In de islam is de vrouw het grootste slachtoffer…

Screenshot_51

(Door: “Balkanske priče”)

Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de ISLAM (betekent onderworpenheid aan de wil en woorden van Allah) en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers: kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks, genitale verminking, enz… De islam reduceert de vrouw tot een bezit van de man en de man tot een geil wellustig wezen dat zich niet kan bedwingen in aanwezigheid van een vrouw. Kortom, een weinig positief mensbeeld. Vrouwen worden in de islam niet gelijk behandeld, niet als gelijke van de man gezien en hebben niet dezelfde rechten als een man. Sterker nog, ze worden onderdrukt, gesluierd en als bezit gezien. De islamitische leer legitimeert geweld tegen vrouwen en schrijft dit zelfs voor (“De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid”/Koran – 4:34)… Ze mogen niet eens zelf bepalen of ze de deur uit mogen; het is haar mannelijke voogd die bepaalt of ze dit wel of niet mag. (“Aan de vrouwen van de profeet – 1400 jaar geleden – werd bevolen om thuis te blijven en slechts vanachter een gordijn met mannen te praten”/Koran – 33:33, 53, 59)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op In de islam is de vrouw het grootste slachtoffer…

 1. Rensk. zegt:

  Off topic. waar het kabinet met volledig weten zwaar bezuinigd heeft op defensie en van plan waren nog veel meer te bezuinigen. Heel West-Europa heeft zwaar bezuinigd op defensie. En wie zit daar achter? Juist EU. Want er moet zoveel mogelijk geld naar Brussel, zodat ze de financieen hebben een EU leger op te zetten. De verzorgingsstaat moet kapot, zodat er zoveel mogelijk geld overblijft voor Brussel. Een EU leger om in te zetten tegen de burgers om ze te onderwerpen. Godverdomme waarom heeft groot deel van de bevolking nog niet door dat we langzaamaan richting dictatuur gaan?????????????????????????????????????????????????????? Ik denk dat ik mogelijk in richting haat ga. Dat ik die koppen begin te haten. Koenders Hennis Rutte Zijlstra Asscher Buma Pechtold en alle meelopers die zich naar boven slijmen en verder die hele criminele bende. Hennis lazer op Je moet je diep diep schamen mens. Je was niet geschikt je bent niet geschikt en je wordt nooit geschikt als hoofd van het leger, omdat je er gewoon de kennis niet voor hebt trut die je bent. Maar dat gevoel heb je niet he? Toch nog even dingen bedenken waardoor je toch verder de boel kunt verneuken voor anderen. Het leger moet in opstand komen en niet meer pikken dat de politiek er zo’n rotzooi van maakt. Godverdomme het moeten kerels in het leger zijn die dat NIET MEER pikken.

  Like

 2. sabine zegt:

  En toch gaat de hele EU vol moslims komen, Brussel zet de deuren wagenwijd open ! Europa moet groter worden en groter en daarom over 15 jaar een meerderheid moslims, kijk eens naar Den Haag dat is nu al een moslim stad. De reden? Turkye moet bij de EU en alle verdere moslim landen

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Het is normaal , voor dat achterlijk volk met hun achterlijke godsdienst ze passen de wet toe van de sterkste , de wet van de jungle nietemin zitten ze al in de raad voor mensenrechten, wat zijn onze “voor het zeggenhebbers” toch knappe en onfeilbare gasten “Allahu Akbar”

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Wie heeft er niet genoeg van de islam en haar aanhang? Ze hadden beter in hun eigen middeleeuwse achterlijke landen kunnen blijven. Iedereen heeft er genoeg van om dagelijks geconfronteerd te worden met hun debiele cultuur en aanpak. Ook altijd het zieligheidsverhaal komt iedereen de strot uit. Ze leven al honderden jaren zo en dat zal niet veranderen, hoe het westen deze barbaren tracht te veranderen en aan te passen aan het normaliteit: het zal niet lukken, omdat het te diep geworteld zit. Ze veranderen Europa, ze veranderen de wereld en maken er een grote hel van .

  En, eerlijk gezegd, het is genoeg geweest. Laat ze maar daar blijven en uit Europa. Ik wil gewoon weer mensen op straat zien en niet meters zwarte/witte bewegende stof van zowel vrouwen als mannen. Ze horen hier niet en we willen niet dat ze hier horen. De islam is niet voor niets honderden jaren geleden verdreven uit onze contreien. Ik vind bovendien dat het niet onze taak is om deze mensen te moeten ‘gedogen’ en te accepteren. Ze zijn niet welkom en zullen dat nooit zijn en gezien wat we al allemaal met dit ‘volk’ te doorstaan hebben, is dat ook volkomen logisch. Ze hebben onze landen bezoedeld met hun aanwezigheid en heel Europa ligt overeen. Licht en geen duisternis, hemel en geen hel, dat is wat we Europeanen willen. Wegwezen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Klippie zegt:

  Pim zei al, het is een achterlijk geloof.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marian zegt:

  Het interesseert mij niet wat ze met die vrouwen doen, die moeten zelf maar eens het heft in eigen handen durven nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s