Mededogen met Wouter E.

Screenshot_21

(Door: “Landerdoek”)

Onlangs stond ene Wouter E. voor de rechter wegens zijn eenmansactie tegen een Somalisch gezin, waarbij hij vuurwerk liet ontploffen buiten een huis (niet eens binnen) dat aan het Somalisch gezin werd gegeven door links, zodat de Nederlanders ergens op een zolder kunnen wonen. Maar zoals E. zelf zegt in zijn bericht “Dit is pas het begin”; er zullen veel ergere dingen gebeuren in de toekomst zodra de burgeroorlog begint.

Maar wie heeft E. gedwongen tot deze actie? De zielig links leiders, die het land overspoelen met parasieten die per se als “vluchtelingen” moet beschouwd worden. Justitie denkt aan vijf jaar cel; absurd, maar hij is wel een blanke Nederlander, want als het slechts een zwarte “vluchteling” was die zomaar even een aantal meisjes of kinderen had verkracht, dan zouden wij natuurlijk begrip vertonen voor zijn cultuur en zijn moeilijk verleden; een begrip dat niet thuishoort bij een doodgewone Nederlander, en zeker niet als dit begrip vanuit een Somaliër moet komen.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Mededogen met Wouter E.

 1. Guardiacivil zegt:

  Begrip……tollerantie………….medeleven…………..empathie………inlevings vermogen……………
  Het is allemaal verdwenen……alleen nog voor een zeer kleine kring echte vrienden en mijn eigen familie.
  zover is het al gekomen.
  Fijn weekend voor iedereen.

  Geliked door 2 people

  • Cynicus zegt:

   Dat klopt. Afstompen is een goed verdedigingsmechanisme. Dat door hersenspoeling in geprogrammeerde “hulpverlenerssyndroom” wat veel linkse “deugmensen” hebben is zelfvernietigend. Dat opgeheven vingertje en moraliserende MOETEN DELEN leidt tot armoe en ellende voor de autochtonen De parasieten vreten zich van dat “gekke Henkiesyndroom” vol op kosten van de hardwerkende autochtoon. En de elite lacht zich kapot want die kan de rechten van werknemers verder inperken en de sociale voorzieningen en pensioenen kapot maken want er zijn meer concurrenten op de onderkant van de arbeidsmarkt. Verdeel en heers is het motto van de elite.

   Ook wordt de autochtoon gediscrimineerd op de huizenmarkt van sociale woningen watn de statushouders worden voor getrokken en ook wanneer de autochtoon werkloos wordt wordt die vernederd door de UWV en de sociale dienst terwijl voor de statushouder de uitkeringen vlot worden geregeld door allerlei vrijwilligers en linkse huichelaars. Van zo’n vorstelijke behandeling kan de autochtone werkloze nog niet eens dromen. De Marokkanen en de Turken kregen ook 10 keer zo makkelijk een uitkering dan een autochtone werkloze. Autochtonen moeten OM ZE KAPOT TE MAKEN iedere keer weer door een hoepeltje springen.

   Geliked door 1 persoon

 2. maar als je met z’n twee-en op een scooter iemand dood rijdt, krijg je een taakstrafje……………Wat klopt er hier niet ? 5 jaar voor het gooien met vuurwerk…….dan moet bijna iedere nederiglander 5 jaar brommen……….

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Die parasieten importeurs horen in de gevangenis thuis !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Een voorbeeld van een linkse rechtersmacht.
  Als een allochtoon een zwaarder misdaad pleegt krijgt hij minder straf.
  Denk hierbij ook even aan de man die een waxinelichthouder naar de Gouden Koets gooide.
  Lensink zag in zijn daad een aanklacht tegen de monarchie, die hij als republikein niet erkent. Uiteindelijk zat hij hiervoor 1,5 jaar in de cel

  Geliked door 2 people

  • Elisabeth zegt:

   Erwin is al maanden in een kliniek, eerst in de pieterbaan en nu in een andere kliniek. Ze hebben hem gewoon platgespoten. Erwin wordt nog steeds bestraft, voor die tijd pakte ze hem ook al om de haverklap op.

   Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Nederland luilekkerland voor Somaliers. Ja, waarom zou je niet daarheen gaan ipv naar een buurland als je veilig wilt voelen. Logische keus toch dat Nederland, je familie woont er al dus je kan zo weer aansluiten en verder gaan met je moslim leventje. Hmmm, zalig niets doen, uitkering komt wel altijd op tijd. Het leven is goed in luilekkerland en je krijgt een status, dat betekent aanzien. Heel belangrijk natuurlijk, je wordt zelfs beter beschermd dan de witte blanken die er al duizenden jaren wonen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Wat een stelletje achterlijke niksnutten zijn dat daar bij de rechterlijke macht. Hoe halen ze het in hun hoofd, om die man te veroordelen tot 5 jaar gevangenisstraf. Voor wat vuurwerk.
  Het is schandalig. Ondertussen wordt het land volgepompt met een berg asielprofiteurs waar je niet goed van wordt. Maar elk protest tegen de multiculti-waanzin wordt “vakkundig” in de kiem gesmoord.

  Geliked door 1 persoon

  • Anton Haksteeg zegt:

   Ja dat heet rechtspraak in Nederland dank zij veelal D66 rechters en waag het niet te protesteren als wat marokkanen straten afsluiten en tol heffen dat hoort bij hun cultuur alleen als ze het 1 keer doen in Marokko worden ze gelijk afgeknalt maar ze weten dat ze in Nederland net als die somaliers hun gang kunnen gaan want ze staan boven de autochtone Nederlanders.

   Like

 7. Cynicus zegt:

  Autochtonen worden voor misdaden veel zwaarder bestraft dan de gelukszoekers.

  Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Je moet het van de positieve kant zien.
  5 Jaar wordt 3-1/2-jaar. Dat scheelt al direct.
  Gratis voedsel, medische zorg, kleding, zakgeld, uitkering wordt doorbetaald en voor je gespaard.
  Je kunt gratis ’n cursus chemie volgen.
  Bij je vrijlating zal zo langzamerhand de revolutie uitbreken, en kun je gelijk als bommenmaker aan de slag.

  Geliked door 1 persoon

  • IN HET GEVANG LOOPT DE UITKERING TOCH NIET DOOR ? OOIT WAS DAT TOCH MET FERDI. E, DIE NA ZIJN STRAF UITGEZETEN HAD, EEN NIEUW HUIS KOCHT VAN ZIJN ‘GESPAARDE ‘WAO?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tuurlijk loopt die wel door.
    Je moet niet de dupe worden als je het gevang in moet hoor.
    Stel je voor, je zit in ’t gevang en je krijgt geen uitkering meer.
    Kun je je huur ook niet meer betalen.
    Gooien ze al jouw spullen op straat, en sta je op straat als je uit de cel komt.

    Nee, dat is te erg in NL.

    Geliked door 1 persoon

 9. De vraag is : “Wie weet wat wij er aan kunnen doen”?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s