Moslims in Chinese regio moeten Korans inleveren

Screenshot_38

(Door: Jasper Kars)

Chinese autoriteiten in de regio Xinjiang, in het noordwesten van het land, nemen wel heel rigoureuze maatregelen. Ze hebben moslimfamilies verzocht om religieuze voorwerpen als de Koran, het heilige boek van de islam, en gebedsmatjes per direct in te leveren.

Volgens bronnen in de Chinese regio waarschuwden functionarissen mensen in buurten met veel moskeeën dat moslims moesten oppassen, ze riskeren zware straffen als ontdekt wordt dat ze nog steeds een Koran en of een gebedsmatje in bezit hebben. Dit melden verschillende buitenlandse media waaronder de Daily Mail.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Islam. Bookmark de permalink .

34 reacties op Moslims in Chinese regio moeten Korans inleveren

 1. N.E. Derlander zegt:

  Het is wachten op (economische) sancties jegens China, die het partijkartel (consequent als het is) op grond hiervan zal willen instellen. Het partijkartel ondersteunt de sancties jegens Rusland, Israël en de cordon sanitaire jegens de PVV), dus het zal niet lang meer duren of Rutte II en of Rutte III kondigt bovengenoemde sancties jegens China af, veronderstel ik.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hoezo: “Wel heel rigoureuze maatregelen…”
   Die genomen zouden worden door Chinese autoriteiten, te weten inbeslagname van koran plus bijbehorende gebedsmat.
   Weet je eigenlijk wel Kars wat rigoureuze maatregelen zijn?
   Als al dat foute criminele islam-volk zonder pardon over de kling zou worden gejaagd!
   Namelijk dàtgéne doen wat die smeerlappen al van af 624 N.Chr. met Christenen, Joden afvallige moslims en talloze andere soorten mensen flikken…!
   Wij zijn namelijk zodanig beschaafd dat we dàt rigoureuze maatregelen zouden noemen.

   Och wat erg, ze nemen die zielige moslims hun speeltjes af…!
   Nou Kars, van mij krijgen die Chinese autoriteiten een compliment.
   Nòg beter zou het natuurlijk zijn als ze al dat tuig linea recta het land uit zouden flikkeren.
   Met koran en gebedsmat er bij…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nederlander.
    Het leuke is dat het kartel met gebonden handen staat.
    Je kan nou eenmaal niet aan de gang blijven en de hele wereld sancties op leggen.
    Je hebt trouwens verschillende soorten Chinezen.
    Ik noem er ’n paar, afhaalchinees, meeneemchinees.
    Vroeger had je ook nog de pindachinees, maar die is uitgestorven.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @paulzwueste

    “Het leuke is dat het kartel met gebonden handen staat. Je kan nou eenmaal niet aan de gang blijven en de hele wereld sancties op leggen”.

    Mijn bedoeling was te duiden op de inconsequente (of is het hypocriete) houding van het partijkartel in Nederland. Van mij hoeven er natuurlijk helemaal geen sancties te volgen jegens China (integendeel zelfs), maar ik zie ook het nut van de sancties tegen Rusland of Israël niet, die niet langer konden uitblijven volgens het partijkartel. Of neem de zogenaamde noodzaak voor Nederland om militair bij te springen in allerlei islamitische landen, zo is het beleid van het partijkartel de laatste jaren,want schendingen mensenrechten. Maar bij de schendingen van de mensenrechten in Spanje vandaag is ons kordate partijkartel op deze dag zo stil. De enige, die het durft te veroordelen is de PVV.

    Like

 2. Wolf zegt:

  Xander nieuws heeft een heel item over China anti islamieten in Europa.

  Like

 3. abouneenee zegt:

  Ik ga emigreren naar China! 🙂

  Like

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Moet je natuurlijk wel chinees leren anders flikkeren ze jou er ook uit. Het is overigens niet zo eenvoudig en een zeer hoog IQ hebben om de taal daar te leren met een paar duizend verschillende lettertekens.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Kijk, wij PVV’ers hebben nu eenmaal een hoog IQ, dus wij kunnen alle kanten op. De door links geschapen werkelijkheid is voor onze hoogbegaafde bolletjes geen uitdaging maar en aldus zijn wij voor links afgedaan. Echter in potentie geven wij iedereen de wind van voren, dus ik zal vóór het afscheiden van Amsterdam stemmen mocht het zover komen.

    Like

 4. Peter zegt:

  Het wordt hoog tijd dat Koenders hier zijn zorgen over uitspreekt namens nl.
  China en Japan ( islam verboden ) moeten door onze nieuwe regering geboycot worden aangezien ze zo de bek vol hebben van Wilders.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  De beste oplossing om die haat doctrine langzaam maar zeker te ontmantelen !

  Like

 7. Anna zegt:

  Mein KAMPF is ook verboden boek. En terecht….. beschrijven, anderen het recht om te leven misgunnen ; zijn foute boeken….. Ditzelfde beschrijft de Koran…..
  MEIN KAMPF wordt door islamieten veel gelezen omdat ze zo veel overeenkomsten hebben…. ( dood aan de Joden wat ook een groot credo van de islam is) De Koran is en blijft een zeer geweldadig boek tegen anders denkenden. ( ook tegen christenen en atheïsten en andere alle andere niet moslims) ( heeft de naïeve linkse meute nog niet door)
  Het boek zou in west Europa ook verboden moeten worden….. de Koran als boek is een opruiend geschrift juist tegen de cultuur die de islam gastvrijheid geeft…..
  De islam is zowel religie als ideologie… en dat laatste staat voorop en is zeer geweldadig…..

  Het is een uitstekende maatregel van China… of het haalbaar is ? En of het niet juist de omgekeerde werking zal hebben zal de tijd moeten leren…. ( de internationale druk zal groot worden maar daar heeft China geen boodschap aan en terecht in dit geval)
  Maar China heeft goed begrepen dat het in de islam om wereld heerschappij gaat, en dat de doelen waarlangs dit behaald moet worden haarscherp beschreven staan in de Koran.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Het lezen van zulke boeken is het probleem niet.
   Het heiligen en het blindelingse navolgen ervan zorgt voor de problemen.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Precies en meestal zijn het de imams die de hele Koran kennen en er blijft altijd ergens wel een boek onzichtbaar. Het is symptoombestrijding. Ik zie meer in het niet erkennen van Islam als religie en geen islamitische scholen meer toestaan. Geen geldstromen vanuit SA En het aantal moskeeen beperken. Veel harder aanpakken van onverdoofd slachten en dat soort dingen zwaar bestraffen. Lijkt mij de beste aanpak. Kinderbijslag van meer dan twee kinderen afschaffen en misschien zelfs twee kind beleid. In zo’n klein land als Nederland zeer sociaal om dat beleid te voeren.Bijstanduitkeringen? Wil je geen alcohol schenken en dus niet in de horeca werken dag uitkering. Dat soort dingen en reken maar dat dat gaat werken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Rensk, jij maakt ‘m helemaal mooi.
    Ik wil ook niet in de horeca werken om mezelf als sloof door klanten te laten behandelen of de hele dag daar troep opruimen of tussen dronken mensen te werken.
    Ook maar geen uitkering meer dan.
    Als dat je beste voorstel is wat jij kan bedenken, dan kan je beter ergens bewaker worden.

    Like

 8. BigLJohn zegt:

  Helaas krijg je een ideologie er niet uit door boeken in beslag te nemen, en of te verbranden. De Nazi’s hebben dit ook geprobeerd met hun boekenverbrandingen aangaande de door hun niet geliefde boeken, en toch werden ze verslagen. Net zo min als je tandpijn voorgoed kunt verdrijven met aspirientjes, kun je een ideologie niet verdrijven door alleen maar de boeken en andere hieraan gerelateerde zaken te laten verdwijnen. Niet te min kan ik wel sympathie voor de Chinezen opbrengen voor hun actie, Onze overheden en Brussel zijn van een geheel ander slag, Zij koesteren een antipathie jegens ons !

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat klopt Big John. Maar er is een begin van aanpak gemaakt en dat juich ik wel toe. Het zou best kunnen dat in China de volgende fase een verplichte sterilisatie voor alle moslims word. Dan zijn ze binnen enkele generaties van het hele islamprobleem af.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    De islam laten uitsterven is natuurlijk de allerbeste oplossing voor het wereldwijde islam-probleem.
    Godsdienstvrijheid t.a.v. de islam…?
    Uitstekend.
    Maar wel op basis van verplichte sterilisatie.
    Te beginnen bij alle bestaande aanwezige moslims.

    Zeker is namelijk zeker.

    Geliked door 1 persoon

 9. Krater zegt:

  Moet je die reacties zien onder het artikel in de metro. 1 nederlands grietje gaat er fel tegenin, van alle kanten komen dan de enge islamitische tegenreacties, die lui zijn er op uit en echt van overtuigd dat de islam de wereld gaat leiden. Feiten zijn niet belangrijk, het is een soort sekte. Ze leven ook in de veronderstelling dat niet-moslims zich massaal bekeren.

  Het is vervelend om te zeggen in een rechtstaat waar iedereen gelijk hoort te zijn. Maar hulde aan al die landen die er niet aan willen beginnen zoals Hongarije en friends. Haal ze niet in huis. Okee frans Timmermans, Juncker en vele gutmenschen zullen je voor racist uitmaken, maar who cares. De kanker die islam heet blijft buiten.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Ik verwacht veel Chinese moslims deze kant op.

  Like

  • Wolf zegt:

   Het zijn “Chinese” TURKEN! of TURKSE Chinezen kan ook.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Wolf, veel van deze Oeigoeren uit China zijn door Erdogan (moslimbroederschap) geronseld om in Syrië te strijden tegen Assad en de burgers. Ze zitten in de provincie Idlib en mag hopen dat ze allemaal (circa 20.000) naar hun 72 maagden worden gestuurd.
    Erdogan is druk bezig met zijn islamisering zoals in Somalië maar houd zich ook bezig met de Rohingya’s.

    Like

 11. Thoth zegt:

  (..)Ze hebben moslimfamilies verzocht om religieuze voorwerpen als de Koran, het heilige boek van de islam, en gebedsmatjes per direct in te leveren.

  Héhé, eindelijk iets waar de Westerse ‘democratieën’ ook een voorbeeld aan kunnen nemen. En wanneer ze dit niet bevalt, ophoepelen naar een islamitische regiem of staat.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar wel ook het bezit verbieden, en niet verzoeken maar, op straffe van, verbieden.
   Natuurlijk is deze maatregel slechts het begin van de totale uitroeiing van de islam-ideologie in China.

   Dat is de doelstelling.

   Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…dat alle Oeigoeren, een Turks volk dat in de autonome regio Sinkiang woont, hun “moslim-gerelateerde voorwerpen” moeten inleveren bij overheidsautoriteiten.”

  Het wachten is nu op de grote mond van Erdogan tegen Peking.
  Of kunnen we dan lang wachten…?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Marian zegt:

  Kijk, dat had ik nou nooit van die Chinezen gedacht. Ik houdt niet van mensen die de hele flora en fauna naar de knoppen helpen. Maar wat een goed idee zeg, mensen die dit aandurven. En nu wij?

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Ik vond chinees al heel lekker, nu al helemaal.

  Nederland komt niet verder dan een stickertje, HOE DAN en slaat zich hierbij genoegzaam op de borst.

  Like

 15. de sluwe vos zegt:

  In China lijden de mensen (nog) niet aan de hersenziekte “politieke correctheid”. Ik kan er alleen maar van dromen dat onze politiekers even rigoureus zouden optreden als men dat in China doet. Maar als ik wakker ben, dan word ik dikwijls overvallen door moedeloosheid. Onze politiekers zijn dom, laf, hypocriet, gewetenloos, corrupt en vijanden van hun eigen volk en dat laatste is nog het ergste van allemaal.

  Like

 16. BertG. zegt:

  We hebben er weer 1 gevonden voor Oeps.
  Maar waarschijnlijk wist hij het al.

  Een gevalletje voor complotdenkers: al enige jaren is er online een T-shirt te koop (inzet afbeelding) met daarop een bizarre afbeelding met drie datums. De eerste toont het silhouet van de Russische kerncentrale Chernobyl en de datum 26 april (1986), toen de destijds grootste kernramp uit de geschiedenis plaatsvond. Het tweede silhouet behoeft geen uitleg en laat de Twin Towers in New York zien, vanzelfsprekend gekoppeld aan 9/11. Het derde silhouet is waar het om gaat: dit is duidelijk het als een enorme piramide vormgegeven Ryugyonghotel in de Noord Koreaanse hoofdstad Pyongyang, met daarboven de datum 1 oktober – vandaag dus. Volgens sommigen kan dit een aanwijzing zijn voor een geplande Amerikaanse militaire aanval op Noord Korea.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/Voer-voor-complotdenkers-T-shirt-toont-vernietiging-Pyongyang-op-1-oktober

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Licht gaat sneller dan het geluid.
  Amerika zal niet op voorhand zeggen nu komt die bom eraan.
  Als je dus die lichtflits kan waarnemen (als wij dit kunnen, maar waarschijnlijk niet, gezien de kromming), dan is de grote “boem” al geweest.

  Like

 18. TheBulletBot zegt:

  er is een probleem, ze hebben geen matje en koran nodig om te bidden. ze kennen de teksten uit hun hoofd, en het matje is er alleen dat ze op een schone ondergrond liggen. tijdens het bidden

  Like

 19. Jan zegt:

  Harde maatregelen tegen de islam in China

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s