“Asieltoerisme in Groningen. Uitgeprocedeerde migranten die hier niets te zoeken hebben, kunnen in Groningen gratis bijboeken” (Ton van Kesteren)

Screenshot_114

Opvang aan de Helsinkiweg in Groningen.

(Door: Eva Hulscher)

Stad Groningen blijft bed-bad-brood in de benen houden

De gemeenteraad van Groningen gaat akkoord met een nieuwe financiële bijdrage voor de bed-bad-broodvoorziening voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

Sinds eind vorig jaar betaalt het rijk niet meer voor de opvang aan de Helsinkiweg. De gemeente betaalt daarom zelf, om te voorkomen dat de asielzoekers op straat komen te staan. In de bed-bad-broodvoorziening worden ze geholpen met terugkeer naar hun eigen land of met bijvoorbeeld het opnieuw aanvragen van asiel.

De raad ging woensdag akkoord met een bedrag van ruim zes ton voor de komende twee maanden.

Formatie

Het wachten is op duidelijkheid vanuit Den Haag. De formerende partijen zijn het inmiddels wel eens geworden over een bed-bad-broodregeling. Er komen acht opvanglocaties voor uitgeprocedeerde asielzoekers, waaronder vermoedelijk één in Groningen.

PVV Groningen

Bron:
www.rtvnoord.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, establishment, Eurabië, Groningen, Illegalen, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Asieltoerisme in Groningen. Uitgeprocedeerde migranten die hier niets te zoeken hebben, kunnen in Groningen gratis bijboeken” (Ton van Kesteren)

 1. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk, je moet ze allemaal hier houden, ook de ‘uitgeprocedeerden’.
  Verhogen ze gewoon de (gemeentelijke) belastingen weer.
  Ik zou mijn geld liever besteden aan de kosten voor het onderhoud van een hond i.p.v. dat ik een mohammedaan ‘aan de vreet’ moet houden.
  Aan een hond beleef je tenminste nog vreugde.

  Geliked door 5 people

  • Wachteres zegt:

   Daarom behoor jij ook niet tot de ‘Gutmenschen’ @Tistochwat. 😉

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Of een vogeltjes opvang.

   Like

  • Karen zegt:

   Je hebt helemaal gelijk een hond is leuk en geeft heel veel plezier. En extra leuk met een hond, die indringers hebben er een hekel aan en zijn er vaak zelfs bang voor. Vooral voor grote zwarte honden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Krankinnige waanzin.
   Uitgeprocedeerde asieleiser-indringers die in aparte tehuizen moeten worden opgevangen, in plaats van ze het land uit te flikkeren, zoals de laatste tijd steeds méér en méér in België gebeurd!!!
   Maar dáár hebben ze dan ook een rechtse “Staatssecretaris voor Vreemdelingenzaken” in plaats van ’n vuile smerige Dijkhof-baardaap, die marionet van psychopaat Rutte!!!

   Rutte ROTOP!!! Vuile flikker!

   Geliked door 1 persoon

 2. Karen zegt:

  Opnieuw aanvragen van asiel, hoe vaak mag dat wel niet? Is wel de manier om eindeloos te blijven en te profiteren van , ik kan het, niet anders noemen, idioten. Nou ik las vanmorgen dat het nieuwe kabinet overeenstemming heeft bereikt om nog meer toekomstige nietsnutten naar Nederland te laten komen. Daar is D’66 natuurlijk een warm voorstander van ‘ hoe meer hoe beter’. Maar die achterlijke CU dus ook, hoe stom kan je zijn om als Christen mohammedanen binnen te halen. Ik ben het helemaal kwijt en snap zo langzamerhand niets meer van onze maatschappij. Zal wel een domme en inmiddels kwade en flink gefrustreerde ‘witte’ vrouw zijn.

  Geliked door 5 people

  • Derk zegt:

   Karen, de CU is niet achterlijk. Integendeel, zij doen dit bij volle bewustzijn. De CU heeft geweigerd om te horen naar waarschuwingen. Het gevolg is dat zij de waarheid niet meer kunnen zien. Tragisch, dat wel.

   Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Gewoon in een vliegtuig van defensie stoppen en retour afzender
  Laat dat maar even regelen door een paar commando’s

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Geen ‘hotelfaciliteit’ voor illegale binnendringers. In plaats daarvan 8 (of meer naar behoefte) DETENTIECENTRA. Illegalen behoren niet vrij rond te lopen in Nederland.
  In welk land wordt je als ONGEWENSTE VREEMDELING zo in de watten gelegd als in Nederland? Als uitzetten niet mogelijk is dan in ieder geval uit de samenleving verbannen. De leefomstandigheden in DETENTIECENTRA dienen uiterst sober te zijn. Elke cent die daar meer dan nodig aan uitgegeven wordt gaat ten koste van onze ouderen die zorg te kort komen. Geen catering maar zelf voor de maaltijden zorgen. Geen schoonmaakfaciliteiten maar zelf bezem en stofdoek hanteren. Geen uitkering of zakgeld. Geen mobiele telefoons. Sober, sober.
  De gedetineerde ILLEGALEN kunnen zelf initiatieven ontplooien om uit te reizen naar een land van hun keuze in Azië of Afrika.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 3 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Ja mensen, Groningen is ook heel erg moelti-koelti. Vrienden in het noorden van de stad hebben het idee dat ze in een B A N L I E U E wonen. De Uni wordt in de benen gehouden door buitenlandse studenten / personeel. Afgestudeerde buitenlandse studenten krijgen nog een jaar de tijd om een baan te scoren in Nederland. Vrienden vrezen dat Groningen voor 50% moelti-koelti is en het gaat nu heel hard, zeggen ze. Was met mijn vrienden op de jaarlijkse kermis, je zag merendeel allahtonenvolk! Groningen is een arme, nogal criminele stad, ja logisch!

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Dat Amnesty International daar moet ook eens de bezem door. Die godvergeten bemoeizucht van die gasten. Net als de VN. Afghanen mogen niet meer teruggestuurd worden, omdat het te gevaarlijk is in dat land. Tja voor degenen die in Afganinstan wonen is het net zo gevaarlijk. Dus zou je in de gedachten van de VN en Amnesty heel Afghanistan hierheen moeten halen, Behalve de paar die dan kennelijk het gevaar opleveren. Als ik lees hoe afghanen zich in Duitsland gedragen. Er zitten allemaal mensen in de VN en Amnesty, die roepen en roepen en daar hun salaris mee verdienen. Die gasten zouden hun muil eens moeten houden.

  Geliked door 3 people

 7. Golden Girl zegt:

  ze blijven vertroetelen hoor, en idd Karen hoeveel keer mogen ze poberen opnieuw asiel aan te vragen? bij de eerste afwijzing gelijk een enkel thuisland geven, lopen ze later toch nog in ons land een fikse straf opleggen, wat kosten die asiel aanvragen wel niet elke keer, en Jan L met de korte achternaam maar betalen

  Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  Ik schaam me bijna dat ik een Groningse ben. Wat een links zootje.

  Geliked door 2 people

 9. Cleo zegt:

  Hieruit blijkt wederom dat de zogenaamd sociaal-democraten (PVDA) op veel te veel posities in ons openbaar bestuur de dienst uitmaken en zodoende uitvoering van officiele wetten frustreren en saboteren. Mijn idee is dat ze daar eens flink wat grote bezems doorheen moeten halen om dat tuig te lozen. In het Nederlandse wapen staat toch ‘Je maintiendrai’, ‘Ik zal handhaven’, de wet en de rechtstaat dus. Daarom weg met die rooie saboteurs!

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Opvanglocaties voor uitgeprocedeerden?
  Het woord UIT-GE-PRO-CE-DEERD wil zeggen dat je Nederland dient te verlaten, en geen recht meer hebt op welke vorm van verzorging ook.
  We maken onszelf volkomen belachelijk in de ogen van die profiteurs, door hen telkens weer een soort kans te bieden om nog iets voor elkaar te krijgen!
  En weer gaat er ruim zes ton (!) richting een opvanglocatie om gasten hier te houden die allang uitgezet hadden moeten worden! Schandalig dat hiervoor belastinggeld gebruikt wordt. Laten de Groningers maar eens stoppen met het betalen van hun Gemeentelijke Belastingen.

  Like

 11. In Groningen zijn ze totaal de weg kwijt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Flo zegt:

  Die gaan niet/nooit meer weg, dit schuim krijgt straks onze huizen toegewezen!
  Onder het pislam/mislim regime heeft de kaffir, wij dus, GEEN eigen bezittingen meer.

  Like

 13. ruim zes ton voor de komende twee maanden ???? dus dat wordt 6 x 6 ton voor 2018. 36 duuzend voor het gajes……..man, man……………..nederland is verrot tot op het bot………………..

  Like

 14. Mary zegt:

  Het opnieuw asiel aanvragen?, afgewezen is afgewezen, ER UIT DUS hoe dan ook!!!!!

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Goed hoor. Nog minstens zo’n 50.000.000 Afrikanen te gaan. En waar groeit de bevolking het meest?

  De Verenigde Naties komen met nieuwe voorspellingen over de groei van de wereldbevolking in 2050: het aantal mensen op deze aarde groeit van 7,3 miljard naar 9,7 miljard in 2050, 100 miljoen meer dan de laatste schatting van de VN.
  Afrika is verantwoordelijk voor meer dan de helft van deze groei. Daar verdubbelt de bevolking tot 2,5 miljard mensen. Het aantal Nigerianen neemt toe tot 413 miljoen. Nigeria neemt daarmee de positie van de VS als derde meest bevolkte land over. In Congo en Ethiopië wonen in 2050 respectievelijk meer dan 195 miljoen en 188 miljoen mensen. Dat is twee keer zoveel als nu. India heeft in 2022 meer inwoners dan China, zes jaar eerder dan in de vorige voorspelling. De Chinese bevolking piekt in 2028. Er zijn dan 1,4 miljard Chinezen. Veertig jaar later bereikt India haar top met 1,75 miljard inwoners.

  http://www.welingelichtekringen.nl/economie/483182/grafiek-wereldbevolking-groeit-veel-harder-dan-verwacht.html

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Uitgeprocedeerd betekent voor alle uitgewezen asielzoekers in de praktijk dat toch iedereen mag blijven, EN waanzinnige eisen mag opleggen aan onze maatschappij. En ze blijven maar komen, en het worden er steeds meer en meer.Toon de autochtoon moet zijn knip maar trekken. En als hij niets meer kan betalen moet hij maar in het park gaan slapen op een bank, zijn uiteindelijke noodlot (de Islam) tegemoet ! In welke wereld zijn wij in godsnaam toch beland. Wij zijn in een verkeerde tijd geboren, op de verkeerde plaats, op een verkeerd moment….

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Amnesty International geeft aan dat geen enkel Europees land Afghanen uit mag zetten, want het hele land is in oorlog en als ze teruggaan, dan worden ‘ze’ afgemaakt. Raar, dat alleen AI dit aangeeft, terwijl diverse onderzoeken hebben bewezen dat er in diverse gebieden in Afghanistan helemaal geen oorlog meer is.

  Ze zijn bang dat de landen geen vluchtelingen meer zullen opnemen en met zulke (s)linkse leugens, proberen ze voorkomen dat de ‘stroom’ stopt. Nu moeten we ineens, volgens de nieuwe formatie, 500 meer vluchtelingen opnemen, welke allemaal ‘speciaal’ zijn: homo’s, Christenen etc.

  Wat een grote farce. Ze weten nu al niet wat er allemaal binnenkomt, omdat de meute liegt en bedriegt en op voorhand al hun identiteitsbewijzen weggooit voordat ze asiel aanvragen en veelal gelogen wordt om binnengelaten te worden. Het is gewoon weer een pover ‘excuus’ om nog meer toekomstige bad en brood figuren binnen te laten, die hun vrije tijd vullen met criminaliteit en verkrachten/vermoorden van hun ‘broodgevers’.

  Like

 18. scherpschutter zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoekers, uitsluitend bewaren in een interneringskamp, achter een onder stroom staand hek. Bij voldoende aantal, in eenvliegtuig terug sturen. Als het thuisland ze niet meer wil hebben dan droppen boven zee, zonder parachute natuurlijk. Doen ze in Argentinië ook. Kunnen we altijd nog aan koning Willem vragen of hij nog in de oude aantekeningen van zijn schoonvader kan kijken want die wist precies hoe dat in zijn werk ging

  Like

 19. Marian zegt:

  Horen die noordelijke provincies eeeecht!!! bij de rest van Nederland???

  Like

 20. Toon Heumen zegt:

  Als je uitgeprocedeerd bent onmiddellijk het land uitzetten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s