Bendegeweld: “Osmanen Germania” bedreigt rechters en journalisten

Screenshot_64

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vroeger of later zal het steeds bonter in Duitsland toegaan, conflicten van andere landen worden hier beslecht en Duitse straten worden uitgekozen als strijdtoneel, zoals de bendeoorlog tussen Turken en koerden, beter gezegd tussen “Osmanen Germania” en “Bahoz”. Het probleem is eigenlijk niet echt beheersbaar meer. Niemand kan ook zeggen dat de toenemende problemen met de Oriëntaalse rockers niet voorspelbaar was. Als dit zaad eenmaal goed is opgekomen, zal men nog versteld staan. In ieder geval kunnen rechters en journalisten zich verbaasd de ogen uitwrijven over de dreiging van de kant van de bendeleden. Misschien ligt het er ook aan dat de rechters te vaak fluwelen handschoentjes hebben gebruikt en dat er teveel geknuffeld werd, dat dwingt nu eenmaal geen respect af.

politikstube

Zoals de “Stuttgarter Zeitung” op dit moment meldt, worden rechters en journalisten door aanhangers van de nationaal-Turkse boksclub “Osmanen Germania” bedreigd:

Ludwigsburg – iedere week bedreigingen, bijna iedere dag. Een redacteur, die regelmatig over processen tegen aanhangers van de “Osmanen Germania” bericht, krijgt al maandenlang brieven en telefoontjes. “Krant, morgen ben je dood”, is er op een briefje gekrabbeld dat aan zijn auto bevestigd is. De journalist vertelt hoe de telefoontjes verlopen: “Ze zeggen zinnen zoals: bemoei je er niet mee, je stelt teveel vragen.” En dat is geen incident.

Ook rechters worden bedreigd, zoals Cornelia Horz bericht, de presidente van de arrondissementsrechtbank in Stuttgart. “De broer van een aangeklaagde stond enkele weken geleden in de tuin van de voorzittende rechter”, vertelt ze. Het beveiligingspersoneel van justitie krijgt nog intensiever te maken met de bedreigingen. “Bedreigingen en beledigingen zijn aan de orde van de dag”, zegt Thorsten Klay, de tweede man van de beveiligingsgroep SGS, waartoe 15 ambtenaren behoren. Ook hijzelf werd steeds opnieuw bedreigd.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Islam, islamofascisme, Justitie, Koerden, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bendegeweld: “Osmanen Germania” bedreigt rechters en journalisten

 1. Jade zegt:

  Tijdens een terugreis van Oostenrijk naar
  Nederland kwam ik deze griezels tegen, bij
  een pompstation ergens in Duitsland…
  Ik zal u één ding zeggen, het was angstaanjagend.

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, persoonlijk zou ik zeggen na een aantal van dat soort dreigementen aan het adres van de rechterlijke macht en de pers: Het hoofdkwartier van die klojo’s traceren, de hele politiemacht er op af, omsingelen en uitroken met traangas en vervolgens allemaal arresteren.
  Zijn ze belatafeld?! Zoiets moet je helemaal niet tolereren!
  Maar ik zal het wel weer te simpel zien, dat neem ik onmiddellijk aan.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   In bijna heel West Europa heerst de zelfde ziekte een slappe overheid die te bang is om tegen allochtone op te treden en deze groep maakt er gretig misbruik van !!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het is helemaal niet te simpel gezien, Theresa. Er zit maar één denkfout in.
   De leiding van het OM en het MvJ moeten dat dan wel willen. En Frau Merkel wil het niet!
   Het zou de uitvoering van het Coudenhove-Kalergiplan in de weg staan. En dat moet tot elke prijs voorkomen worden. En aangezien zij de sterke man/vrouw/genderneutraal persoon is in deze democratuur, is haar wil wet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • tippelaar zegt:

   wij worden bestuurd door schijtlaarzen. Ik heb er geen ander woord voor. Maar ja, gewone burger, betaal uw boete even niet op tijd en het arrestatieteam ramt uw deur in. Dat dan weer wel.

   Like

 3. carthago zegt:

  Dit is de voorhoede van isis , gelegaliseerd met paspoort,outkiering , prima zorg, huis , pensioen en in het weekend een robbertje moorden , stelen en verkrachten.Nova germania 2017.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Wat een tendentieus bericht over “Osmania Germanen”. Er wordt hierin vooral sfeer gecreëerd en weinig informatie verstrekt. Dit heeft niets te maken met feitelijke berichtgeving, maar wel alles met “propaganda journalistiek”. Dit verhaal sluit aan bij de berichtgeving omtrent de motorclub “Satudarah” eind vorige week. In het NOS 8 uur journaal versprak een funktionaris van justitie zich en meldde dat “het publiek rijp gemaakt was voor een verbod op motorclubs”. En passant gaf hij aan, dat, sinds het verbod op pedofielenclub “Martijn”, de rechter een club kan verbieden, als hij vindt, dat daar gevaar vanuit gaat, ook al zouden ze geen misdaden hebben begaan. Dit is een zeer bedenkelijke ontwikkeling in onze rechtsstaat. Als justitie werkelijk zo gaat denken, is het hek van de dam. Dan is alles te verbieden, waarvan de rechter “vindt” dat er gevaar vanuit gaat. Een van onze grondrechten is het recht op vereniging en vergadering. Dat grondrecht komt daarmee in het gedrang. In een rechtsstaat geldt dat elk individu dat een misdaad begaat daarvoor moet worden berecht, ongeacht funktie, rang, of stand. Een vereniging kan in principe alleen worden verboden, als de vereniging een criminele organisatie is. Dat wil zeggen, dat die vereniging tot doel moet hebben in verenigingsverband criminaliteit te bedrijven. En niet omdat enkele leden toevallig criminelen zijn. Dat is een wezenlijk onderscheid. Op de foto hierboven zie ik een tweetal stoere mannen, die kennelijk lid zijn van een stoere vereniging. Ze zien er misschien griezelig en angstaanjagend uit, maar daarmee zijn noch zij, noch hun vereniging, crimineel.
  Ik krijg het onaangename gevoel, dat er een propaganda-campagne op touw is gezet, om het oprollen van clubs van stoere mannen te legitimeren. Is de “politiek correcte elite” wellicht ergens bang voor ??? Zijn ze bevreesd, dat deze stoere mannen ons straks gaan beschermen, waar zij juist, al dan niet bewust, tekortschieten ???
  Ja, ik heb nu eenmaal de neiging, om niet meteen te gaan herkauwen, wat mij wordt voorgekauwd. Ik denk graag wat verder door. Dan vallen bepaalde verbanden mij meestal vrij snel op. Derhalve stel ik vast, dat de propaganda van het bericht afdruipt.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als bepaalde verbanden jou “meestal vrij snel” opvallen, waarom dan niet in het geval van motorbenden? Jouw reactie zou rechtstreeks ontsproten kunnen zijn aan het brein van een (D66) rechter.
   Als het zwemt als een eend, loopt als een eend en kwaakt als een eend, dan kun je gevoeglijk aannemen dat het een eend is. Motorbenden zijn stuk voor stuk een criminele organisatie. Verbieden die handel.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Joshua zegt:

    @Köhler, 3 oktober 2017 om 09:53
    Evenzo die regeer bendes in den haag en brussel , die ook criminele organisaties zijn!

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ J. C. Th. Köhler (3 oktober 2017 om 09:53)
    Goede middag Dames en Heren.
    Als je mijn commentaar goed leest, lees je een pleidooi voor de rechtsstaat. Met de huidige propaganda, die wordt aangestuurd door de politieke elite en het openbaar ministerie, worden deze principes aangetast. En de MSM doet er nog een schepje bovenop. Criminelen moeten uiteraard worden vervolgd. En criminele organisaties moeten ook worden verboden. Maar het bewijs leveren, dat een vereniging van stoere mannen een criminele organisatie is, is moeilijk te leveren. En dat is maar goed ook, want anders is het hek van de dam. Emoties en gevoelens zijn geen goede argumenten in de rechtszaal. Dat geldt ook voor politieke argumenten en propaganda. De rechter dient uit te gaan van feiten. En die feiten moeten worden bewezen. Als dat principe opzij wordt gezet, is de rechtsstaat om zeep. En dat willen we toch, nietwaar.
    Ik heb GEEN waardeoordeel geveld over “Germanen Osmania”, want ik ken ze niet, ik weet niet waar ze voor staan en ik ben ze nog nooit tegengekomen. Ik heb alleen argumenten aangevoerd tegen een propaganda politiek.

    Like

  • BM Fidel zegt:

   Ik ben niet bang voor het Satudara volkje. Heel geschikte lui, kun je nog eens mee lachen. Maar Osmanen, een verwijzing naar de Turken die honderden jaren een schrikbewind voerden in de Balkan? En geïnspireerd, door führer Erdogan, dat weer van plan zijn? Kwaadaardig islamitisch tuig.
   Ik snap dat u kritisch en genuanceerd wil overkomen, maar hiermee ontmaskert u uzelf als gehersenspoelde dimmy.

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Het wemeld van maffiabendes die Duitsland ontwrichten.
  Diverse motorbendes met afdelingen in Nederland.
  De Tsjetjeense maffia en moslimbendes die grote steden inlijven.
  De Turkse maffia die de druglijnen controleren
  Afrikaanse bendes die zich opnieuw georganiseerd hebben. (mijn visie…..zeer waarschijnlijk dat al het geld wat met verkoop van namaak artikelen) wordt verdiend gebruikt gaat worden voor wapenaankoop en terroristenactiviteiten.
  De terroristen die zijn meegereisd met de vluchtelingenstroom, onderweg zich hebben verzameld in trainingskampen in Kosovo en nu clusters vormen, niet alleen in Duitsland maar door heel Europa, want weet u nog dat bij aanvang van deze stroom door Europa er 6000 zijn ondergedoken/verdwenen zijn?

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Met de toename van Turken en andere mohammedanen, wordt dit alleen nog maar erger. Ze hebben er om gevraagd, Angela und Ihre Freunde!

  Geliked door 2 people

 7. “Osmanen Germania” bedreigt rechters en journalisten, wie zaait zal oogsten!

  Geliked door 4 people

 8. kampersrene zegt:

  Die rechtse “Germaine” Osmaan heeft blijkbaar al gevechtservaring opgedaan te oordelen aan die
  serieuse tet op zijn achterhoofd

  Like

 9. Wolf zegt:

  Zijn deze Osmanen gelieerd aan de Turkse Grijze wolven?

  Like

 10. M. zegt:

  Een motorclub is zogenaamd bedreigend maar een ideologie die tot geweld oproept dan weer niet.
  Ze beginnen steeds meer onzin uit te kramen om de werkelijke problemen maar niet te hoeven benoemen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Dit schorem staat niet voor niets met hun achterkant op de foto. Te laf om in de camera te kijken. Opblazen dat fascistische islam zooitje met een bermbom als de groep weer eens uit rijden gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s