Eindconclusie suikerspiegel-aanrijding op Amsterdam CS: ‘Niks aan de hand’

Screenshot_85

Gemeente Amsterdam stuurt brief, politie ‘betreurt achterdocht’

Er was geen opzet in het spel bij de veelbesproken aanrijding in juni waarbij een 45-jarige man zeven voetgangers aanreed op het Stationsplein bij Amsterdam Centraal. De politie betreurt dat er zo veel achterdocht en twijfel is ontstaan na het incident. “Veel mensen zijn geschrokken van dit incident. De gebeurtenissen riepen in eerste instantie vergelijkingen op met recente aanslagen in Europa”, schrijft de gemeente in een brief.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Eindconclusie suikerspiegel-aanrijding op Amsterdam CS: ‘Niks aan de hand’

 1. tippelaar zegt:

  Natuurlijk is het volk achterdochtig en heeft twijfel, ook aan de integriteit van de politie en volkomen terecht. We worden voorgelogen door de overheid en de slaafse volgers van de MSM. De politie behoeft niet geschrokken te zijn van de meningen van het volk want als dat zo is, geeft dat alleen maar aan hoever de politieleiding met zijn buiksprekende voorlichters , van de bevolking af staat. Een bevolking die dagelijks ervaart hoe ze door “hun overheid en diens knechten”, in de steek worden gelaten. Een politieleiding die elke dag laat zien hoe ze de hielen likken van de politici. Dus de politie is er niet voor het volk maar alleen ter handhaving van de staatsmacht.

  Like

 2. Thom zegt:

  Zelfs als er geen opzet zou zijn, dan blijft het fit dat een of andere zieke mohammedaan met suikerziekte om Allah te eren onbekwaam achter het stuur van een auto zat. Je moet als Nederlander eens onbekwaam met alcohol of drugs op een ongeluk veroorzaken, dan word je door justitie zwaar gemangeld. Nou een moslim zijn “vastenplicht” deed en toevallig wat joden omver keilde is echt niks aan het handje. Aan mijn hoela!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  In mijn beperkte geheugen meen ik nog een video te vinden van een dame die deze licht getinte man, in zijn bestelbus?, op de trambaan had zien staan en nadat de politie kwam zij zich verwijderde met de gedachte dat het probleem opgelost was.
  Nadat zij zich omgedraaid had hoorde ze de man vol gas op die menigte inrijden.

  Like

 4. Elena zegt:

  getuige aan t woord.

  Like

 5. Marian zegt:

  Rot toch op met dat gelieg.

  Like

 6. Ron zegt:

  Nou politie, kom maar op met die beelden. Alles is nu toch al bekend?
  En als er geen gezichten herkenbaar in beeld mogen dan hebben jullie toch de zwarte balkjes die we altijd zien? Dan kun je ook nog even die nep-Amsterdammer, ik bedoel Marokkaan, even een zwart balkje of geblokt gezicht geven.
  Of hebben jullie bij de politie toch nog wat te verbergen, namelijk dat het geen ongeluk was maar toch een aanslag ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s