In de West-Duitse No-Go-Areas stemde men op de AfD!

Screenshot_18

In de No-Go-Areas is menigeen fan van de AfD . . .

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de links-liberale journalisten weer eens hun arrogante afkeer tegen Oost-Duitsers uitleven, levert een diepere analyse van de verkiezingsuitslagen een meer gedifferentieerd beeld op. Daar, waar in West-Duitsland Duitsers en een precair migrantenmilieu op elkaar botsen, behaalt de AfD het ene verkiezingssucces na het andere.

journalistenwatch

Hoewel het ene na het andere linkse wereldbeeld in elkaar stort, zijn de realiteitsweigeraars van de main stream heel snel met een verkiezingsverklaring. “De AfD is in Oost-Duitsland de op één na grootste politieke kracht geworden, omdat Oost-Duitse mannen racistisch zijn.” Zo of iets dergelijks kun je op dit moment overal horen en lezen, terwijl deze argumentatie zelf intens racistisch is.

“Het oosten is te wit”

Uit de links-radicale scene nemen onmiddellijk voorbereidende denkers het woord, die weliswaar een onzinnige motivering voor de verkiezingssuccessen van de AfD in het oosten leveren, die echter door de gelijkgezinde kameraden in de redactiebureaus desondanks in miljoenenoplage verder verspreid wordt. Het oosten is te wit, formuleerde de voorzitter van de omstreden Amadeu-Antonio-Stiftung, Annetta Kahane, in alle ernst. Letterlijk had de voormalige Stasi-verklikster al in 2015 beweerd dat het “het grootste brevet van onvermogen van de Duitse politiek na de ´Wende´ zou zijn dat een derde deel van het staatsgebied wil bleef.”

Volgens deze argumentatie zou men het oosten door middel van een overstroming met buitenlanders en asielzoekers tot een harmonische multiculti-samenleving moeten dwingen.

Net zoals daarvoor in West-Duitsland werd gepraktiseerd, is men als gedupeerde geneigd om daar aan mee te doen.

Maar terwijl de parallelwereld van Berlin-Mitte voortdurend zijn eigen salarissen en pensioenaanspraken verhoogt, hebben de burgers in stadsdelen met een hoog aandeel buitenlanders te kampen met existentiële problemen: criminaliteit, geweld op straat, steekpartijen, seksaanvallen, inbraken, angst om de eigen vier muren te verlaten, angst om in het donker onderweg te moeten zijn, angst om het openbaar vervoer te moeten gebruiken, angst om in gevechten tussen rivaliserende Arabische clans terecht te komen. Daarbij vindt een vervuiling van de buurt plaats en door de uitbreiding van de EU naar het oosten trekken complete Roma-families naar de West-Duitse steden, stoppen de sociale uitkeringen in de zak en veranderen in een mum van tijd de huizen in de beruchte uitgewoonde ruïnes. Uiteraard niet allemaal, maar voldoende om voormalig levendige stadsdelen in No-Go-Areas te veranderen.

Volgens de argumentatie van de linkse main stream zou immers eigenlijk in deze stadsdelen, vanwege het grote aantal buitenlanders, alles in orde moeten zijn. De niet herkozen minister-president van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft (SPD), bleef zelfs hardnekkig de bewering volhouden “Er zijn geen No-Go-Areas in Nordrhein-Westfalen”.

Aan wie moeten de gedupeerde burgers dus hun stem geven?

Bijna elke partij ondersteunt de vluchtelingenpolitiek van Merkel. En hoewel de “Islamitische Staat” militair grotendeels overwonnen is, dreigt er na de verkiezingen een gigantische gezinshereniging op gang te komen, die deze stadsdelen dan volledig dreigt te overrompelen. Sinds de verkiezingszondag weet heel Duitsland dat er in stadsdelen met een hoog aandeel buitenlanders en in de No-go-Areas in West-Duitsland op de AfD werd gestemd.

De “boze Ossi” krijgt nu concurrentie van de “boze Wessi”

In Duisburg-Marxloh, Duitsland´s bekendste No-Go-Area, haalde de AfD 30% van de stemmen. In het kiesdistrict Obermarxloh haalde de AfD 30,4%, de CDU kreeg maar een magere 13,8% en de Groenen 2,37%.

In Duisburg-Neumühl, waarin tot voor kort het asielonderkomen van de deelstaat gevestigd was, haalde de AfD 21,1%, wat overigen aardig overeenkomt met het aandeel buitenlanders in het stadsdeel van 21,3%.

De volgende stad in de regio, Gelsenkirchen. Hier verloor de SPD 10,5%, terwijl de AfD ongeveer 12,3% won en op 17% kwam. In Schalke-Ost verloor de SPD 13,4%, terwijl de AfD 18,8% haalde en zodoende de CDU naar de derde plaats met slechts 17,4% declasseerde.

Ook in de Gelsenkirchener stadsdelen Hassel-Nord, Erle-Süd, Ückendorf-Nord en Bismarck-West werd de AfD, voor de CDU, de op één na sterkste politieke kracht. De resultaten van de AfD in deze stadsdelen liggen tussen 19,9% en 21,5%.

In Essen, de volgende stad in het Ruhrgebied, waarin zich in de noordelijke stadsdelen een serie No-Go-Areas bevinden, haalde de sympathieke voormalige SPD´er, Guido Reil, 24% van de stemmen voor de AfD.

Stadsdelen met een hoog aandeel buitenlanders en grote vluchtelingenonderkomens stemden AfD

Na de analyse van deze resultaten komt het inslaan op de “boze, rechtse Ossi” toch rijkelijk misplaatst over.

Terwijl deze ontwikkeling zich niet alleen beperkt tot Nordrhein-Westfalen. Het stadsdeel Billbrook in Hamburg is met een migrantenaandeel van 85% het stadsdeel met de meeste buitenlanders in de Hanzestad. Hier stemde 27,6% op de AfD. In Hamburg-Neuallermöhle een identiek beeld: migrantenaandeel 65%, verkiezingsresultaat van de AfD 18,8%.

In het stadsdeel Emmertsgrund in Heidelberg heerst een identiek beeld: aandeel buitenlanders 20%, hoge criminaliteit, verkiezingsresultaat van de AfD 20,52%.

In het stadsdeel Landwasser in Freiburg zet dit beeld zich voort: hoog aandeel buitenlanders en bovendien standplaats van een groot vluchtelingenonderkomen zorgt voor 22,2% voor de AfD.

In de stadsdelen in Neurenberg, die met een hoog aandeel buitenlanders en veel criminaliteit te kampen hebben, zet de trend zich voort: Langwasser-Südost 21,15% voor de AfD, Langwasser-Nordwest 19,75% en Langwasser-Nordost 18,4%.

Niet alleen het voormalige vredige stadsbeeld van de Domstad Bamberg is sinds de vluchtelingencrisis negatief veranderd. Autochtonen brengen de gestegen criminaliteit in verband met de plaatselijke instelling voor eerste opname. Zo zijn er in het stadsdeel Gereuth al lang complete straten ontwikkeld die aan de No-Go-Areas in het Ruhrgebied doen denken. De AfD haalde hier 28% en liet zodoende de CSU achter zich.

En als laatste kijken we naar het Neder-Beierse Deggendorf, waar de AfD met 19,2% van de stemmen het beste resultaat in Beieren behaalde. En ook hier bestaan problemen met de plaatselijke instelling voor eerste opname. In het zich daar direct naast bevindende stembureau “Grundschule St. Martin” behaalde de AfD 31,46% en declasseerde de CSU, die maar 24,41% van de stemmen haalde.

Het gist in de West-Duitse metropolen

Als je de verkiezingen na de stemmingen in de West-Duitse steden, die het zwaarst te lijden hebben onder de massa-immigratie en de criminaliteit, analyseert, kom je tot een duidelijke slotsom. Het gist in de West-Duitse metropolen.

De maat voor de burgers is niet alleen vol, maar al lang overgelopen. Met elke islamitische terreuraanslag van een (afgewezen) asielzoeker, met elke verkrachting, met elke uitbreiding van No-Go-Areas zal deze stemming in de bevolking sterker worden. Deze verkiezingen waren niets minder dan een referendum tegen de asielwaanzin van de partijen in Berlijn. Maar, zoals de dagen na de verkiezingen hebben aangetoond, noch de politiek noch de journalisten hebben de hulpkreet van de burgers gehoord.

De AfD haalde ondanks een unieke mediacampagne tegen haar percentages van meer dan 30%, welteverstaan ook in West-Duitsland.

In het land gist het al merkbaar, maar de gezinshereniging van honderdduizenden Arabieren moet doorgedrukt worden, tegen de wil van een groot deel van de bevolking in. Duitsland staan stormachtige en onzekere tijden te wachten.

(Stefan Schubert, ex-politieman en bestsellerauteur, is landelijk bekend als deskundige van thema´s rondom de binnenlandse veiligheid. Zijn nieuwst boek: “No-Go-Areas”: Hoe de staat voor de buitenlandercriminaliteit capituleert”.)

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op In de West-Duitse No-Go-Areas stemde men op de AfD!

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Prachtig al die percentages, zoveel procent hier en zoveel procent daar.
  Zet geen zoden aan de dijk.

  98,7% zet zoden aan de dijk.
  Maar dat gaat niet gebeuren helaas.

  Bye bye Europe.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  ik wil galgen 24/7 in gebruik zien!

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  haalde de sympathieke voormalige SPD´er, Guido Reil, 24% van de stemmen voor de AfD.

  Guido Reil inderdaad, zéér sympathiek. Maar vooral hij spreekt “Klartekst”

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Kaartjes controle in de trein in Italië.
  Kijk wat het geïmporteerde canaille met de controleur doet………..

  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/J5n0ukEUnbZ6oujwu8vg.mp4?_=1

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het zwaar achterlijke linkse wereldbeeld kan mij niet snel genoeg in elkaar storten en daarna snel de veroorzakers van die linkse ellende voor een volkstribunaal slepen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s