Vandaag: dag van de slachtoffers van de kleurrijke republiek

Screenshot_41

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Op de eerste zondag in oktober herdenken we de slachtoffers van de kleurrijke republiek. Ook dit jaar is het aantal mensen dat gedood, verkracht, geslagen, bedreigd en vernederd werd opnieuw gestegen. Zoals altijd zijn de slachtoffers bijna zonder uitzondering Duitsers, de daders bijna zonder uitzondering door de staat gevestigde binnendringers uit het Midden-Oosten en Afrika. Wat is er in hemelsnaam met Duitsland gebeurd?

PI News (2)

De dag van de slachtoffers van de kleurrijke republiek is een dag van herdenking, maar ook een dag van protest tegen een gevaarlijk, onverantwoordelijk maatschappelijk experiment, dat iedere dag opnieuw zijn bloedige tol eist. Het project “kleurrijke republiek” is tegenwoordig niet alleen maar een hersenspinsel van verslaafde hippies. Het is in Duitsland op veel plaatsen de gruwelijke, bloedige realiteit geworden, waarvan de omvang door de propaganda-pers nog steeds zorgvuldig wordt verzwegen.

Om de namen van de gedode, verkrachte, geslagen en vernederde mensen van vorig jaar bij elkaar op te tellen, is nu nauwelijks meer mogelijk – het zijn er teveel. De dood op weg naar huis, zoals enkele weken geleden in Bergisch Gladbach, de verkrachting op straat, op klaarlichte dag, zoals onlangs nog in Höhenkirchen bij München, de verkrachting en de dood tijdens het joggen in een stadspark, zoals onlangs nog in Leipzig – dat alles is tegenwoordig het duistere leven van alle dag in het nieuwe kleurrijke Duitsland. Wanneer in de Duitse geschiedenis hebben er ooit zulke gewelddadige, anarchistische toestanden plaatsgevonden?

Vandaag moeten ook niet de slachtoffers vergeten worden die beledigingen en getreiter van de binnendringers moeten ondergaan, die zwijgend hun hoofd buigen wanneer ze worden uitgescholden voor “varkensvleesvreters” of “Duitse hoeren”. De lerares, die voor een klas met brullende kinderen van binnendringers staat en haar beroep vervloekt, dat ze ooit met veel plezier had geleerd. De jonge vrouw, die in de zomer beslist voor de lange broek en tegen de rok, uit angst dat ze betast zal worden door de een of andere nietsnut uit het Midden-Oosten. De jonge Duitse sollicitant, die de baan in de openbare dienst niet krijgt, omdat het quotum voor binnendringers vervuld moet worden en onze misdadiger-staat mensen steeds maar weer op ras beoordeelt en niet op prestatie. Ook deze mensen zijn het slachtoffer van de kleurrijke republiek.

Over al deze toestanden in Duitsland zwijgt de propaganda. Van de doden op de kerstmarkt in Berlijn, die een Arabisch stuk stront op zijn geweten heeft, moeten we met veel moeite de namen op internet bij elkaar zoeken. Geen enkele burgemeester zal ooit een plein naar hen noemen – het zijn immers alleen maar dode Duitsers en geen dode Turken. De misdadigers in de bondskanselarij, de misdadigers in de kartelpartijen, de misdadigers bij de pers – zij allemaal organiseren het grote stilzwijgen wanneer de duistere realiteit niet past in de jubelende meldingen van hun kleurrijke propaganda.

Iedereen kan vandaag op zijn eigen manier de slachtoffers van de kleurrijke republiek herdenken: een moment stilte, het denken aan de familieleden, een brandende kaars in het venster. Of minder verdraagzaam, minder zacht: een boze e-mail in het postvak van diegenen die de binnendringers bij ons vestigen. Een teken van protest aan de aardige pastor, die iedere zondag over haar Arabische goudparels preekt, maar geen woord vuilmaakt aan de slachtoffers van deze parels. Daardoor worden de doden niet levend, daardoor zal een verkrachte vrouw het gevoel van schennis niet kwijtraken. Maar de slachtoffers van de kleurrijke republiek hebben het verdiend dat we minstens één dag in het jaar de tijd nemen om te laten zien: we zijn jullie niet vergeten, we zullen jullie nooit vergeten, we weten wie de daders achter de daders zijn, en wij klagen aan!

Bron:
www.pi-news.net
Door: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vandaag: dag van de slachtoffers van de kleurrijke republiek

 1. Aegolius cs zegt:

  **Ook dit jaar is het aantal mensen dat gedood, verkracht, geslagen, bedreigd en vernederd werd opnieuw gestegen.**

  We moeten in of over (al)gemeenheden spreken terwijl de overheid wel over de juiste cijfers beschikt.

  Maar dat 1 oktober daartoe zou zijn uitgeroepen? Nog afgezien van internationale feestdagen komt het me meer kerkelijk voor. Evenwel het met Kirchensteuer gesubsidieerde kerkelijk Duitsland, krijgt men wat kerk en Vaticaan voorstaan met behulp van Angela…… Merkel. De Tweede Wereldoorlog doodzonde is en zal nooit worden vergeven.

  Wellicht de reden dat vele Duitsland tv kanalen meer de regelmatig terugblik docu van Hitler uitzenden. Propaganda is hen immer niet vreemd voor “het doel”.

  Like

 2. tjonge zegt:

  hear hear !

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  En in Nederland, waar het niet veel anders is, wil Rutte weer regeren, hij die dit ook in Nederland mogelijk maakt door de EU te blijven steunen terwijl hij eigenlijk terecht moet staan wegens plicht verzaking.

  Like

 4. scherpschutter zegt:

  Hoe lang zal het nog duren voor er weer zoiets als de SA in de duitse straten verschijnt die met grof geweld dit onrecht even komt rechtzetten. Ik denk aan bendes bewapende duitse burgers die elke allochtoon die ze tegen komen voor zn raap schieten. Ik mag het lijen

  Like

 5. kampersrene zegt:

  De dag voor de herdenking slachtoffers is tevens de dag voor de herdenking van de eerste islamieten die in Duitsland werden opgenomen en verwelkomt door de grote naastenliefhebbers.
  De woorden van Merkel “De Islam Hoort in Duitsland” is zeker ook een herdenking waardig woorden die getuigen van een grote liefde voor de medemensch….spijtig ik moet mijn reactie stoppen , het wordt mij allemaal teveel , de tranen rollen over mijn wangen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s