Het nieuwe Nederlandse kabinet is een dief van onze ziel

Screenshot_15

(Door: Sietske Bergsma)

Verplicht naar Rijksmuseum, Tweede Kamer en volkslied zingen als afleiding voor ontmantelingen.

Het kan hard gaan in de ontwakingsfase. In september 2012 stemde ik nog op Mark Rutte. Geen idee meer waarom, ik kan me alleen een gevoel herinneren – hij speelde de staatsman die verantwoordelijkheid wilde nemen, de ‘overheidsfinanciën op orde wilde brengen’ en het voortouw nam. Het rode potlood zou ik nu met geen mogelijkheid meer in de buurt van zijn naam kunnen krijgen. De man is een totale volksfraudeur gebleken – en eerlijk gezegd was mijn gevoel toen ook meer een wens, geen overtuiging.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het nieuwe Nederlandse kabinet is een dief van onze ziel

 1. Johan zegt:

  Even terzijde : “Jongen van 13 steekt zijn moeder neer.”
  Wat blijkt : Het gaat om een Afghaanse puber, die zijn moeder zwaar verwondde met messteken.
  Mijn vraag is : Waarom importeren wij dit klootjesvolk massaal ? Laat ze mekaar maar lekker in Afghanistan de tyfus steken. Weg ermee.
  Ja, dat soort volk is inderdaad een enorme verrijking voor ons hier in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Doet hij anders nooit hoor
   Leuk hè zo n manneke die je zelf eruit hebt geperst , daar willen we er toch meer van?
   Opzouten naar je achterlijke zooitje die lui leven in de jaren 1400
   Ik hoop wel dat die vrouw er boven op komt

   Like

   • Rensk. zegt:

    Die vrouwen in die islamitische landen hebben het ongelofelijk zwaar. En als je hier dan die linkse trutten hoort en ziet dan zou ik ze liefst een tijd naar zo’n land schoppen. Zodat ze kunnen ondervinden wat het betekent als je niets maar dan ook niets te vertellen hebt als vrouw. Je mannen niet met je ogen aan mag kijken als je toevallig je blik ernaast of per ongeluk in gedachten bent dan zien ze dat als zeer brutaal. Je geheel moet bedekken en liefst zwart (bloedheet) Direct op je rug wanneer meneer zn jurk even op tilt. Het ene kind na het andere krijgen en waag het niet daar iets tegen te doen. Nooit ergens alleen heen. Altijd onder begeleiding. Die domme linkse vrouwen en Bnersvrouwen hebben geen idee wat een hel het in die landen is en zeker die verwende linkse tutmadams Ik moet die cultuur hier niet. Ploumen b.v. zou ik graag een paar jaar in een huis stoppen met zo’n salafist. Nog een paar vrouwen erbij en zij is de vierde en moet luisteren naar de eerste.

    Like

 2. Rensk. zegt:

  En wat nu? hoe krijg je dit zwaar gestoorde psychopatisch geteisem in vredesnaam weg?

  Net was er een rijtje van VVDers op tv die allemaal onbetrouwbaar bleken Echter de grootste smeerlap die dit allemaal faciliteert , die zit er nog.. Heeft iemand van hier de hele lange rij van VVDers fraudeurs nog up to date? Hopelijk word de rij hier nog eens ten overvloede neer gezet.Want volgens mij is die langer dan ik zo kort zag op tv Sowieso hoe kunnen ze in vredes naam een vrouw als hoofd van het leger aanstellen, die nog nooit in het leger heeft gezeten en nul komma nul weet hoe het werkt in een leger. Gewoon omdat de rest van West Europa ook een vrouw als hoofd heeft en dan moet je dat na-apen. Gedrag net als bij kleine kindjes, die stront verwend worden. Als zij het hebben moeten wij het ook En het is vragen om de grootste problemen.. Belachelijk. Zacht uitgedrukt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Waarschijnlijk ziet Rutte z`n homovriend
  op de foto, want zo enthousiast heb ik hem
  nog nooit naar het volk zien zwaaien.

  Like

 4. Duchesne zegt:

  Kunstmatige eenheid kweken, maar dan wel met de staat als afgod. Daarom krijgen mensen medailles, lintjes etc….om ze moreel te binden met de belofte dat ze bijzonder zijn…het werkt bij velen…slaven omdat de baas aait….en nu wil men dus de kinderen indoctrineren met ideeen die te ziek zijn om te negeren, men wil opnieuw de geschiedenis uitvinden en in boekjes stoppen, alles samen voor een groot Europees rijk, met pedofielen en moslims als lichtdragers…

  Waar de toekomst heen gaat is overduidelijk, alleen vele malen efficienter en veel subtieler dan in 1933….Wie de mogelijkheid heeft zorgt dat men vertrekt.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ TTW: is dit nou die EU führer die altijd met z’n vuist op tafel slaat als ie z’n zin niet krijgt?
  A.k.a “Timmerfrans”?

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Die Rutte begint trekjes te krijgen van een dictator. Het maakt niet uit of er verkiezingen zijn, hij zet ze wel naar zijn hand en wint iedere keer weer de verkiezingen. Alles wat hij doet is tegen de wil van het kiezersvolk, en zo hij zijn zin niet krijgt, drukt hij die wel er doorheen, al dan niet met behulp van zijn regerings-coalitie. Als het kabinet op omvallen staat, net zoals bij het vorige kabinet verschillende keren voorkwam, weet hij als geen ander keer op keer zo’n breuk te lijmen, zodat Rutte zonder problemen alweer verder kan. Mocht hij zijn droombaan in Brussel niet krijgen, dan moeten we vrezen voor een Rutte 4. Immers hij alleen bepaalt wie de verkiezingen wint, en ook wie de volgende minister president word. Rutte dus !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s