“Integratieproject” van illegale immigranten: Zweden moeten Perzisch en Dari leren

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden lijdt onder een groot aantal illegaal geïmmigreerde Afghanen, net zoals Duitsland en Oostenrijk. Het bijzondere aan Zweden is echter dat de Afghanen daar professioneel georganiseerd zijn en doelgericht aan de invoering van hun belangen werken.

ongecensureerd.at

Al maandenlang organiseren ze in Stockholm demonstraties en bezettingen van openbare pleinen. Hun belangrijkste eis is een einde te maken aan de uitzettingen naar Afghanistan. Op 9 augustus bezetten ze het plein Medborgarplatsen en bleven daar drie weken. Tijdens de bezetting werd een politieagent door een Afgaan neergestoken. De politieagent overleefde. Op 1 september trokken de bezetters naar het plein Norra Bantorget, waar ze sindsdien kamperen.

De demonstraties en bezettingen worden door de organisatie “Ung i Sverige” (Jong in Zweden) aangevoerd, die optreedt als vertegenwoordigster van de illegale Afghanen. Een links-extreme deelname is duidelijk. Bij de demonstraties wordt “Mo Border, No Nation” geroepen, een van de manifestaties vond plaats in een ruimte genaamd “Café Marx”.

Het verzet van de Zweden tegen dit gedoe is gering. Enkele honderden burgers kwamen op 19 augustus voor een tegendemonstratie bij elkaar op de Medborgarplatsen, zwaaiden met Zweedse vlaggen en riepen o.a. “Eruit met het tuig!”.

Plein-bezetters bieden “integratieproject” aan – voor Zweden

Het zelfbewustzijn – beter gezegd de brutaliteit – van de Afghanen uit zich niet alleen in demonstraties tegen hun gastland. Op 27 september voerde “Ung i Sverige” een “integratieproject” uit. Daarbij ging het echter niet om de integratie van de Afghanen in de Zweedse samenleving. De inhoud van het project waren cursussen Perzisch en Dari (een Oost-Perzische taal die vooral in Afghanistan wordt gesproken) voor Zweden. De Zweden werden opgeroepen de talen van de immigranten te leren om zich in de “nieuwe samenleving” te integreren.

In de omschrijving van het “integratieproject” staat letterlijk op Facebook:

Welkom bij het leren van Perzisch en Dari, welkom in de nieuwe samenleving.

We organiseren een workshop Dari en Perzisch voor alle Zweden. We hebben jongeren die jullie helpen de taal te leren. Het is een eerste inleiding in de taal en belangrijk om in de nieuwe samenleving je weg te kunnen vinden. We strijden ervoor dat we Afghanen mogen blijven en deel van de samenleving worden, dus moeten de Zweden de verantwoording nemen om ook deel te worden van de nieuwe samenleving. Taal is geen hindernis om elkaar te begrijpen, maar een middel! We leren van elkaar en zien elkaar morgen. Een samenleving, waarin iedereen elkaar bijstaat en die we gezamenlijk organiseren. Welkom bij ons integratieproject – Perzisch/Dari voor Zweden!

Het “integratieproject” heeft inderdaad plaatsgevonden. Op de Facebook-pagina van “Ung i Sverige” was een video te zien. De manifestatie werd in de open lucht op het bezette plein Bantorget gehouden. Op Facebook hadden 90 personen hun deelname toegezegd. Dit aantal werd echter niet gehaald, zoals blijkt in de video. Grof geschat hebben er ruim 50 mensen aan deelgenomen, van wie meer dan de helft zelf Oriëntaalse immigranten waren. Een stuk of vijfentwintig namen deel, en wel bijna uitsluitend Zweedse vrouwen.

Kritiek blijft buiten beschouwing

Op Facebook werden enkele kritische commentaren gepost. De uitspraken waren bijna altijd dezelfde: de Afghanen moeten zich aanpassen en Zweeds leren, niet omgekeerd. De organisatoren bleven desondanks bij hun oorspronkelijke formulering. Ze beantwoordden de kritiek ermee dat er in Zweden veel talen gesproken zouden worden, en zij zouden sowieso dagelijks Zweeds leren.

Illegale immigranten gedragen zich als bij een landverovering

Het aanmatigende optreden van de Afghanen-vereniging “Ung i Sverige” valt steeds opnieuw op en is bijna typerend voor deze organisatie. De aanvoerster van de Afghanen-protesten, Fatemeh Khavari, zei op 10 september dat ze tot doel zou hebben minister-president van Zweden te worden.

Op 30 september vond een demonstratie van de neonazistische “Noordelijke Verzetsbeweging” in Göteborg plaats. “Ung i Sverige” postte op Facebook een video van de tegendemonstratie met het commentaar: “Geen nazi´s in onze straten”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Integratieproject” van illegale immigranten: Zweden moeten Perzisch en Dari leren

 1. Guardiacivil zegt:

  Europa moet alle geldstromen blokkeren die vanuit SA en andere MO-landen plaatsvinden. Droogleggen van de financiële bron.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Was het maar zo simpel.
   Dan gaat SA de oliekraan dichtdraaien naar Europa en zijn wij terug in 1973.
   Geopolitiek is alles met elkaar verbonden en dus afhankelijk van elkaar.
   En aangezien de Europeaan meer geeft om zijn hypotheek dan zijn principes (indien aanwezig) wordt de Europeaan in een strop gehesen die hij zelf gestropt heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • Geert zegt:

    Rusland en Venezuela hebben olie genoeg, er zijn geen tekorten?.

    Like

   • ReaGluurder zegt:

    Idd! Hipoteek, Boelevaar, Sjownieuws, HHB, BZV etc etc. De strop hangt er al, maar wordt niet gezien!

    Like

   • Rensk. zegt:

    Politiek had jaren geleden al andere wegen moeten zoeken om niet meer afhankelijk te zijn van olie. Dat hadden ze met al dat geld wat ze over de balk hebben gesmeten makkelijk kunnen doen. Politici kijken niet verder dan hun vier jaartjes en als het even kan nog een paar keer vier jaartjes eraan vast plakken. Ze zitten er echter voor zichzelf.
    Afhankelijk van een land als SA? Liever niet.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Guardiacivil (2 oktober 2017 om 22:02)
   Goede avond Dames en Heren.
   Blokkeren van geldstromen is een goed idee, maar het is biecht gaan bij de duivel. De europese elite doet hett niet. Ze zijn namelijk pro islamitisering en steunen juist de migranten. Zolang Krengela, Macaron, Tusk, Tajani, Juncker, Schulz, Timmerfrans, Rutte en niet te vergeten de paus en Soros in Brussel de lakens uitdelen, blijven de vluchtelingen komen en hun eisen stellen. Het is meer dan de hoogste tijd, om schoon schip te maken in Brussel. Zo lang deze elite op het pluche zit, blijft het dweilen met de kraan open. Stop Globalisering en de NWO. NEXIT !!! NEXIT !!! NEXIT !!!

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Gestropt = geknoopt.

  Like

 3. Jade zegt:

  Hoelang pikken de Zweden deze waanzin nog???

  Like

 4. Thom zegt:

  Vroeger kregen dat soort figuren een dieet volgens het gezegde: “Ze moeten carbid vreten”.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cynicus zegt:

  De Zweedse hersenloosheid viert blijkbaar hoogtij zoals in dit bericht geschetst.

  Like

 6. scherpschutter zegt:

  Zoals ik er tegenaan kijk is de zweedse regering doelbewust bezig met een omvolking van zweden. Het zwaar socialistische land kent een belastingdruk als geen ander omdat de sociale voorzieningen daar prima zijn en er voor de bevolking veel op kosten van de staat (lees de belastingbetaler) beschikbaar is. Scholing, gezondheidszorg e.d. De nieuwkomers kosten alleen maar geld en leveren geen enkele bijdrage. Sterker nog, ze gedragen zich alsof het land van hun is en stellen steeds hogere eisen. Wil de zweedse samenleving dit financieel kunnen ophoesten dan moet de belastingschroef steeds vaster aangedraaid worden. Ik denk dat daar langzaamaan ook de rek uit is en zweden op de fles gaat. Ben benieuwd hoelang het duurt voor de gewone zweed zich gaat verzetten tegen de uitbuiting van het eigen volk.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als het geld op is zal de revolutie uitbreken.
   Zo zal het gaan.
   Ik wens de Zweden dan héél véél geluk bij het opruimen van hun islamitische Augias-stal genaamd Zweden!
   Zweden is voor ons een test-land.

   Geliked door 1 persoon

 7. Oeps48 zegt:

  Goede avond Dames en Heren.
  Zweden is dus al gevallen en verloren.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Een stuk of vijfentwintig namen deel, en wel bijna uitsluitend Zweedse vrouwen

  Bij de gender neutraal opgevoede en wellicht genderfluïde zweedse man kan ik deze vrouwen nog begrijpen ook.

  Dan liever een ruige Afghaan zullen ze gedacht hebben.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Volgens mij is het wel verstandig voor de Zweden om Perzisch en Dari te leren al was het maar enkele zinnen en dan vooral voor vrouwen ,zoals “Blijf van mijn tieten ,bruine vetzak” en dergelijke

  Like

 11. Bas zegt:

  Stap voor stap ontstaat er een op Mekka georiënteerde maatschappij in Zweden.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  In GB demonstreren de moslims al, omdat zij de sharia ingevoerd willen zien.

  Het komt best goed met Europa! Niet dus!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar Nigel houdt de boot af voor een anti-moslim-beweging; nee hoor, dat wil hij niet! Dat is hem net een brug te ver….
   Hopelijk begrijp je nú, waarom sommigen hier zich afvragen: Alles goed en wel, maar wat kópen we daarvoor?

   Like

 13. Thoth zegt:

  Yep, het gaat door totdat de blonde meisjes uitgeroeid is en er slechts alleen nog zwarte wonen… en Cecilia Malmstrom (EU) zag dat dit goed was.

  Like

  • tlnrfour zegt:

   De eu wet waar nederland en frankrijk in 2005 massaal tegenstemde, en uiteraard gewoon doorgevoerd is in 2014 in een ander jasje, daarin is de directe doodstraf weer ingevoerd onder de omstandigheid als er een revolutie mocht plaatsvinden die zich tegen de eu uit, met andere woorden onze eigen agenten en soldaten en tegen die tijd misschien wel een eu leger als die natte droom uitkomt van dronkenlap satanisten als juncker zullen dan de volmacht hebben hebben om mensen die voor de verlichting vechten en tegen het nazi eu rijk direct de kogel te mogen en zelfs opgedragen krijgen om deze te geven. Het is te hopen dat soldaten en agenten zich niet bang laten maken en deze verraders tegen die tijd geven wat ze met ons van plan zijn.

   Like

 14. Jan zegt:

  Wat is er zo erg aan polygamie, vraagt een ‘feministe’ zich af

  Swedish Feminist: “What’s so terrible” with a Muslim man and three wives?


  (dit kop zegt genoeg)

  The feminist artist and writer Ulla Lundegård can not understand why it is so outrageous that Muslim men bring more wives when they come to Sweden.
  “It may be that they live a much more interesting life than many Swedish couples do after thirty years in the industry,”

  http://www.savemysweden.com/swedish-feminist-muslim-man-three-wives/

  Like

  • Heniusz zegt:

   Dan nog liever die ouderwetse feministen, daar wist je tenminste van waar ze voor stonden. Deze “feministen” gaan liever 700 of meer jaar terug in de tijd lijkt het wel. Het kan wel zo zijn dat hun leven “interessanter is dan 30 jaar in de industrie”, want met 3 vrouwen heb je natuurlijk volstrekt geen tijd om te werken… Maar vorstelijk parasiteren met uitkering, dat kan uiteraard wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s