Ook YouTube valt voor linkse censuur: Geert Wilders mag niet meer zeggen wat hij denkt over Mohammed

Screenshot_106

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Vrijheid van meningsuiting? Binnenkort hier niet meer verkrijgbaar.

Links Nederland kan weer eens voldaan in de handen wrijven. Dé politicus die al jaren voor zijn vrijheid van meningsuiting strijdt, heeft namelijk weer een nederlaag moet incasseren. Goed, hij is deze keer niet schuldig bevonden door de rechter, maar het resultaat is er niet minder schadelijk om. Ook YouTube, de site waar iedereen zijn ideeën in beeld en geluid zou moeten kunnen delen, beperkt Wilders vandaag namelijk:

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Mohammed, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, social media, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Ook YouTube valt voor linkse censuur: Geert Wilders mag niet meer zeggen wat hij denkt over Mohammed

 1. Marc zegt:

  Het gaat hoe langer hoe meer richting gewapend verzet.

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Wilders word ook al door Youtube gebasht. En wat doet YouTube met al die pro Islam filmpjes waarin de gruwelijkheden van de Islam worden getoond ? Helemaal niets, geen censuur. Islam filmpjes die de Jihad verheerlijken en oproepen tot de strijd. Geen censuur. Het begint gewoon teveel van het goede te worden. De justitie, de politiek, de media, en nu ook al het internet zijn eensgezind tegen de vrijheid van meningsuiting. Sites als onder andere Facebook en Youtube, zij maken voortaan uit welke berichtgeving de mens voorgeschoteld krijgt. En het word steeds erger op internet. Ik hoop toch wel dat E.J. Bron met rust gelaten gaat worden !

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Wilders is niet de enige. Een paar dagen eerder
  trof een andere Islam- bestrijder hetzelfde lot.
  De R.K.geestelijke, Guy Pagès,
  die een “anti-islam”-blog: Islam & Vérité, beheert, schreef op 29 September j.l. dat You Tube zijn speciale kanaal heeft gesloten waarop hij video,s plaatste.
  De aanleiding hiervoor was een filmpje dat hij geplaatst had en waarop te zien is hoe jonge moslim-kinderen leren om een schaap “HALLAL” te slachten.

  http://lesalonbeige.blogs.com/my_weblog/2017/09/youtube-censure-labb%C3%A9-guy-pag%C3%A8s.html

  Geliked door 2 people

 4. Mirjam zegt:

  Klopt dit wel?
  Je kunt echt nog wel filmpjes van Geert zien over Mohammed:

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter zegt:

  weg met de moslims en leve de PVV (en Israël natuurlijk)

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Youtube haalt niet alleen filmpjes weg.
  Ook de links naar “confronterende” filmpjes worden niet meer in zoekopdrachten weergeven, of op de 300e plek.
  Niet alleen Wilders heeft er last van, heel de “rechtse” mening wordt geweigerd, het is al snel provocerend.
  Youtube = Google = Globalisten
  Wilders kan beter een ander medium zoeken.
  Het wordt tijd voor een kanaal waar vrijheid van meningsuiting niet gehinderd wordt door linkse onderbuik en misplaatst goed fatsoen.

  De islam is een extreem gevaarlijke religie die wereldwijd mensen aanzet tot het vermoorden van onschuldigen.
  Daar MOET de waarheid gewoon over verteld worden.

  Geert gewoon opsturen naar InfoWars!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant
   De schimmige mensen die de islam nu met hand en tand verdedigen, gebruiken de islam als een middel om de Kalergi-Plan te promoten en uit te voeren. Zij gebruiken de islam op dezelfde wijze als Henry Ford en J.P. Morgan gebruikten het nazisme. Ze zagen in Hitler en zijn partij als primitieve, onwetende uitslovers, die zij kunnen gebruiken om het communisme te stoppen. Daarom werden miljarden dollars in de nazi bewegingen geïnvesteerd. Zij konden niet voorstellen dat Amerika zou op een dag tegen deze ‘onwetende primitieve mensen’ moeten vechten. Na de oorlog hadden ze ons bevrijd, maar de bevrijding had een prijskaartje. Wij waren net als een hond die over heel lang ketting beschikt. Wij hadden veel ruimte, maar de ketting was er altijd. Lange tijd vormde de ketting geen probleem. De oost Europese landen die aan de ketting van de Sovjets lagen, hadden het veel beroerder. Ze leefden met zeer korte ketting en onder dreiging van een zweep. Maar de VS is sterk veranderd in de laatste twee of drie generatie. Er is daar een vorm van degeneratie opgetreden met steeds dommer en geschifte mensen. De aanslag in Las Vegas is een goed voorbeeld voor. De NWO goden zijn bang dat wij op gegeven moment van de ketting los zouden komen en onze eigen weg zouden gaan. Dus ze maken nu gebruik van de filosofische ideeën van de Frankfürter Schüle;(hun die vroegere communistische vijanden) en omarmen de Kalergi Plan. Zij doen er alles aan om de islam en de tsunami van vluchtelingen uit Afrika en Islamitische landen en duw in de rug te geven. Zij hopen daarmee net als destijds Henry Ford en J.P. Morgan dat de onwetende primitieve mensen uit de Derde Wereld de intelligentere Europese bevolking zouden verdelgen. Op deze wijze wordt de mogelijkheid gecreëerd verder de boel in bedwang te houden; dat is goed voor de business.

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    Thomasson 5 oktober 2017 om 10:51….dat is goed voor de business….Als geheel Europa is verworden tot een nieuwe derde wereld met straatarme mensen, wat stelt het begrip business dan nog voor. En steeds meer landen in de wereld die ten prooi vallen aan de Islam gaan ook dezelfde kant op. En je weet, waar eenmaal de Islam de macht gegrepen heeft, betekent dat voor minstens honderden jaren Islam ! Zo kan ik mij in dit kader niet een twee drie nog herinneren, wanneer Turkije en het complete midden Oosten nog geheel Christelijk waren. Die zitten ook compleet vastgeroest in de Islam, telkens verwordend richting Sharia. Precies dezelfde evaluatie van Islam naar Sharia gaan we hier in Europa ook nog eens meemaken.

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    @ Thomasson ,Dank voor uw heldere bijdrage. p.s. Bent u Britsch of Amerikaansch Staatsburger?

    Like

 7. Wachteres zegt:

  Gut. ik dacht al, schrijft Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio ook voor The Post?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Mag hij nog zeggen wat hij denkt over Rutte en Timmermans of wordt dat ook verboden

  Geliked door 1 persoon

 9. Joshua zegt:

  Degene die commentaar op moh. verbieden zijn net zo ziek als dat stuk vuil wat zich ooit profeet durfde te noemen!

  Het zieke karakter van Mohammed.

  http://westerse-beschaving.org/de-krankzinnige-psychologie-van-mohammed/

  Geliked door 2 people

 10. Cathja zegt:

  Maar mogen bespottende filmpjes over Jezus en/of over christenen wel blijven staan? Zo ja, dan is er sprake van discriminatie, en kunnen we artikel 1 van de Nederlandse Grondwet ter sprake brengen.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Misschien ben jij een uitzondering, maar de meeste gelovige zien anders denkende toch echt niet als gelijkwaardig volgens Artikel1.
   Zelfs als minderwaardigen nog wel, omdat ze niet geloven.
   Discrimineren, daar zijn gelovigen juist heel goed in.
   Mijn vader is daar wel eens om ontslagen op ze werk, je past dan namelijk niet binnen de groep.
   En ga nou niet zeggen dat dit niet waar is, anders zou de noodzaak vervallen om iedereen in de kerk te kletsen vervallen.
   Dus ze moeten het weten en gered worden, anders komt het niet goed met de wereld.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Ik zal proberen wat duidelijker te zijn.

    Ik vind dat elk mens gelijk is aan de ander. Punt.
    Wat mij steeds weer stoort is dit: kritiek op de islam wordt niet (meer) getolereerd, maar Joden en christenen bespotten? Ga je gang!
    Ik zie ongelovigen NIET als minderwaardig. Ik heb familieleden die ‘nergens aan doen’, waar ik een uitstekende band mee heb!

    Maar als de islam niet bekritiseerd mag worden, dan GEEN ENKELE RELIGIE!! En daar gaat het fout, want denk maar eens aan de woorden die moslims gebruiken als ze het over Joden en christenen hebben! Wie bestraft hen?

    P.s.: ik zie overigens de islam niet als een religie.

    Geliked door 2 people

 11. Thomasson zegt:

  Dat YouTube heeft het jachtseizoen geopend op mensen die kritiek leveren op de islam is al oud nieuws. De Poolse hoer die aan de top van YouTube staat, Susan Wojcicki, heeft kennelijk van haar bazen opdracht gekregen geen toegang meer te geven aan mensen die kritiek leveren op de islam. Onder haar bazen zijn de top van de NWO, Google en de zware Arabisch aandeelhouders. Voor een jaarsalaris van paar losse miljoenen dollar, is dat vanzelfsprekend dat zij het niet zo nauw neemt met de vrijheid van meningsuiting. Haar gedrag herinnert aan de hoofdrolspeler in de Duitse film ‘Mephisto’ (Istvan Szabo), over de linksige en multicultureel georiënteerde acteur Hendrik Höfgen. Op het moment dat hij een gesmeerde carrière bij de nazi’s heeft opgebouwd, zegt hij : ‘Freiheit was soll ich damit?’
  Wilders volgt nu het spoor van veel videokanaalhouders. Een bekende Nederlandse video kanaalhouder werd voor het laatst uit YouTube getrapt en verloor zijn meer dan 510 video’s die bestonden uit in het Engels vertaalde fragmenten (subtitels) uit de Nederlandse TV en Duitse video’s. Niet alle video’s hadden iets met de islam te maken. Er waren daar ook video’s over dieren en typische Nederlandse evenementen zoals het vieren van Sinterklaas. Alles moest weg!.
  Iedereen tegenwoordig die een woord zegt over de islam en hij/zij doet het in het Engels, is de kans groot dat hij/zij wordt uitgerangeerd. Er wordt geen middel geschouwd ; ook geen valse copyright claim. Maar dat geldt niet enkel voor YouTube. Dat gebeurde ook aan een Schotse blogger die werkelijk goed materiaal op zijn blog had gepost. Aan de andere kant,YouTube doet geen moeite om pro ISIS en Al Qaida video’s uit het videokanaal te verbannen. Men kan daar nog steeds de DABIQ video’s en andere promotiemateriaal van ISIS vinden; zo ook de video’s van de terrorist Al Awalaqi; de grote inspirator van de militaire psychiater Nidal Malik Hassan. De schutter van Fort Hood die in 2009 13 Amerikaanse soldaten in hun basis had doodgeschoten.
  Als men de interview met CEO Susan Voycicki analyseert, https://www.youtube.com/watch?v=1uMix8WPB8I
  ziet men de leegte dat deze vrouw uitstraalt. Het is niet moeilijk tot de conclusie te komen dat voor haar en haar bazen BLOED telt niet mee! Enkel GELD.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   Ieder van ons die graag meer wil weten over GOOGLE en de YouTube groep (is van Google) Kijk s.v.p. naar de groepsfoto op https://www.youtube.com/watch?v=1uMix8WPB8I op minute 06.17
   HET ANTWOORD PRESENTEERT ZICHZELF!!!. De groep zit er hetzelfde uit als het publiek in een supermarkt ergens in de Schilderswijk van Den Haag. Wat kunnen Europeanen van zo’n Toko verwachten?

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  OK; ik zal account bij YouTube dus sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Dit mag blijkbaar wel.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat

   Nee, moslims nemen wereldwijd geen blad voor de mond als ze Joden, christenen, homo’s etc. willen belasteren of dood wensen! Vreemd dat daar zó weinig tegen opgetreden wordt! Maar oh wee als wij iets over de islam zeggen wat ‘niet door de beugel kan’, dan krijgen we een ban voor kortere of langere tijd, of permanent. Dit gebeurt op facebook ook regelmatig.

   Er wordt met twee maten gemeten, en dat is in strijd met Artikel 1 van onze grondwet. Ik heb het al eerder geschreven.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 5 oktober 2017 om 13:35

    Waar ook ik me ontzettend aan stoor, is dat met name de ‘deugmens’ de mohammedaan bejubelt, bewonderd en ontziet vanwege diens ‘geloof’ , terwijl diezelfde ‘deugmens’ de draak steekt met mensen die hun best doen om een goed christen te zijn.
    Met het woord ‘christen’ doel ik op de mensen die een ander geen vlieg kwaad doen en die in alle oprechtheid in God geloven. NIET op de vele hypocriete ‘christenen’ die ook nog eens ‘allah’ en diens idiote aanhangers dienen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tistochwat 5 oktober 2017 om 19:19

    O jee:
    ‘bewonderd’
    moet uiteraard
    ‘bewondert’
    zijn!

    Geliked door 1 persoon

 14. Thomasson zegt:

  @Cathja en @Tistochwat. De moslims nemen wereldwijd geen blad voor de mond tegenover Homo’s, Joden, christenen en iedereen die niet van Allah houdt. Dat kunnen ze doen bij gebrek aan tegenstand. De bevolking van west Europa bestaat voor een groot deel uit ‘smartphone zombies’. De mensen zijn net zo verslaafd aan hun apps als de ‘somma mensen’ in het boek van Aldous Huxley “Brave New World”. De politieke leiders van Europa worden in vier categorieën gedeeld:
  a) culturele marxisten. Psychopaten die voor hun ideologie bereid zijn hun volk op te offeren. b) tot de bot verrot en corrupte politici die geen probleem hebben hun land op te offeren en te verraden; mits als er voor flink wordt betaald. c) bange hazen met een religieuze signatuur, die graag laten zien hoe ruim denkend ze zijn. Dus zij gaan met de stroom mee, al wetend hoe gevaarlijk de consequenties kunnen zijn. d) een piepklein dapper segment in de politieke stroming die tegenstand biedt. Helaas is dit segment nog te klein om een verschil te maken.

  Like

 15. Wolf zegt:

  Kim Yung Un moet een raket afvuren in het hart van Mekka als Trump dat niet durft. De enige manier om die kanker islam te kwetsen en langzaamaan AF te laten sterven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s