Top-psychiater op tv: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

Screenshot_23

Het is naïef en gevaarlijk te denken dat migranten die gewend zijn aan geweld zich heel anders kunnen gaan gedragen.

(Door: “Xander”)

“‘Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’” – “Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen” – “Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.”

De Duitse top-psychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkel´s Massa Moslim Migratie’).  Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldpotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruikmaakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.

Lees verder>>>
(h/t Elisah en “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Top-psychiater op tv: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

 1. Pingback: WAARSCHUWING! Migranten zijn Een tijdbom onder samenleving | eunmask

 2. Rini zegt:

  Regeringen in Europa zijn oerdom en ze hebben slecht verantwoordelijkheden!!!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Jammer dat dat allemaal zo laat hardop gezegd word en blijkt maar weer dat er te weinig psychiaters zijn die in de gaten hebben wie Merkel is. Merkel is een sociopaat. Die kunnen rustig. vriendelijk en alles zijn wat verlangt word in een maatschappij en zeker op zo’n top functie. Zij zelf is de grootste nazi ooit en nog veel gevaarlijker dan die hele Hitler. Bij Hitler wist je waar je tegen streed. Bij haar weet grootste gedeelte van het volk absoluut niet hoe gevaarlijk zij is. Juist door haar zo “normale” houding. Psychopaten/narcisten en sociopaten (de laatsten zijn het meest gevaarlijk) weten psychiaters prima om de tuin te leiden (als ze er heel heel soms toch terecht komen) Ze komen dus ook bijna nooit bij een psychiater terecht. Omdat ze volgens hun eigen gedachten volkomen normaal zijn en niets mankeren. Mensen denken nog steeds dat ze het uit goedheid doet. Maar als je haar levensloop ziet en hoe ze zich langzaam naar boven heeft gewerkt dan weet je dat dit geen vrouw is die dingen doet uit goedheid. Ze is gek en levensgevaarlijk voor Europa

  Geliked door 3 people

  • Ivan Chapka zegt:

   Heel goed verwoord @Rensk. Je vindt diezelfde narcistische sociopatische figuren ook terug bij die vele NGO’s als zg. gevoelige en meelevende topbestuurders terwijl het ze alleen maar gaat om aanzien, macht en geld. Daarom deinzen ze ook niet terug om samen te werken met mensensmokkelaars, omdat ze totaal geen empathie kennen, en vinden dat zij altijd gelijk hebben en hun inzicht/idee/mening alleen maar de juiste is.

   Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De mensenkenner, top-psychiater Christian Dog, komt met een haarscherpe analyse van wat er gaande is in Duitsland en West-Europa. De politiek laat zich al decennialang leiden door het waanidee dat een multiculturele samenleving zich uiteindelijk zal vormen naar de cultuur zoals wij die tot voor enkele decennia hebben beleefd. De ‘nieuwkomers zullen zich wel aanpassen’.
  De nieuwkomers zijn vrijwel allemaal islamiet. De islam is een meedogenloze ideologie die van de aanhangers eist dat ze voor 100 % leven naar de regels van de islam, die ONVERANDERLIJK is.
  De eindconclusie van Christian Dog is vernietigend:
  =====
  citaat:
  ” Die miljoenen migranten die nu naar Europa worden gehaald hebben geheel andere waarden. ‘Dat is een tijdbom die we onder ons hebben, omdat zij onze waarden totaal niet kunnen begrijpen. Die kunnen wij hen ook echt niet meer bijbrengen.’ Therapie voor vluchtelingen zal daar amper aan wat kunnen veranderen, ‘en dat moeten wij accepteren.’
  Integratiecursussen, zoals ook in Nederland plaatsvinden, zijn in zijn ogen dan ook naïef. ‘Je kunt ze niet integreren. Op veel gebieden is er niets te integreren. Je kunt de taal leren, maar niet de cultuurkring, niet de godsdienstigheid, niet de overtuiging en al helemaal niet het geweldpotentieel. Er komen mensen met een potentieel waanzinnige agressiviteit, omdat ze in oorlogen zijn opgegroeid. Die hebben geleerd te vechten, en weten helemaal niet hoe harmonie werkt. Dat proberen om te vormen is een dwaze opgave.’”
  Einde citaat.
  =====
  Het is zaak de bevolking bewust te maken welk onheil de politiek over ons uitgestort heeft. De vele, vele grote en kleine aanslagen die gepleegd zijn (en nog worden) zijn van een gruwelijke wreedheid. Elke samenleving heeft wel een klein aantal uiterst wrede mensen. De islamitische samenleving is echter in zijn geheel van nature, ingeprent door de islamitische ideologie, wreed en moordzuchtig. Als we daar niet mee willen leven en onze kinderen en kleinkinderen daar niet aan bloot willen stellen zullen we op moeten treden en deze verderfelijke moord-cultus uit moeten bannen. Om dat te bereiken zullen we wel eerst onze eigen overheden, die ons verraden hebben, aan moeten pakken. In Den Haag, Berlijn en Brussel is een bijltjesdag onvermijdelijk.
  Niet vandaag, niet morgen maar het had gisteren al gedaan moeten zijn. De mensonterende slagers van mensen zijn al in grote getale onder ons.
  Wordt wakker, Nederlandse en Europese autochtone samenleving, en tracht te redden wat er nog te redden valt. Er is geen tijd te verliezen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  Daar ben ik ook bang voor in Nederland…

  Like

 6. ron zegt:

  Mijn god,hebben de mensen nu nog niet in de gaten dat hier kwade opzet achter zit,de schatrijke,satanische machtige eliteclubs als de nazi bilderberg groep en de illuminatie zitten hier achter.Dat satanische tuig wil 90 procent van de wereldbevolking uitmoorden,en de 10 procent die overblijft mag als slaaf dienen voor de satanische elite.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Top Ron,..100% waarheid wat je zegt!

   Like

   • ron zegt:

    Asgard,bedankt voor het lezen van mijn reactie,eindelijk iemand die mij serieus neemt.

    Like

   • Asgard zegt:

    Ron,..er zijn er genoeg op de site die je serieus nemen, maar wat jij vertelt is geen nieuws meer hier op deze site, ze zijn hier bij Bron allemaal aardig goed wakker, meetsal zijn we allen wel dezelfde mening toegedaan,..en zijn de meningen zeker prettig om te lezen van de personen hier! Gr Asgard

    Like

 7. boorzalf zegt:

  Als amateur zieleknijpers wisten we dit al Heeeeeeeel lang.

  Geliked door 2 people

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Goh, eindelijk een psychiater die iets zinnigs zegt.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ I.K. Bennurklaarmee 30 september 2017 om 14:25

   Dat is precies waaraan ik ook meteen dacht!
   Meestal martelen ze mensen die niet meer ‘willen’ het leven in.
   Oh, wat heb ik de pest aan die machtswellustelingen.
   Gelukkig heb ik er niet mee te maken, maar ik hoor weleens verhalen waarbij ik denk: smerige sadisten!
   U kent het misschien wel van horen zeggen: ‘lijden aan het leven’ en dan tóch verder moeten, al dan niet in een inrichting. FOUT! Zulke mensen moet je laten gaan en rust gunnen.

   Like

 9. tjonge zegt:

  hier de daadwerkelijke interview;

  Like

  • Hansfree zegt:

   Zeer bedankt, @tjonge! Hoe is het mogelijk, dat zoiets nu opeens zomaar op de Duitse tv is uitgezonden. Ik las in de reacties als verklaring de suggestie dat de tv-bazen angstig worden omdat de AfD heeft gesteld af te willen van het verplichte kijk- en luistergeld voor die Lügenpresse.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat is het niet alleen, maar ook het feit dat Merkel haar langste tijd heeft gehad en ze aan hun water kunnen voelen dat het tij gaat keren. Ze anticiperen daar nu al op vooruit door de waarheid beetje bij beetje boven te laten komen. Wat deze psychiater zegt is gewoon de realiteit en dat wat elke psychiater eruit heeft opgemaakt, maar de linkse media liet het nooit zien en horen en nu dat ze weten dat er een andere koers gaat waaien, willen we mee waaien en ander kost het hun de kop.

    De psychiater legt uit dat tot het twintigste jaar mensen worden gevormd tot wat ze zijn en hoe ze dit uitdragen. Daarna is dat wat er in die twintig jaar is ontwikkeld niet meer te veranderen, want de basis blijft hetzelfde. De ‘core’ veranderd niet meer. Dat is niets nieuws, maar dat is wetenschappelijk al honderden jaren de waarheid. Dus nu komt het in een uitzending op tv aan de orde en wordt gewoon gezegd. Toevallig? Nooit van zijn leven. Wat slecht is in de kern, krijg je niet meer normaal en dat moet ook nooit onderdeel van onze samenleving worden of blijven.

    Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Helemaal waar ! Maar enkele punten blijven echter nog onderbelicht. De Moslims leggen hun wil aan ons op. De enige reactie van overheden en stadsbesturen is dat men daar telkens op in gaat en buigt als knipmessen. Eens komt de dag van een totaal alcohol verbod, het verbieden van bioscopen en musea, alsmede andere vormen van kunst, een totaal rookverbod (is al gedeeltelijk in werking), het verbod op andere godsdiensten als de Islam, en het verplichte moskeebezoek van alle schoolgaande kinderen. Ook een keuze om Moslim te worden, dimmy te zijn, of om gedood te worden. Dat klinkt als een horrorverhaal, maar dat is het allerminst. Deze ontwikkelingen gaan bijna ongemerkt, stapje voor stapje. Sinds midden jaren zestig hebben wij al veel ingeleverd, en het eind is nog niet in zicht. Help de mama’s is belangrijker geworden dan help onze bejaarden en hulpbehoevenden. Diegene die trots is om een Nederlander te zijn, en die zich teweer stelt tegen al die misstanden, word door de overheid gezien als een anarchist, CQ racist. Rijp voor het cachot ! Dit alles is ook de schuld van de burger zelf, die de afgelopen 50 jaar alles voor zoete koek geslikt heeft aangaande de vele misstanden die de overheden er toch doorgedrukt hebben. Diezelfde burgers die ook hun nationale trots allang aan de stoep hebben gezet bij de vuilnisbak, en van het wegkijken een nationale sport gemaakt hebben !

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Dit soort prognose heeft de Deense psycholoog Nicolai Sennels al meer dan 10 jaar geleden gesteld. Hij schetst in zijn boek ‘Among Muslim Criminals’ de psychologische profiel van de gemiddelde jonge moslim delinquent. Hij stelde in het boek ook vast dat integratie is zo goed als onmogelijk wegens de te grote kloof tussen de islamitische normen en wereldbeeld en het westerse. Het is de moeite waard om zijn weblog 10News.dk te bezoeken om betere inzicht te krijgen in de situatie in Scandinavische landen.

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Een ding weet ik wel. Ik ben geen type die haatdragend is. Maar als rechts aan de macht komt, dan eis ik wel gerechtigheid. En dat de verantwoordelijken, die dit duivelse plan faciliteren berecht worden en niet wegkomen met hun bankrekening en ergens op een eiland de rest van hun leven zonder zorgen leven. Dat wil ik niet pikken.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Net als bij de overlevende van vernietigingskampen zal veel later een groep opstaan om al deze lui voor de rechtbank te slepen en te veroordelen. Geschiedenis herhaalt zich telkens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s