Timmermans verdedigt grof geweld Spanje: afschaffing rechtstaat is soms nodig om rechtstaat te handhaven

Screenshot_115

Links Frans Timmermans, rechts zijn opperhoofd Jean-Claude Juncker.

(Door: Michael van der Galien)

Huh?

Als je je afvraagt hoe de eurocraten in Brussel denken over het ongelooflijke geweld in Spanje tijdens het referendum in Catalonië, nou, dan hoef je alleen maar de reactie van Frans Timmermans te lezen. De rechterhand van Jean-Claude Juncker laat namelijk weten dat Brussel het gewelddadige optreden van de Spaanse nationale politie van harte steunt:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Brussel, Catalonië, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

29 reacties op Timmermans verdedigt grof geweld Spanje: afschaffing rechtstaat is soms nodig om rechtstaat te handhaven

 1. Tistochwat zegt:

  Timmerdinges wordt met de dag gevaarlijker en krankzinniger.
  Heeft Franske deze keer niet eens één traantje weggepinkt?

  Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Eens met Timmerfrans; desnoods is geweld geoorloofd om van die ongekozen eurocraten in Brussel af te komen. Rutte III idem dito.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Helemaal met je eens, @leefbarbaar

   ’t Is de vraag of Timmermans het in deze situatie met ons eens is.

   Ik denk het toch van niet.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Wachteres 5 oktober 2017 om 13:24
    Goede middag Dames en Heren en genderlozen.
    Of die Timmerfrans het met ons eens is, is ons toch gewoon indifferent. Dat volgevreten varken, dat lak aan alles heeft, mag gerust met Spaanse “zachtmoedigheid” worden verwijderd.

    Like

 3. Marc zegt:

  Fijn om te weten dat Timmermans het met mij eens is: het handhaven van de rechtstaat rechtvaardigt geweld: dat kost de politieke elite in Brussel en de diverse Europese hoofdsteden de kop!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Het blijft een feit dat deze mensen aan de macht kunnen blijven door de naieviteit van groot deel van de bevolking. Men weet praktisch niets van wat er gaande is. En ik ben allang gestopt met mensen te laten weten dat er veel meer aan de knikker is dan ze denken in hun gezapige leventje. Het is hopeloos. en zodra ik merk dat iets hopeloos is stop ik. Verspilde energie.Maar idd als Timmermans geweld prima vind om ZIJN ”rechts” STAAT TE HANDHAVEN dan is het ook geoorloofd de rechtsstaat te handhaven als die in gevaar word gebracht door een instelling, die richting totalitaire staat gaat zonder rechten voor de bevolking. Wat een ongelofelijke engerds (EU) zijn het. Te vies om naar te kijken alleen al. Je zakt af en toe bijna de vloer in en elke keer blijken ze steeds gekker en gekker te worden. Psychopaten gaan steeds stapjes verder.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  de graaiende graaiers laten zich weer eens van hun beste kant zien, dat de bevolking in elkaar geslagen mag worden, stelletje engnekken

  Geliked door 1 persoon

 6. Sjaak zegt:

  Timmerfrans en de hele EU Parasiten voelen
  de kouden adem in hun ongewassen nek !

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Alle politieke onbenullen zijn al lang en breed vergeten wie hun riante leventje betalen, zij bijten regelmatig de handen die hen voeren. Het word de hoogste tijd dat deze “dames en heren” weer geleerd wordt wat hun plaats is !! Desnoods met geweld !

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  He, die moeten wij onthouden. Als moslims te machtig worden (die grens is trouwens al bereikt) in ons land, zullen wij onze normen en waarden van ONZE rechtstaat moeten verdedigen door hard ingrijpen.

  Geliked door 2 people

  • tippelaar zegt:

   Over het machtig worden van de moslims in nederland heeft minister Schippers in het openbaar gezegd dat zij zich zal verzetten tegen de invoering van de sharia, letterlijk zei ze: “Over my dead body”. Dat klinkt heel wat beter dan die lafaard van het cda, 2e voorzitter van de raad van state, de heer Donner, die zei in het openbaar: “Als de kiezers de sharia willen, dan krijgen ze de sharia”. Je moet er toch niet aan denken dat zo’n man daar over te zeggen heeft. Trouwens, het zal niet de 1e keer zijn dat het cda de kiezers dingen belooft die ze later met een handgebaar achteloos el vegen. Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven. Maar als moslims ons voortbestaan bedreigen dienen we toch naar de wapens te grijpen. Dan komt het recht uit de loop van een geweer en niet uit de mond van in het zwart geklede vijanden van het volk in een zaaltje op een verhoging. De provos in de jaren zestig zeiden het al tegen hun rechters: “Uw recht is het mijne niet”.

   Geliked door 1 persoon

 9. zonnigbrazil zegt:

  Als Timmermans mag zeggen en doen…. Om de rechtstaat te handhaven moet je hem soms afschaffen, dan hebben de Vaderlands lievende Nederlanders meer dan 100% het Recht om de rechtstaat ook tijdelijk af te schaffen om Nederland , democratie, orde en leefbaarheid te herstellen. Dan zijn we beter af dan wat de EU voorstaat. Vraag… Handje vol “regerende machtswellustigingen.”

  Geliked door 1 persoon

 10. christdus zegt:

  dus , om onze rechtstaat te herstellen moeten wij die twee zwijnen met hun volgevreten
  zultkoppen , eens ” proportioneel ” op hun flikker slaan ?

  Geliked door 2 people

 11. Oeps48 zegt:

  Goede middag Dames en Heren.
  Het wordt hoog tijd, om de klunzen in Brussel eens een lesje democratie bij te brengen. Gewoon, volgens hun eigen principes, even de rechtsorde opzij zetten en ze met bruut geweld naar buiten smijten en het ziekenhuis in slaan.

  Like

 12. ildiko zegt:

  Hier een voorbeeld over Rusische dictatuur en EU democratie https://www.facebook.com/Enigmatv/posts/1592342767453882

  Geliked door 1 persoon

 13. Aegolius cs zegt:

  We mogen blij zijn dat er nog geen Euro-interventieleger tot stand is gekomen!

  Geliked door 1 persoon

 14. T.Troubadour zegt:

  heeft sadistische neigingen ,dus ongekozen technocraten van Brussel kunnen weggeknuppeld worden ???

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Zoeken jullie naar gevaarlijke idioten? Niet verder zoeken want ze staan op de foto, dat zijn nl. de gevaarlijkste idioten die er geen enkel probleem mee hebben als er doden vallen, als de dictatuur er maar komt en zij er decadent van kunnen profiteren.
  Niemand wens ik onheil toe maar er zijn uitzonderingen waar die criminelen zelf voor gezorgd hebben.
  Willen we Europa redden (voor zover nog mogelijk) van nog meer ellende en miserie dan moeten we die troep in Brussel héél snel uitschakelen en de misdadigers van dat laag allooi opsluiten voor de rest van hun leven en jammer dat ze ons dan nog financieel ten laste zijn want ze zijn geen eurocent waard. We moeten dan héél snel alle grenzen sluiten zodat er niets meer met islamitische achtergrond binnengeraakt en starten met de reeds aanwezige troep van barbaren verwijderen richting Afrikaans grondgebied en dat liefst ‘zonder geweld’ want er is al overmatig geweld aanwezig waar die troep reeds aanwezig is.

  Geliked door 1 persoon

 16. Tistochwat zegt:

  Ik zie de titel van een boek al voor me:

  De Alcoholist en de Huilebalk

  Geliked door 1 persoon

 17. Flo zegt:

  Zal de vlag uithangen als Frans eens een paar flinke pompers op zijn bolle kop krijgt.

  Geliked door 2 people

 18. bigljohn zegt:

  Konden we maar een soort van A-team op dit soort mannen afsturen. Die kunnen zich dan ook op moskeeën gaan richten, ja zelfs het complete E.U. gebouw in Brussel in de as gaan leggen. Maar een verzet, zoals gebruikelijk in de tweede wereldoorlog, ik moet nog het zien. De mensen van vandaag zijn verworden tot watjes, mietjes, wegkijkers, die zich nog veel liever bezig houden met Max verstappen, (Cup)voetbal en TV entertainment. Ze lopen ook nog eens de gehele dag met hun mobieltje te spelen. Gelijk een onnozel klein kind met zijn speelgoedje speelt ! En dat in de tussentijd de strop som hun nek steeds meer aangetrokken word, ja dat hebben die sukkels niet in de gaten. En daar moeten we dan de oorlog mee winnen !

  Geliked door 2 people

 19. Theresa Geissler zegt:

  Timmermans, stuk vuil, je sollicitéért naar een einde zoals Ceaucesu….

  Geliked door 3 people

 20. Cor Spinhoven zegt:

  Wat lult die man Timmermans we zitten gevangen door het 4e Rijk.Alleen een beetje netjes vergeleken met het 3e Rijk.Vroeger werden de landen verovert door mensen dood te schieten,nu worden ze omgekocht. Nu wordt alles binnen gehaald, vroeger werden ze gedeporteerd.Vroeger ging je naar een kamp en werd je onderzocht door Josef Mengele,nu wordt je beter gemaakt en krijg je een woning met een uitkering.Vroeger werden de officiers van de tegenstanders gefusilleerd,tegenwoordig worden de parlementariërs in de watten gelegd met veel bonussen.En als je niet meewerkt wordt je gestraft(Engeland).Vroeger werd je opgepakt en afgeschoten.Vroeger werden de banken berooft,nu krijgen ze geld.Vroeger hadden we de Russen nodig en nu zoeken ze alleen ruzie.En zo zijn er zat voorbeelden. Het gaat om TOTALE overheersing. Komt weer een tijd dat de Russen,Amerikanen en de Engelsen ons komen bevrijden.
  Welterusten !!!

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Wij zullen helaas nooit meer bevrijd worden door de Amerikanen of/en de engelsen en zeker niet door de Russen, want wij hebben de EU.dictatuur over ons zelf afgeroepen en goed gevonden. Sterker nog, wij werken zelf mee aan onze ondergang, dus waarom zouden Amerikanen en Engelsen ons willen bevrijden. Van onszelf misschien? Ik verwacht dat de agressieve Islam zoveel voet aan de grond zal krijgen in Europa dat er straks zelf benoemde shariawachters de straat op gaan om ons met geweld tot hun normen en waarden te bekeren. Dat gebeurt nu al in een groot aantal steden in Europa. In duitsland opereren al motorbendes zoals de Ottomanen Germania. Ook daar zijn al talrijke gebieden waar de politie niet meer durft te komen om op te treden. Ik heb eigenlijk mijn hoop gevestigd op Zweden. Een land dat al volledig naar de bliksem is, met politici die zelf niet door hebben dat dat hun eigen schuld is. De moslims gaan in zweden de democratie afschaffen want daar doen ze niet aan en vervolgens worden de huidige zweedse leiders onder het zwaard gelegd en onthoofd als afschrikwekkend voorbeeld aan degenen die zich nog willen verzetten. Er zal een islamitische dictatuur gevestigd worden zoals in Iran. Ik zie nu al de contouren van mijn voorspelling in Zweden opdoemen. Als hier niets aan gedaan wordt zullen andere landen als doministenen vallen onder hetzelfde gewelddadige systeem. De moslims zullen zeeën van bloed veroorzaken waarbij I.S. vergeleken , zal verbleken tot een padvindersclub. Alleen de nationale regeringen kunnen daarin verandering brengen door eens naar het volk te luisteren en niet naar de E.U. maffia van Juncker en Timmermans. Eigenlijk is het al te laat maar ja beter laat dan nooit. Als er dan nog niets veranderd kan alleen een revolutie het tij keren. Maar voor een revolutie heb je getrainde en geharde mensen nodig die staan voor hun zaak. Helaas heb ik in nederland nog niemand gezien die daar toe in staat is. Wij worden geregeerd door incapabele lafaards en baantjesgasten. Zelfs onze leger is een lamlendige club, tot niets in staat, idem zo de politie. beide organisaties geïnfiltreerd door de islam.

   Geliked door 1 persoon

 21. scherpschutter zegt:

  we kunnen altijd nog de russen vragen de boel bij ons over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  Links Frans Timmermans, rechts zijn opperhoofd Jean-Claude Juncker. Dat was echt niet nodig,we weten al langer wie dat wie is

  Geliked door 1 persoon

 23. Mirjam zegt:

  De Europese Unie moet gewoon ophouden te bestaan. De ellende die dit instituut voor Europa en zijn burgers heeft gebracht en nog zal brengen, kan men niet in woorden uitdrukken. Ze zijn niet gekozen en gewild, maar weten niet van opzouten. Het zal toch ophouden, hoe ze ook proberen aan de draden te blijven trekken. Dit gaat niet meer tijden door. Tijden veranderen en er komt steeds meer zicht op de realiteit en de toekomst, hoe die zal zijn als deze waanzinnige egotrippers mogen blijven doorgaan. De realisten zelf zagen dit allang, maar de waarheid werd bewust weggeduwd door de linkse achterlijken. Nu kunnen ze er niet meer omheen, want de feiten en bewijzen stapelen zich op.

  Merkel heeft haar langste tijd gehad en wie had dat gedacht? Ze kan zich niet meer veel misstappers veroorloven, want het volk zit op haar hielen, vertegenwoordigd door de AFD welke nu al elke voorgaande misstap aan het analyseren zijn m.b.t. wettelijke mogelijkheid tot alsnog rechterlijke vervolging. Wat haar toekomstige zetten betreft wordt ze met argusogen in de gaten gehouden door hen. Juncker en Timmermans, Macron en consorten maken zich steeds meer belachelijk met hun uitspraken over burgers en hun ‘plichten’ tegenover de EU. Steeds meer worden de overheid en de NPO openlijk over hun doen en laten aan de kaak gesteld, bekritiseerd, aangevallen en belachelijk gemaakt. Islamitische instituten en beloningen voor criminele gedragingen van moslims, gunsten voor zogenaamde vluchtelingen worden steeds minder door de burgers geaccepteerd en getolereerd en het openlijk verzet wordt steeds meer zicht- en hoorbaar en zo moet het. Het zal nog erger worden, want Rutte heeft weer eens zijn mandaat overschreden en zijn (nietszeggende) beloftes teniet gedaan, door het tegenovergestelde te doen (hypotheekaftrek verlagen, BTW op o.a. voedsel te verhogen, 500 vluchtelingen meer te willen opnemen (zogenaamd kwetsbare groepen zoals homo’s en Christenen) hij weet nu al niet wie er het land inkomt, omdat ze zich niet kunnen identificeren). De oppositie staat als klaar om hem het vuur aan de schenen te leggen en hopelijk ontstaat er dan een grote brand, zodat hij op zal stappen en met hem zijn coalitie van EU devoten.

  Het tij moet en zal keren en al gaat het niet al te snel, het zal gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan zegt:

  Farage over de fascistische EU tegenover Spanje

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s