Jullie hebben allemaal het bloed van Laura en Mauranne, die door een moslim zijn doodgestoken, aan jullie handen

Screenshot_76

Laura en Mauranne, 21 en 20, waren  elkaars nicht. Laura was naar Marseille gekomen om de verjaardag van Mauranne te vieren.

(Door: Jacques Guillemain – Vertaling: “delamontagne”)

Politici, journalisten, intellectuelen, de zelfbenoemde elite van dit land, jullie hebben Frankrijk in jaren ’70 getransformeerd in de dagelijkse hel voor miljoenen burgers, slachtoffers van je incompetentie, je lafheid, je leugens en jullie verraad. De criminaliteit en het terrorisme tieren welig door jullie gebrek aan politieke moed en het altijd maar “wegkijken”. Jullie doen er niet alleen niets aan, jullie moedigt alles nog verder aan en verergeren het. Jullie zijn de echte “uitvoerders” van rampen en medeplichtig aan al die criminelen door de waarheid te verbergen en te verdedigen wat niet te verdedigen is.

JULLIE IDEOLOGIE VAN  DE DERDE WERELD IS  DE VERNIETIGING VAN ONS LAND

Jullie zijn 2000 jaar Franse geschiedenis  aan het vernietigen en laten het land na met een burgeroorlog. Want dat is er allemaal aan de hand. Je  hebt de grenzen opengesteld voor mensen die weigeren om te integreren en die onze cultuur en onze manier van leven haten. 50% van de jonge moslims in Frankrijk wil de sharia! En dan durven te zeggen dat de integratie succesvol is (Institut Montaigne survey 2016) is!

DEZE TWEE ONSCHULDIGE JONGE VROUWEN ZIJN VERMOORD ONDER DE KREET“ALLAH-AKBAR” en dat is  jullie schuld . . .

20 en 21 jaar oud waren ze en hun enige “MISDAAD”!?;  ze waren geen moslima. Twee onafscheidelijke nichtjes die door een dwaas van Allah zijn gedood, zoals er zoveel op ons grondgebied vermoord  zijn. Zij zijn het slachtoffer van jullie immigratiepolitiek en jullie nalatigheid. WANT de moordenaar is een illegale Noord-Afrikaan die al 8 keer was gearresteerd sinds 2005 en nog nooit het land uitgezet!

Ook de joodse kinderen die voor hun school in Toulouse werden  vermoord, zijn jullie  schuld. De werkgever die onthoofd werd door zijn islamitische werknemer, de vermoorde priester tijdens de mis, het politie-echtpaar dat voor de ogen van hun 3-jarig kind werd vermoord, de massamoorden bij Charlie Hebdo, de Bataclan in Parijs, de aanslag in Nice, soldaten en politieagenten die overal worden aangevallen. Al deze misdaden begaan in de naam van Allah, ze zijn jullie schuld.

En bij elke moordpartij is het enige wat jullie zeggen: “Het heeft NIETS met islam te maken.” Na de kreten van “Allah Akbar” roepen jullie in koor als een stel papagaaien:”HET  HEEFT  NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN!”

Maar elke dag weer is het de islam die moordt, niet de Heilige  Geest. Er wordt niet gemoord uit  naam van Christus, Boeddha of de godin Kali. NEE, er wordt alleen uit naam van “Allah” gemoord.

Ook orde op zaken stellen in de grote voorsteden kunnen jullie niet. En dan spreken we nog niet eens over de 5.000 oorlogswapens en handwapens  die in de kelders van de steden liggen te wachten, in afwachting van de algehele opstand die zich aan het ontwikkelen is. De “baardmannen” en de opstandige “jongeren”, voor hen zijn jullie bang. Je weet niet eens hoe je die “kereltjes”, die keer op keer in de fout gaan, 100 keer worden gearresteerd en weer snel worden vrijgelaten, moet aanpakken. Je begrijpt niet eens dat zo eentje, zo’n delinquent, het een eer vindt om voor de politiecommissaris te moeten verschijnen. Een elektronische armband is gelijk een trofee die meer waarde heeft dan een EREMEDAILLE.

En nooit worden die families in de beurs getast, en dat terwijl een  eenvoudige vermindering van allerlei [gezins]-toeslagen, al was het maar een aantal maanden, al een einde zou kunnen maken aan de recidive van al die minderjarigen.

Door jullie diepgewortelde lafheid hebben leerkrachten en politie totaal geen gezag meer.

Jullie schermen met de woorden:”scheiding van kerk en staat”, maar bent niet in staat om dit kracht bij te zetten. Elke dag weer wordt het geschonden om maar aan de eisen van  moslims te voldoen. Sluiers,halal, bidden op straat, de islamisering van de openbare school, dit alles wordt geaccepteerd en zelfs toegejuicht. En al die daders/moordenaars waren, zonder uitzondering, bij de politie bekend. “Zero tolerance” is iets wat jullie verafschuwen.

Dertig jaar een politiek van suïcidaal immigratiebeleid hebben Frankrijk meer in gevaar gebracht dan de eeuwen van oorlog.

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Jacques Guillemain

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Jullie hebben allemaal het bloed van Laura en Mauranne, die door een moslim zijn doodgestoken, aan jullie handen

 1. Golden Girl zegt:

  arme meisjes, ze hadden ook graag nog 60 a 70 jaar willen leven, nee een gestoortde heeft anders beslist en alle anderen die ook in de naam van Allah zijn afgeslacht, had die hufter het weekend nog vast gezeten hadden zij nog geleefd

  Like

 2. Driek zegt:

  Wat een geweldig goed artikel, maar eens moeten de ogen van onze regeringen toch opengaan?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze video werd al vaker vertoont. Hij is naar mijn mening een van de indrukwekkendste. Kijk vooral naar de timide gelaatsuitdrukkingen van de herkenbare niet moslims. Hun werd tientallen jaren ingepeperd dat de islam niet bekritiseerd mag worden, doe je dat wel ben je een nazi. Hoe lang zou het zou duren als een christen in een islamitisch land hardop in metro of bus gaat voorlezen uit het nieuwe testament alvorens hij zou ter plekke gekeeld zou worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Niets meer aan toe te voegen.

  Helaas is dit vreselijke drama door ons journaille slechts zijdelings belicht tussen de onzinnige formatieklucht, de EU propaganda en de klimaathysterie in.

  Maar als het twee “onschuldige” moslima’s waren geweest hadden we wekenlang het geleuter moeten aanhoren over het zinloos geweld tegen moslims en de opkomst van bepaalde politieke partijen.

  Zelf denk ik dat er gewoon nog veel meer doden moeten vallen zodat het onmogelijk wordt om nog met een wegkijk of kletsverhaal aan te komen.
  De klok tikt gewoon door, met de islam samenleven gaat nergens ter wereld en ooit, al is het na 200 jaar worden de moslims verdreven en keert de vrede weer terug.
  Het is dan maar te hopen dat ze aan het moslim probleem ditmaal voorgoed een eind maken.

  Liked by 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Onze regering is doof en blind voor feiten die ons Nederlanders in hoge mate verontrusten!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Die hele ZijlstraLubbersTrutteTimmermansJunckerKlaverPeggoldDekkerTuinbroekeD’AnconaMerkelClub is medeschuldig aan al deze ellende!! Vraag het Oma Reintje, Diana/Samuel Blog en al die andere 10.000en slachtoffers van de Omvolking!!

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  In Holland liggen ook 1000en wapens te wachten op ‘de dag die komen gaat’!! Ook fijn om te weten dat de eigenaars hiervan koest worden gehouden met uw en mijn Belastingcentjes!! 300 M I L J A R D is er reeds op een presenteerblaadje uitgedeeld!! Wat zou het, ’t is toch maar geld van een ander! Dat ‘ZE’ het nog een keer aan den lijve mogen ondervinden!!

  Like

 8. Draco zegt:

  Dit is absoluut een van de betere artikelen die ik de laatste tijd gelezen heb. Ons wordt de totale oorlog verklaard door de moslim extremisten, en wat doen onze leiders??? ZIJ omarmen ONZE moordenaars!

  Liked by 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Vreselijk. De staat aanklagen, mogelijk heb je een zaak. Waarom krijgen politici wel beveiliging en burgers niet, die hebben daar toch ook recht op of vallen die soms onder het kopje ‘jammer dan collateral damage in het kader van de islamisering die voor alles gaat’ ?

  Like

 10. Ingrid zegt:

  En, geachte reaguurders en schrijvers van artikelen, wat heeft u (vandaag) gedaan om u in het publieke domein voor democratie resp tegen islam uit te spreken ?
  Vergeet niet dat u zelf ook een rol speelt in het geheel !
  Met honderdduizenden die zeggen ‘alleen kan ik niets doen’ gaan we het niet redden. Bedenk iets, hoe klein ook, wat u zou kunnen doen, geweldloos, binnen de Nederlandse wet etc.etc. dat bij u past, en voer het uit ! Ja je moet een drempel over, maar dat is het waard.
  Voor het behoud van ons volk en ons vaderland. Kom op !

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Mijn vraag wat heeft u vandaag gedaan?
   Als iemand bijvoorbeeld verdrinkt staat ook iedereen aan de kant te kijken en denken een ander springt het water wel in om de drenkeling te redden

   Like

 11. Wat uniek is voor de islam, is dat het zegt dat je naar de hemel gaat als je ‘ongelovigen’ vermoord. Andere geloven zeggen juist dat je naar de hel gaat voor moord.
  Vandaar dat zelfmoordaanslagen in naam van de islam zo aantrekkelijk zijn voor voormalige criminelen (zie de aanslagen in Brussel en Parijs).
  Want, zoals deze Palestijnse geestelijke uitlegt, “alle zonden zijn vergeven bij de eerste golf bloed”:
  https://likud.nl/2014/03/alle-zonden-zijn-vergeven-bij-de-eerste-golf-bloed/

  Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Chantage, dat is het antwoord.
  We leven in een tijd dat het Westen wordt bestuurd door technocraten en bureaucraten, zie Macron, Rutte, Merkel om er een paar te noemen. ‘Het systeem’, wat dat dan ook mag inhouden bepaalt alles. En dat systeem is geschapen en wordt in leven gehouden door ambtenaren (bureaucraten) en academici en techneuten (technocraten) en zit diep geworteld in de maatschappij.
  1984 is absoluut nu, zie de gekte rondom bijvoorbeeld Facebook. Suckerberg heeft meer macht dan een willekeurig regeringsleider heeft. De massa laat zich bespelen en denkt van zichzelf dat zij de bespelers zijn. Ze zien voor geen moment dat ze worden gemanipuleerd en een richting in gaan die niet in hun belang is. Dit komt omdat de massa nu eenmaal ergens bij wil horen, bij de winnaar, dus de grootste groep. Ze zijn allemaal apart en bijzonder maar weinigen van hen durven af te wijken van de groep. De grootte van de groep bepaalt de richting van de maatschappij, deze groep wordt weer gestuurd door de bureaucraten en technocraten die men het best kan vergelijken met managers.
  Wie de macht werkelijk in handen heeft is de vraag. Vermoedelijk op dit moment al decennialang de familie Saoed die deze macht heeft gekregen van ‘het systeem’ ten tijden van de oliecrisis in de jaren zeventig van de bureaucraten en technocraten van de toen EEG (de huidige EU) en de VS, die olie verslaafd waren en nog steeds zijn en dus te chanteren zijn. En dat is precies wat al 40 jaar gebeurd, we worden gedwongen om te islamiseren omdat we anders geen olie meer krijgen, geen olie betekent het einde van onze economische welvaart, het einde van onze samenleving en beschaving. Geen olie betekent het begin van anarchie, dat de socialisten zo graag wensen, ieder voor zich en god extra voor jou zelf. Om dit te vermijden en omdat we geen echte bestuurders hebben met een klein beetje strategisch inzicht worden we blijvend gechanteerd, in de ijdele hoop dat ‘het nog wel meevalt’.
  Onze zogenaamde bestuurders, slecht functionerende managers, zijn al 40 jaar de oorzaak van wat nu gebeurd en wat verder gaat gebeuren. Zolang de meute wordt braaf gehouden met Facebook, voetbal, soaps, festivals en dansen zal de islam verder oprukken en nemen wat zij vinden dat van hen is, Europa, de hele wereld. Het spijt me te moeten zeggen, er is geen vlucht mogelijk voor wat er gebeurt omdat het wereldwijd aan de gang is sinds Obama aan de macht kwam, wat hij trouwens officieus nog steeds is, denk maar aan BLM en de fascistische antifascisten.
  De patriotten zijn met te weinig, het is anders dan in de periode 30/45 van de vorige eeuw toen er een grote coalitie tegen het nazisme en fascisme (dat eveneens bureaucratie en technocratie was) bestond. Dat is nu niet aan de orde. De hel staat voor de deur en we zullen de hel moeten zien te overleven. Sorry voor dit slechte bericht maar ik zie geen beter meer. Het enige positieve is dat de mensheid door de eeuwen heen al vaker terreur heeft overwonnen, maar dat maakt het vermoedelijke bloedbad dat voor de deur kan staan niet minder gruwelijk.

  Like

 13. Jan zegt:

  Socialisten bestrijden alleen maar de ander als zij in de oppositie zitten, hun inbreng aan het oplossen van problemen is 0, sterker, zij zullen als doen om een probleem te verergeren. Zijn zij aan de macht is hun enige doel de afbraak van de maatschappij.

  Over de slachting in Las Vegas onder de toeschouwers werd door diverse communisten gezegd dat het prima was, want publiek dat naar countrymuziek gaat zijn toch Trumpaanhangers en voor bezit van wapens

  CBS Exec: No Sympathy For Vegas Because ‘Country Music Fans Are Often Gun Toting Republicans’

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/cbs-exec-no-sympathy-vegas-country-music-fans-often-gun-toting-republicans/

  CNN Reporter: Country Music Fans at Vegas Concert Were Likely Trump Supporters (VIDEO)
  ..
  Zeleny said Trump’s speech was “pitch perfect” following the mass shooting which left over 50 people dead and 500+ injured.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/cnn-reporter-country-music-fans-vegas-concert-likely-trump-supporters-video/

  Like

 14. delamontagne zegt:

  De jongste van de twee, Laura was verpleegster en haar nichtje Mauranne 21 was 3e jaar studente medicijnen.

  Niet iedereen is vol afschuw over de 2 moorden.
  Een medewerkster van het Gemeentehuis van “La_Courneuve” schreef op haar Facebook:
  ( n.b. La Courneuve is de Noordelijke allochtone buitenwijk St Denis van Parijs……….! )
  ////////////////

  Sonia Nour,
  Als een martelaar een vrouw keelt en een ander neersteekt dan is er rumour alom.
  Terrorisme, bloed, beschaving bla,bla,bla………..
  Maar als het “patriarchale terrorisme” ons elke 2 dagen doodt dan horen wij minder jullie grote bek..

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Zo’n Sonia Nour hebben wij hier in Holland ook. Meerdere zelfs, ook in het geniep. Hanina Ajarai moest ook zo nodig publiekelijk rondtoeteren dat de slachtoffers van de MH17 haar geen ruk konden schelen. Tuurlijk omdat het hier ook om blanken gaat. Ach, je kijkt ook nergens meer van op. Je weet immers waar hun broers/zussen/neven/nichten toe in staat zijn. (ISIS!!)

  Like

 16. Rensk. zegt:

  Net bij opgelicht een marokkaanse vrouw, die een marokkaanse vrouw met hoofddoek ingehuurd had om haar bruiloft te fotograferen. Kosten 900 euro. Foto’s heeft ze nooit gekregen en de 900 euro ook niet terug gekregen. Ik zag dat hoofd onder die hoofddoek vandaan en bah wat hebben ze toch vaak een onsympathiek gezicht. Had de trouwlustige vrouw( met haar overdadige bruidstoestanden met maar liefst drie jurken en al die lelijke kermis gouden troep rotzooi) maar geen van haar eigen soort moeten inhuren, want heel vaak zijn ze niet te vertrouwen.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Het is nog veel erger dan jij hier beschrijft. Deze sluwe zeer verdorven moslima met haar dikke trien zusje voor de camera, heeft willens en wetens nog veel meer bruidsparen opgelicht en geen foto’s geleverd omdat d’r harde schijf zogenaamd gecrasht was.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Bedrog is volkomen legaal bij die inteelt-schurken!
    In dit geval is het voor blanken volkomen onschuldig omdat geen enkele blanke
    zo’n besnorde ‘foto-kiekeboe-islam-kweekkoe’ inhuurt om haar huwelijksdag te verzieken…

    Like

 17. Henk.V zegt:

  Dit is inderdaad een aangrijpende harte kreet, waarin de oorzaak en het gevolg van de door politiek correcte elites gevoerde vernietigingspolitiek vlijmscherp wordt benoemd, maar de aanklacht moet ruimer worden gesteld, helaas!
  Natuurlijk zijn de politiek correcte elites schuldig aan de ondergang van het land en haar cultuur, en de chaos en ontreddering die dat brengt ,zoals wij overal in het Westen kunnen zien.
  Natuurlijk zijn de elites schuldig aan alle ellende die uit de weerzinwekkende collaboratie met de islam voortvloeit.
  De politiek correcte lamstralen hebben zeeën van bloed aan hun handen,

  MAAR…
  De massa die bij dit alles ach en wee roept , maar ondertussen wel telkens via de stembus de partijen in het zadel hebben geholpen die onverkort de politiek van ondermijning van het Westen ter hand nemen, zijn EVEN SCHULDIG!

  Er moet een moment komen waarop het tot de de kiezers doordringt dat zij uit , gemakzucht, onnozelheid of desinteresse politiek correct de kans hebben gegeven om met haar destructieve politiek door te gaan..De onnadenkende kiezersmassa is impliciet even schuldig.

  Het grote publiek dat op politiek correct stemde moet wakker worden, zich diep gaan schamen en zich definitief gaan afkeren van het tuig dat haar ondergang bewerkstelligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s