De islam als straf voor het liberalisme

Screenshot_126

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is eigenlijk best paradoxaal dat uitgerekend diegenen die het liberalisme in hun vaandels schrijven de islam in grote stijl naar Europa willen importeren. Want al datgene dat de liberalen eisen, schijnbaar voor elkaar gekregen hebben en aan iedereen proberen op te dringen, is niet te vinden in de islam. Het is echter nog merkwaardiger dat, zodra de AfD conservatieve standpunten vertegenwoordigt, zij onmiddellijk wereldvreemd of ouderwets en achtergebleven wordt genoemd.

Mitteleuropa

De vrouw had tot aan het begin van de 20e eeuw een aan de man ondergeschikte rol in de maatschappij Europa. Dit veranderde in de loop van de eerste helft van die eeuw, vrouwen kregen schijnbaar meer rechten, maar ook onevenredig veel verborgen plichten. Moest ze vroeger de huishouding doen, de kinderen opvoeden, koken enz., nu komt daar door het huidige maatschappijbeeld ook nog een krachten rovende volledige baan bij. Het liberalisme leverde de vrouw vooral maatschappelijke druk ter “zelfontplooiing” op, die onvermijdelijk verbonden is aan talrijke compromissen van familiaire aard. Als de AfD eist om de vrouwen in dit opzicht in ieder geval deels te ontlasten, dan wordt de partij er direct van beschuldigd de “vrouw weer in de keuken” te willen zien staan.

In de islam heeft de vrouw nog steeds een ondergeschikte rol. Deze is echter, anders dan in het Europa van de 19e eeuw, niet in het voordeel van de vrouw, maar in haar nadeel. Vrouwen mogen niet ongesluierd het huis verlaten, ze worden door hun mannen geslagen. Meisjes, die zich niet zo gedragen zoals de vader of de broer het wil, worden niet zelden het slachtoffer van “eermoorden”.

En ook andere liberale verschijnselen in Europa zijn tegenstrijdig aan de islam. Rechten voor homoseksuelen, bedachte geslachten en gelijksoortige signalen van volksdegeneratie zijn niet te vinden in de islam.

De liberale samenleving kan de islam echter niet afwijzen. Dat zou niet liberaal zijn. De islam is de straf van Europa voor het liberalisme, en deze zal zo grondig zijn dat het liberalisme weer uit Europa verdwijnt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De islam als straf voor het liberalisme

 1. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad ligt dat in de lijn der verwachting, maar ten koste van wat?!
  En voorts bezorgt deze “liberale” tendens eenieder, die zich er in verdiept barstende koppijn vanwege de vertwijfelde vraag hóe het “links-liberalisme” überhaupt zo waanzinnig kómt, en hoe ze zo blind kunnen zijn om niets te zien, dat ze hun eigen glazen ermee ingooien!
  Niet te bevatten, totaal niet!

  Like

 2. Williaan zegt:

  De westerse regeringen zijn machteloos ze weten niet ze moeten doen. De VN is machteloos net als eens de Volkerenbond dat was. Chamberlain die dacht te kunnen onder handelen met Hitler met alle kwalijke gevolgen van dien. De geschiedenis herhaald zich. Nu echter staat een veel gevaarlijker vijand niet voor de poort maar al in de poort van het westen, die van binnenuit het westen ten val zal brengen. De tekenen zijn er al, met de islam te beledigen krijg je een boete.
  Christenen, atheïsten, joden, vrouwen, homo’s beledigen, bijbels verbranden dat mag.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De westerse regeringen zijn machteloos ze weten niet ze moeten doen. ”

   Slaap rustig verder, vriend. Als je wakker wordt, kom je tot de ontdekking dat de westerse regeringen verdomd goed weten wat ze doen. Alle mensen die die regeringen dom, machteloos, onwetend, achterlijk en ga zo maar door noemen, zijn zelf dom, machteloos, onwetend, achterlijk en ga zo maar door.
   De regeringen zijn met minutieuze precisie bezig het Coudenhove-Kalergiplan uit te voeren. En als de volkeren van Europa in de gaten krijgen hoe ze in het pak worden genaaid is het te laat. Tegen die tijd helpt ook de PVV en Geert Wilders niet meer. Zelfs niet als Thierry Baudet terugkeert van de feilen zijns weegs en zich aansluit bij de PVV. We zijn bijna op het “point of no return” aangekomen. Nog even en Nederland is de “Islamic Republic of the Netherlands.” Daar hebben Willempie en z’n fascistendochter/echtgenote geen last van, die zitten dan in Argentinië. De buit van viereneenhalve eeuw Oranjes zullen ze wel veilig gesteld hebben. En wij…? Wij zitten met het bewind dat we zelf aan de macht hebben laten komen. Eigen schuld schaadt het meest.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik moet er toch werkelijk niet aan denken nog mee te maken dat ik enkel mannen in die jurken zie en al helemaal van wat ik ervan weet waarom ze die zo graag dragen. Vandaag in de sportschool een paar van die hoofddoeken en als je ze dan ziet sporten dan denk ik je kunt net zo goed niets doen. Mega dikzakken en het zijn nog hele jonge grieten. Ik denk als die nog een tiental kinderen krijgen dan komen ze geen vijf meter meer vooruit. Die lopen straks de ziekenhuizen in en uit. Maar misschien is het hun enige kans een man te krijgen. Gewoon omdat ze die hoofddoek dragen.

  Like

 4. sabine zegt:

  Ik ben van mening dat die hele islam toestroom in europa maar een doel heeft en dat is de uitbreiding van de EU, de grootheidswaanzin van Brussel. de EU moet een super werelddeel worden ! Turkije moet er bij ! en alles wat daar achter ligt . Dat krijg je alleen voor elkaar als je de hele EU vergiftigd met de islam. Waarom haal je ze anders allemaal naar binnen?

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Op 3 October was het tweede Proces tegen Abdelkader Merah, de broer van de moordenaar in Toulouse van de jonge, Joodse schoolkinderen voor hun school.
  De eerste vraag die de Rechter hem stelde:”Waarom noemt men U in de wijk waar U woont met de bijnaam van “Ben-Ben” ?
  Abdelkader Merah antwoordde;’Omdat toendertijd die aanslagen in US en de Twin Towers waren riep ik steeds in “Onze-Wijk” !
  “leve Ben Laden, lang leve Ben Laden”.
  Maar weet U, ik was toen een jong, onbezonnen, klein “deliquentje”.
  Ik wist echt niet wat ik zei.

  De beklaagde gaat op alle vragen tot in detail in.
  Hij lijkt helemaal niet van stuk gebracht of in de war door de President van de rechtbank.
  Toen deze hem vroeg;”Bent U getrouwd ?, antwoordde hij:”Ja maar op religieuze grond door een moslim-broeder. Maar zijn identiteit geef ik U niet”.
  De Rechter:”U weet toch wel dat volgens de Franse Wet zo’n soort Huwelijk niet bestaat ?”.
  Abdelkader Merah répond:”Ja dat weet ik, maar voor mij is zij mijn vrouw in de ogen van mijn schepper”.
  [ zoals men ziet/hoort, voor hem gaat de allaha-Wet boven de Franse Wet ]

  Like

  • delamontagne zegt:

   Terwijl het proces van Abdelkader Merah, een van de broers van Mohamed Merah, de dader
   van de moorden in Toulouse, voor het hof van Assizes in Parijs verschijnt, laten de Journalisten onbewust “iets” kwijt, dat waarschijnlijk de
   legitieme verontwaardiging van onze landgenoten zal oproepen.


   Zoulikha Merah, de moeder van de terrorist van Toulouse.

   De Sociale woningbouw Vereniging van Tremblay gaf zijn moeder voorrang voor een woning.
   De reden ?…………Zo zou ze dichter in de buurt van haar zoon zijn en diens proces bij de Rechtbank kunnen volgen en ook de gevangenis waar hij verblijft, de Villepinte-gevangenis

   TERWIJL VEEL VAN ONZE MEDEBURGERS IN SOCIALE NOOD, al jarenlang wachten op een woning, krijgt deze vrouw voorrang.
   Een vrouw die sinds de moord niet opgehouden is met haar ANTI-Franse opmerkingen te maken.
   De matriarch van een familie waarvan het islamitisch radicalisme door de Pers werd onthuld, heeft een…….apartement aangeboden gekregen……….

   De zelfgenoegzaamheid van de staat en onze instellingen tegenover onze vijanden wordt door steeds meer mensen ingezien

   Volgens veel schrijvers is Frankrijk in oorlog, zoals o.a. Gerard Collomb opnieuw zei na de boosaardige aanslag in Marseille.
   MAAR in de praktijk strelen onze elites de vijand en krijgen ook talloze ambtenaren de voordelen die velen van ons nooit zullen krijgen.

   Frankrijk kan zich niet meer veroorloven om zich met de islamisten tevreden te stellen.

   BRON:
   Sébastien JALLAMION

   http://ripostelaique.com/la-mere-de-mohamed-merah-a-obtenu-un-logement-social-prioritaire-a-tremblay.html

   Like

 6. Mirjam zegt:

  ’Islamitische universiteit moet dicht’

  De Islamitische Universiteit in Rotterdam moet sluiten nadat uit internationaal onderzoek is gebleken dat meerdere Nederlandse jihadisten er les hebben gehad.
  Leefbaar Rotterdam heeft schriftelijke vragen ingediend bij het stadsbestuur nadat raadslid Tanya Hoogwerf in een internationaal onderzoek ’een zorgwekkende rode draad’ had gezien.

  Het rapport van Van Leyenhorst & Andreas: Dutch Suspects of Terrorist Activity biedt inzicht in de thuissituatie van de Nederlandse jihadisten. „Het onderzoek brengt de achtergronden in beeld van de Nederlandse jihadisten. Velen van hen komen uit een gebroken gezin.”
  Maar naast moeizame thuissituaties was er een ander terugkerend element. De jihadisten volgen sociale studies of islamstudies. „Drie hebben er gestudeerd aan de Islamitische Universiteit, twee hebben zich er aangemeld maar zijn niet aangenomen, volgens de onderzoekers omdat ze onvoldoende scoorden met hun cijfers.”

  Het is voor Hoogwerf de zoveelste bevestiging dat er zaken plaatsvinden op de zelfbenoemde universiteit. Het opleidingsinstituut maakt geen deel uit van de Vereniging van Universiteiten, en wat haar betreft is dat de welbekende druppel in de tolerantie-emmer. „Die school moet per direct dicht”, aldus het raadslid.
  De VVD heeft de schriftelijke vragen mede ondertekend. Wat Hoogwerf betreft is de tijd van ’gezellige kopjes thee drinken’ voorbij met instanties die bij haar te boek staan als ’niet integratie bevorderend’.

  „De rector staat bekend om zijn pittige uitspraken. Als je dit weer meekrijgt, vraag je je af wat er achter de gesloten deuren allemaal wordt gezegd en gepredikt.” Zo stelde rector Ahmet Akgündüz onder meer dat de doodgeschoten Koerdische advocaat Tahir Elçi zijn lot over zichzelf had afgeroepen. Koerden, Joden en homo’s komen er vaak slecht van af in zijn commentaren.
  Het stadsbestuur heeft niet de macht en middelen om zelf de school te sluiten. Hoogwerf pleit voor ingrijpen van het Rijk via het college van B en W. Verder wil ze meer maatregelen vanuit de stad zelf tegen radicalisering.
  „De burgemeester heeft al gesteld dat we vijfhonderd extra agenten nodig hebben in Rotterdam, ook om radicalisering tegen te gaan. Daar wachten we nog op. Wat mij betreft trekken we miljoenen zelf uit om onze eigen Directie Veiligheid uit te breiden om zelf harde inlichtingen in te winnen.”
  De private inlichtingendienst moet ervoor zorgen dat ze in de Maasstad niet meer voor verrassingen komen te staan. Want zoals de laatste jaren wel vaker is gebeurd, informatie komt traag binnen. „Dit is het zoveelste signaal dat we pas achteraf horen.”

  Like

 7. Thomasson zegt:

  @Williaan
  U schrijft “De westerse regeringen zijn machteloos en ze weten niet wat ze moeten doen”. Helaas moeten wij constateren dat de situatie nu is net zo gevaarlijk; zo niet gevaarlijker op een lange termijn. In de jaren ’30 de westerse regeringen stonden inderdaad machteloos tegenover nazi Duitsland. Neville Chamberlain met zijn ‘peace in our time’ probeerde de boel te redden. Maar tegenwoordig zijn wij als burgers geconfronteerd met een situatie waarin DE WESTERSE REGERINGEN opzettelijke leveren hun eigen burgers aan de islamitische vijand!!! Allah met zijn bruine cq. zwarte kloten hoeft ons niet met Stuka’s, ‘Panzer V Panther’ en Wehmacht aan te vallen https://www.youtube.com/watch?v=eNJWEFPYu8E
  Onze regeringen halen VRIJWILLIG zijn ONGEDIERTE naar binnen!. https://www.youtube.com/watch?v=O6sIEfruXe4
  en betalen MET ONS BELASTINGGELD voor zijn soldaten; een leger bestaande uit moordenaars, criminelen, verkrachters, pedofielen en terroristen.

  De VN is niet machteloos. Maar in tegenovergestelde tot de Volkerenbond bestaat deze organisatie voor driekwart uit dezelfde ongedierte als het leger van Allah. Het is hetzelfde laken en pak: Wij dokken, zij vertellen ons wat men moet doen!.
  Het is nu vijf voor twaalf. Wij kunnen nog bij de macht van onze wetten, als soevereine staat, de vijand uit ons land uit donderen. Het gaat niet enkel om asielzoekers, maar ook om criminele moslims die nu bezig zijn burgemeesters, raadsleden en wethouders in onze gemeenten te dreigen, te chanteren en fysiek geweld tegen hen te gebruiken. Het zijn vijandelijke acties op ons eigen Nederlands grondgebied. Wij moeten hen in het licht van vreemde VIJANDELIJKE elementen zien. Ze zijn onderdanen van een ander land; en als zodanig vallen zij onder de verantwoordelijkheid van het land van herkomst. Zij kunnen ze met hun families terug naar het Heimat!. OPROTTEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s