Europa: islamitische partijen bereiden zich voor op de verovering

Screenshot_35

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Europa organiseren zich de eerste islamitische partijen en doen mee aan de verkiezingen. In hun verkiezingsprogramma doen ze zich tolerant, open naar de wereld en vreedzaam voor. Maar schijn bedriegt – opnieuw.

journalistenwatch

In Zweden is de nieuwe islamitische partij “Jasin” opgericht om in 2018 aan de parlementsverkiezingen deel te nemen. “Jasin” beschrijft zichzelf als “tolerant, multicultureel en vreedzame seculiere partij” met het doel “iedereen uit het Midden-Oosten, ongeacht herkomst, taal, ras, huidskleur of religie te verenigen.” Dat zijn de woorden die Zweden wil horen.

Maar nu onthult de oprichter van de partij, Mehdi Hosseini, die 30 jaar geleden vanuit Iran naar Zweden kwam, dat de leider van de partij een imam is die in Teheran woont. Voor Hosseini geen probleem: “Ik denk dat hij een vredelievende man is, die de vreedzame kant van de islam zal openbaren. Dat is het wat Zweden nodig heeft”, verklaart hij over zijn Iraanse leider sjeik Zoheir Eslami Gheraati.

Maar de bedoelingen van “Jasin” zijn noch multicultureel noch seculier. In hun aanvraag om tot de verkiezingen te worden gelaten, verklaart de partij heel openlijk “in de eerste plaats datgene te willen volgen wat de koran zegt, en in de tweede plaats wat de imam zegt.” “Jasin” zou een niet-jihadistische en missionaire organisatie zijn, die de goede kant van de islam zou willen verbreiden. De islam zou van een “prachtige in een oorlogszuchtige religie veranderd zijn”.

Voor de Zweedse autoriteiten zijn zulke uitspraken volledig in orde. Ook dat de leider van de partij in het buitenland woont en van daaruit Zweden´s lotgevallen te willen sturen, vormt geen belemmering.

“Het is het wezen van de democratie dat alle opvattingen zijn toegestaan. En het is hun zaak wie ze als partijleider kiezen”, beleert Anna Nyqvist van de Zweedse verkiezingscommissie.

In Nederland richtten twee Nederlandse Turken, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, slechts zes maanden voor de verkiezingen heel snel hun partij “Denk” op. Hoewel “Denk” slechts een half jaar oud was, lukte het haar bij de verkiezingen in maart dit jaar een derde deel van de islamitische stemmen achter zich te krijgen en met drie zetels in het parlement te komen. “Wij hebben geschiedenis geschreven”, twitterde Tunahan Kuzu na zijn verkiezingsoverwinning.

De partij ligt duidelijk op Erdoğan-koers. Kritiek op Turkije is taboe, de erkenning van de genocide op de Armeniërs wordt afgewezen. Op haar website wijst ze de integratie van moslims in de Nederlandse samenleving af. Ze is liever voor “wederzijdse acceptatie”, spreek de opbouw van parallelsamenlevingen.

Ook in Oostenrijk staan moslims klaar om in het parlement te komen. Hier werd in januari de “Nieuwe Beweging voor de Toekomst” (NBZ) opgericht. Ook hier maakt de oprichter Adnan Dincer geen geheim van zijn verering voor de Turkse president Erdoğan.

De doelen van de Belgische in 2012 in het leven geroepen I.S.L.A.M. Partij zien er nog minder gematigd uit. Het doel is helder geformuleerd: de invoering van de sharia in België. Ze wil de religie in de praktijk omzetten. Het zou geen toeval zijn dat men Brussel als standplaats zou hebben uitgekozen, aldus een partijlid, want daar zouden veel moslims wonen.

In 2012 won de partij twee zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen. De islam-gevolmachtigde van de partij maakte destijds van zijn wens om van België een islamitische staat te maken, geen geheim: “Ik ben voor de sharia”, aldus Ahrouch. Doelen van de partij waren halal-eten in de kantines (“zuiver” eten zonder varkensvlees), invoering van seksescheiding in bussen, treinen, sporthallen en andere openbare instellingen, invoering van religieuze feestdagen en de opheffing van het hoofddoekverbod op scholen.

Voor de verkiezingen in 2018 laat de I.S.L.A.M. Partij de bekeerling Michel Dardenne meedoen aan de burgemeestersverkiezingen. Met een islamitisch bevolkingsaandeel van 25% heeft de stad enorm potentieel voor islamitische partijen.

Ook in Frankrijk staan moslims in de startblokken voor de mars door de instellingen. Daar bestaan inmiddels verschillende keuzemogelijkheden voor koran-gelovigen. Eentje daarvan is de PEJ, twee jaar geleden opgericht met contacten tot de AKP van Erdoğan. Er staan 68 kandidaten klaar om doelen zoals de afschaffing van de scheiding van kerk en staat, de versluiering van meisjes en halal-eten op scholen evenals de bestrijding van de zogenaamde “islamofobie” door te drukken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Algemeen, Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

48 reacties op Europa: islamitische partijen bereiden zich voor op de verovering

 1. tippelaar zegt:

  weg met de islam in Europa en moslims uit europa

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ik vraag me niet af waarom de ‘regeringsleiders’ doen wat ze doen (ons verraden en vervangen door mohammedanen), maar ik vraag me af waarom ze ons niet eerlijk zeggen waarom ze dit doen.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Het kost nog 10 tot 20 jaar om het islamitische ei volledig uit te broeden, het ei is al gelegd en dan zal het prehistorische monster uit het ei kruipen en een nieuw Jurassic Park Eurabië een feit zijn.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Mocht het Merkel niet lukken dan gaan de moslims het karwei afmaken. Echter een ding kun je op vertrouwen: ze zullen elkaar ook naar het leven gaan staan. Want ook al zijn ze moslim: er zijn turken/marokkanen’/afrikanen etc etc en die zullen allen de macht willen en niets van elkaar accepteren Dan gaan we zien wat echte racisme is..Samenwerking zijn ze te stupid voor. Het zal 1 grote doffe ellende worden. En wij staan er bij en zullen er naar kijken als er niet heel snel iets veranderd.

  Like

  • tinus61 zegt:

   Klopt, de Arabieren verachten de Naffers omdat die zich vrijwel geweldloos aan de islam hebben onderworpen. Een roofdier jaagt nu eenmaal het liefst op zijn prooi. Als de prooi zich niet verzet raakt het roofdier de kluts kwijt.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Off-topic – of misschien ook weer niet helemáál.
  Even hier vertellen, wat ik vanmiddag meemaakte:
  Ik heb, geloof ik, al een paar maal laten vallen, dat de VOMAR in ons winkelcentrum De Hoef, de enige supermarkt in mijn omgeving is, waar ze het wel eens met een ‘gehoofddoekte’ hulpkracht proberen.
  Ik zeg met opzet “proberen” want die meiden zie je nooit twee dagen achter elkaar; na één dag zijn ze altijd weer verdwenen en dan duurt het een tijdje, eer ze het wéér met zo iemand wagen.
  Nu heeft de VOMAR iets, wat haar concurrent in het winkelcentrum, AH, níet heeft: Een heuse kleine slijterij. Die is afgeschoten van de rest, met een aparte deur, en wordt niet continue bemand, maar de klant, die daar binnengaat -aangekondigd door een belsignaal- wordt geholpen door één van degenen, die daarnaast achter de balie staan, waar je sigaretten, beltegoed e.d. kunt krijgen, en ook wel eens een paar kleine boodschappen kunt afrekenen, als het bij de kassa’s erg druk is.
  Oké, ik wou een flesje Bacardi en terwijl ik dus richting slijterij liep, zag ik vanuit mijn ooghoek: Het was weer eens raak, hoor: Een kopvod achter die balie. U kent dat wel: Gewone jeans, gewoon rood VOMAR-shirt, maar wel hoofd, schouders en vooral háár aan het oog onttrokken door een kopvod.
  Ik dacht: Die moet nu wel hierheen komen. Ik loop niet weg; ik zal eens kijken, wat ze doet.
  Ze kwam, minzaam knikje, vriendelijk lachje, ik lachte op dezelfde manier terug en zei, heel neutraal: “Een kleine fles Bacardi graag.”
  Ze pakte hem, zette hem op de toonbank en…verdween in het magazijn. Even later verscheen er een jongeman om de transactie te voltooien!
  Ik informeerde een beetje spottend: “Bent U hier als enige gerechtigd om af te rekenen, of heeft de jongedame gewetensbezwaren?”
  Die was raak, want hij barstte onmiddellijk los: “Ach ja, ze móet het, normaal gesproken, van de wet! We hebben haar duidelijk gemaakt: “Je moet de klanten gewoon helpen, wat ze ook kopen; met sigaretten dóet ze het, met bierblikjes doet ze het, maar nu híer komt ze dan opeens weer naar achteren en moet ik naar vóór komen omdat ze dat weigert! Ik kan daar weinig mee, ik vind het een beetje raar om U de waarheid te zeggen!”
  Ik: (hoewel ik de achtergrond natuurlijk ergens wel snapte) “Ja, het is een heel onlogische ideologie.”
  Hij: (hardgrondig) “Nóu!”
  Ik hèb zo’n idee, dat het weer een tijdje gaat duren, eer ze het opnieuw proberen.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Ben niet verbaasd over wat hierboven beschreven is. Ik hoor dat moslima in bejaardenhuizen vaak stage lopen. Ik hoor ook dat ze vaak ziek zwak en misselijk zijn of zelfs gewoon niet op komen dagen. Werken is voor de dommen. Heeft met arbeidsethos te maken. Daarom komt er ook nooit ook maar iets van de grond in die islamitische landen
   Zijn de gehele dag bezig met geloven in iets wat niet bestaat.

   Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Geheel zuiver is die vergelijking niet: Dit gaat niet over ziek, zwak en misselijk zijn, dit gaat over aan iets niet willen meewerken, wat voor haar levensovertuiging ècht een brug te ver is.
    Er is haar metterdaad met klem verteld, dat ze de klanten gewoon moet helpen, wat ze ook willen afrekenen, en omdat ze wel voelt, dat dat hier móet, probeert ze dat dan – wie weet, hoe ze al tegen de sigaretten en het bier heeft zitten aanhikken – maar een fles spul van 37,5% brengt ze dan weer niet op. Wie weet denkt ze wel, dat ze verdoemd is als ze dat afrekent.
    Jammer voor haar, maar dan moet ze in Nederland niet in een supermarkt gaan werken, zeker niet in één, met een vergunning voor spiritualiën.
    Kan wel zijn, dat ze die zou willen laten verbieden, maar ze moet ondervinden, dat zulks hier niet op gaat.
    Wel hoopvol, dat ‘r collega nogal over de rooie bleek: Die moeten ook door schade en schande ondervinden, dat er achter kopvodden meer steekt dan “alleen maar een lapje stof.”
    De praktijk is de beste leermeester!

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Klopt Rensk,..het gehele Universum bestaat uit toevalligheden, dat is wat jij gelooft :-))

    Like

  • BertG. zegt:

   Hier bij de Plus werkt het ook zo. Aparte slijterij.
   Maar ze mogen pas drank verkopen nadat ze een diploma gehaald hebben daarvoor.
   De rest mag de drank pakken en neerzetten, maar niet afrekenen.
   Anders krijg de bedrijfsleiding een boete.
   En de afgesloten deur kunnen ze allemaal open maken voor je.
   En een diploma heb je nooit als je er net werkt of tijdelijk, dat heeft enkel vast personeel.

   Vraag dat maar eens na, het zal hetzelfde geregeld zijn daar w.b. diploma’s en verkoop.
   Ik heb dit gevraagd en van meerdere personeel medewerkers dezelfde reden gehoord.

   Like

   • BertG. zegt:

    Net zo als dat er altijd wel iemand rond loopt in een supermarkt met een basis drogisterij diploma.
    Anders mogen ze nog niet een hoestdrankje of een aspirientje verkopen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: Ik geloof direct, dat het overal hetzelfde geregeld is, maar dan geeft de VOMAR bij ons er wel een klap tegen:
    Die deur van die slijterij is trouwens niet afgesloten: De klant opent hem zelf en dan klinkt er zo’n winkelbel: Ding dong dong.
    En wie er toevallig achter de sigaretten etc. balie staat, gaat er naar toe, als hij toevallig net dáár geen klant aan het helpen is.
    Daarom was die knul natuurlijk ook zo nijdig: ZIJ had het gewoon moeten afrekenen, zoals zij het daar doen. Zal misschien best tegen de regels zijn, maar daar sta i k verder buiten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je hebt wel gelijk, maar hier schijnt dat nogal vaak gecontroleerd te worden, hadden ze mij verteld.
    Op mijn vraag waarom de ene wel daar mag afrekenen, en de ander niet.
    En zo’n boete was ook geen 100 euro, hoeveel weet ik niet.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler. De vraag is: Wat doet zo’n griet in een supermarkt? Is zij daar om haar geloof uit te oefenen of te werken? In de noordelijke provincies van Nederland zouden ze zeggen: er ût.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Thomasson: Daaraan zie je dus weer, dat werken en geloof uitoefenen bij die lui niet te scheiden valt. – wisten we al.
    En “er uit” zeggen ze bij deze VOMAR óók, getuige het feit, dat ze het van tijd tot tijd met zo’n griet – telkens een andere – proberen, maar dat je die de volgende dag dan nooit terugziet.

    Like

   • BertG. zegt:

    “maar dat je die de volgende dag dan nooit terugziet.”

    Dan begrijp je al waarom ze niet iedereen van af de 1ste dag alle opleidingen en cursussen laten volgen om op elke afdeling te mogen werken, zo als drank en medicijnen.
    De volgende dag zijn ze alweer weg.
    Dat kind had dus nooit in die slijterij aanwezig mogen zijn.
    Vaak doen ze dat wel omdat er ook mensen zijn die stelen als er niemand bij aanwezig is, de deur is niet op slot dus iedereen kan doorlopen.
    Dat zou ook een reden kunnen zijn dat ze mee liep. Beleid heet zo iets.
    En ze gaan jou niet vertellen dat ze daar was omdat jij misschien wel eens wat zou kunnen pikken.
    Dat kan je niet aan iemand zien.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 30 september 2017 om 22:44

   Een heuse kleine slijterij. Die is afgeschoten van de rest

   Ik vind de locatie van die slijterij heel apart. 😉

   Ook apart dat die jongeman kennelijk baalt van hypocriete mohammedanen en dat hij dat zelfs durft toe te geven. Ik kom alleen maar ‘zwijgers’ tegen als ik kritiek heb op provocerende kopvodden.
   Ik zou niet kunnen werken tussen mohammedanen. Ik zou in een mum van tijd in de bak zitten vanwege mijn ‘racisme’.
   Het is toch vreselijk dat je niet mag zeggen dat je je ellendig voelt tussen vreemd allah-volk?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad, Tis’, die locatie i s apart.
    Ik ben er ook erg blij mee: Schuin tegenover die VOMAR bevindt zich wel een individuele slijterij, maar die eigenaar is er één van: “Geniet, maar drink met mate”; die let er, ongelogen, ècht op, wát zijn klanten bij hem kopen.
    Mijn neef zaliger, die inderdaad een èchte alcoholist was, werd niet langer door hem geholpen, want “Zo’n soort zaak heb ik niet.” Ongelogen!
    Nou, als je dat eenmaal weet, stap je daar ook niet meer ontspannen naar binnen voor een ongecompliceerde neut, ik tenminste niet.
    Dan ben je hartstikke blij, dat je bij de VOMAR door telkens anderen geholpen wordt, die het verder worst is, wat je er al dan niet mee doet!
    En wat je tweede opmerking betreft: Oók waar:
    Ik heb dat immers vaker al gezegd: Zo gek ís de geest bij ons in “De Kop” nog niet, wat dat betreft.
    Niet, dat het nou allemaal uitgesproken PVV’ers zijn, maar tóch…..

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 1 oktober 2017 om 17:56

    Ik doelde met mijn opmerking over de locatie van die slijterij eigenlijk op het door jou gebruikte woord “afgeschoten”. Ik dacht dat je “afgescheiden” of “afgesloten” bedoelde? 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat: Dat bedoelde ik ook wel: Afgescheiden dan. Niet afgesloten, want tijdens de openingstijden van de supermarkt kun je er als klant gewoon binnenlopen.
    Maar fijn vind ik het niettemin, want vergeet niet, dat niet alle supermarkten zo’n voorziening hebben, al blijkt er nu toevallig in de PLUS van BertG. dan wel één te zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, Zo gek ís de geest bij ons in “De Kop” nog niet, wat dat betreft.

    Ze hebben daar zelfs een AZC en andere opvang plekken, dat hebben ze hier zelfs nog niet eens.
    En ook daar is mossel criminaliteit, moord en drugs handel.
    Ik zal alle artikelen eens opsturen naar je, die ik tegen kom, wat een fijn en beschaaft stadje Alkmaar is, niets beter dan een gemiddelde grote stad.
    Jij ziet alles door een roze bril omdat je er woont en het misschien niet wil zien of weten.
    Het is hier niet veel beter, maar ze hebben hier nog geen AZC.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goed van jullie, Bert. Wat niet is, kan weliswaar nog komen, maar nou ja….
    Overigens is het wel, zoals Tistochwat hierboven ook al bespeurt: We zijn in de Kop wel nuchter genoeg om er gewoon voor uit te komen.
    Ik schoof een caissière bij AH (was natuurlijk wel alweer vorig jaar) ooit eens een Pegida-sticker toe en ik kreeg een opgestoken duim als reactie.
    Voeg daar nog bij, dat hoofddoeken achter kassa’s en toonbanken bij ons ècht nog geen schering en inslag zijn, dat Zwarte Piet hier totaal niet ter discussie staat en dat de twee moskeeën in Alkmaar ècht niet tot gebed mogen oproepen -dat is geen verzinsel van mij- en je zult moeten toegeven, dat het nog beroerder zou kunnen.
    En nogmaals: Dat ligt ‘m niet aan het aantal doorgewinterde PVV’ers, want dat is vooralsnog niet zo spectaculair; dat ligt “m hoofdzakelijk aan de Noord-Hollandse núchterheid: Net verloochenen, wat wel degelijk realiteit is.
    Als ze in de Kop etterachtige trekjes aan de islam ontdekken, draaien ze daar heus niet omheen, dat ís gewoon zo.

    Like

  • Elisah zegt:

   Kijk maar uit, straks krijgt die jongen op zijn kop omdat hij het besproken heeft met een klant.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat moslims in Europa grijpen iedere kans die ze hebben om zich in partijen te verenigen. Doel: de boel hier over te nemen en iedereen die niet van Allah houdt te verdelgen. ISIS is hun eigen vlees en bloed en integrale deel van hun culturele erfgoed. Zij staan niet alleen! Hun bondgenoten zijn bijzonder sterk: bijna de hele Europese politieke bestel. Mensen die wij traditioneel voor stemmen en een mandaat geven onze landen te regeren.
  MAAR “Things they are a Changin'” Vandaag vond een wilde demonstratie in de Zweedse Goteborg plaats. NEW KIDS ON THE BLOCK die – natuurlijk – als neo nazi’s worden geïdentificeerd. Hun naam is Nordic Resistance

  Ook Zweden verandert.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Tuurlijk het is al 40 jaar een Sluipmoordenaar van de Westerse “Beschaving”! Was eerst 2% van de NL’ers mohammedaans, nu is het al 10% en over 20 jaar 33%, luidt de onheilsboodschap. Denkt u dat uw kleinkinderen dan nog steeds in stabiel Holland leven? Vrees van niet. Bloedvergieten ligt weer op de loer! “Met dank” aan De Lullo’s uit Brussel, Het Binnenhof, Berlijn etc etc.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cynicus zegt:

  De islam eist onderwerping aan de islam. Het woord islam betekent onderwerping aan de islam.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Samir Kouider, 27 jaar oud, veroordeelt tot 30 jaar cel omdat hij de vriend van zijn zus, 19 jaar oud, heeft vermoord.
  De vriend,Kevin Roudesly, 21 ans., jaar oud ging om met zijn zus:
  “EEN MOSLIMA HOORT NIET MET EEN FRANSMAN OM-TE-GAAN”.
  Hij vermoordde de vriend met messteken.
  De aanklager sprak van een schandelijke misdaad, de advocaat van verdediging pleitte vrijspraak: er waren immers andere “jongeren”te hulp geschoten.

  De defendant.

  http://www.laprovence.com/actu/en-direct/4641307/avignon-30-ans-pour-un-crime-de-deshonneur.html

  Like

 10. ludotausch zegt:

  Dit is op Mother of the Mount Carmel herblogd.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De verrenigde staten van Europa ? De naamsverandering is nog maar een kwestie van tijd dan spreken we van De verrenigde Arabische Staten van Europa !!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  En de leeghoofdige politici slapen verder !!

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.dvhn.nl/buitenland/Petry-Duitsland-kan-thuis-zijn-voor-moslims-22539836.html

  Petry: Duitsland kan thuis zijn voor moslims

  Frauke Petry, de teruggetreden voorzitter van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD) denkt dat veel moslims van Duitsland hun thuis kunnen maken. Tegen de krant Welt am Sonntag zegt Petry dat de moslims in Duitsland dan wel moeten accepteren dat hun religie een privézaak is.

  Petry vindt dat moslims op basis van hun geloof geen ,,politieke aanspraken” kunnen maken. ,,De politieke islam is juist onverenigbaar met onze maatschappij.”

  Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  Als voorbeeld, sexescheiding in de bussen.
  Eigenlijk te mooi om over te praten.
  Ik kan me nog herinneren dat in zuid Afrika de zwarten in de bus aan de ene kant zaten en de blanken aan de andere kant.
  Het hele westen stond op zijn achterste poten want dat was pas discriminatie.
  En nou komen van die gekken uit de verschillende zandbakken vertellen dat het in het westen hetzelfde moet gaan maar dan met de verschillende sexen.
  En omdat het nu weer over moslims gaat is het ineens geen discriminatie meer maar mag dat gewoon verdedigd worden in een parlement.
  Zie hier de uitlevering van het ”vrije” westen aan een verstikkende ideologie

  Like

 15. boorzalf zegt:

  : “Ik ben voor de sharia”, aldus Ahrouch. Doelen van de partij waren halal-eten in de kantines (“zuiver” eten zonder varkensvlees), invoering van seksescheiding in bussen, treinen.
  Eigenlijk zou je de sharia een jaartje in moeten voeren, gekke Anne Fleur Dekker achter in de bus. Dwaze Gretta mag geen auto meer rijden, alle vrouwen de politiek uit. En de mannen mogen er een paar vrouwtjes er bij nemen, (dat wordt flink hoppen). En dan maar eens kijken hoe die slinkse politieke terroristen reageren.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  De run tegen de tijd is begonnen en die is heel krap, met vrijwel geen middelen het Brusselse duivelsplan te stoppen en regeringen op andere gedachten brengen.

  Like

 17. Elisah zegt:

  Die denk figuren hebben in Suriname zieltjes proberen te winnen, ze vinden dat Nederland allerlei betalingen moet doen vanwege de slavernij etc. Een heel achterbakse manier van campagne voeren…
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/denk-op-vakantie-nederland-moet-gratis-asbest-verwijderen-uit-surinaamse-huizen/
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/denk-reist-rond-door-suriname-en-roept-uit-nederland-moet-suriname-betalen-voor-slavernijverleden/

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier moeten de mensen met asbest, die een koopwoning hebben, een lening afsluiten om het asbest te laten verwijderen.
   En als je te oud bent voor een lening, kan je van de gemeente geld lenen om het te verwijderen.
   Niks gratis verwijderen, maar je diep in de schulden steken mag je hier.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s