Georganiseerde criminaliteit

Screenshot_7

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De outlaw motorclubs zijn weer uit het stof gehaald en staan wederom in de mediabelangstelling. Men steekt er erg veel tijd en energie in om ze te verbieden, want 80% zou tenslotte een strafblad hebben… Ik vraag mij inmiddels weer af wat justitie nú weer te verbergen heeft waarvan de focus moet worden afgeleid. We weten het waarschijnlijk binnen een week of twee.

Verkeersovertredingen

Dat er even gemakkelijk een groot percentage verkeersovertredingen (openbare dronkenschap is ze nog vergeten te melden) onder deze 80% uiterst ‘criminele activiteiten’ wordt geschaard, slaat natuurlijk helemaal nergens op en hoe hoog dat betreffende percentage is, wordt eveneens angstvallig stil gehouden. Ik ben benieuwd wat er percentueel nog van die 80% overblijft als ze de verkeer- en dronkenschap-onzin er vanaf zouden trekken. Tevens zou ik persoonlijk datzelfde onderzoek ook eens op de politici in Den Haag, overheidsbestuurders en op het gehele politieapparaat toegepast willen zien. Ik zie namelijk meer crimineel gedrag (en corruptie!) bij de politie en met name de VVD in de media dan bewezen vergrijpen van motorclubs. En dat zonder lederen vest. Daarnaast heeft Justitie ook een eigen internationale MC (Blue Knights), die volgens dezelfde ‘biker-regels’ rijden en leven. De foto’s zijn inmiddels van internet gehaald, maar de heren van de Blue Knights stonden er een jaar geleden nog, al dan niet met motoren, met wapens en drank op te poseren. Inmíddels komt echter langzaam maar zeker naar buiten hoe gluiperig en kartelvormig/‘georganiseerd’ politieke partijen daadwerkelijk opereren en hoe corrupt de politie, en dan met name de agenten met een migrantenafkomst, gebleken zijn.

Mislukt?

Kamerlid Ybeltje Berckmoes zegt dat zij als VVD-Kamerlid is ‘mislukt’, omdat zij niet aan de dictatoriale bullebakkenstructuur wilde meewerken. Ik zie daar persoonlijk een zeer sterke gelijkenis in de hiërarchische en dwingende structuur zoals zij die zelf omschrijven voor wat betreft motorclubs en criminele organisaties zoals bijvoorbeeld de maffia.

Adolfjes

Naar buiten toe het sympathieke, keurig geklede heertje of dametje spelen, maar achter de schermen de tierende dictator uithangen, is typerend voor het Haagse rapalje dat al tientallen jaren aan het roer staat van dit steeds verder in elkaar vallende kaartenhuis dat Europa (èn Nederland) heet. Bijna geen enkele politicus zit in zijn/haar riante Kamerzetel voor ú, de mensen, het merendeel zit er uitsluitend voor zichzelf, volledig autistisch uit te voeren wat ze ooit op de cursus politicologie hebben geleerd. Men leert een aap een trucje en hij doet het na, maar creativiteit en constructiviteit kennen zij slechts uit het woordenboek, laat staan dat zij een vooruitziende blik of ook maar enige visie zouden hebben of een constructieve oplossingsgerichtheid zouden nastreven.

Trots op uzelf

Het is geen schande dat u politiek ‘mislukt’ bent mevrouw Berckmoes, u mag er juist trots op zijn dat u gewoon menselijk blijkt te zijn en niets van doen wilt hebben met deze zelfingenomen, egocentrische en achterbakse Haagse cultuur.

Als men bij Justitie net zoveel energie en werk zou steken in het aanpakken van de daadwerkelijk criminele leden van motorclubs (een criminele club bestaat niet, maar criminele leden wèl!) in plaats van de hele club als crimineel af te schilderen, criminele asielzoekers er keihard terug uit zou schoppen, corrupte politici aan zou pakken èn haar eigen gelederen zou opschonen, dan er nu tijd en energie steken om te proberen MC’s te verbieden, zouden we een stuk verder komen. Anderzijds zouden motorclubs leden die hun clubimago door criminaliteit en/of geweld schaden, zelf moeten aanpakken. Maar dat zijn hùn clubs, hùn regels en hùn beleid en daar kiezen ze dus zelf voor, of niet.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, kwaadaardige opzet, moralisme, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Georganiseerde criminaliteit

 1. Rensk. zegt:

  Van de week las ik dat de criminaliteit steeds dieper in onze overheden schijnt te duiken. Het verbaasd me niets. Er is al corruptie en dat gaan we in de toekomst steeds meer krijgen. Buitenlanders, die in gesetteld zijn in overheidsfunctie en in politie. Zelf hebben we zoals hierboven beschreven onbetrouwbare politici. Als je goed luisterd dan hoor je wat een luizebollen het zijn. Nou weer met die twee soldaten die de dood ingedreven zijn door onze overheid. Net een journalist die en vraag stelde aan Rutte: Meneer Rutte wat vind u daar nou van wat betreft de dood van die twee soldaten? Rutte: ik ga daar niet over en mevr Hennis is prima in staat ZICHZELF te verdedigen.
  Hoor wat hij zegt. ZICHZELF te verdedigen. Het draait dus geheel om hun personen en niet om de personen, die ze op missie hebben gezonden zonder zich te bekommeren of het allemaal wel safe is. Hij zegt niet: Mevr Hennis gaat de zaak onderzoeken en zal uiteraard haar verantwoording nemen. Je kunt aan alles wat Rutte zegt of doet zien en horen dat hij volledig op zichzelf gericht is. Hij heeft GEEEEN gevoel. Ik weet niet welke persoonlijkheidsstoornis deze man heeft, maar dat ie niet spoort is voor mij geheel duidelijk.

  Geliked door 3 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Een treffend insteekje hier weer van E.N.Schilder
  ‘t verraadt de geuren van de Haagse boevenpoel
  glimlacht u maar om wie ik hier bedoel
  want heel die poppenkast stemt ons bepaald niet milder…
  .
  we horen snel (meldt hij) wat hier weer achter steekt
  en wat Justitie deze keer wil trachten te verbergen
  het zijn vàst zaken die knap zullen tergen
  nu de sluw-bepette vos weer eens de passie preekt !
  .
  maar de heren raken steeds meer in de knel
  en gaan steeds driester in de rondte maaien
  men helpt zichzelf haast jankend naar de haaien
  het voorportaal van hun zo zwaar verdiende Hel…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 3. Japio zegt:

  Laten ze die marrokanen maar eens onder de loep nemen. Dan praat je misschien wel over 99% wat crimineel blijkt te zijn. Maar dat doen ze niet die politiek correcte huichelaarsbende.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Zoals hierboven beschreven zo zie ik het ook. Het is een ongelofelijke zooi mensen, daar in Den Haag , die totaal geen capaciteiten hebben een land te regeren. Nu weer over die twee soldaten, die gedood zijn door onbenul. Luister naar wat de jounalist vraagt aan Rutte en luister naar wat Rutte antwoord> journalist: meneer Rutte? Wat vind u van dit geval van die twee soldaten die het leven hebben gelaten? (helemaal exact kan ik de vraag van de jounalist niet meer tikken, maar het antwoord van Rutte heb ik wel duidelijk: Rutte: dat weet ik niet dat moet u Mevr Hennis vragen en zij kan ZICH PRIMA VERDEDIGEN. Die laatste drie woorden zijn precies het kenmerk van Rutte. Het gaat erom dat de personen in Den Haag zich tegen alle denkbare fouten en corruptie kunnen verdedigen. Wat en of het hun schuld is dat die twee soldaten dood zijn doet er niet toe. Het gaat erom dat ze zich weer schoon weet te praten. Dat is Rutte ten voeten uit. Hij zegt niet zoals een echt betrekken politicus zou moeten doen: zeggen dat hij erop zal vertrouwen dat dit onderzocht word en dat indien er fouten gemaakt zijn de betrokkene zijn of haar verantwoording zal moeten nemen. Hieraan zie ik al dat Rutte een enorme NUL van generlei waarde is dan alleen een ordinaire vent met een criminele inborst. Hij is het niet waard ons land te regeren. Ik wens hem dan ook een hele erge ziekte toe. Gewoon omdat hij dan niet nog meer onheil kan aanrichten. Dat is de enige reden dat ik hem een zware ziekte toewens Hier kan ik dat schrijven. Hem zal ik het niet schrijven, omdat ik weet dat ik alleen mezelf ermee heb en opgepakt kan worden. Echter ik zou de mensen die zo over hem denken niet graag de kost willen geven. Ik walg van dat ding Rutte.

  Geliked door 2 people

 5. Heniusz zegt:

  80% van de leden zou een strafblad hebben, dat is weliswaar niet onmogelijk maar wordt nergens keihard onderbouwt. Als je daar dan zaken als drank en drugs afhaalt blijft er vermoedelijk maar een fractie over. Maar goed: Beter je aandacht richten op “Outlaw MC’s” , relatief klein van aantal en meestal makkelijk aan te pakken want voorzien van de juiste documenten, dan bewezen criminaliteit van asiel shoppers uit voornamelijk Noord Afrika zonder al die papieren ballast.

  Geliked door 2 people

 6. Thom zegt:

  Sorry meneer Schilder, ik kan Uw gedachtegang niet echt volgen. Wilt U beweren dat outlaw motorclubs een ander doel hebben dan criminaliteit in georganiseerd verband en dat er geen omerta bestaat binnen die clubs. Het is eenzelfde soort redenering dat bordelen er niet zijn om ontucht te laten plegen. Volgens Uw redenering klopt dat niet want zijn het de hoeren die daar werken. daarom werken ze daar nou juist, omdat daar de gelegenheid is. Zo is het bij outlaw motorclubs ook, die geven een dekmantel aan criminele leden.

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , Thom ,

   ik kan meneer Schilder BUITENGEWOON goed volgen , het is helder , duidelijk en hartstikke correct !
   Ik denk dat iedere letter klopt .

   Nu was ik zelf vroeger een “biker” en ik kan je wel zeggen dat die clubs echt niet opgericht zijn om de criminaliteit te bevorderen , hoor .
   Er zaten wat boefjes tussen , maar veruit de meesten waren fatsoenlijke werkende mensen .
   Maar ook die niet-lieverdjes waren sociale figuren , naar de anderen toe .
   Ik was een keer mijn portemonnee vergeten bij een rit .
   De jongens hebben mijn eten , drinken en benzine betaald .
   Toen ik ze een week later terugbetaalde , hoefde dat niet eens !
   Ik wilde dat tóch en ze staken het geld dan maar in hun zak , niemand telde het na !

   Dat je elkaar niet verraadt binnen een club , dat vind ik echt niet abnormaal .
   Binnen een club heerst een vriendschap , geen verraderscultuur .
   Omerta ???

   In mijn woonplaats zit een enorm grote refo bende .
   Binnen die club circuleren de meest gore sexfilms , ook met jeugdigen , die ’s avonds door een ouderling verspreid werden in grote bruine enveloppen .
   Totdat meneer de stijve plank zelf ziek was en zijn vrouw de films rond ging brengen .
   Die wist niet precies waar iedereen woonde en mikte een film -met een kattebelletje van meneer de ouderling zelf er bij – met : “`veel kijkplezier , groeten , Bas N…….” , IN DE VERKEERDE BRIEVENBUS !
   Er zat een keurig overzichtje bij wie wélke film al gezien had .
   Dat is een forse rel geworden !
   Het hele zootje was de lul .
   En ze probeerden elkaar allemaal te beschermen en alles te ontkennen .
   Omerta ???

   En die vergelijking met bordelen gaat toch ook helemaal mank ?
   Goed ik heb helemaal niks met hoeren en ze moeten zelf maar weten wat ze met hun leven willen doen .
   Eigenlijk is het triest als iemand niet eens in staat is om een vriendin te scoren om af en toe eens mee te rollebollen . Dan ben je toch een loser ?
   En dat er lui zijn die persé iedere dag of week seks moeten hebben omdat ze anders kennelijk gek worden of zo , tja die groepen bewijzen elkaar waarschijnlijk een nuttige dienst . De hoer heeft weer wat geld en hij is opgelucht , of zo .
   Maar om dat nou ontucht te noemen ?

   Heb nog wel een aardig verhaal van een zakenrelatie van me die – meer dan dertig jaar geleden overigens – ging trouwen .
   Zijn schoonfamilie was zwaar christelijk en hij moest persé in de kerk trouwen , anders ging het feest niet door , maar het is nogal een doedel ,
   dus : dominee ontmoet , leren bidden en alles gepland en besproken .
   Hij was stapelgek op die meid al snap ik na ál die jaren nog steeds niet wáárom .
   Zijn vrienden hadden de avond voor zijn trouwen een vrijgezellenfeestje gepland .
   waarin een bezoek aan een gore sexclub/hoerentent begrepen was .
   En wie kwamen ze daar tegen ???
   MENEER DE DOMINEE !!!

   Mijn kennis brak de tent áf de volgende dag , met zijn verhaal ,
   ze zijn wél getrouwd , maar NIET in de kerk !
   De hele schoonfamilie als geslagen honden méé !
   Láchen hé ?

   Ik zou niks meer zeggen over die bikers , hoor !

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 28 september 2017 om 23:42

    De ‘christenen’ die jij hier zo mooi beschrijft, denken zeker dat God Zijn ogen in Zijn broekzak heeft zitten? Van dergelijke ‘christenen’ walg ook ik onuitsprekelijk. En dan doen ze nog net of ze beter zijn dan een ander ook.

    Like

   • Leo 1 zegt:

    Deze gristenen vallen onder de spreuken zoals bij ons in Nunnspeet bekend zijn:

    Zet nooit een schaap naast ome Jaap.
    Hoe langer de rok, hoe natter het hok.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Thom (28 september 2017 om 21:17)
   Goede avond Dames en heren.
   Hier wordt de mening hekauwd, die door de MSM is voorgekauwd. En dat was nou precies de bedoeling van de berichtgeving, Zo wordt het overheidsbeleid gerechtvaardigd.

   Like

  • Thom ik kan je als voormalig MC-er ronduit zeggen: je praat onzin, weet totaal niet waar je het over hebt en papegaait de MSM maar een beetje na. Straks ga je nog vertellen dat justitie er is om ons te beschermen, en overig overheidstuig er voor óns is.

   Maar droom lekker verder kerel.

   Geliked door 1 persoon

  • … overigens: wat een uitstekend en voor de buitenwereld zeer verhelderend stuk van deze Drs. E.N. Schilder

   Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Als je verenigingen waarin criminaliteit voorkomt wil verbieden hoort de VVD op de eerste plaats te staan.

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Als de clash met het geïmporteerde geloof van de vrede zijn aanvang neemt (we zitten nu nog in de warm loop fase) dan hebben we de motorclubs hard nodig voor het betere trek en duw werk.

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Het is met name de motorclub Satudarah, die momenteel in opspraak is geraakt en die men wil gaan verbieden. Als ik goed ben geïnformeerd, is die Satudarah een motorclub van Molukkers. U weet toch nog wel, dat de Molukkers tijdens onze roemruchte politionele akties destijds vlak na de tweede wereldoorlog in Nederlands Indië collaboreerden met de Nederlanders tegen de Indonesiërs. Wij hadden ze toch een eigen Molukse staat beloofd. Een belofte, die wij nooit gestand hebben gedaan. Oh sorry, dat is waar ook. dat is slechts een kleine rimpeling in onze vaderlandse-geschiedenis. In 1972 herinnerden 9 Molukkers ons met een treinkaping bij de Punt aan onze belofte. Aan die kaping liet de toenmalige minister-president Dries van Agt met veel geweld en bloedvergieten een einde maken, 6 Molukkse gijzelaars en 2 gegijzelden kwamen daarbij om het leven. De nabestaanden van die Molukkers hebben nu, na al die jaren, de Nederlandse staat voor de rechter gedaagd. Ze verwijten onnodig veel geweld en ze willen weten wat er destijds precies is gebeurd. De mariniers, die destijds de actie uitvoerden, worden momenteel onder ede, maar wel volledig afgeschermd en onherkenbaar, door de rechter gehoord. Guttegut, wat heeft dat Molukse muisje toch een lange staart. Dat de opspraak van Satudarah en dit proces samensvallen, is toch ook wel heel erg toevallig. Je zou er bijna iets van gaan denken. Het zal toch geen complot wezen ???
  Die andere motorclub van de engeltjes uit de hel, de Hells Angles, blijft buiten schot. Ze zeggen wel eens, dat de motorclubs van de stoere lieverdjes uit de hel en die Molukkers elkaar naar het leven staan. Ze zouden allebei in de drugshandel zitten en elkaar beconcurreren.
  Op 30 april 1980 bij de inhuldiging van Beatrix als koningin waren er veel relletjes in Amsterdam. Op een gegeven moment had de politie de zaak niet meer onder controle. Maar opeens verschenen de engelen uit de hel met hun motoren. Ze kwamen vanuit de Warmoesstraat en het Damrak en veegden in no time de hele Dam schoon. De eer van Beatrix was gered. Het leger hoefde niet tegen het eigen volk op te treden. Als dat wel was gebeurd, had dat wellicht het einde van de monarchie ingeluid. Klein vraagje, waar stonden die motorfietsen en waar zaten die lieverdjes te wachten? Ze konden zeker niet zomaar de stad inkomen. De hele grachtengordel was hermetisch afgesloten. De parkeer garage op de Nieuwezijds was er toen nog niet. Laten we eerlijk wezen. Voor niets gaat alleen de zon op. En voor het redden van de monarchie hebben de engelen natuurlijk wel wat aanspraak op een tegenprestatie. Vrijwaring en bescherming ???
  En hoe zit het ook al weer met dat monopolie over de narcoticahandel, dat door Koning Willem I zo’n 200 jaar geleden werd afgedwongen? Dat schijnt nog steeds van kracht te zijn. Wie voert het uit? Wie spint er garen bij? Is er wellicht een link met de duistere bevoorrading aan de achterdeur van de koffieshops? Hebben de lieve engeltjes daar iets mee te maken? Zo ja, dan wordt er wel het een en ander duidelijk. Narcotica is immers big business.
  Als je achter het “fake news” van de Main Stream Media een complot in wilt zien, zijn er veel muisjes aan elkaar te kletsen.

  Like

 10. Elisabeth zegt:

  Tja, als ik lees waar ze motorclubs van beschuldigen, de eerste wat ik denk, de roverheid beschrijft zichzelf. Afpersing, bedreiging opsluiten als je niet voldoet aan de eisen die de roverheid burgers oplegt. Ken verschillende motorclubs, waaronder leden van saturdarrah, niks mis mee met die jongens. Volgens mij zien ze die clubs meer als een bedreiging, ze houden stand, helpen elkaar, leven mee met de zwakkeren en vooral ze komen voor elkaar op. Dus….. ze zijn georganiseert en de roverheid zien ze als een bedreiging omdat ze niet tegen een sterke weerstand op kunnen.

  Geliked door 2 people

 11. Marian zegt:

  Onze overheid houdt niet van concurrentie.

  Geliked door 1 persoon

 12. Piet Karbiet. zegt:

  Wat Japio zegt. Pakt die criminele mosketen eens aan. Daar vind je meer strafbladen en wapens aan dan bij een motorclub. Maar goed, dat durft men niet.

  Geliked door 1 persoon

 13. Cynicus zegt:

  De motorclubs worden onder nu aangepakt omdat het de autochtone boeven en wat ruiger volk is. Allochtone boeven worden met fluwelen handschoenen aangepakt en de mocromaffia kan rustig zijn gang gaan. Bij autochtone boeven volgt er een massale inval zelfs bij een vermoeden zoals iedere keer woonwagenkampen op de kop zetten terwijl er heel veel mensen wonen die geen moer met de motorboefjes te maken hebben.

  Geliked door 2 people

 14. guusvelraeds zegt:

  Ook interessant. De coca handel is niet iets van de laatste jaren in de Nederlandse historie. Soldaten in de 1ste wereldoorlog werden in de loopgraven voorzien van verdovende middelen geproduceerd in Nederland onder beheer van de overheid.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandsche_Cocaïnefabriek

  https://www.trouw.nl/home/hollanders-lang-zelf-harddrugsproducent~a77cf70f/

  Like

 15. Stef zegt:

  eens met dhr.Schilder.
  Waarschijnlijk zullen we de m.clubs in de toekomst nog hard nodig hebben.en ook de hooligans.
  We hebben nl.drie grote vijanden.1e het linkse gaaies 2e de moslims en 3ede media.
  Er blijkt inmiddels een mocro motorbende te zijn opgericht.
  Het lijkt me beter een gepantserde jeep groep op te richten. Dan heb je tenminste nog iets te zeggen i.p.v. Op de motor.
  Hoe moet ik anders m’n vlammenwerper meenemen.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Het komende kabinet overweegt de nettolonen te verhogen door de lasten te verlichten.
  Op welke manier dat moet gebeuren,is nog niet duidelijk.
  Doorzichtige georganiseerde criminaliteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s