Vijf tamelijk simpele geboden

Screenshot_95

(Vertaling: E.J. Bron)

Frank-Walter Steinmeier (SPD), de niet door het volk gekozen president van Duitsland, heeft op de Dag van de Duitse Eenheid “vijf geboden voor vluchtelingen” opgesteld, die maar even opgevolgd moeten worden door “diegenen die hier nog niet zo lang leven”.

journalistenwatch

Bij Steinmeier´s eisen gaat het om vanzelfsprekendheden, die door de gasten van Angela Merkel alleen al gezien het feit dat zij “door diegenen die hier al langer leven” volledig verzorgd worden, eigenlijk bereidwillig en vrolijk opgevolgd zouden moeten worden. De Duitse president zou het bijvoorbeeld graag zien dat zijn “vluchtelingen” zich aan de grondwet zouden houden en aan de hier overeengekomen gelijkberechtiging van man en vrouw.

Alleen al het feit dat dit speciaal benadrukt moet worden, bewijst het volledige falen van de oude partijen in de asielpolitiek, aldus de kritiek van de nieuwe politieke kracht in het Duitse parlement, de AfD. De partij benadrukt dat duidelijke regels absoluut noodzakelijk zijn en dat wanneer men zich niet aan deze regels houdt, men onmiddellijk uitgezet moet worden.

Dit zijn de 5 geboden van de AfD, die zich vermoedelijk veel dichter bij de realiteit bevinden:

 1. Als je asielaanvraag werd afgewezen, verlaat Duitsland!
 2. Handen af van onze dochters!
 3. Bestaat de vluchtreden niet meer, keer naar je vaderland terug!
 4. Handen af van onze vrouwen!
 5. Gedraag je als een gast!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vijf tamelijk simpele geboden

 1. terugkeren doen asieleisers nooit

  Like

 2. Karen zegt:

  Nummer 3 is niet zo’n goede. Zo’n 95% heeft als reden om te ‘vluchten’ armoede in het thuisland. Nou die armoede blijft met hun instelling en mentaliteit heus wel bestaan. Dus mogen zij hier blijven tot, ja tot wanneer? Ik vrees levenslang en dat geldt ook voor alle nareizers en alle kinderen die hier geboren worden.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het is dat het zo triest is, anders zou je er bijna om moeten lachen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ze kijken wel uit om Luilekkerland te verlaten.
  Gratis voer, villa, verzorging en volop te verkrachten, wie geeft dat nu op?
  Zo dom is zelfs een mohammedaan niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Het was eigenlijk een goede les voor deze linkse blauwe jakhals van een Frank-Walter Steinmeier geweest omtrent de vluchtelingen, met de vijf geboden zoals het mensen vergaat die wilde dieren als huisdier nemen en steeds maar denken dat ze deze dieren in brave schoothondjes kunnen veranderen.
  Zo las ik jaren geleden ooit ergens dat een klein jongetje graag een jong aapje als huisdier wilde hebben hoewel zijn ouders dat aanvankelijk NIET wilden! Het joch begon toen zijn ouders hierom zo gruwelijk te pesten om zijn zin door te drijven dat zij nog zo stom waren om het etterbakje alsnog een jong aapje (welke soort weet ik alleen niet meer) te geven en wat was hij daar toen blij mee! In het begin had hij veel plezier met het diertje (het jong zou een mannelijke kloon van Pippi Langkous kunnen zijn geweest met haar aapje, het doodshoofdaapje meneer Nielson) maar de vreugde duurde voor hem, tot zijn schade en schande, niet erg lang!
  Toen het aapje namelijk vier jaar oud werd was het dier seksueel volwassen geworden, wilde het hoger in rang staan, begon het dier van binnen vol met testosteron te stromen en natuurlijk eigen baas zijn met als eindresultaat dat de aap uiteindelijk naar Stichting AAP moest verhuizen! Dat gebeurde namelijk omdat de aap toen zo wild werd dat hij zelf het hele huis van zijn baasje bijna van binnen had gesloopt en bij de jongen, die aan pianospelen of andere vorm van muziek deed, enkele vingers met diens tanden had geamputeerd!
  En zo gaat het ook met “vluchtelingen of asielzoekers” die je gastvrij kunt opnemen maar wiens trauma’s, testosteron, afkeer van het westen en ondankbaarheid niet zijn uit te bannen! Want zoals bekend is al te goed buurmans gek dus laat blaaskaak Steinmeier op zijn tellen letten als de, door hem zo geliefde, allochtonen zich eens tegen gaan keren, gelijk naar de opgenoemde aap!

  Like

  • scherpschutter zegt:

   Volgens duits gezegde beginnen verse vis en gasten, na 3 dagen te stinken. Omdat de Duitse gasten, die zich asielzoeker noemen, al aanzienlijk langer in Duitsland zijn, kunnen we ze zelfs in nederland al ruiken. Omdat diezelfde soort gasten in Nederland , zeer dicht tot te dicht op ons leven, is hun lucht helemaal niet meer te harden.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Je kunt anders ook speculeren waarom in 2012 een verjaardagsfeest in Haren, provincie Groningen, totaal uit de hand liep omdat daar een (blijkbaar niet al te slimme) meid op Facebook 78 vrienden wilde uitnodigen! Een zogenaamde vriend van haar liet dit Project X Haren totaal uit de hand lopen waardoor er duizenden mensen op af kwamen en velen waren zo opgefokt en teleurgesteld dat ze daar niet bij konden dat ze hierna hun eigen “feestje” organiseerden en bijna de hele binnenstad van Haren in een puinhoop veranderden, gelijk naar Hamburg, al was dit op kleinere schaal!
    Ik zou beslist NOOIT naar een feest gaan van mensen die ik niet ken en al die lui waren net zo dom en ondankbaar als bepaalde groepen “vluchtelingen en asielzoekers” die steeds verwachten dat zij altijd hun zin krijgen als ze maar doordrammen! Wie echter GEEN grenzen kent als het om oververwennen zal echter lelijk op zijn/haar smoelwerk vallen en zeker niet bepaald zachtzinnig!

    Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Het 1e gebod zou moeten luiden…………………
  In Europa is geen plaats voor de Islam…………….gezien de vreselijke ervaringen gerekend vanaf de 7e eeuw tot nu toe.
  En dient gewapend verdreven te worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter zegt:

  Het AFD had meerdere speerpunten motto moeten hebben. 1: Vluchteling, of wat daar voor gaat. Als we je niet willen toelaten in ons land, trappen we je eruit, desnoods met geweld. 2: Wij, autochtone duitsers wensen niet te assimileren met moslims. Met deze eenvoudige uitgangspunten kan de AFD een heeeeel grote partij worden.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dan zal het gebrul van verontwaardiging van de aanhangers van de andere partijen en de gutmenschen oorverdovend zijn en hoorbaar in geheel Afrika. Of er verder nog wat heel blijft van de AfD’ers waag ik te betwijfelen. de pleuris is dan wel echt uitgebroken.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Vijf geboden ! dat valt nog mee Wij kregen van God de vader via Mozes er tien .

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is omdat gelovige anders gaan twijfelen en stomme vragen gaan stellen.
   Iets zelf bedenken zit er niet in bij die gasten, dus alles moet ze voor gekauwd worden.
   Vandaar dat het er 10 geworden zijn.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s