VIDEO Jan Roos: Top 10 VVD´ers met een luchtje . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Hypocrisie, liberalen, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Jan Roos: Top 10 VVD´ers met een luchtje . . .

  1. Tistochwat zegt:

    En nog steeds heeft Markje het voor het zeggen…

    Geliked door 1 persoon

    • Japio zegt:

      Ongelofelijk Tistochwat, hoe bestaat het dat er nog steeds velen zijn die op de VVD gestemd hebben. Wat zijn er toch ontzettend veel onnozele mensen. En die lulhannes Rutte schijnt overal mee weg te komen.

      Geliked door 2 people

      • Oeps48 zegt:

        @ Japio (30 september 2017 om 19:46)
        Goede morgen Dames en Heren.
        Waarom hebben er nog zovelen op de VVD gestemd? De onnozelaar wisten het niet. Ze geloofden het niet. Ze dachten dat de verhalen complotten waren,.Ze hoopten dat de elite zich zou beteren. Ze waren zelf niet beter.

        Like

  2. Anton Haksteeg zegt:

    Nu kennelijk ook nog de partij met het grootste aantal criminelen

    Geliked door 2 people

  3. Henk der Niederlànder zegt:

    Mij lijkt niet dat er enkele VVDers met een luchtje eraan excisteren maar als je bij de VVD binnenkomt er eerder een lucht hangt van een geopende beerput.

    Geliked door 2 people

  4. Oeps48 zegt:

    Goede avond Dames en Heren.
    Na zo’n filmpje moet ik echt even de frisse lucht in. Gut, wat stinkt het vreselijk. in de zwijnenstal van de VVD. Daar wordt je gewoon beroerd van. Die satanische partij hangt met list, leugen, bedrog en alles wat God verboden heeft aan elkaar. Alle leden oppakken, in het gevang opsluiten en de sleutel weggooien.

    Geliked door 1 persoon

  5. Rensk. zegt:

    Het is de top 10, maar er zijn er nog veel meer. Die dikke Billy Turf Henry Keizer. Had zeker erge honger en daarom nog een paar miljoenen extra nodig had. Die top 10 is het topje. En nu schakelen we over naar de Pvd A daarna komt GL aan de beurt en daarna CDA en als klap op de vuurpijl D66 met Pol Pot aan het hoofd. Maar er komt een dag Rutte dat je voor de bijl gaat. Dit ga jij niet levenslang volhouden gladde aal die je bent.

    Geliked door 2 people

  6. Joop Sigaar zegt:

    Er zijn zijn van die landen waar de bevolking met manchette’s de straat op gaat om een einde te maken aan uitzuiging , corruptie, vriendjespolitiek etc etc .
    Nou is dat wat onbeschaafd maar vaak wel nodig om oa te laten weten dat ze het zat zijn en de corrupte politiek moeten straffen .
    Dat is wel wat anders dan die zg toetsenbord tijgers , mij zelf incluis, hier in Nederland.

    WE HEBBEN HET NOG TE GOED. , anders zouden we dit niet meer pikken .

    Geliked door 1 persoon

  7. leefbarbaar zegt:

    Deze vind je niet in het Boek der Foutlinxen, maar eigenlijk is de VVD ook links en horen ze er wel in thuis. Henny Keizer haalde niet de top 10 van meneer Roos. Evenmin tientallen raadsleden van de VVD, die zwaar naast de pot hebben gepiest. Waaronder weer veel moslims.
    Het zelfreinigend en controlerend vermogen van ons bestuur is niet opgewassen tegen hebzucht en corruptie. Jammer, we hadden een geweldig land.

    Like

  8. Marian zegt:

    De VVD mag wat mij betreft door de plee!!!

    Like

  9. Ik denk niet dat ’t veel werk is om elk jaar opnieuw een Top 2000 van Vaute VVD-ers te maken. Lukt voor elke partij die ooit in de regering zat nog wel. [Oh wacht, behalve de PVV, waren slechts gedogers]

    Like

  10. Jan Roos: Top 10 VVD´ers met een luchtje . . . Nou men kan gerust stellen dat het VVD syndicaat een uur tegen de wind instinkt.

    Like

  11. abouneenee zegt:

    Wat zal Rutte naar wakker worden als hem duidelijk wordt hoe hij z’n eigen leven heeft opgeofferd om een groep narcisten in het zadel te houden door de vrijheid van anderen willens en wetens te beperken. Zou hij nu denken dat iets of iemand hem zal belonen als hij niet meer van waarde is, een moment dat komen gaat? Wel zielig hoe mensen waanbeelden niet kunnen loslaten. Erger is het nog voor de mensen die al wel waanbeelden losgelaten hebben. De onnozelheid van Rutte maakt het voor die laatste groep niet liefdevoller hier op aarde.

    Het volgende moet gebeuren om een begin te maken met de modernisering van Nederland:
    – De eerste kamer der staten generaal moet worden afgeschaft.
    – De tweede kamer der staten generaal moet worden ontdaan van fracties en zal bekend zijn als “de kamer”.
    – De TK moet flexibel zijn in de grootte doordat zetels verschillende gewichten moeten hebben, als vier miljoen mensen op Wilders stemmen moet zijn wil wet zijn.
    – Wetten die door de TK worden aangenomen moeten na publicatie direct van kracht kunnen zijn.
    – Publicatie van wetten gaat via het internet.
    – Iedereen mag solliciteren naar de functie van staatshoofd.
    – De huidige koning zal de laatste zijn via erfopvolging.
    – De burgemeester wordt niet langer benoemd door de regering, maar gekozen door inwoners van de gemeente.
    – Rechters worden niet langer benoemd door de regering, maar gekozen door de inwoners van hun ressort.
    – Burgers mogen een aantal keer per jaar hun stem laten horen in referenda die besluiten van de kamer kunnen corrigeren en burgerinitiatieven kunnen bekrachtigen.

    Like

  12. Jan zegt:

    ‘Opgestapte VVD-burgemeester Stefan Huisman betastte jarenlang vrouwen’ #MeToo
    Slachtoffers spreken zich uit

    De burgemeester zei eerder over zijn vertrek dat hij tijdens een personeelsfeest te veel alcohol had gedronken terwijl hij piketdienst had. Er zijn later ‘verklaringen’ afgelegd door mensen die zich ‘beschadigd kunnen voelen voor zijn grensoverschrijdende gedrag’.

    http://politiek.tpo.nl/2018/01/28/opgestapte-vvd-burgemeester-stefan-huisman-betastte-jarenlang-vrouwen-metoo/

    Like

Plaats een reactie