Hennis en Barbie . . .

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Hennis en Barbie . . .

 1. biebie zegt:

  Aan hun gezichtsuitdrukking zie je meteen dat hun intelligentie bij die andere kleur haren zit.
  Goede fotograaf trouwens,hij kan veel verbergen.

  Geliked door 1 persoon

 2. haarkleur heeft geen relatie met IQ, maar in dit geval weel

  Like

  • biebie zegt:

   Die haren met een andere kleur zitten op een andere plaats waar de intelligentie ook kan zitten als die niet terplaatse van de blonde haren zit,meestal zijn de dames dan werkzaam op de walletjes en horen niet thuis in de eerste kamer !

   Like

 3. BertG. zegt:

  Zo ziet hennis er uit, ziet er dus niet uit.
  Je zal het toch maar als 1ste tegenkomen als je net je ogen open hebt, meteen je hele dag naar ze moer.
  https://www.ad.nl/binnenland/commando-s-keren-zich-tegen-legertop~a18bb817/

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Helaas iets te goedkope ” humor” waar makkelijk mee te scoren valt.

  Like

 5. Jan zegt:

  De in Heerlen geboren Hennis-Plasschaert groeide op in Bodegraven en volgde haar middelbareschoolopleiding aan het katholieke St.-Antoniuscollege in Gouda en volgde vervolgens aan de European Secretarial Academy (Europese Academie voor Secretariaat) haar beroepsopleiding bij Instituut Schoevers in Utrecht…..

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeanine_Hennis-Plasschaert#Levensloop

  INSTITUUT SCHOEVERS! Geen enkele gevechtservaring

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Toegegeven. Maar dat is dan ook geen enkel beletsel om de volgende keer een vrouw te overwegen, die WEL militaire ervaring heeft.
   Geloof me, ze bestaan.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Daar gaan we dus al weer in de fout.
    Militaire ervaring zonder ruime gevechtservaring is totaal waardeloos voor ’n minister van Defensie.
    Zonder dàt blijven het administratieve flapdrollen die het leger misbruiken voor hun eigen carriërre.
    We hebben daar al genoeg voorbeelden van gezien.

    Als je zo graag ’n vrouw wil moet je dus maar in Syrië of Koerdistan gaan adverteren.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 30 september 2017 om 15:57

    Militaire ervaring zonder ruime gevechtservaring is totaal waardeloos voor ’n minister van Defensie.

    Dat ben ik met je eens. Een minister van defensie moet zelf gevochten hebben. Desnoods heeft hij daar een houten poot aan overgehouden, maar in ieder geval heeft hij dan een ruime praktijkervaring.

    De andere riant betaalde ministertjes zouden ook deskundigen op hun vakgebied moeten zijn.

    Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Als ze maar niet zo dom zijn om aantepappen met een Islam asielzoeker

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  En dan te bedenken dat er miljoenen mensen, week in, week uit, naar dat rechtse wijf hebben zitten kijken op tv.
  Het laat duidelijk zien in wat voor hopeloze staat Nederland zich bevind.

  Like

 8. eva110 zegt:

  Zo te zien aan de foto in het AD heeft ze voldoende ervaring en kennis van sterke dranken.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Of ze echt oliedom is ? Ik zou het niet weten. Ik ken haar niet. Ik hoef haar ook niet te leren kennen En ik zie wel een hoge mate uitgekooktheid om zo’n functie te willen, terwijl je nul komma nul kennis hebt van hoe een leger werkt. Maar dat is kenmerkend voor de hele VVD top. Niet om het voor haar op te nemen, want ik heb helemaal niets met die hele vrouw, maar bovenstaand is niet mijn soort van humor. Ik kijk ernaar en zie er verder niet iets van humor in.

  Like

 10. Haagse Harry zegt:

  Dat linker gedrocht moet haar gasmasker is afzetten als ze voor een fotograaf poseert……

  En dat rechter opgewarmde lijk is niet knap, maar ook niet lelijk NEE, KNAP LELIJK!!!
  Herta kom hier, plaats, PLAATS!!!!!!

  Like

 11. Ze zitten allemaal in dezelfde soort klasjes waar ze van ingehuurde spindokters een opleiding krijgen in het opdreunen van 1-lijners met bijbehorende lichaamsuiting. Ze beginnen met ‘er was eens een meisje in Londen’ en sluiten de cursus af met ‘met de kennis van nu’. Als je dat redelijk doet wordt je minister. Die hebben ze trouwens uitgevonden om als pispaal te fungeren en de schuld te krijgen als de echte bazen, de ambtenaren, iets verkeerd doen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Nou neem maar aan dat politici niet dom zijn, degene die dat zeggen zijn zoals Koningin Maxima het ingestudeerde “Hij was een beetje dom” formuleerde toen W.A een achterlijke uitspraak deed. Politici zijn kille, berekende, intelligente mensen en zij zeggen niets zomaar voor de vuist een politieke uitspraak, daar is op geoefend. Hennis is een uiterst kil ijskonijn wat niet van opgeven weet, zij gaat letterlijk over lijken, dat is dus wel gebleken.

  Geliked door 4 people

 13. Ron Soeverein Mens zegt:

  Inderdaad misschien wel de domste blondjes van nedderigland maar financieel lachen ze veel mensen uit en dat laatste is wat telt voor deze mutsen

  Geliked door 1 persoon

 14. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.

  Niet alleen het domme blondje Hennis is verantwoordelijk, ook de lachende leugenaar Rutte heeft heel veel boter op zijn hoofd. Hij is het brein van de ruttige bezuinigingen, waardoor dergelijke ongelukken ontstaan.

  Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren ??? Het is hoogtijd dat er wordt ingegrepen. De lijst van grieven is lang. Rutte en Hennis moeten allebei de laan uit worden gestuurd.
  Wilders grijp je kans !!!

  – er gebeuren fatale ongelukken met ondeugdelijke mortieren
  – er vallen doden door onveilige oefenterreinen
  – soldaten moeten bij gebrek aan kogels bij oefeningen “pang pang” roepen
  – soldaten worden geslachtofferd met zwabberkogels
  – ondeugdelijke landmijnen maken slachtoffers
  – soldaten worden met onvoldoende uitrusting naar brandhaarden gestuurd
  – Nederland grossiert wel in generaals, en heeft er zelfs veel meer, dan de Amerika
  – het materieel is niet inzetbaar wegens achterstallig onderhoud en gebrek aan onderdelen

  Rutte en Hennis maken graag grote sier bij VN, NATO, EU en elders door te participeren in zgn.”vredesmissies”. Soldaatje spelen doet het altijd goed op je conduitestaat, zeker als je je aan je millitaire dienstplicht hebt weten te onttrekken, zoals lachebek Mark. En wellicht kun je er een leuk baantje mee verwerven.

  Maar het uitzenden van soldaten met, voor all wrong reasons, onvoldoende en inadequate uitrusting en zonder een ijzervretende generaal als leider mee te sturen, is wel aan te merken als een oorlogsmisdaad. Dat zou berecht moeten worden door de krijgsraad en bestraft met het vuurpeleton.

  Ik maak hier graag gebruik van de gelegenheid, om een paar aanverwante zaken op te rakelen.

  Van het domme blondje Hennis, de Nederlandse minister van defensie, weten we, dat zij op een college (middelbare school) heeft gezeten en iets bij Schoevers (opleingsinstituut voor secretaresses) heeft gedaan. Haar CV vermeldt niet, of ook diploma’s heeft. Haar cv vermeldt eveneens niet, of ze ook militaire ervaring heeft. Als dat wel zo was, had ze dat ongetwijfeld wel vermeld. In Nederland kun je kennelijk de hoogste baas van defensie worden zonder enige militaire opleiding en ervaring.

  Onze lachende leugenaar Rutte heeft met zijn ruttige bezuinigingen het land in de vernieling gebracht en het leger uitgehold. Hij heeft zich aan zijn militaire dienstplicht onttrokken, maar speelt wel graag soldaatje. Hij maakt graag grote sier door Nederlandse militairen naar conflictgebieden in verwegland te sturen. Het levert wellicht een leuk baantje op, als hij minister-president af is. Hij heeft iets gedaan op de universiteit van Leiden (hij was een populaire gast in de studentenvereniging) en op een internationaal instituut voor management ontwikkeling. Maar ook zijn CV vermeldt niet, of hij dipolma’s heeft en afgestudeerd is.

  Koning Willem-Alexander heeft een gedegen militaire opleiding genoten. Bij zijn inhuldiging als koning heeft hij moeten zweren, dat hij de vrijheid en rechten van alle Nederlanders zal beschermen en dat hij alle middelen zal aanwenden om de welvaart van zijn onderdanen te bevorderen. Maar hij mag van de regering het militaire uniform niet dragen. Koningen dragen normaliter wel het militaire uniform, waarmee (symbolisch) de eed gestand gedaan wordt.

  Nederland grossiert in generaals. We hebben er zelfs veel meer dan Amerika. Een veelvoud zelfs. Zij dragen mooie uniformen met veel goudbeslag en onderscheidingen, worden in luxe auto’s met chauffeur rondgegerden, zitten achter grote bureaus in mooie in mooie kantoren en doen vooral heel belangrijk in de officiersmess, maar geen van hen heeft enige oorlogservaring aan het front. Natuurlijk niet, want daar is het gevaarlijk. Daar stuur je soldaten naar toe. En generaals blijven daar weg. Alleen bij parades lopen ze voorop.

  Een overste, die op het punt stond afgekeurd te worden wegens drankproblemen, kreeg het commando in Srebrenica. Hij moest met lege handen en knikkende de ijzervretende generaal van de vijand tegemoet treden. Er was nergens een Nederlandse generaal te bekennen. Zijn verzoek om luchtsteun werd door de toenmalige premier Wim Kok (PVDA), alias Wim de twijfelaar, net zolang getraineerd, tot het te laat was. Daarna mocht het Nederlandse leger met de staart tussen de benen ten overstaan van de vijandelijke generaal de aftocht blazen. Wim de twijfelaar stuurde snel kroonprins Willem-Alexander met een vliegtuig vol bier naar het slagveld, alsof je daarmee het moreel van soldaten, die net een oorlog hebben verloren, kunt opvijzelen. Terwijl de Nederlandse soldaten zich mochten bezatten, voerde de vijand een genocide uit, waarbij zo’n 7000 à 8000 jongens en mannen, wier veiligheid aan Nederland was toevertrouwd, werden vermoord. De overste in kwestie werd later als goedmakertje bevorderd tot generaal. Inmiddels is hij met pensioen. Hij was wel onze enige generaal met oorlogservaring aan het front.

  Militaire dienstplicht. was in Nederland lange tijd een vanzelfsprekendheid. Per 1 mei 1997 is deze afgeschaft. Door de beëindiging van de koude oorlog was er immers geen noodzaak meer een groot leger op de been te houden. Menige jongeman heeft zo’n 16 à 18 maanden lang ‘s-lands wapenrok moeten dragen. Meisjes waren vrijgesteld van dienstplicht. Deze jonge mannen konden daardoor pas evenzoveel tijd later aan hun carrière beginnen en pensioen opbouwen. En degenen, die nog wilden gaan studeren, konden al gauw een vertraging van 2 jaar oplopen. Het soldij stelde niet veel voor. Hierdoor is een grote ongelijkheid gecreëerd tussen degenen, die wel en zij, die niet in militaire dienst zijn geweest. Tot op heden heeft de regering geen enkele aandacht aan deze kwestie geschonken. Het is de hoogste tijd, dat er recht wordt gedaan aan degenen, die hun plichten wel hebben vervuld. Een goede compensatie is opportuun. We zouden hierbij kunnen denken aan bijv. een flinke extra belastingvrije voet c.q. heffingskorting. Het aanstaande kabinet Rutte 3 schijnt het belastingstelsel te willen hervormen. Dan kan dit mooi daarin worden meegenomen.
  Wilders, maak hier een politiek item van en ga ervoor vechten !!!

  Degenen, die in militaire dienst waren, herinneren zich zeer zeker nog, dat hen telkenmale werd voorgehouden, dat zij NOOIT meer voor een overheidsfunktie in aanmerking zouden kunnen komen, als ze zich zouden laten afkeuren. Hoe wrang is het, om telkenmale weer lieden op hoge posten in de regering te zien, die zich aan hun militaire dienstplicht hebben onttrokken. Rutte is dus één van hen. Maar hij is beslist niet de enige.
  We hebben zelfs ooit een minister van defensie gehad, die zich heeft laten afkeuren. Ik doel hier op wijlen Relus ter Beek. Hij werd minister van defensie in het 3e kabinet Lubbers. Daarna is hij ook nog commissaris van de koningin in Drenthe geworden. De lafaard heeft ook nog enkele hoge onderscheidingen ontvangen.
  Het zou de oppositie sieren hier bij het eerdaagse aantreden van het nieuwe kabinet hier expliciet een punt van te maken. Hier past de schandpaal. Wilders doe je best.

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/boze-commandos-hennis-moet-aftreden-545436/

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/asscher-rapport-mortierongeval-mali-zwaar-genoeg-voor-aftreden-hennis~a4519234/

  https://www.nu.nl/weekend/4943600/minister-hennis-in-politieke-problemen-welke-fouten-gemaakt.html

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps48 30 september 2017 om 15:14

   Koning Willem-Alexander heeft een gedegen militaire opleiding genoten. Bij zijn inhuldiging als koning heeft hij moeten zweren, dat hij de vrijheid en rechten van alle Nederlanders zal beschermen en dat hij alle middelen zal aanwenden om de welvaart van zijn onderdanen te bevorderen.

   Gij geleuft toch zeker niet dat zijne doorluchtigheid ons op welke manier dan ook zou beschermen en verdedigen? Die is voor de eerste knal allang met zijn vliegtuig en de rest naar veilige oorden vertrokken.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Tistochwat (30 september 2017 om 21:27)
    Goede avond Dames en Heren.
    Als de doorluchtigheid zo zou reageren, mag hij meteen wegblijiven.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ze hebben hem z’n militaire brevet cadeau gegeven, net zoals ze hem z’n schooldiploma’s cadeau hebben gegeven, omdat er anders geen kruid voor gewassen was!
    Nu eens kijken, hoe ze het met z”n jongste dochter gaan oplossen. Je weet wel, die met de onmiskenbare mongoloïde trekken….
    Tja…..
    (Wat ben ik toch gemeen, hè; die familie Goudfazant haalt nu eenmaal het gemeenste bij me naar boven.)

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 september 2017 om 23:43

    Hou kom je dáár nou bij, dat je gemene dingen over die lieden zou zeggen! Je benoemt toch gewoon hetgeen je opvalt?
    Die ‘familie’ heeft geen enkel recht op ons respect, onze bewondering en onze aanbidding.
    Het is dat ze ooit de macht en het bijbehorende geld hebben gegrepen, anders zouden ze nergens zijn. Ze kunnen nog niet eens een wc schoonmaken.

    Ooit las ik ergens, op internet of in het een of andere flutblaadje in een wachtruimte, de kolder die iemand schreef over de ‘oranjes’: ‘Iedereen is altijd zo ontevreden. Laten we een voorbeeld nemen aan de Oranjes. Die mensen hoor je nooit klagen. Die maken tenminste wat van hun leven.’ Of woorden van gelijke strekking; wat er precies stond, weet ik niet meer.
    Ik denk dat je je wel een voorstelling kan maken bij hoe ik me voelde toen ik die onzin las.

    @ Oeps48

    Kijk zijne doorluchtigheid eens rennen als er alleen maar iets wordt geroepen? Dapper, hè?
    Hij hielp zijn gemalin niet eens omdat hij het veel te druk had om zijn eigen vege lijf te redden.

    Dit zegt toch wel veel over onze koene beschermer en opperbevelhebber.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    P.S.
    Ze zullen hem ook wel z’n rijbewijs en z’n vliegbrevet cadeau gedaan hebben.
    Zou me niks verbazen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, ook diegene met die onmiskenbare trekjes komt op het gymnasium terecht.
    Behalve dat ze uit een gouden kut komen rollen, worden ze ook allemaal met een soort van goddelijk verstand geboren waarbij Einstein verbleekt.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oeps.
    Leuk dat je me een goede middag wenste.
    Maar ik maak toch bezwaar tegen jouw mening dat die laffe flapdrol die zogenaamd koning is van Nederland een: “Gedegen militaire opleiding heeft genoten…”
    Hoe kom je daar nu bij?
    Alles wat die crimineel heeft vergaard is hem geschonken.
    Tot zelfs aan z’n schooldiploma’s toe.
    Ben je niet in de war met de Engelse troonpretendent prins Harry?
    Schijt aan die vent, maar die heeft in Pakistan ècht gevochten en dodelijke risico’s genomen.
    Samen met z’n maten.
    Wil je daar die laffe, bolle vetkluit van NL mee vergelijken?
    Die zelfs z’n eigen vrouw en kinderen in de steek liet toen er iets geroepen werd op de Dam, tijdens hun optreden aldaar op Prinsjesdag…
    Nee toch.
    Nooit meer doen Oeps.

    Geliked door 2 people

  • Arm Drente. Krijgen ze daar altijd en alleen maar de kneusjes en corrupten als Commissaris van de Partij?

   Like

  • Wat is het woord van de Koning waard? Niets!

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Adriaan Jansens (1 oktober 2017 om 17:47)
    Goede avond Dames en Heren.
    Hier wordt mijn commentaar uit zijn verband gerukt. Als je goed leest, leest je dat ik een beleid van de regering jegens de koning, als een item heb gebruikt, om de regering c.q. Rutte op zijn nummer te zetten. Ik heb GEEN waardeoordeel over de koning geveld. Eerdaags zal Rutte 3 een feit zijn. Daar wordt ik dus niet blij van. Daar richt ik mijn pijlen als eerste op. Als Hennis en Rutte van de week allebei vallen, is Rutte 3 geen optie meer. Get priorities in order. First things first.

    Geliked door 1 persoon

   • Persoonlijk vind ik dat: wat is het woord van de Koning waard? Niets! refereer nergens aan jouw artikel beste Oeps. En ik wil niet vooruitlopen op een eventueel aftreden van VVD ijskonijn Hot Lips Hennis.

    Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Wat een haat richting de prinsessen! Vind dit zeer stuitend! Van kinderen blijf je zwz af!!

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Agree, op voorwaarde, dat ze niet onevenredig worden geprivilegeerd en anderszins volgestopt ten koste van de zwakkeren in de samenleving.
    Als ze daar niet op aangekeken wensen te worden, of hun ouders wensen dat niet voor hen, dan staat ze maar één ding te doen en dat is: Afstand doen van hun posities, titels en vermogen en voortaan hun brood verdienen op dezelfde voet als iedereen.
    Zo niet, dan is er iets anders stuitend, en wel, dat één zo’n familie niet alleen zo schandalig wordt bevoorrecht, maar nog in de hoogte gestoken óók! DAT noem ík stuitend!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Reagluurder.
    Ach, ach, komt nooit meer goed met die man.
    Dit zijn géén kinderen stuiterend geval, leer dat van buiten.
    Dit zijn troonpretendenten, nazaten van Goden en zèlf Godenkinderen.
    Kun je niet met kinderen vergelijken want ze zijn nooit als kinderen geboren.

    Ik zal er nog even aankomen…
    Van mij mogen ze al dat gespuis de Russische methode geven.
    Je weet wel anno 1918!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ ReaGluurder 1 oktober 2017 om 18:07

    Hoezo “haat richting de prinsessen”?
    Schei eens uit, zeg, met uw “prinsessen”.
    Die wichten zijn al zo verwend als de neten!
    U betaalt straks zeker volgaarne mee aan de 1.500.000,00 per jaar die Amalia vanaf haar 18e krijgt?

    Geliked door 4 people

   • Meteen het goede gevoel in het hoofd verloren door het lezen van een reactie van een reaguurder. Zo’n dwaze naïeve reactie slaat nergens op. Geen kritiek mogen hebben op het meest afschuwelijke, arrogante familie. De drie biggen ‘prinsessen’ hebben geen financiële zorgen, honger zoals 400.000 Nederlandse kinderen die onder de armoede grens leven. Mevrouw ReaGluurder u bent niet goed wijs!

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Dank je voor de hint Adriaan.

    Geliked door 1 persoon

 15. Willem mag met z’n hele Oranje familie geen 45 miljoen per jaar opstrijken maar 45 miljard. En dat elk jaar weer als ie d’r maar voor zorgt dat ie doet wat een Heerser doet. Een Heerser die toch al eigenaar is van dit grondgebied met alles erop en eraan. Een Heerser zorgt voor de veiligheid van zijn bezit. Dus hij hangt al die graairatten die nu de dienst uitmaken aan lantarenpalen langs de A73, aan beide kanten en in de middenberm ook nog een rij. En op Rottummerplaat, niet te verwarren met Rottummeroog, pleurt ie alle meelopers en andere heulers die daar vervolgens 3 keer daags door geile zeehondjes verkracht moeten worden. Dan mag ie 45 miljard pakken terwijl wij gewoon weer 10% belasting betalen. Of heb ik dit al eens geschreven? [trouwens, ooit eed van trouw op z’n opoe afgegeven in Seedorf 1965 vandaar dat ik zijn kant kies, of is dat al verjaard?]

  Geliked door 1 persoon

  • Die Eed geldt naar 2 kanten toe – las ik in de kleine lettertjes van dat eeddocument dat nog steeds in mijn plunjebaal zat – en is geldig voor de duur dat gij deel uitmaakt van de baantjescarroussel. Dus geen leuk baantje dan ook geen eed. Gelukkig heb ik nooit een leuk baantje van ze gehad maar wel werden er enorme belastingschulden, waterschapslasten en hechtenisstraffen kwijt gescholden en daarbij kreeg ik met mijn vette pens de mooiste meiden in en aan mijn schoot geworpen die mij de hemel inprezen voor mijn prestaties en zo. Zouden ze me omgekocht hebben? Want je leest wel eens wat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s