“Merkwaardig. NOS vertelt nu niet of het gaat om ´een witte man´. En verzwijgt ook voornaam” (Martin Bosma)

Screenshot_121

De dader: De ´zwarte man´ Mamadou D, de potenrammer/schedelbreker.

4 jaar cel geëist voor mishandeling bij veerpont Amsterdam

Tegen de man die vorig jaar bij een veerpont in Amsterdam twee mannen zou hebben mishandeld is vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk. Het Openbaar Ministerie beschuldigt de 24-jarige man van poging tot doodslag en openlijke geweldpleging.

Twee homoseksuele mannen van 55 en 52 werden vorig jaar bij de pont achter het Centraal Station uitgescholden toen ze terugkwamen van een feestje. Een van hen werd tegen de grond geslagen en meerdere keren in zijn gezicht geschopt.

Homogeweld

Omstanders en een van de slachtoffers zeggen voorafgaand aan de mishandeling het woord homo of homootje te hebben gehoord, maar volgens het Openbaar Ministerie kan niet worden vastgesteld of het geweld homo gerelateerd was.

Begin dit jaar werden twee verdachten opgepakt. Een van hen stond vandaag voor de rechter.

PVV normale grootte

Bron:
https://nos.nl
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Merkwaardig. NOS vertelt nu niet of het gaat om ´een witte man´. En verzwijgt ook voornaam” (Martin Bosma)

 1. Peter zegt:

  Aan NOS suggestie verstuurd:
  Het betreft geen witte man maar een man met een licht getint uiterlijk.
  De man heeft een Arabische voornaam.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het NOS rapalje !! Uit de subsidiepot per direct !

  Like

 3. Pietersen zegt:

  De dader die zichzelf in de eerste plaats moslim vindt, dan Marokkaan en misschien heel ver weg ergens ‘Nederlander’, wordt door de NOS niet ‘witte man’ genoemd. Daaruit valt dan op te maken dat het gaat om een getinte, donkere man.
  Het is een nieuwe vorm van berichtgeving. Zo moet je dat zien.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  De NOS is geen onafhankelijk medium maar politiek links gekleurd en vaak ook nog eens ontzettend dom.

  Like

 5. Heniusz zegt:

  Welingelichte bronnen noemen het “heerschap” Mamadou D. 2e Generatie import dropveter, hoort tot de notoire top 600 van Islamsterdam, strafblad net zo dik als het telefoonboek van voorgenoemde stad. Eis 4 jaar waarvan 1 jaar voorwaardelijk, misschien doen ze het stukje voorwaardelijk van eerdere aanvaringen met Justitie er ook nog bij. Hoe dan ook: Voldoende tijd om van zijn sterritje een patrijspoort te maken.

  Like

 6. TBS moet er zeker ook bij. Zulke lieden vereisen blijvende monitoring. Dolle honden maak je af, dolle mensen sluit je langer dan vier jaar op. Doe je dat niet dan maakt zo’n individu slachtoffers tot hij zelf de verkeerde treft.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Sjun op 5/10

   Waarom moeten wij dit stuk schorem TBS geven, plus een lange gevangenisstraf? Wat kost dit de gemeenschap weer? De enige manier om van dit soort rapalje af te komen is ze uit te zetten, NL-paspoort afpakken en voor eeuwig een inreisverbod voor NL geven. Ik wens niet mee te betalen aan de ‘verzorging’ van dit tuig!!
   (Ik zou wel eens willen weten wat onze staat jaarlijks aan illegalen, procederende asielzoekers en andere vreemdelingen uitgeeft. Ik denk dat ik achterover sla!)

   Like

 7. Johan zegt:

  Vandaag op het NOS Journaal : Berichtgeving over de opening van een ‘slavernij’- tentoonstelling in het Tropenmuseum in Amsterdam.
  Het was tenenkrommend !!!

  Niet alleen wordt die domme gans van een Sylvana aldaar tentoongesteld, maar ook werd in ene keer het fenomeen “Zwarte Piet” de tentoonstelling binnengehaald. Alsof dat iets met slavernij te maken heeft. Nou, niets dus volgens mij.
  Maar de NOS slikte het allemaal voor zoete koek en bracht deze onzin alsof het de normaalste zaak ter wereld was, En op het eind van het lulverhaal vertelde de omroepster : Slavernij was een zaak van zwart en wit. Dus : die getinte Arabieren en Noord-Afrikanen, die eeuwenlang Europa geteisterd hebben om hier slaven te roven, daar hoorde je geen woord over. Die deden niet mee.

  Het is opnieuw een tentoonstelling, waarin de discussie over Zwarte Piet valselijk geframed wordt.
  Alles met het doel om de autochtone Nederlandse bewoner te kleineren en een schuldgevoel aan te praten.

  Hopelijk gaat er niemand naar toe om deze onzin te bekijken. Overigens werd ook vermeld dat het Rijksmuseum in 2020 met een grote tentoonstelling over het slavernijverleden gaat uitpakken. Dus dat belooft weer wat.

  Like

 8. Flo zegt:

  Ze zijn daar zo blij dat er eindelijk ook maar eens een blanke wat uitvreet dat ze het zo kunnen benoemen ,,het wordt ons heel makkelijk gemaakt ,al het andere is gekleurd zo simpel is het .
  neemt niet weg dat ze daar totaal de weg kwijt zijn in Hilversum,we zouden moeten stoppen met verplichtte afdracht voor de meningen van een paar linkse types die daar de dienst uit maken ..
  Zonder financieel middel zou dit medium plots een heel andere kijk op de wereld hebben ,en dat is iets wat ze in Den Haag en Brussel absoluut willen vermijden .

  Like

 9. Peter zegt:

  De heer Johan heeft gelijk !!
  Het is opnieuw een tentoonstelling, waarin de discussie over Zwarte Piet valselijk geframed wordt..
  Gelukkig verdwijnt Asscher van het toneel en wordt in Weesp ( niet ver van Amsterdam ) Zwarte Piet welkom geheten.
  Ook is het een zegen dat Jerry Afriyie een veroordeling aan zijn broek heeft.
  Nederlanders sta op en laat jullie niet een traditie afnemen op grond van onjuiste veronderstellingen. Zwarte Piet heeft NIETS met slavernij van doen.
  Lang leve Zwarte Piet !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s