Denemarken: soldaten bewaken nu synagogen en grenzen

Screenshot_19

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

De Deense politie is overbelast. De bendecriminaliteit in Denemarken neemt toe: in de afgelopen maanden waren er in Kopenhagen meer dan 20 schietpartijen. Daar wordt de bende “Loyal to Familia” (LTF) voor verantwoordelijk gemaakt. LTF komt uit Kopenhagen. Nieuwe leden worden meestal in gevangenissen gerekruteerd, schrijft de Deense krant “BT”. De afgelopen tijd opereert de bende ook in andere steden van Denemarken en in Zweden. “De leden zijn bij voorkeur personen met een andere etnische achtergrond dan Deens”, meldt “BT”.

PI News (2)

Nu moet het leger de bewaking van de synagogen en de controles aan de grens met Duitsland uitvoeren, en de politieagenten moeten zich met de bendecriminaliteit bezighouden, die een steeds groter probleem in Denemarken wordt.

Sinds vandaag staan er Deense soldaten voor de synagogen en de Israëlische ambassade in Kopenhagen, en de Deense politie kan bij grenscontroles rekenen op steun van het leger. De soldaten aan de grens zijn verantwoordelijk voor het transport en de bewaking van gearresteerde personen. Ze moeten ook helpen bij treincontroles om de door de politie aangehouden personen te bewaken.

Deze door de linksen als “grensracisme” gekwalificeerde grensbeveiliging wordt aan Duitse kant beklaagd. De SSW (Südschleswigsche Wählerverband) benadrukt het culturele verschil door de Tweede Wereldoorlog.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Denemarken, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Denemarken: soldaten bewaken nu synagogen en grenzen

 1. tippelaar zegt:

  Het zal de Denen niet helpen want niet alleen dat de soldaten niets mogen, zij zelf worden slachtoffer van onverwachte terreuraanvallen van radicale moslims. Geef die soldaten meer mandaat, bijvoorbeeld, direct schieten bij een verdachte situatie, ook al zou de beschotene overlijden. Niets aan de hand.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Komt een moment dat het wel zal moeten Dat mandaat Zo niet dan komt er een moment dat soldaten zelf zonder mandaat gaan schieten. Begrijpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. kruisridder zegt:

  We zijn in oorlog met de islam. En daarbij gelden buitengewone omstandigheden, zoals het nemen van buitengewone maatregelen als het oppakken van landverraders, lieden die een bedreiging zijn voor de ingezetenen en de Staat en zich bedienen van staatsondermijnende activiteiten.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  soldaten bewaken nu synagogen en grenzen=als je een lekkage hebt koop je meer dweilen

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De enige maatregel die ’n revolte zou kunnen voorkomen is massa-deportatie.
   Maar zolang onze politici verkrampt blijven in hun spagaat tussen angst voor lijfsbehoud en hun ontzag voor hun eigen netwerken en Brussel, zal het wrakke bouwsel van de revolutiefabriek die EU heet aan de uiteindelijke revolte blijven werken.

   Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Aaaaaaaah….die sieluguh vluchtelingen hadden beter kunnen verzuipen.
  Waren zoooooo welkom !
  Wat een rijkdom zeg die radicale mossels.
  Hoogste tijd dat al dat gespuis in zee gedumpt wordt.
  Hup Denen !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Dat is maar het begin…bewaking…grenzen , synagogen…ze gaan soldaten te kort komen , bewaking van Deense burgers in no go-zones , diverse ambassades, bescherming van kerken , optochten ,theaters, bioscopen enz enz Nu maar afwachten hoe de linkse Gutmenschen gaan reageren als een soldaat een verrijker naar het pretpark van Allah zend met een kogeltje. Optochten , plunderingen ,vechtpartijen met tegenbetogers die de verrijking niet meer symphathiek vinden

  Geliked door 2 people

 7. helemaal eens met tippelaar.

  Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.rt.com/news/405067-burqa-ban-denmark-poll/

  62% of Danes support burqa ban, but law faces opposition from establishment parties

  A new poll shows that nearly two-thirds of Danes support a ban on face-covering Islamic garb with only one in five opposing such a measure. A populist local party will attempt to reintroduce burqa-banning legislation in parliament after three previous failed attempts.

  Geliked door 1 persoon

 9. jungleelephant zegt:

  Laten we nou eindelijk overal de oorzaken eens aanpakken en verwijderen!In plaats van water naar de zee te dragen!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Toen de eerste Íntifada’ (opstand) in de Palestijnse gebieden uitbrak (1987) heeft premier Rabin opdracht aan de soldaten gegeven: Niet direct schieten, maar wel boten breken. Het zou goed zijn als de Deense soldaten ook van hun regering dezelfde opdracht zouden krijgen. De soldaten moeten laten zien voor wat ze staan. De moslims moeten op de harde weg leren, respect te geven. Doen ze dat niet, dat zouden ze met harde klappen worden geconfronteerd. Gaan ze over op grove agressie, dan maar schieten. Voor de soldaten zal zo’n periode een goede leerschool zijn voor gevecht in de bebouwde kom. Ervaring die ze later hard nodig zouden hebben.

  Like

 11. Pingback: 25 “getto´s” in Denemarken: minister-president wil parallelsamenlevingen aanpakken | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s