VIDEO: Episch moment! – Dappere Palestijn neemt het woord in de VN-mensenrechtenraad

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Hamas, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Episch moment! – Dappere Palestijn neemt het woord in de VN-mensenrechtenraad

 1. Jan zegt:

  Die heeft zijn doodvonnis getekend

  Like

 2. Jan zegt:

  Aan de andere kant van het Kanaal roept Jeremy Corbyn op het werk van Hitler af te maken


  ‘GROTESQUE’: Jeremy Corbyn-allied Palestine Labour group calls for Jewish FINAL SOLUTION
  ..
  http://www.express.co.uk/news/politics/859872/GROTESQUE-Anger-as-Corbyn-allied-Palestine-Labour-group-calls-for-Jewish-FINAL-SOLUTION

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Hmmm.. die 2-statenoplossing. Er zijn ook cijfers die aanduiden dat als het 1 land wordt, de pally’s in de meerderheid komen uiteindelijk. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Bibi heeft gisteren nog weer eens laten weten dat er geen arabieren verdreven gaan worden. Ook geen familieleden van terroristen. Israel kan op dit moment, wanneer wel, ook geen gebied afstaan. Er gaat zich een groot anti-Israelbloc vormen; Turkije, Iran, Syria, Libanon, Gaza, een stuk van Irak. Weer nieuwe uitdagingen / problemen voor de enige democratiese staat in het MO. Een goede ontwikkeling is dat China en India sympathie hebben voor Israel. Bibi is ook al 3x bij Poet geweest het laatste 1,5 jaar. Ondertussen worden de Israeli geadviseerd om niet meer dan 2 kinderen te nemen. Nu heeft Israel nog zo’n 8 milj. inwoners. Als de huidige aanwas doorzet over 30 jaar of zo, 20 milj! Binnenlandse godsdiensttwisten liggen ook op de loer!

   Geliked door 1 persoon

 3. Alex Delarge zegt:

  Die is dus raak.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Morgen 29-9 om 19:30 uur uitvoerig in het nieuws gebracht bij het NPO journaal met duiding. Om 21:00 nogmaals en daarna nogmaals bij Pauw met relevante gasten.

  Geloof het maar niet. Hun hele bias en framing rondom Israël zorgvuldig geconstrueerd sinds de jaren 70 vorige eeuw zal de generatie 1968 en de geïndoctrineerde meute na hen niet afbreken met deze op waarheid gebaseerde boodschap.

  Like

 5. eindelijk iemand die feiten meldt, de Palestijnse Pim Fortuyn

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Alphons zelf.
   Meen je dat nou…?
   Als je dat meent, wat wil je bereiken..?
   Kom op Alphons.
   Je hebt ontdekt dat Pim Fortuyn familie heeft tussen die palestijnse schapen en ezelneukers.
   Voor de draad er mee…

   Zal wel weer niks worden met die Alphons….

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Hoor je ook eens van een nog levende ervaringsdeskundige. Menig kritiese pally ging via de achterdeur ‘exit’, om nooit weer terug te komen. Ook heeft menig kritiese pally, homo’s etc. asiel gekregen in Israel!! De Onnozele Europeanen hebben 10tallen miljarden richting “palestina” / Gaza overgeheveld, is allemaal verdwenen in de zakken van terroristen!! ‘k Hoop dat dit statement ogen/oren opent bij dat zooitje in NY! Ook wel genoemd; De Hypocriete Verenigde Narigheid!

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  NB. Dit is een zoon (Mosab Hassan Yousef, ook wel genoemd De Groene Prins) van een Hamasleider! Zegt alles!

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Wat deze man zegt is precies hoe ook de hele moslimgemeenschap in elkaar steekt. Zodra hun denkbeeldige vijanden uitgeschakeld zouden zijn doemt er een nieuwe vijand aan de horizon. Omdat ze vijanden nodig hebben om hun eigen enorme tekortkomingen op te kunnen projecteren. Het slachtofferschap en het manipuleren word ze met de paplepel ingegoten. Mensen, die zo’n instellingen hebben en zo’n kijk op de wereld daar kun je niets mee beginnen en daar kun je ook niets mee opbouwen.

  Geliked door 1 persoon

 9. carthago zegt:

  De Verenigde nazi’s ineens met hun broek vol pies, hilarisch.

  Like

 10. Duchesne zegt:

  overal in de wereld zijn mensen de leugens zat , en steeds meer staan op om de leugenaars ter verantwoording te roepen. Waar wachten wij op?

  Like

 11. Shimon Koppenhol zegt:

  De vertegenwoordigers van foute staten als Syrie, Pakistan, Quatar, Noord Korea, Venezuela, Iran en natuurlijk de PLO en Hamas blaten, in hun decadente stoelen hen geboden ten koste van hun eigen onderdrukte volk en haar bloed, hetzelfde riedeltje van Apartheid en Etnisch zuiveren af en de menigte ja-knikkers zitten even comfortabel op hun belastingstoelen. Elke definitie is verdraaid. en dit maakt hen pure demagogen. Soms komt er een straaltje licht naar buiten. De meerderheid licht is echter vroeg geïndoctrineerd of in de kiem gesmoord. Respect voor deze werkelijke moedige Palestijnse strijder. Het kwaad ligt binnen de eigen Palestijnse, politiek-islamitische, Arabische eigen grenzen

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Israel;
  Familieleden van een 19 jarige patiënte nemen medisch personeel te grazen in het Ichilov ziekenhuis in Tel Aviv. Waarschijnlijk …… arabieren, waarvan 1 met een gun.

  Like

 13. Cleo zegt:

  Er gaat niets boven de waarheid! De PA wordt ontmaskerd temidden van de internationale gemeenschap die ze al decennia met grove leugens en lasterpraat voor haar karretje spant…

  Like

 14. Japio zegt:

  Eindelijk een moslim (?) die de waarheid spreekt. Goed betoog en reken maar dat er daar een hoop NSB’ers zaten die hem graag de bek hadden gesnoerd.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Noorwegen;
  Norwegian Immigration Minister Sylvi Listhaug stated that Norwegians have a new reason to relate to Israelis, and confirmed Israel’s right to defend itself. “We see what is happening in Sweden, in Britain, and in France,” said Norway’s Minister of Immigration and Integration Sylvi Listhaug in an interview to Ynet held in Oslo, “We are experiencing now the fear that you have experienced for decades.”
  De immigratieminister van Noorwegen neemt het op voor Israel! Zelf heeft ze het aantal immigranten teruggebracht van 30.000 vorig jaar naar 1000 dit jaar!! ‘Those who come are expected to adapt to the culture and norms of Norwegians: a people who drink alcohol, eat pork, and do not believe in veils.’ Dame met ballen!!

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Slik…Dit gaat even niet zo als gebruikelijk is met loze obligate praatjes. Dit is nog het best te vergelijken met onze Wilders in de 2de Kamer. Straks valt ook iedereen over deze man heen omdat hij niet meedoet met vieze politieke spelletjes.

  Like

 17. dutchess43 zegt:

  Een moslim die de waarheid spreekt en nog wel een lid van Hamas???? Kan het haast niet geloven. Ik hoor wat hij zegt, ben het met hem eens, maar hoeveel van wat hij zegt is echt diep gemeend? Tegenover zoveel ongelovigen mag je als moslim immers liegen?

  Geliked door 1 persoon

 18. Mirjam zegt:

  De waarheid mag en moet gezegd worden.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Schitterende video en dan die gezichten van die PLO figuren. UN Watch wil dat de gehele wereld dit ziet en de waarheid hoort. De video is inmiddels al trending op youtube.

   Like

 19. jantjeuitnl zegt:

  Deze man hoort een staande ovatie te krijgen. Helaas zie ik dat daar niet gebeuren.

  Like

 20. Jan zegt:

  Het antisemitisme van de VN aan de kaak gesteld door Israël: UNESCO is de Titanic

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s