrenzen deel kan nemen aan Interpol ter bescherming van “landsgrenzen” zonder het bestaan ervan. Na dit politieke besluit kan elk zichzelf respecterend volk zich aanmelden zoals de Koerden of wie zoal daar aanspraak op kan maken.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Dat wordt dus een islamitische Interpol.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  Interpol 2.0 oprichten !
  ++++

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Een terroristische moordenaarsbende lid maken van interpol. Je moet minimaal geestelijk gestoord zijn om zoiets te bedenken. Maar je moet nog gekker zijn om daar voor te stemmen. Doek dat interpol maar direct op wat dat wordt 3x niks.

  Like

 8. ildiko zegt:

  VERROTTE POLITIEKE DUIVELS !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Terroristen lid van Interpol ????? Wat een labiel zooitje !

  Like

 10. dutchess43 zegt:

  Een messteek in de rug van Israel.

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  Min of meer off topic: Deze week kunnen er weer kinderpostzegels gekocht worden en deze stichting geeft van de opbrengst geld aan de Palestijnen. Dus niet kopen zou ik zeggen.

  https://www.kinderpostzegels.nl/subsidieaanvraag/aanvraag/landen

  https://likud.nl/2015/09/kinderpostzegels-blijft-uw-geld-sturen-aan-palestijnse-extremisten/

  Like

 12. Cathja zegt:

  De stommelingen! Zijn ze nou helemaal van hun verstand beroofd?

  JA!

  Een diep trieste dag voor ISRAEL!

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Wat hebben zij met onze Interpol te maken. Dit is een politiek spelletje om de islam vooruit te helpen en Israel onder druk te zetten.

  Like

 14. Mario Schettini zegt:

  Is het mogelijk dat de heer Bron een lijstje geeft met daarop die lande die pro, contra en neutraal gestemd hebben? Men zou dit voor een ander doel kunnen gebruiken.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Hans Corell, een hippie uit Zweden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s