Canada wordt voorbereid op meer sharia in de samenleving

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Cultureel marxisten enthousiast: islam weldra normaal bestanddeel van de samenleving.

Canada wordt kleurrijker en religieuzer. De staatsomroep CBC stelt de bevolking gerust: sharia zou niet iets zijn waarvoor men bang zou moeten zijn. Ondertussen vervolgt de staat islamcritici onder de dekmantel van wetsontwerp M-103, volgens welk islamkritiek als discriminatie van een religieuze minderheid bestraft moet worden.

Die Freie Welt

Canada moet kleurrijk zijn, vinden politici en mainstream media daar. Daarom wordt de bevolking met een enorme berg propaganda en wettelijke restricties op de toenemende betekenis van de sharia voorbereid. “Sharia zou niet iets zijn waarvoor men bang zou moeten zijn”, schrijft de CBC. In Canada woedt al maandenlang een heftige discussie. De reden is het wetsontwerp M-103, volgens welk kritiek op de islam of op de sharia als discriminatie van een religieuze minderheid bestraft moet worden. Veel Canadezen zien in deze aanwijzing een beperking van de vrijheid van meningsuiting. Critici van de islam en de sharia zouden een spreekverbod krijgen.

De Canadese website “Rebel Media” heeft de kritiek onmiddellijk opgepakt. Zij bekritiseert dat de sharia met al haar regels en wetten gebagatelliseerd en genormaliseerd zou worden, hoewel ze niet zou voldoen aan vele aspecten van de Canadese grondwet. De Canadese regering zou net doen alsof het alleen maar om een religie zou gaan, die zich zou beperken tot een spirituele sfeer en op vragen van het geloof. Terwijl de sharia diep ingrijpt in de regels en vormen van het dagelijks leven en ook niet-moslims betreft.

Hoezeer de sharia en het geplande Canadese wetsontwerp M-103 de vrijheid van meningsuiting beperken, heeft de in Toronto docerende professor Jordan Peterson in een statement op YouTube op indrukwekkende wijze geïllustreerd: vanwege de sharia zou een normaal debat, een normale discussie en kritiek op de islam niet mogelijk zijn. Mozes en Jezus kunnen in Canada afgebeeld en bekritiseerd worden, Mohammed echter niet. Daaruit zijn alle andere restricties af te leiden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Canada, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Canada wordt voorbereid op meer sharia in de samenleving

 1. T.Troubadour zegt:

  Canada het land wat meehielp aan de bevrijding van de nazi fascisten glijdt nu af naar het land waar islamfacisten en hun wetgeving worden geduld en somsj gepropageerd.

  Geliked door 2 people

 2. Guardiacivil zegt:

  In Canada worden ze ook met de dag steeds gekker.
  Fijne avond aan iedereen.

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Die wet M 103. Dat zou voor mij het signaal zijn om de invoerders ervan aan te pakken. Beetje zoals men nu aan het klooien is met Marokkanen= een ras. Volstrekt onaanvaardbare onzin en een reden om over te gaan op andere middelen dan in een democratie gebruikelijk is.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Sharia is niet iets waarvoor men bang moet zijn.

  Een Christen kan niet tegen een moslim getuigen conform sharia.
  Een vrouw erft maar de helft van het erfdeel van een man conform sharia.
  Huwelijk vanaf 9 jaar voor een meisje is geen probleem binnen de sharia.
  Alle gebouwen van niet moslims mogen niet hoger zijn dan gebouwen van moslims eveneens sharia.
  Diefstal kost je een hand.
  Beschuldiging van Hekserij en veroordeling de doodstraf.
  Trouwen met meer dan een vrouw moet kunnen in de sharia.
  Scheiden van je vrouw, zo gebeurd in de sharia. Het omgekeerde zal echter niet gaan. maar ja vrouwen moeten sowieso niet zeuren binnen de sharia.

  De lijst is oneindig.

  Hoeveel Canadese mutsen zullen omwille van een natte doos hun stem uitgebracht hebben op Trudeau islam appaeser op ongekende hoogte?

  Het komt best allemaal goed in Canada.

  Geliked door 3 people

 5. Karen zegt:

  Inmiddels is Canada een eng land dat hard op weg is naar de ondergang.

  Geliked door 2 people

 6. Williaan zegt:

  Het einde van de Westerse Normen en Waarden nadert in ras tempo zijn einde.

  Geliked door 1 persoon

 7. Theresa Geissler zegt:

  Dat loopt daar totaal fout, met dat Klaver-Kloontje-het-Reuzenkind aan het bewind!
  Zweden is catastrofe nr. 1, maar Canada lijkt haar naar de kroon te willen steken!

  Geliked door 1 persoon

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Tja, daar hebben ze een verwant van Yasser Klaver aan de macht; dus………

  Like

 9. Cynicus zegt:

  Wat wordt dan dan ? Sharia in Winnipeg ?

  Like

 10. Peter zegt:

  De “profeet” Mohammed is een valse profeet !!
  In Italië is in de kathedraal van Bologna een fresco van het Laatste Oordeel van Giovanni da Modena waarop bij de tot de hel veroordeelden de profeet Mohammed is te ontwaren.
  Het heerschap Mohammed is hierop naakt afgebeeld, met een slang om zijn lichaam en een duivel naast hem die op het punt staat hem te martelen.
  Ik neem mijn hoed af voor de kunstenaar Giovanni die de moeite nam om de heer Mohammed op de juiste plek af te beelden waar deze thuishoort : De hel.

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Het ene na het andere continent moet er aan geloven. Islamisering in Afrika, Europa, Azie, en nu ook al in Amerika (al is het Canada). Want in de VS zijn er ook al tekenen van Islamisering. Rusland en de Balkan houden de boot af, en ik hoop dat dat zo blijft. Hoe kan het nu zo zijn dat de hele wereld aan het Islamiseren is. Het is net of er iets niet klopt. Of er enorme interne conflicten, of zelfs een derde wereldoorlog aan zitten te komen !

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Tja met dat domme verwende kind aan het bewind Trudeau dan gaat het hard de afgrond in. Wat jij hierboven schrijft vraag ik me ook voortdurend af. Wat is er in vredesnaam aan de hand in de wereld. Ook al houden Rusland en de Balkan de boot af, als de rest van de wereld islamitisch word dan ontkomen laatst genoemde landen er op den duur ook niet onderuit. Ik heb zelf het vermoeden dat er een soort piramide met geldstromen aan de gang is en dat veel mensen rijk worden door die asielindustrie en het islamiseren. Daarbij nog een paar psychopaten aan het bewind, die een vernietigingsdrang in zich hebben( en die mensen zijn er echt). Wat zou het anders moeten zijn dan dat.Ik kan niet anders bedenken dat dat. Macht en geld is door de geschiedenis altijd de oorzaak geweest van oorlogen en uiteindelijk verval en hoogstwaarschijnlijk zal dat nu weer het geval zijn.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Recht moet zegevieren. Voorlopig nog niet Sharia.
  Een Canadees is tot 5 maanden cel veroordeeld omdat hij…………op een [zit]bank met vilt stift “NO MORE MUSLIMS ” schreef.

  https://www.durhamregion.com/news-story/7569726-oshawa-man-jailed-five-months-for-anti-muslim-graffiti-at-bus-stops/

  Like

 14. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Was Canada niet ooit het land waarheen velen emigegreerden?
  Ok,
  moslims!!! Ga er naartoe!
  groenlinkerts!!!! Ga en blijf er!
  erithreeers!!!! Mooie zomers, ga!
  marrokanen!!! Veel neukbare geiten!!!
  etc etc etc
  Dat ruimt dan lekker op hier en dan zitten alle gelijkgestemden bij elkaar.
  Canada wordt dan een soort Israël maar dan voor stenen tijdperkers.
  Win win.

  Like

 15. Anton Haksteeg zegt:

  De islam heeft niets maar dan ook niets met religie te maken. Een echte religie eist nooit de dood van anderen het is een idiologie om een vriendelijke term te gebruiken maar hun opvatting in die vervloekte koran is er een van pedofilie en moord. Ik heb dat moordenaars boek gelezen en weet dat de schrijver ene mohammed “gehuwd” was met 11 vrouwen waarvan de jongste 9 jaar oud was. Het is verschrikkelijk dat die stommelingen in Brussel ons met dat soort tuig wensen op te zadelen. Grenzen dicht en uit de EU en laat de moslims maar naar 1 van de 57moslim landen gaan.
  Oh daar moeten ze werken en krijgen geen geld? Zou dat er iets mee te maken hebben? dat heeft Brussel en Rutte vast niet door. Daarvoor zijn ze niet intelligent genoeg.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Al die Canadeese rechters met pensioen of terug naar school Ze worden vervangen door baardapen met witte soepjurk. De nieuwe straffen zijn reeds bekend . Een overspelige vrouw wordt gestenigd . Kritiek op de Sharia , belediging van Allah hetzij door woorden , teksten of tekeningen een boete van 100 canadese dollars tot foltering of de doodstraf .Bij dieven wordt voortaan de rechterhand afgekapt. Christenen moeten zware taksen betalen . Bidden of kruisteken maken in een openbare plaats krijgt zweepslagen enz enz .R.K.bron de sharia in Saoudi Arabia mede zetelend in de mensenrechtenclub

  Like

  • Anton Haksteeg zegt:

   En dat alles heeft Canada te danken aan Trudeau die ook een bewonderaar van Fidel Castro was zoals hij in een brief aan Raul Castro schreef. Die ventis volkomen mataklap. Goodby Canada het eerste islam land in het Amerikaanse continent net als Zweden in Europa. Het gaat hard met die vervloekte islam

   Like

 17. Jan zegt:

  De wijven van de toekomst als het aan hen zelf en linksvolk ligt: vieze geschilderde koppen.
  Een hijabista, variant op het inhoudsloze fashionsta aan het woord, die onze toekomstige vrouwen vodden aanprijst, maar je loopt er dan wel ‘modest ‘bij, volgens de sharmuta die de clown aankondigt.
  Overigens lopen een paar NL-meiden bij mij rond met zulke vieze koppen. Dit even terzijde

  ‘Freedom of Face and Fashion’

  Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Het berust allemaal op de onzinnige dwaasheid om de hallucinatie van Mohammed, die uitgegroeid is tot een wanstaltige leefgemeenschapsdwang, te erkennen als een godsdienst. Godsdienst verondersteld het ‘dienen van een god’.
  Het is nog enigszins te verdedigen om in het dagelijks leven een koning, een keizer of zelfs een president o.i.d. te dienen en te vereren. Het dwingen van de totale mensheid tot het ‘dienen’ van een niet bestaand ‘opperwezen’ is gelijk aan criminaliteit.
  De westerse samenleving moet op zijn strepen gaan staan en inzien dat de islam niet aanvaardbaar is in ons grondwettelijk samenlevingssysteem. Ontmaskeren als criminele organisatie en verbieden en de halsstarrige volhouders onder de aanhang van de islam deporteren naar de zandbak in het Midden Oosten. Als men zich daar wil laten knechten door een ideologische dictatuur dan moeten ze dat zelf maar weten. Wij moeten ons samen sterk maken voor onze seculiere maatschappij. Daar voelen we ons goed bij zonder islamitische slachtpartijen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Like

  • BertG. zegt:

   “Het is nog enigszins te verdedigen om in het dagelijks leven een koning, een keizer of zelfs een president o.i.d. te dienen en te vereren. ”

   Voor een onderdanige slaaf wel.
   Kruipers komen altijd wel boven drijven, ze zijn er nog trots op om iets te mogen dienen en vereren.

   Like

 19. kampersrene zegt:

  Welke straf , volgens die sharia is voorzien voor land en volksverraders zoals die Trudeau

  Like

 20. Jan zegt:

  Graffiti bestraf met 5 maanden cel, moslim verkracht vrouw, gaat vrijuit

  Like

 21. Jan zegt:

  Toenemende islamisering en zwakzinnigheid in Canada

  – studiebeurs alleen voor moslims
  https://pamelageller.com/2017/11/canada-muslim-youth-government-recruitment.html/
  – restaurant voor HIV patienten
  https://globalnews.ca/news/3848682/hiv-pop-up-restaurant/
  – sikhs mogen dolk meenemen in vliegtuig want sikh
  http://www.voiceonline.com/permitted-flights-transport/

  Geliked door 1 persoon

 22. Jan zegt:

  Toronto wil snellere islamisering van de stad en wil wet die protest tegen islam verbied

  A Toronto City Councillor is asking staff to look into how the city can prevent ‘hate(Anti-Islam) sponsored rallies’ from taking place on city or provincial property. Ahead of Tuesday’s City Council meeting, Councillor James Pasternak is asking staff to look at options on how the city can prevent these rallies from taking place on city or provincial properties in Toronto.

  Like

 23. Jan zegt:

  Trudeau laat van Canada een islamitische hel maken. Moslems roepen op Joden te vermoorden

  Muslim music video that calls for murder of Jews played at Toronto Al Quds Day rally


  https://www.liveleak.com/view?i=9ed_1512001309

  Like

 24. Jan zegt:

  Hoe Canada steeds verder een islamitische hel aan het worden is

  parlementslid ondervraagt weerzinwekkend arrogante Somalische woestijnnazi die weigert antwoord te geven over vrouwenbesnijdenis

  Like

 25. Jan zegt:

  Canadese journalist bespreekt bij Fox hoe slecht het gesteld is met de vrijheid van meningsuiting in Trudeaustan, wordt prompt ontslagen

  Like

 26. Jan zegt:

  De Conservatie leiders (lees: fascistisch links) smijten Rebel-medea uit het hotel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s