Bam! Geert Wilders doet weer 10 keer aangifte tegen dreigtokkies

Screenshot_92

(Door: Michael van der Galien)

Geert Wilders zet de juridische aanval in op alle gekken die hem bedreigen.

Hoewel Geert Wilders in het verleden heel af en toe eens aangifte deed van een serieuze bedreiging, deed hij dat over het algemeen niet. Op zich is dat niet zo gek. Je wilt die mensen niet meer aandacht geven dan nodig is én het is lang niet altijd duidelijk dat een bedreiger serieus is. Misschien is het ‘gewoon’ een malloot die zijn zelfcontrole even verloor.

Tenminste, dat denk je dan. Als mens wil je dit soort gedrag immers met de mantel der liefde bedekken, ja, zelfs als het op jou slaat. Geloven in het slechte in de mens is gewoon niet prettig. En dus hebben mensen als Wilders soms meer geduld met dreigtokkies dan eigenlijk zou moeten.

Maar nu heeft Wilders er genoeg van. Vorige week woensdag deed hij al tien keer aangifte, en nu heeft hij dat weer gedaan:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bam! Geert Wilders doet weer 10 keer aangifte tegen dreigtokkies

 1. Aegolius cs zegt:

  Op zeker moment raken justitie/politie overbelast met opnames van aangiftes en stellen terecht Wilders op de prioriteitenlijst dat, zoals ik elders heb gelezen wordt bemoeilijkt of niet langer opgenomen:
  https://ejbron.wordpress.com/2017/10/03/hulp-bij-aangifte-wanneer-politie-weigert/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Mag wel zijn, maar de weigernde pokitieagent Is dan ook strafrehtelijk te vervolgen. Hij7zij is verplicht volgens het wet wetboek van strafrecht de aangifte op te nemen, hoe gek of onzinnig die ook is. Ik eet de §§ niet meer uit m#n hoofd, maar zal ze eens probren op te zoeken.

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Weer een mooi “inkijkje” met wat voor volk we hier weer te maken hebben. Ooit zijn opa/oma/pa/ma hier met open armen/ogen onthaald met een flinke stapel bankbiljetten en een huissleutel op een presenteerblaadje. Op kosten van Jan Lul kon men lekker aan het höken/nöken slaan om nog even de beschikbare soebsidies los te peuteren. 20 jaar terug hoorde je het al; ‘We hebben het paard van Troje binnengehaald’. Elke dag wordt het duidelijker dat dit idd zo is!! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Sylvana —————Wilders

  Op 22-12-16 stond op de site van het Algemeen Dagblad: OM gaat 10 mensen vervolgen voor bedreiging Sylvana Simons. De betreffende dame ( presentatrice ) wilde graag de politiek in maar haalde slecht 28700 stemmen waardoor zij NIET in het parlement kwam. Wel is de heer Geert Wilders al jaren een politicus. Ook wordt hij al jaren BEDREIGD. De bedreigingen waarvan nu Wilders aangifte heeft gedaan liegen er niet om. Verreweg de meeste dreigementen lijken binnen gekomen te zijn via sociale media, waar achterlijke tokkies hem stelselmatig vertellen op welke vreselijke manieren ze hem graag willen vermoorden. Het moet voor de AIVD een eenvoudige klus zijn om de bedreigers van de heer Wilders op te sporen en vervolgens kan het OM hen voor het gerecht te dagen. 1. Waarom gebeurt dit niet in het geval van een echte politicus ? 2. Waarom werd de zaak van mevrouw Simons wel serieus aangepakt ?

  Like

  • scherpschutter zegt:

   omdat sylvana zwart is en wilders een rasist in de ogen van de goodmens D66.rechters. Dat betekent dat vrouwe justitia niet alleen de blinddoek van de onpartijdigheid heeft laten vallen maar ook in haar blote reet als nederlandse hoer, het recht staat te verpatsen aan degenen met de meeste politieke invloed en/of de meeste poen.

   Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Dat die Simons onzin lult is waarom ze geholpen word en dat Wilders geen onzin lult is waarom hij niet geholpen word. Anders moeten ze toegeven dat de vrede geen vrede komt brengen en moeten ze er wat aan doen. En dat mag niet van hogerhand. Anders komt die kruistocht nooit van de grond.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Krijgt Geert Wilders ook voorbedrukte aangiftes die hij alleen nog hoeft te tekenen bij het kruisje.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  “Het plan” mag nooit gevaar lopen gestopt te worden door patrioten en mensen als Wilders die een normale burgermaatschappij willen, zonder indoctrinatie van bovenaf. Het maffia-rad van Brussel moet blijven draaien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s