EU-plan: invasie als zakenmodel

Screenshot_25

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Grotendeels onopgemerkt door het publiek en slechts enkele dagen na de Duitse verkiezingen publiceert de Europese Commissie meer gedetailleerde plannen over de omvolking van Europa. De Europees commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avromopoulos (foto boven, uiteraard een Griek!), zei dat de landen van de EU vrijwillig nog eens 50.000 binnendringers zouden moeten opnemen. Vooral uit Turkije, het Midden-Oosten en Afrika zouden “vluchtelingen” rechtstreeks moeten worden overgenomen. Daarvoor zou € 500 miljoen aan (belasting)geld ter beschikking staan.

PI News (2)

De eurocraten willen dus graag eindelijk de invasie van Europa legaliseren en “vluchtelingen” rechtstreeks vanuit hun thuislanden naar Europa halen. Alsof deze plannen niet al doortrapt genoeg zouden zijn, doet de Europese Commissie er nu nog een schepje bovenop: er moet een pilotproject komen dat moet gaan testen of privéondernemingen de verhuizing niet zouden kunnen uitvoeren. Dit zou het aan “private groepen en organisaties in de burgersamenleving toestaan om in overeenstemming met nationale wetgeving verhuizingen te organiseren en te financieren”.

Het industriële migrantencomplex wordt werkelijkheid

Mochten deze monsterachtige plannen daadwerkelijk ingevoerd worden, dan zouden Soros en consorten hun doel hebben bereikt. Europa zou met miljoenen gelukzoekers overspoeld worden en er zouden heel legaal en officieel schitterende winsten zijn te behalen. Op kosten van de Europese belastingbetalers, dat spreekt voor zich. De volkeren van Europa moeten ook nog betalen voor hun eigen vernietiging. En toch niemand zal geloven dat het bij de genoemde 50.000 goudparels zou blijven, met het oog op de meerdere miljoenen economische vluchtelingen met als doel Duitsland. Frappant en schokkend tegelijk is de onverbloemde openheid waarmee deze plannen gepubliceerd worden. Vindt de EU dat eindelijk de tijd is gekomen om alle maskers te laten vallen en tegen de verklaarde wil van de meeste natiestaten in de invasie grote stijl op gang te brengen?

Wat weet Merkel?

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Merkel in plannen met zo´n draagwijdte niet minimaal ingewijd zou zijn. Dat zou ook passen bij het loven van de plannen van Macron. De natiestaten moeten nog meer rechten en soevereiniteit aan Brussel afstaan. Dit, in samenhang met de invasieplannen van de EU, zou het einde van alle Europese waarden betekenen en van de autochtonen definitief minderheden in islamitische meerderheden maken.

Het is de allerhoogste tijd voor een onderzoekscommissie Merkel, opdat deze vrouw en het kartel gestopt kunnen worden, voordat de door hen aangerichte schade echt onherstelbaar wordt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op EU-plan: invasie als zakenmodel

 1. koddebeier zegt:

  Het zou mooi zijn als dat soort tuig voor een vuurpeloton gesleept werd !!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als ik het goed begrijp staat er 500.000.000,- Euro als “vergoeding” klaar om indringers binnen te halen die ons hele bestaan zullen vernietigen nadat zij, de EU, eerst 500.000.000,- Euro via ondemocratische geheven EU-bijdragen van ons heeft gestolen..

   Wij mogen dus onze eigen ondergang betalen.
   Dit is het absolute toppunt van cynisme…!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Dit is hoe psychopaten acteren. Een psychopaat wil je dood, maar je moet het wel zelf doen anders heeft ie er last van. En dat zelf doen kan alleen door treiteren (veel immigranten binnenhalen zodat er veel criminaliteit ontstaat en gaslighting (de waarheden verdraaien waardoor veel mensen niet meer weten hoe de werkelijkheid in elkaar steekt.)Dat is wat er momenteel gebeurd ook met behulp van de media. Het is kenmerkend voor psychopaten deze denkwijze. Het is het toppunt van Psychopathie.Vaak gecombineerd met overmatig drankgebruik en drugsgebruik.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat er de afgelopen decennia ’n ware invasie van psychopaten heeft plaatsgevonden.
    Neem Rutte, neem Macron, neem Trudeau, neem Merkel.
    Neem de voltallige top van de EU…
    En je hebt voldoende psychopaten om een middelgroot psychiatrisch centrum
    mee te vullen.
    Bekijk de gebouwen in Brussel waar de “heersers” zetelen en je kunt een 100% vergelijking met ’n waanzinnige dictator als Erdogan maken.

    De machtswellust regeert.
    Geld is niet belangrijk.

    Like

 2. Golden Girl zegt:

  we MOETEN 50.000 binnendringers opnemen, we moeten helemaal niets, de bevolking van Europa is het spuugzat,wie financieert en organiseerd mijn verhuizing dan ga ik Europa uit, welk land is nog moslim vrij ?

  Like

  • Steven zegt:

   haha..jij en anderen die weg willen zijn NERGENS WELKOM als je zelf geen GROTE zak geld meeneemt. Want dan heet het …ILLEGAAL AANWEZIG.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Alleen de rijken kunnen er van door,wij sukkels moeten lijdzaam op de bank zitten wachten tot ze ons massaal afslachten, daar heb ik even geen zin in

    Like

 3. Henry zegt:

  Hoogste tijd dat autochtonen massaal van hun regeringen gaan eisen op immigratie stop, directe remigratie van moslims en andere soorten, islam verbieden.

  Like

  • Lucie zegt:

   En niemand van de burgers doet er wat tegen,ik ook niet want ben dit jaar 70 jaar geworden en mijn tijd zal ik wel uitzitten.
   Vertel ik dit mijn kinderen en kleinkinderen dan kijken ze je aan alsof je zit te ijlen.
   Door de indoctrinatie in het onderwijs hebben zij zoiets dat het allemaal wel meevalt.
   Ja,de elite heeft goed vooruitgedacht,nu zien we de resultaten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Volgens mij past op dit voorstel maar een straf: de doodstraf!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Het is de allerhoogste tijd om de EU te verlaten, wachten maakt het alleen maar moeilijker, ik zou best wat in willen leveren gedurende een paar jaar om ons zelf weer op de kaart te zetten als een betrouwbaar land waarmee het goed handelen is. De EU is een onderhuids voortwoekerende kanker die langzaam onze landen opvreet. Mensen stem op de PVV of FdD zij zijn de enigen waarmee we verder komen, de rest is onderhorig aan de EU. Uit de EU nu!!

  Like

  • Rensk. zegt:

   Idd de enige kans nog. Fvd of PVV en dan maar hopen dat die twee een gedegen samenwerking tot stand brengen. En dan nog weten we het niet. Want altijd komen er weer loosers op af en hoe doorprik je die in korte tijd. FvD en PVV zullen op moeten ruimen wat de kabinetten na Drees geheel verkloot hebben. Echter op gevestigde partijen stemmen dan weet je zeker dat het afgelopen is met Europa.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Inderdaad Bob en het is bekend dat de meeste NLers dat willen maar in Den Haag willen ze dat uiteraard niet, want dan gaat de banencarrousel naar de knoppen en moeten een aantal niksnutten ander werk zoeken.
   Mischien wel werk in de private sector en de oplichters weten dat ze daar niet aan de bak komen, de enkeling daar gelaten.

   Like

  • Rensk. zegt:

   Zou mij ook niks uitmaken als het een tijd een stuk minder word. We zijn sowieso al verwend tot op het bot. Het kan allemaal wel wat minder. Maar zelf denk ik als we betrouwbare politici zouden hebben er geld overblijft. Ze zitten zichzelf te verrijken in samenwerking met de EU. Overal is de top door en door verrot. Politie/Leger/politiek/zorginstellingen/etc etc Het is een gouden tijdperk voor de grootste narcisten (en een narcistische persoonlijkheid schijnt voor te komen bij 20 procent van d e bevolking)

   Like

 6. Het is allemaal onze eigen schuld. We zijn te netjes en te braaf. We plegen geen misdrijven meer waardoor de D66-aanhang werkeloos dreigt te worden. Jankende rechters die bang zijn dat ze hun boot moeten verkopen. Miljoenen ambtenaren die voorheen druk waren met de opsporing en het opgeborgen houden van de misdaad staan al op de stoep van de UWV. dus dan moet je wat.

  Deze Europawijde braafheid, die we danken aan Sinterklaas en Zwarte Piet in samenwerking met geweldige ouders en betrokken familie, is er de oorzaak van dat er miljoenen misdadigers uit verre oorden moeten worden gehaald. Dus niks zieligheidsindustrie maar keiharde paragrafen en #GijZultDit en #GijZultDat or else..

  Like

 7. lot zegt:

  500000000/50000=10.000 precies per persoon is beschikbaar. jaja nou dat wordt wel meer dan alleen het zakgeld.
  Mijn vraag is nog steeds: waarom willen het kartel Duitsland kapot maken? Eerst daar bedrijven oprichten en gebruik maken van hun slavenarbeid en dan zoals in veel boeken vermeld de annihilatie van het duitse volk. Door nog een wereldoorlog. Waar komt die haat toch vandaan sinds honderden jaren, en waarom hier? Waarom gaan ze niet naar derde wereldlanden en bouwen daar fabrieken. Of lukt dat niet want afrikanen zijn agressiever en chinezen confisceren fabrieken, ja daar lukt het niet. En waarom dan niet blij zijn met het deemoedige zachte duitse volk dat zo goed slavenwerk doet in de fabrieken. Kan iemand het mij vertellen.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Dat onze eigen regeringen en Brussel de internationale asiel procedures van Genève aan hun laars lappen. Want volgens de officiële internationale asiel procedure van Genève zijn eigenlijk alle immigranten die in Europa zijn illegaal hier. Dat houdt in dat we niet alleen onze regeringen, lobbygroepen e.d., maar ook Brussel zich schuldig maakt aan illegale mensensmokkel. Op illegale mensen smokkel staat volgens de wet op hoogverraad en op hoogverraad staat nog steeds de doodstraf/levenslang gevangenis op. Dus met andere woorden de regeringen zijn samen met Brussel een criminele organisatie geworden. Wordt het niet tijd voor de bevolking om hen op de vingers te tikken en hun macht te ontnemen? zo lang het nog kan. Of laten we ons massaal naar de slachtbanken leiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s