Zwitserland: slechts 10% van de “asielzoekers” is geïdentificeerd

Zwitserland

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zwitserland is blijkbaar van slechts 10% van de “asielzoekers” de ware identiteit bekend. Bovendien worden veel voorlopig opgenomen mensen onder verschillende namen geregistreerd.

epoch times

In Zwitserland werden in de afgelopen tien jaar blijkbaar 151.300 “asielzoekers” met aliasnamen geregistreerd. Uit een bericht van de “Basler Zeitung” blijkt dat dit ontstond door het feit dat 96% van de minderjarige “asielzoekers” zonder identiteitspapieren zijn binnengekomen.

Nu zou het de autoriteiten zijn opgevallen dat de betreffende personen zelfs met verschillende namen werden geregistreerd. Dat zou blijken uit verschillende aktes van de “asielzoekers”.

Dat iemand liegt, kan minister Sommaruga zich niet voorstellen

De minister van Justitie van de Socialistische Partij, Simonetta Sommaruga, moest daarover vragen beantwoorden in het vragenuurtje van het parlement. Volgens haar zou dat “onder andere liggen aan de verschillende schrijfwijzen bij de vertaling van de namen uit het Arabisch. Bovendien zou er eveneens sprake kunnen zijn van fouten bij de eerste registratie”, zegt ze.

Dat iemand opzettelijk valse informatie verschaft, zou Sommaruga zich niet kunnen voorstellen. In de praktijk zou dit sowieso geen rol spelen, omdat de asielwetgeving volgens de minister van Justitie geen bepalingen bevat die zouden voorzien in de strafrechtelijke sanctie bij het opgeven van een valse identiteit.

Verder staat er in het bericht dat ongeveer 60.000 van deze personen een verblijfsvergunning hadden gekregen, hoewel er alleen maar asiel of een voorlopige opname worden verleend als de identiteit is vastgesteld of geloofwaardig gemaakt zou zijn. In deze gevallen heeft de staat blijkbaar “asielzoekers” opgenomen wier identiteit de autoriteit als waarschijnlijk lijkt.

Autoriteiten hebben bij 90% van de mensen geen idee waar ze vandaan komen

In het vragenuurtje werd bovendien duidelijk dat de autoriteiten bij ongeveer 90% van alle “asielzoekers” geen idee hadden waar ze vandaan komen. In 2015 kwam 77% en in 2016 81% van alle “asielzoekers” zonder identiteitspapieren het land binnen.

Volgens Sommaruga stond in 2015 de identiteit van slechts 4091 personen vast en in het jaar daarna van 2706 personen. Afgemeten aan het totaal aantal “asielzoekers” in deze twee jaar stond dus maar van ongeveer 10% van de “asielzoekers” de identiteit vast.

Op de vraag hoe de migratieautoriteit er dan zeker van kan zijn of het vluchtverhaal van de “asielzoeker” klopt, als ze niet met zekerheid zou kunnen zeggen uit welk land de betreffende persoon überhaupt komt, kwam volgens de “Basler Zeitung” geen antwoord.

Bron:
http://www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwitserland: slechts 10% van de “asielzoekers” is geïdentificeerd

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Die Simonetta Sommaruga is net zo’n stompzinnige geit als Judith Sargentini van D66.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Zwitserland is geen lid van EU, maar ook zij hebben zich te houden aan bepaalde quota. En ook daar gaat lang niet alles op rolletjes al wordt dat hier vaak wel gedacht. Ze hebben referenda, maar heel vaak komen mensen niet eens opdagen als er weer een referendum is

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik denk, om eerlijk te zijn, in dat opzicht helemaal niets: De volkswijsheid, dat het gras bij de buren altijd groener is, doet zich ook hier telkens weer gelden. En hóe!
   Ik noem in dat verband alleen maar de naam van één mogendheid: Rusland. Dat woord kan niet vallen of driekwart van ons wordt op slag lyrisch, terwijl het zonneklaar is, dat dat land mentaal mijlenver van ons af staat, zodat het klakkeloos voor de EU verruilen evenmin een oplossing zou zijn.
   We zouden geen enkel ander land moeten bewieroken, maar louter naar de onafhankelijkheid van ons éigen land moeten streven en daartoe ook de pósitieve dingen ervan moeten blijven zien.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Maakt helemaal niet uit. Volgens links/liberaal Europa is niemand illegaal.

  Hier een documentaire over nog zo iemand waarvan Martin Schulz beweerde “wertvoller als Gold”.

  Denk maar niet dat dit een uitzondering is. Wel extreem maar geen uitzondering.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Een berichtje uit Zweden:

  Like

 5. sabine zegt:

  en maar blijven geloven in de eerlijkheid van de asielzoeker ze zijn echt dom en blond daar in zwitserland , in duitsland zijn asielzoekers gepakt met 12 verschillenden namen en 12 uitkeringen

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk betreft het illegalen die na een tijdje in de anonimiteit verdwijnen! Maar daar bestaat een oplossing voor naar aloude Zwitserse traditie . Bij wie men twijfelt aan de identiteit krijgt een alpenbel rond zijn nek , zoals bij hun koeien. Het is dan eenvoudig die twijfelgevallen op te sporen

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Het eigenlijke probleem komt bij de volgende generatie !
  Dan zitten we midden in de strontput van een kapot soziaalsysteem !
  Wegkijken en wegmoffelen zal ons nog lang in het netvlies branden !

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Dus wat aan de ene kant met referenda in de kiem wordt gesmoord zoals het bouwen van minaretten, wordt aan de andere kant door een socialistische minister van justitie getorpedeerd want slechts van 10% van de zielige vluchtelingen staat de identiteit vast, en ja ook heel socialistisch die moeilijke Arabische taal krijgt de schuld.
  Conclusie : De islamisering stopt helemaal niet in Zwitserland met referenda.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Zolang er uitkeringen worden verstrekt aan migranten, zonder dat ze daar ooit iets tegenover hoeven ze zetten zal heel Afrika met genoegen naar de noordelijke landen komen.
  Ik hoorde net dat de poltitiek de uitkeringen verminderen willen. Met wat minder kunnen ze ook toe. Ze hebben een eigen economie.En anders pikken ze wel het een en ander bij als ze tekort komen of gaan handelen in bepaalde zaken. Ze redden zich wel hoor in tegenstelling tot de mensen, die het moeten opbrengen en het op den duur niet meer gaan trekken.Dat het systeem naar de galamiezen gaat staat voor mij vast met die blijvende instroom van migranten. Hoorde net die slappe hap van een (hoe heet ie ook al weer) diegene die met thee drinken de wereldproblemen op kan lossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s