“We” halen de oorlog naar huis

Screenshot_110

(Door: Drs. E.N. Schilder)

65.300.000 vluchtelingen wereldwijd die door oorlog en geweld wederom in Europa moeten worden opgevangen, aldus de vluchtelingenorganisatie (UNHCR) van de Verenigde Naties. Het overgrote deel is moslim, op de vlucht voor… moslimgeweld!

Ordinair smeergeld

Dat aantal mag u meteen vermenigvuldigen met € 10.000,-. Dat is namelijk het bedrag dat men (wie?) er voor over heeft om al die moslims (‘eerlijk’) over Europa te verdelen. Zij noemen dat overige/onwelwillende landen ‘verleiden’ om mensen op te nemen, maar we hebben het hier uiteraard over ordinair smeergeld dat vanuit úw belastinggeld gebruikt wordt en waardoor alles hier steeds duurder en nòg verder uitgekleed wordt, want wij zijn een ‘rijk continent’…  Maar wat moeten we hier met die mensen? Ze kunnen niets, werk is er niet voor ze, ze passen zich niet aan, want hun tradities zijn heilig, en ze kòsten alleen maar geld. Daarnaast zijn zij met heel andere normen en waarden opgevoed (en mogen die hier onder de noemer vrijheid van meningsuiting – hoe vrijheidberovend die voor anderen dan ook is – en vrijheid van godsdienst blijven handhaven (bloedwraak, erewraak en nog meer van die 1400 jaar achtergebleven onzin zijn zeer typerend voor de ‘religie’ islam). Niemand die ze hier vertelt dat ze zich moeten aanpassen aan hoe wij hier (nog) in vrijheid leven en dat ze per direct terug uitgezet worden als ze dat niet respecteren/naleven. Hoeveel criminelen en extremisten er wederom tussen zullen zitten, merken we pas als het bloed de straten, stadions en uitgaansgelegenheden weer rijkelijk in glanzend rood hebben gekleurd.

Allah in Europa

Deze week de islam in Groot Brittannië, waar een moslima zegt dat ze daar kan doen en laten wat ze wil. Ze loopt volledig gesluierd in boerka, maar zegt dat zij, als zij dat wil, ook in bikini kan lopen, maar dat wil ze niet. Nee, natuurlijk niet, want als ze dat doet, zal ze op z’n minst uitgesloten, maar hoogstwaarschijnlijk lichamelijk zwaar mishandeld al dan niet publiekelijk als ‘hoer’ gestenigd worden.

Maar op de een of andere manier moet en zal Europa islamitisch worden, en snel ook! Met nog eens 65,3 miljoen islamitische ‘stemgerechtigden’ zal de vrijwillige invoering van de uitermate vrijheidsbeperkende sharia een eitje worden. ‘We’ kiezen er dan tenslotte zelf voor en dàt heet democratie… Een ‘democratie’ die met de invoering van steeds meer islamitische eisen overigens per direct ter dood gebracht zal worden. U zult maar joods, christen of homoseksueel zijn…

De Nederlandse Sagrada Família

In Yerseke groeit de streng gereformeerde gemeenschap drastisch… tenminste, dat zegt ze zelf. Er moeten ongeveer 2500 ‘gelovigen’ in kunnen. Daarom gaan ze daar de grootste en hoogste kerk bouwen die ze maar kunnen. Gezien de achterlijke gedachtegang van IS en zijn hier geboren(!) sympathisanten om de christenen aan te vallen en te vernietigen, zal het aantal slachtoffers enorm zijn en zal dat worden gezien als een ware ‘overwinning’ op de ‘christenhonden’…. Dat wat ze bij de Sagrada Família hadden willen doen, zien ze als een ultieme overwinning. Ik zeg; flink blijven bidden en succes Yerseke…

Schuldige slachtoffers graag

Zolang parlementariërs niet (door moslims) persoonlijk worden aangevallen, zullen zij nooit naar u luisteren en onze soldaten en hulpverleners naar gebieden blijven sturen waarmee we (zoals inmiddels ruim bewezen) de oorlog naar ons eigen continent brengen, en úw belastinggeld over de balk blijven smijten ten behoeven van hun eigen bankrekening en luxe leventje …èn een volledig islamitisch Europa.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodendom, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “We” halen de oorlog naar huis

 1. koddebeier zegt:

  Nee, niet “wij” maar de krankzinnigen die zichzelf volksvertegenwoordiger noemen en de idioten die elke 4 jaar weer op deze Nep volksvertegenwoordigers stemmen !!!

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  O wat is het toch gemakkelijk én winstgevend om van uit een luie zetel te zeggen wat wij moeten doen….
  Hoelang gaan wij dat VN gespuis nog ongestoord ONZE leefwereld laten vernietigen???

  Geliked door 2 people

 3. paulzwueste zegt:

  10.000,- Euro pèr vluchteling.
  In gloednieuwe bankbiljetten, in de dag en nacht doordraaiende drukkerijen geproduceerd waar al lang massaal totaal waardeloos Euro-bankpapier wordt gedrukt!

  Geld dat wel eerst van U werd afgepakt en verkwanselt!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Weet u het nog?
  Hans Janmaat.
  Ik dacht: goed dat hij dat allemaal aanstipt aangezien wij de kant van de islamisering niet op willen.
  Maar mijn stem bracht ik niet op de CD van Hans Janmaat uit.
  Waarom niet?
  Omdat ik dacht dat de rest van de politiek wel tot inkeer zou komen en met goed verstand de inzichten van Hans Janmaat (deels) zou overnemen.
  Maar wat heb ik mij onvoorstelbaar verslikt in het gezonde collectieve verstand of beter, het gebrek daaraan.
  Enkele jaren later heb ik mij niet voor de tweede keer als ondernemer in de maling laten nemen m.b.t. de VVD waarop elke ondernemer een stem uitbracht.
  Het schorem van de VVD had ik snel door met hun zgn. voordelen van de privatisering en marktwerking.
  De VVD is er slechts voor de VVD, de multinationals en de fam. Van Oranje-Nassau.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Ik moet mezelf echt soms in de arm knijpen met het besef dat mensen op tv zien dat EU migranten deze kant op wil hebben en eigenlijk voor mij heel duidelijk is dat ze liefst zoveel mogelijk deze kant op willen. Het blijft natuurlijk niet bij de aantallen die EU nu noemt. Natuurlijk niet. Als ze dit voor elkaar krijgen dan willen ze de volgende lading;. Ik snap maar niet dat mensen dat niet door krijgen Dan ga je toch nadenken waar dat allemaal van betaald moet worden! Maar nee grootste gedeelte is niet in staat tot nadenken en rekenen kunnen de meesten ook niet meer.Veel mensen geloven alles en zoeken zelf bijna niets uit. Een voorbeeld: een hypotheekadviseur. Je moet in deze tijd zelf je werk doen en niet zomaar zonder zelf nadenken bouwen op adviseurs. Een ander is niet zo gek met je beurs als jijzelf. En toch merk ik dat hele kuddes dat wel doen. Vertrouwen op adviseurs van banken en dergelijke. Zelfs bij een arts moet je zelf ook bij de tijd blijven. Ik vind het soms gewoon benauwend.

  Geliked door 1 persoon

 6. Avidia zegt:

  Ik zie alleen maar rijen mannen, mogen de vrouwen niet “vluchten” ?

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Uit het boek’Zijn we ALLEN ..NAZI’S? , van H .Askenazy, , uitg. Elmar, Rijswijk. , pag.50, ……….
  Goering, Hitler’s plaatsvervanger, zei tijdens het Proces van NEURENBERG”Wel, natuurlijk wil het volk geen oorlog.Waarom zou een of andere arme sloeber op een boerderij z’n leven willen riskeren in een oorlog die die hem niets te bieden heeft terwijl hij alleen maar kan hopen dat hij heelhuids op z’n boerderij terugkeert?. ..Natuurlijk, het gewone volk wil geen oorlog, in RUSLAND niet, in Engeland niet, en, wat dat aangaat, in Duitsland ook niet. Dat is duidelijk. Maar tenslotte ..zijn..het..de..leiders..van een land die…het ..beleid.. bepalen, en het is altijd heel eenvoudig om de mensen mee te slepen,of het nu een…democratie ..betreft een fascistische dictatuur , een volksvertegenwoordiging of een communistische dictatuur…vrije meningsuiting of niet, ..je kunt de mensen altijd tot gehoorzaamheid aan..leiders brengen. Dat is eenvoudig……….
  Het enige dat je moet doen, is ze vertellen dat ze ..aangevallen ..worden, en dat pacifisten het land in gevaar brengen,…door hun gebruik aan…vaderlandsliefde”. <<<<<<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

  • Peacepipe zegt:

   Omdat het volk geen oorlog wil, is het wetsvoorstel voor een correctief referendum weggestemd! Hierdoor is heel duidelijk gebleken dat de “elite” van een aantal politieke partijen democratie slechts zien als noodzakelijk ” kwaad” wat ze alleen gebruiken om zelf aan de macht te komen en die zo lang mogelijk te houden. Het spreekt dus voor zich dat een correctief referendum van het (domme) volk dan geen roet in het eten mag gooien!

   Like

 8. Marian zegt:

  We halen groepsverkrachter naar huis, die er niet voor terug deinzen om kleine meisje en baby’s te verkrachten. Daarom komen ze hier naar toe om hun lusten bot te vieren en daarom worden vrouwen thuisgelaten.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Correctie, laatste linea: ‘gebruik’ ..moet zijn…gebrek

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Etenstijd ! een kudde op weg met hun herders naar een sappige weide waar ze kunnen grazen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s