Schrijnend . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Schrijnend . . .

 1. Ivan Chapka zegt:

  Au !! Hypocriet stelletje “kartel volksvertegenwoordigers”.

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Vies Vuil Vunzig Volk is het, de Lieden waar wij ONZE BELASTINGCENTJES moeten doneren!! Die hele OMVOLKING heeft ONS al zo’n 300 M I L J A R D gekost. Ik haat die Landverraders nog meer dan alle ayatolala’s op een bult!!

  Geliked door 2 people

 3. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  Er is geen enkel geldig excuus om dit te rechtvaardigen.
  Maar van politici, die hun geweten, hun gevoelens, hun emoties en hun scrupules aan de wilgen hebben gehangen kun je iets dergelijks verwachten. Dat zijn geen volksvertegenwoordigers, dat zijn volksverlakkers. Aan de schandpaal met ze !!!
  Rutte het is de hoogste tijd om op te pleuren !!! We hebben genoeg van je leugens en bedrog. Heeft je mama je geen fatsoen bijgebracht ???

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  is idd schandalig om oudere mensen hun laatste jaren met elkaar te ontnemen
  die gezins hereniging is belachelijk, maar dat wil onze regering graag dat we vol stromen met mensen die de Westerse gewoonten niet willen aannemen, op naar 20 miljoen inwoners, plaats genoeg, vroeger met 10 miljoen geloof ik vonden ze Nederland te vol en adviseerden ze het volk om naar Canada en Australie te emigreren en nu willen ze duizenden erbij tot elk plekje in ons land vol gebouwd is

  Geliked door 5 people

 5. goed gezien, met dank aan het parlement dat daarvoor koos

  Geliked door 1 persoon

 6. Karen zegt:

  Alleen sociopaten kunnen dat uitleggen, die vind je vooral in de linkse kringen.
  Het is ten hemel schreiend!

  Geliked door 4 people

 7. Jade zegt:

  Zeer sterk artikel !!!
  Hier dienen kamervragen over gesteld te worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Mijn moeder heeft er destijds, bij mijn weten, zelfs geen moment over gepiekerd om, na mijn vaders beroerte, samen met hem naar een verzorgingshuis te gaan. Ze waren wel allebei de 75 gepasseerd. En weggekwijnd is ze zéker niet; níet dáárdoor.
  Maar eenieder zijn eigen geval, natuurlijk: Het was ook geen bijzonder harmonisch huwelijk.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Wel, dat is heel erg eenvoudig uit te leggen.
  Het opnemen van een echtpaar waarvan slechts één persoon verpleegd hoeft te worden is veel duurder dan het opnemen van alleen de te verplegen persoon.
  Zou men toch beide personen opnemen dan gaat dat ten koste van het magere inkomen van de directeur van het tehuis en dat kan toch niet !!!!
  Overigens …. Dit is toch schrijnend voor hooguit maar twee mensen. Vraagsteller gaat er (terecht?) van uit dat degene die opgenomen wordt door de scheiding niet wegkwijnt?
  In het geval van de hereniging van de geluk- (pardon) – asielzoeker met de overige 16 personen van zijn gezin is een gescheiden bestaan veel schrijnender. Toch?

  Geliked door 4 people

  • Aegolius cs zegt:

   Niets uitleggen aub, behalve de kosten die op de achterblijvende persoon rust. Mogelijk ook het gespaarde huis uit de jaren 60 dat uiteindelijk zal worden ontfutseld aan de kinderen!

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Omdat veruit de meeste politici schijt aan de autochtone Nederlanders hebben !!
  Die zijn er alleen maar om belasting te betalen en de “dames/heren” aan een vet betaalde baan te helpen om de vier jaar, waarna voor hen (zelfs voor een kleine linkse splinterpartij) een mooi baantje als burgemeester of commissaris van de koning is weggelegd .
  Zo ‘werkt’ dat in Nederland !

  Geliked door 2 people

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Nee… dit kan NIEMAND uitleggen…
  Wij mogen ons als “vrij” Volk diep schamen !]\
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Duchesne zegt:

   NEE ! Wij moeten als volk de verantwoordelijken uit hun hokken trekken en de waarheid in hun gezicht zeggen…..geen petities, geen brieven of moties, gewoon uit die kantoren trekken en publiek beoordelen en eventueel veroordelen.

   Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Ach, laten we toch meer begrip tonen voor het feit dat het ons heel veel belastinggeld kost om al die mohammedanen hier te herenigen. Het is toch logisch dat er dan geen geld meer over is om te verspillen aan de autochtone bejaarde bevolking? Laat die toch gewoon creperen, de mohammedaan gaat voor!

  SMEERLAPPEN!

  En voor de ‘allahu akbars’:

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die vuile smeerlap Rutte loog zonder blikken of blozen (toen hij de laatste keer bij Pauw op bezoek was,) dat Nederland de allerbeste zorg van de hele wereld had!
   Bovendien was Nederland een prachtig land en het ging zo geweldig met de economie.
   Wijselijk loog hij dus niet over de welvaart van de Nederlandse bevolking…!
   Rutte, je bent ’n schoft, leugenaar en ’n vent zonder enige empathie tegenover het Nederlandse volk dat aan je is toevertrouwd.
   Bovendien ben je ’n landverrader eerste klas, en verdien je de kogel!!!
   Al het aan mij lag werd je binnenkort berecht

   Geliked door 3 people

 13. “Kan iemand uitleggen waarom familiehereniging vanuit het Midden-Oosten wordt gepromoot” Ja natuurlijk weet de islam kritische mens en realist waarom de bestuurlijke elite voorrang geeft aan het niet te integreren zijnde islamofascistisch etnische groeperingen, om dat ze veel kinderen krijgen. Dit is een van de demografisch factoren, de wereld economieën zijn alleen gebaad bij groei, dus ook bij de bevolkingsaanwas. Op deze manier wil de elite zeggen weg met jullie autochtonen, jullie tijd is voorbij, en het wordt duidelijk dat ze daar men man en macht aan werken. Het is helaas jammer dat niet veel meer mensen met een voortschrijdend inzicht behept zijn, ze kijken liever onderuitgezakt met een fles wijn binnen handbereik naar boer zoekt vrouw.

  Geliked door 1 persoon

  • Rutte moet inschikkelijke Merkel risico’s van meer Europa tonen

   De Duitse neiging compromissen in Europa te sluiten brengt risico’s voor de eurozone mee die vaak onderbelicht blijven, schrijft Adriaan Schout. Het is de taak van een klein land als Nederland die helder te benoemen.

   Hoeveel invloed heeft Nederland in Europa? Een onderhandelaar in Brussel zei het eens zo: „Nederland onderhandelt goed mee tot tien minuten voor de wedstrijd, daarna tellen de echte machtsverhoudingen.” Of we het willen of niet, het machtscentrum bestaat uit Duitsland en Frankrijk. En Nederland is nu eenmaal van Duitsland afhankelijk. Dat is des te prangender nu gesproken wordt over een window of opportunities om door te pakken en de eurozone te verdiepen. Lees verder >>> https://www.nrc.nl/nieuws/2017/09/20/rutte-moet-inschikkelijke-merkel-risicos-van-meer-europa-tonen-13079959-a1574052

   Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Kijk, het leed van de immigranten die door een hel moest om ons te bereiken is oneindig groter zo niet onmetelijk in vergelijking met de alleenstaande Nederlander die zijn of haar geliefde direct 1 deur verder heeft in het verzorgingshuis . De eerste daarentegen, van huis en haard verdreven en dus zwaar getraumatiseerd wil graag samen met de nakomende familieleden in hun nieuwe thuisland een toekomst opbouwen door de ongelovigen te bestrijden wat samen beter lukt dan alleen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s