PVV-Kamerlid Beertema: “Voor Krapuul schrijvende ANTIFA-parasiet mag nooit meer voor de klas komen!”

Screenshot_113

(Door: Michael van der Galien)

Ramon Lambregts (foto) – een werkloze Nederlandse leraar – ging bij de G20-top in Hamburg helemaal los. Hij gooide met stukken beton en flessen naar agenten, stak barricades in brand, en nam zware mishandeling en mogelijk de dood van agenten op de koop toe. Dat stelt de aanklacht tegen hem tenminste.

Humptydumpty wilde deze zomer eigenlijk een mooie reis door Frankrijk maken, maar dat kostte natuurlijk geld. Daarom verhuurde hij zijn kamer. Op het laatste moment bedacht hij zich echter: het was veel leuker om naar de ANTIFA-demonstratie in Hamburg te gaan. Lekker rellen! Heerlijk!

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op PVV-Kamerlid Beertema: “Voor Krapuul schrijvende ANTIFA-parasiet mag nooit meer voor de klas komen!”

  1. Thoth zegt:

    Zijn ervaring :

    Diploma’s/certificaten

    Turkish A1

    Opleiding

    Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
    Bachelor’s degree, Teacher of history & citizenship
    2010 – 2017

    Radboud University
    Propedeuse, History
    2004 – 2008

    God oh, god :
    —————–
    Turkish + 4 jaar gedaan over Propedeuse….

    Like

  2. Rensk. zegt:

    Je mag toch hopen dat er niet veel meer van deze pipo’s leraar zijn en ook nog eens voor de klas staan. Voorbeeld doet namelijk volgen en zeker bij kinderen Volgens mij zijn de universiteiten voor een deel ook al geheel verkloot door links.

    Like

  3. ReaGluurder zegt:

    Gepikt van GeenStijl; ’13 jaar gedaan over zijn studie op onze kosten en nu stenen gooien met een uitkering. Een beter voorbeeld van radicaal links is er niet. Gewoon een karakterloze lul en profiteur’. Helaas is hij weer voorwaardelijk op vrije voeten gesteld, vandaag!

    Like

  4. Petra DeBoer zegt:

    Ik geef dhr. Beertema helemaal gelijk want zulke figuren zie ik liever gaan dan komen. Er zijn trouwens al genoeg linkse leraren die kinderen verzieken met hun ideologie.

    Like

  5. Pietersen zegt:

    Die kop van die vent alleen al…

    Like

  6. Stef zegt:

    Staat hij al op de lijst?

    Like

  7. Mary zegt:

    Al die linkse gefrustreerde jankers zijn agressief als het er op aan komt, echte tokkies, een bekend Amerikaanse top klinische en forensische psychiater Lyle Rossiter heeft er zelfs een boek over geschreven, na vele “Psychological Causes of Political Madness” waarin hij na grondig onderzoek stelt dat aanhangers van het linkse gedachtengoed, in Europa het socialisme van zich “progressief” noemende linkse partijen feitelijk lijden aan een psychologische stoornis/krankzinnigheid.

    Geliked door 1 persoon

  8. En dit is er dan ééntje … het onderwijs barst van de laf-linkse sufkutten die onze kinderen politiek indoctrineren.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie