Duitse regering zwijgt over Israël als “reden van staatsbelang”

Screenshot_5

De woordvoerder van de Duitse regering, Steffen Seibert, was niet duidelijk over het thema “Duitse soldaten in Israël”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Alleen met heel veel geluk zal de AfD in het nieuwe Duitse de parlement de klaarblijkelijke onzin van de oude partijen kunnen verhinderen. Uiteindelijk zal iedereen zich in grote zaken tegen hen aaneensluiten. Daarom zal het de belangrijkste taak van de AfD als oppositiepartij in het Duitse parlement zijn om het gebrek aan concepten en de hypocrisie van de politiek van de oude partijen te ontmaskeren.

PI News (2)

Zoals het er naar uitziet, kan de nieuwe partij deze verkiezingsopdracht met de onvrijwillige hulp van de “Bild-Zeitung”al vervullen, voordat het nieuwe parlement überhaupt is geconstitueerd.

De vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland, had enkele dagen voor de verkiezingen gevraagd hoe serieus het ons (d.w.z. onze regering) eigenlijk is met het bestaansrecht van Israël als Duitse “reden van staatsbelang”. Eerst kopte het boulevardblad nog “AfD-leider Gauland – gevaarlijke zinnen over Israël´s bestaansrecht”. Opnieuw een duidelijke schending van de perscode, omdat voor de vluchtige lezer de indruk ontstond dat Gauland hier vraagtekens bij zou plaatsen. Enkele dagen later richt de “Bild-Zeitung” precies deze vraag van Gauland aan de Duitse regering en krijgt van (nog) regeringswoordvoerder Steffen Seibert maar heel zuinige antwoorden. De vraag of Duitsland bereid zou zijn om in geval van nood gevechtseenheden naar Israël te sturen als dit land aangevallen wordt, ging Seibert in ieder geval uit de weg.

Om het maar eens duidelijk te zeggen: met “reden van staatsbelang” heeft zo´n reactie van de Duitse regering niets te maken! “Reden van staatsbelang” betekent om in geval van nood met alle middelen ook wat betreft de politie en het leger voor iets op te komen. Uiterlijk na deze uitspraak zou het Israël duidelijk moeten zijn waar het aan toe is met Duitsland, en pas goed wanneer in de komende jaren de invloed van islamitische en Israël-vijandige bevolkingsgroepen in Duitsland steeds meer toeneemt!

Blijkbaar zijn de bekentenissen van de oude partijen voor Israël dezelfde holle frasen als de “euro-redding”, de “energie-ommekeer” of de “integratie van miljoenen immigranten uit Afrika en het Arabisch gebied”. Potemkin-dorpen, zonder inhoudelijke substantie.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christendemocraten, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Islamisering, Israël-vijandigheid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitse regering zwijgt over Israël als “reden van staatsbelang”

 1. guusvelraeds zegt:

  Wil je smullen van het feit hoe de hypocrisie en het verborgen ondersteunen (met belastinggeld!) door de gevestigde politiek van het links extremisme door de AFD aan de kaak wordt gesteld kijk dan naar deze video. Je begrijpt meteen waarom de AFD met de nazi knuppel bejegend wordt.

  Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  Juist een land als Duitsland ZOU ER ALLES AAN MOETEN DOEN om ISRAEL te steunen dat alleen al zijn ze aan hun verschrikkelijke verleden schuldig. Daarvoor helemaal uitkomen is wellicht iets wat Merkel “nicht ganz schaft” maar het is de hoogste tijd dat zij en die schandalige E.U. stopt met het financieel ondersteunen van zgn palestijnen die dat geld o.a. gebruiken om de families van terroristen te blijven betalen. Wat een enorme schande!

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Het gebrek aan concepten en de hypocrisie van de politiek van de oude partijen te ontmaskeren.’

  Deze ontmaskering heeft al lang en breed plaatsgevonden net als in Nederland en Frankrijk.

  Maar de kiezer wil het gewoonweg niet zien.
  De kiezer wil de waarheid niet weten.
  De kiezer is volkomen moe gebeukt door de linkse MSM. (Gaslighting / geestelijke mishandeling).

  En de jonge generaties zijn volkomen klaargestoomd voor een Europees continent dat bestaat uit islamitsiche indoctrinatie, de sharia, een sleepwet (tekenen mensen) en een democratie die niets meer is dan een EU-lobbycratie van multinationals.

  Democratie-wise 800 jaar.
  Religie-wise 800 jaar.
  Mensenrechten-wise 800 jaar.
  Vrouwenrechten-wise 800 jaar.
  Arm en rijk kloof-wise 800 jaar terug in de tijd.

  Ik condoleer Europa met deze sprong ik de tijd.

  Like

  • Anton Haksteeg zegt:

   Een samenvatting die de bekende spijker op de bekende kop slaat. jammer genoeg niet de kop van Rutte. Waarom oh waarom kiest de kiezer niet en masse voor de PVV? Dan komt er eindelijk een partij aan de macht die werkelijk het beste met Nederland voor heeft en geen islamitische volgelingen kent.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s