“Europa maakt nu datgene mee wat Israël al decennia lang meemaakt”

Screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

Sylvi Listhaug (foto) is zowel bekend als Noors minister van Immigratie en Integratie als om haar duidelijke uitspraken. Dat wat Europa op dit moment meemaakt met de terreuraanslagen, zijn ervaringen die de mensen in Israël al tientallen jaren lang meemaken. Daarom zou men van Israël kunnen leren.

Die Freie Welt

Het toenemend aantal terreuraanslagen in Europa maakt de mensen bang zei de Noorse minister van Immigratie en Integratie Sylvi Listhaug afgelopen woensdag in een interview met “Ynet”. Deze angst, die de mensen hier op dit moment meemaken, begeleidt de mensen in Israël al tientallen jaren. De angst voor islamitisch gemotiveerde terreuraanslagen is overal in Europa toegenomen. Men zou immers hebben gezien wat er in Zweden, Frankrijk en Engeland gebeurd is, zei Listhaug.

Veel Europeanen begrijpen nu de Israëli´s en de Israëlische politiek iets beter, ging Listhaug verder. De bescherming van de mensen in het eigen land tegen terreuraanvallen zou helemaal bovenaan de prioriteitenlijst van politici moeten staan. Zij, Listhaug, en haar partij hebben deze bescherming in hun vaandel geschreven. Sinds Listhaug de verantwoordelijkheid voor de immigratiepolitiek heeft overgenomen, is het aantal illegale grensoverschrijdingen naar Noorwegen van meer dan 30.000 per jaar afgenomen naar minder dan 1000.

Haar partij, de “Fremskrittspartiet” (Vooruitgangspartij), zou er altijd al begrip voor hebben gehad dat Israël zichzelf als enige democratische staat in een politiek onrustige regio wil verdedigen en zijn burgers tegen aanvallen wil beschermen. Zij, Listhaug, zou weliswaar niet alle maatregelen en beslissingen goedkeuren (vooral de bouw van joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever), maar “Israël heeft het recht zijn grenzen en zijn mensen te beschermen.” De Europeanen kunnen van Israël leren; als ze zouden willen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Israël, Noorwegen, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Europa maakt nu datgene mee wat Israël al decennia lang meemaakt”

 1. Sabeltant zegt:

  De enige oplossing is strenge terreur wetten die ons toestaan enkel de moslims in de gaten te houden.
  Net als in Israël zal dan pas het risico van aanslagen controleerbaar zijn.

  We zijn hier gek dat we omwille van een stel idioten waarvan de afkomst telkens dezelfde bevolkingsgroep elke inwoner aan de ketting te leggen.

  Haal gewoon de rotte appels uit de mand, we weten wie het zijn!
  Hou ze nauwlettend in de gaten, hoe komen ze aan inkomsten, waar reizen ze naar toe, wie heeft contact met wie.
  Komen we er meteen achter hoe het komt dat ze zoveel geld te besteden hebben.

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het grote verschil is dat de Knesset (de volksvertegenwoordiging van Israël) niet bestaat uit landverraders in tegenstelling tot Den Haag en Brussel die maar al te graag hun eigen ziel en dus onze toekomst verkopen aan de duivel.

  Geliked door 4 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Er is inderdaad een overeenkomst. Israël wordt al heel lang geplaagd door moslimterreur.
  Ook Europa lijdt al jaren onder moslimterreur. De lijst van steden die getroffen zijn wordt steeds langer.
  Mevrouw Listhaug praat over verdediging.
  Beter zou zijn als we de aanval zouden kiezen op onze verklaarde vijanden: de moslims.
  Met name ISIS heeft onverbloemd de oorlog verklaard en streeft naar een wereldkalifaat.
  De islam zal niet rusten voordat in Europa (en elders) alle joden, christen en ongelovigen zijn gedood, conform de opdracht in de koran. Deze koranboodschap geldt al 1400 jaar.
  Dankzij de enorme technische vooruitgang beschikken moslims nu over de middelen om ware slachtingen aan te richten. Zij hoeven nu niet meer zoals vroeger loopgravenoorlog te voeren. Zij opereren van ONS grondgebied. We hebben te maken met een gigantische 5e colonne. Voorgangers roepen in de moskeeën hun volgelingen op om de aanval te openen. Het is slechts wachten tot het record van Las Vegas wordt overtroffen door een nog massalere aanslag.
  Wachten we daarop of beginnen we met het uit Europa trappen van de massamoordenaars. Wellicht moeten we eerst onze leiders te lijf die deze zondvloed van islam heeft binnengehaald.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  de club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!!

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  De oude Chinese muur is heden nog een prachtig voorbeeld van hoe men vroeger zijn grondgebied verdedigde. De Israël heeft dit voorbeeld opnieuw in praktijk gebracht. Zou Brussel voor onze veiligheid ook moeten doen. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Verdient zichzelf terug.

  Like

  • scherpschutter zegt:

   Onze veiligheid is het beste gewaarborgd als de EU per direct wordt opgeheven.
   Net zoals in Israël het de burger geoorloofd is een vuurwapen te dragen waarmee hij zich ter plekke tegen een aanval kan verdedigen.

   Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Europeanen het recht geven een wapen te dragen. De overheden zijn niet in staat de burger bescherming te bieden. Het recht op zelfverdediging moet een universeel mensenrecht worden.

  Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Guus,……Daar heb je de overheid niet voor nodig om tot die beslissing te komen, bij mijn geboorte ben ik alleen op de wereld gekomen zonder de overheid,..mijn recht tot zelfverdediging is mijn universele recht en daarbinnen is alles geoorloofd om jezelf te beschermen gewapend en al,…leef je volgens de overheid dan ben je overgeleverd en gebrainwashed,…jijzelf Guus bepaal in je leven hoe het allemaal te doen, de overheid houd de burger in slavernij zowel letterlijk als figuurlijk, je moet van die gedachte zien los te komen, zorg gewoon dat je je gezin zich veilig kan voelen en leer hen met een wapen omgaan, dat puur uit zelfverdediging,…fuck de overheid Guus, ze geven namelijk geen ene fuck om jou!

   Geliked door 3 people

 6. kampersrene zegt:

  Ik heb verschillende keren een bezoek gebracht aan het ford van Breendonk een Duits gevangenen kamp berucht om zijn wreedheden. Aan de galgen en executiepalen stond een tekst
  die ik nooit zal vergeten “” Eerbiedig deze plaats mensen hebben hier geleden opdat U in vrijheid
  zoudt leven” Inderdaad ik ben die helden dankbaar want ik met zovele andere tijdgenoten hebben
  in vrede en welvaart kunnen leven .Na 73 jaar is daar een einde aan gekomen ,dank zij “enkelingen” die minder goede bedoelingen hebben en dan bedoel ik de correcte politiek en de bende van links . De helden van heden zijn al gekend !

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Breendonk in België was inderdaad een stuk hel op aarde. De sociaal ingenieurs van de NSDAP hadden in heel Europa kampen ingericht voor heropvoeding, afstraffing en eliminatie. De harde onderdrukking van de NSDAP was duidelijk zichtbaar in de Europese samenlevingen. De zachte onderdrukking van de EUSSR is minder zichtbaar. Speelt zich af achter een masker van humaniteit maar in het eindeffect zal ze niet onderdoen.

   Like

 7. Asgard zegt:

  De Europeanen kunnen van Israël leren; als ze zouden willen!

  Wij hoeven niets van Israel te leren, helemaal niets,..wij moeten leren van onze voorouders,..Israel bestaat pas 70 jaar,..Europa al 2000 jaar en daarbinnen zijn genoeg veldslagen geweest,..onze voorouders moeten we eren, alleen dat!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Dat valt wel mee, hier slaan niet bijna dagelijks de raketten in !!

  Like

 9. Richard zegt:

  Europa heeft zo lang met het vingertje gewezen naar Israel om het te veroordelen, zonder de ware reden van Israel te durven toegeven. Nu het in Europa een beetje gevaarlijk wordt met islamitisch terreur, zijn de rapen gaar. Maar het is nog niks vergeleken de risiko’s die men in Israel loopt.
  Hopelijk zal de EU Israel nu eindelijk eens gaan steunen in hun werkwijze tegen islamitisch terreur.

  Like

 10. Pingback: Exclusief interview met Beatrix von Storch: “Voor antisemitisme is geen plaats in de AfD!” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s