Amsterdams College negeert artikel 1 Grondwet: werkbezoek-stage alleen voor allochtonen

Screenshot_16.png

(Door: Annabel Nanninga)

De bescherming tegen discriminatie door de overheid is in Amsterdam opgeheven

Allochtone jongeren krijgen van de Amsterdamse gemeenteraad en college meer kansen alleen maar omdat ze allochtoon zijn. Ik herhaal: allochtone jongeren krijgen van de Amsterdamse gemeenteraad en college meer kansen alleen maar omdat ze allochtoon zijn.

Haha ja heel grappig, minder drinken Nanninga. Dat kan nooit, want dat is strijdig met artikel 1 van onze Grondwet.

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Amsterdams College negeert artikel 1 Grondwet: werkbezoek-stage alleen voor allochtonen

 1. hslot4 zegt:

  Nou daar vergis je je dus in er wordt met twee maten gemeten .
  Als autochtone Nederiglander ben je geen minderheid en kun je dus niet gediscrimineerd worden .
  Bron : Meldpunt discriminatie http://www.mdra.nl Let wel je wordt wel te woordt gestaan door een niet autochtone Nederlander natuurlijk .
  Jaren geleden wert er bij de Politie te Amsterdam gewerft met de nadruk dat alleen niet autochtone mensen konden soliciteren aangezien diversiteit blah blah .
  Dus ik heb daar melding van gemaakt en krijg te horen u bent geen minderheid dus kan er tegen u niet gediscrimineerd worden .
  Waarom ik dus zeg oh en als ik dus een roze driehoekje op speld en me homo verklaar dan kan dat wel ? …………………doodse stilte aan de andere kant van de lijn deze naar het klonk Surinaamse mvr kon er schijnbaar niet goed mee overweg de dubbele standaard en gooide vervolgens de hoorn op de haak tuut tuut tuut .
  Niet dat ik zit te wachten om bij het roze in blauw team te komen dat nou ook weer niet maar ach een beetje seggregatie op de werkvloer bij de politie is hen niet vreemd homo of allochtoon moet je zijn dan pas je prima daar is niks geen discriminatie aan volgens de heren en geheel volgens de grontwet .
  Volgens de grontwet is iedereen gelijk maar Bron flik het niet om een waxine lichtje naar mn auto te gooien want dan weet je het he ! twee jaar gevang en tbs met dwangverpleging noord Korea style

  Erwin L en het vliegende waxine lichtje
  Toenmalig koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima zaten op Prinsjesdag 2010 in de koets toen L. de houder gooide. Het voorwerp ketste af op de ruit. L. zat voor het incident zo’n twee jaar in de cel. Hij wil een schadevergoeding voor de tijd die hij onterecht heeft vastgezeten.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Sleep de Amsterdamse linkse idioten voor de rechter !!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze bescherming is in Amsterdam nu effectief opgeheven door Raad en College. En niemand geeft een fuck.

  Dat klopt. Niemand geeft een fuck. Omdat dit niet de eerste en ook niet de laatste keer zal zijn dat mensen met een ander kleurtje of uit een ander herkomst gebied dan de Nederlandse bevoordeeld worden. Positieve discriminatie werd al decennia geleden geïntroduceerd en geïndoctrineerd door het legioen der P.v.d.A. achtigen.

  Het Nederlandse volk is geestelijk tot gort geslagen op het slagveld van de positieve discriminatie.

  Het meest wrange is dat een Chinees, een Hindoe of een Jood nooit iets gemerkt hebben van deze zogenaamde positieve discriminatie. Het wordt gebracht alsof iedereen er voordeel bij heeft en dat is juist het bedrieglijke van het verhaal.

  Steeds opnieuw generatie op generatie zijn het alleen de na-geslachtelijke losse flodders van de muzzelman die gepaaid moesten worden.

  Nu komt de knaller. Het heeft nooit wat opgeleverd qua integratie en zal dat ook nu opnieuw niet doen.

  De muzelman is nooit gekomen om te integreren, de muzelman kwam om te domineren en het zullen de tolerante Hollanders zijn die uiteindelijk zullen moeten integreren.

  Like

 4. Jade zegt:

  De grondwet is inmiddels stilletjes
  vervangen door eu-resolutie 1743.
  En de rest van onze rechten liggen
  op de vuilnisbelt.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  De Nederlander heeft een status aangemeten gekregen zoals de Joden die kregen in de tweede wereldoorlog. Toen heette het; voor Joden verboden. Nu is het dus geworden; voor Nederlanders verboden, alleen voor allochtonen. Als de Amsterdamse trend op den duur voor geheel Nederland gaat gelden, voorzie ik een inktzwarte toekomst voor geheel Nederland ! Niet alleen omwisseling van onze bevolking, maar ook algehele vernietiging !

  Like

 6. d.g.m.holland zegt:

  Waar zijn nou die homo’s, Joden en anderen, waar we hier altijd voor opkomen, als ze gediscrimineerd worden door moslims ? Waarom dienen zij geen bezwaren in ?
  Hebben die nou ook al de “ikke ikke ikke en de rest kan stikken” mentaliteit ?

  Like

 7. BertG. zegt:

  Hier had ik al mee te maken toen ik net van school kwam zo rond 1980 en dacht wel even snel een baantje te vinden op het arbeidsbureau.
  Helaas, aan mijn paspoort zat geen pak subsidie vast.
  En zo een complete generatie die hier een nadelige last van heeft ondervonden.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De grondwet is al jaren geleden bij het vuil gezet; allochtonen worden op veel manieren voortgetrokken. Alleen al vanwege hun 2 paspoorten. Criminaliteit, pedofilie, wachtlijsten, zorgkosten, uitkeringen, toeslagen, wat wij betalen, komen zij halen. En krijgen het nog ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s