FOTOWAARHEID . . .

Screenshot_48

Zo zien mensen eruit die onze hulp nodig hebben! En niet zo.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOWAARHEID . . .

  1. Karen zegt:

    Aan die mensen links wil ik absoluut geven om ze te helpen. Het vijfvoudige wil ik geven om er voor te zorgen dat die mensen rechts niet Europa binnen komen en als ze er al zijn ze terug te sturen, het liefst zo ver mogelijk.

    Geliked door 2 people

    • boorzalf zegt:

      Dat is nou nou het punt, het geld verdwijnt in de zakken van de dictators. Ik geef niks meer.
      Hier een lijst met zakkenvullers,

      Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter zegt:

      Helaas ben ik al zover gevordrd dat ik helemaal niets meer geef, aan niemand. Aan de mensen links geef ik niets omdat ik hun lijden niet nodeloos wil verlengen. Ze kunnen maar beter dood zijn. Zijn ze beter af (en wij ook omdat we van ze af zijn). PS. Ik geef niets omdat de staat der nederlanden (of wat daarvoor doorgaat), mij onder dwang mij mijn geld afneemt omdat als zogenaamde ontwikkelingshulp naar 3e wereldlanden te sturen. Makkelijk geven van andermans gestolen geld. Van het van mij geroofde geld worden ook die wel doorvoede zogenaamde vluchtelingen aan de vreet gehouden en die lui van de zieligheidsindustrie op het linkerplaatje. Weg met de hele zooi.

      Geliked door 1 persoon

  2. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    wie ’n oog heeft om te zien,
    heeft woorden niet meer nodig…!
    .
    Jasterke
    .

    Geliked door 2 people

  3. ReaGluurder zegt:

    Ik heb in 2015 dagenlang naar Russiese webcams gekeken die opgesteld stonden bij grensovergangen waar de “vluchtelingen” binnenkwamen. Ik zag in meerderheid allemaal jonge kerels, gezond van lijf en leden. Sommige staken de F-vinger op of maakten keeldoorsnijdende bewegingen (!). Ja, dit soort volk is met 10.000en binnengehaald. Ik wens dat die hele vluchtelingenZooi voluit explodeert in de smoelwerken van de Landverraders, de slopers van Nederland en de EU!

    Geliked door 2 people

  4. kampersrene zegt:

    Ik ga niet helemaal akkoord .Die menschen op de foto rechts hebben ook dringend hulp nodig maar
    van een heel andere soort .Zij lijden aan Islamfonietis Hun hersens naar de kl…door een bepaalde religie die al enorm veel tranen heeft doen vloeien .In feiten zijn de meeste moslimlanden gesloten instellingen voor geesteszieken .De voortzetting van hun therapie in Europa is volledig mislukt , nu willen zij ons genezen en leiden naar het licht van Allah . Door de gewone rechts denkende burger
    worden ze op afstand gehouden,maar ze hebben de grote der aarde al kunnen beschaven en overtuigen dat Allah in Europa hoort ,zoals Merkel , Junckers , Timmermans …tot zelfs de Paus

    Like

    • Oeps48 zegt:

      @ kampersrene (2 oktober 2017 om 03:30)
      Goede morgen Dames en Heren.
      Islamfonietis is een hele gevaarlijke kwaal. Het tast de hersenen aan. Vooral de delen, die het rationele denken en de interaktie van emoties, gevoelens en geweten regelen worden zwaar beschadigd, terwijl de gebieden, waar driften, instincten en conditionering worden aangestuurd enorm groeien. De symptomen zijn vooral ongecontroleerd lachen, onwaarheid spreken, niet luisteren, kokervisie, doordrammen en omarming van het luciferaanse kwaad. Degenen, die aan de kwaal lijden, voelen zich vaak diep ongelukkig edoch bereiken veelal een hele hoge leeftijd, De ziekte is zeer besmettelijk. De ziekte wordt vooral overgedragen tijdens gesprekken en persoonlijke contacten. Een goede behandeling is helaas nog niet beschikbaar. Geneesmiddelen slaan niet aan. Lijders aan de kwaal zijn vooral te vinden in kringen van de politiek correcte elite. Daar zij een groot gevaar voor de maatschappij vormen, is onmiddellijke opsluiting in een inrichting voor lunatics dringend gewenst. Maar de beste therapie is een acute loodvergiftiging.

      Like

  5. Cathja zegt:

    Links zie ik echte nood.
    Rechts zie ik alleen maar misdadigers. Let op de man die de halsafsnijdende beweging maakt!

    Like

  6. BertG. zegt:

    Waarom denken jullie nou dat alle bedel acties hier zo goed lopen.
    Ze hoeven maar 1 foto te zien, en ze zijn om.

    Absoluut geven, echte nood lees ik al.
    Zonder ook maar iets ergens over te weten, wij zijn verloren.

    Like

  7. BertG. zegt:

    Zo vreemd is het dan niet, dat we een “regering” hebben die denkt, laten we de belasting maar verhogen.
    1 foto, en ze trekken meteen de knip uit hun zak of tas om gul te geven.
    Dus blijkbaar is er hier nog geld zat aanwezig onder de mensen, en als je het niet weg haalt, dan geven ze het vanzelf wel weg.
    Dat ze hier de mensen, die al heel lang niks meer hebben benadelen, dat hebben ze dan weer niet door.
    De mensen die nu niks meer hebben, die hoeven niet aan te bellen bij deze gulle gevers, dan staan ze voor een gesloten deur.
    Maar het geeft nou eenmaal zo’n goed gevoel als je weer kunt vertellen dat je weer geld gegeven hebt aan de hongerige kindjes in Afrika, en daar gaat het om.

    En hoeveel hebben al die gulle mensen al over gehad voor alle bejaarde en verzorging huizen?
    Ik zelf denk dat ze daar nog geen stuiver vrijwillig voor hebben over gemaakt of op een andere manier hulp aan gegeven hebben.
    Dat levert blijkbaar geen goed gevoel meer op.

    Like

  8. Marian zegt:

    Omdat er niet meer goed wordt nagedacht over de dingen. Ze zien geen verschil meer tussen goed en kwaad, daarom worden ze belazerd.

    Like

  9. ReaGluurder zegt:

    ‘Barmhartigheid is de achillespees van de westerse / christelijke beschaving!’ (naïef volk)

    Like

  10. N.E. Derlander zegt:

    Al vaak betoogd: onze “leiders”hebben de beschikbare ruimte in Nederland weggeven aan de groep, die rechts op de foto staat en nu is er geen ruimte meer voor de groep die links op de foto staat.

    Like

  11. tippelaar zegt:

    Hang een bordje op of bij je voordeur met: “Hier valt niets halen. Dus wordt er ook niets gegeven.”

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie