Marokkaan rijdt in op mensen bij Amsterdam CS

Screenshot_88

(Door: “Landerdoek”)

De politie blijft volhouden dat de man die in juni j.l. voor het Centraal Station in Amsterdam met hoge snelheid op voetgangers inreed, waarbij een aantal mensen gewond raakte, dat niet expres deed, maar doordat hij onwel werd door een lage bloedsuikerspiegel. Het blijft echter toch een achterdochtige situatie, en het is net alsof de politie de feiten überhaupt niet mag toegeven van de linkse politiek.

Het begint al bij het feit dat de media niet openlijk het beestje bij de naam noemden, maar de dader gewoon een 45-jarige “Amsterdammer” (dus niet) noemde. Daarna meldden de media dat het “uitlekte” dat het een Marokkaan was. Waarom zou zoiets nou moeten “uitlekken”? Door informatie bewust achter te houden, creëert de politiek zelf wantrouwen. Maar er is meer.

De verkeerssituatie bij het Centraal Station is dusdanig dat je nergens in de buurt van de ingang (waar het incident plaats vond) kunt komen. De man reed eerst bewust over de trambaan, voordat hij door de politie werd aangesproken. Waarom reed hij daar überhaupt? Waarom wist hij niet dat hij op de trambaan reed? Of was zijn spiegel toen al in actie? En heeft de politie dat niet kunnen zien? Hij was, zoals ze hem perse wilde noemen, een “Amsterdammer”. Dan weet je toch dat je daar absoluut niet mag zijn? En waarom ging hij keerde hij dan niet om of reed hij niet achteruit om het gebied te verlaten? Nee, hij stond nu precies goed voor de meest drukke plek, met zijn auto gericht naar Mekka. Zie ook video:

 

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Marokkaan rijdt in op mensen bij Amsterdam CS

 1. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/column/paul-aalbers-volledige-verhaal-aanrijdingaanslag-amsterdam-cs-is-journalistieke-misser-nrc/

  Het volledige verhaal’ over de aanrijding/aanslag bij Amsterdam CS is journalistieke misser van NRC
  Bovendien spreekt de politie zichzelf tegen

  Ook TPO doet er verslag van: Getuigen en politie spreken elkaar tegen.

  Like

 2. en dat terwijl alle camera’s zgn. uit waren …………sindsdien wordt er alleen maar gesproken over een “verwarde man of vrouw……………..

  Like

 3. Flo zegt:

  “De” politie en de politiek zijn er al voor de moslim ratten die ONS land overlopen en niet voor de nederlandse burger.
  Ee gaat nog veel gebeuren……..

  Geliked door 2 people

 4. Cleo zegt:

  De linkse leugenaars gaan wel heel ver om de waarheid weg te moffelen!

  Is het mogelijk om via een oproep op bijvoorbeeld facebook of op deze website nog meer GETUIGEN van dit voorval in juni jl. hun verhaal te laten doen?
  De msm is blijkbaar verworden tot 1 onbetrouwbare kliek!

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  We schrijven hier over waarneming en feit. Het schijnt buitengewoon belangrijk te zijn, de persoon, zijn medisch en ander verleden af te schermen. Bij ’n ”normaal” ongeval wellicht noodzaak voor hem en familie. In dit “politieke” geval wordt het meer dan noodzakelijk dat er openheid wordt gegeven van de Driehoek!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, ook weer niet zo heel erg; Toch fijn dat Willem en Trutte op bezoek gaan bij doodzieke mensen!! De 1e is onlangs al met een bezoekje vereerd! Wat boffen we toch met zulke mensen! Wil even een positief geluid laten “horen” hiero!!

  Like

 7. Mary zegt:

  Een Marokkaan is geen Nederlander dus ook geen Amsterdammer, we willen er ook niet mee vergeleken worden, in de eerste plaats omdat ze overduidelijk aangeven dat niet te zijn hun koning, Marokko en “ideologie” trouw zijnde, dan de eeuwige agressie t.o.v. de Nederlandse bevolking, en buiten dat heeft de rechter ook nog eens bepaald dat dit een speciaal “ras” is waar wij als Nederlanders dus geen enkel raakvlak mee hebben. Dat ze buiten het behoud van hun Marokkaanse paspoort (nooit vluchteling geweest zijnde) ook een Nederlands paspoort cadeau hebben gekregen had nooit mogen gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  Die “Amsterdammer” was gewoon pissed-off en gaf even voluit gas, met alle gevolgen. Waarschijnlijk werd ie daarna “overstuur” oid vanwege de situatie, rammenjan en is gaan faken dat ie onwel werd. De pliesie had even geen trek in nog een terreurachtig akkefietje en wisten waarschijnlijk dat bewijs moeilijk werd omdat de cams niet aanstonden. Als het een WITTE MAN was geweest, vraag ik mij af of dit ook zo was afgehandeld?????????????? Alle redenen om de pliesie te wantrouwen!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Piet Karbiet. zegt:

  NOS: Een Witte Man heeft in Las Vegas … Een Amsterdammer heeft op het CS…

  Like

 10. M. zegt:

  De zogenaamde verwarde man in Vegas was niet zo verward als men liegt en was ook niet arm maar miljonair.
  En met een geluiddemper kan niet zoveel geschoten worden dus totale onzin.
  Wat ze lullen dient om de bevolking de wapens af te pakken zodat ze wat makkelijker verneukt kunnen worden.
  De media is al vanaf het begin van hun bestaan een propaganda kanaal met veel leugens en een beetje waarheid.
  De overheid is nooit te vertrouwen geweest en de hoeren die er voor lopen al helemaal niet.
  Veel gewetenswroeging hebben ze niet voor dat hongerloontje waar ze de bevolking voor helpen verraden. Zelfs hun eigen familie verraden ze nog.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Er wordt onzin leugens de wereld in geslingerd en ze slikken het als lopende vla.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Die man had geen suiker maar AH wel, en daar ging ie naartoe, om suiker te halen.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Wat gebeurde er met die arme bloedsuikerspiegel verwarde patient Is hij al aan de beterhand . Het is puur toeval dat hij een Marokkaan was Heeft hij er spijt van dat er geen dodelijke slachtoffer te betreuren waren .Kreeg hij geen mooie bloemen aan zijn ziekbed van linkse symphatisanten die begrip hebben voor zijn verwarde suikerspiegel .Heeft de rechter al een doktersbriefje gekregen ?
  Werd de eventuele schade aan zijn auto al door de verzekering vergoed .Och ja de gekwetsen van deze suikerspiegel , dat zijn zorgen voor later , het zijn tenslotte maar ongelovige Nederlanders

  Like

 14. Marian zegt:

  Weer zo’ n kut opgedrongen mening van de overheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s