Zweden maakt kindhuwelijken voor immigranten rechtsgeldig

Screenshot_4

(Door: Sean Adl-Tabatabai – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

Zweden heeft kindhuwelijken voor pedofiele immigranten, die getrouwd willen blijven met hun minderjarige vrouwen, gelegaliseerd. Een maatregel die door velen wordt bekritiseerd als het bevorderen/steunen van pedofilie. De Zweedse regering heeft haar controversiële beslissing verdedigd door te zeggen dat de enorme instroom van immigranten uit polygame en ‘seksueel diverse’ culturen tot een gevoelige ‘humanitaire’ crisis heeft geleid. “Wij accepteren of vergoelijken kinderhuwelijken niet, maar de wet bepaalt ook dat individuele rechtszaken in elk geval apart moeten worden behandeld. Wij waren van mening dat de meisjes tijdens hun asielproces bij hun mannen zouden kunnen wonen”, aldus Ingrid Hermansson, voorzitter van de Sociale Commissie van Karlskrona.

Sputniknews.com meldt: Deze aanpak werd echter niet gedeeld door Camilla Brunsberg van de Conservatieve Partij, die met klem beweerde dat de koppels uit elkaar zouden moeten worden gehaald. Volgens Brunsberg zouden de meisjes in plaats daarvan in een woonhuis voor kinderen en jongeren moeten worden geplaatst, terwijl hun echtgenoten zouden moeten worden verwezen naar het asielverblijf van de Migratieraad. Brunsberg betoogde dat er geen alternatief was, aangezien alle andere oplossingen impliceerden dat Zweden op haar schreden terugkeerde met betrekking tot de aanvaarding van het kindhuwelijk. Brunsberg uitte ook twijfels of de minderjarige meisjes echt de waarheid zouden durven zeggen over hun situatie, wanneer ze door de Zweedse autoriteiten werden ondervraagd, waarmee zij suggereerde dat individuele evaluaties in werkelijkheid niet zwaar wogen.

Niettemin stelde Ingrid Hermansson dat individuele onderzoeken in de gevallen van minderjarige immigranten die getrouwd zijn, nog steeds zullen blijven plaatsvinden, althans totdat de Zweedse Vereniging van Gemeentelijke Autoriteiten en Regio’s (SKL) andere richtlijnen in deze zaak heeft bedacht. Momenteel lijkt de Zweedse wetgeving inzake kindhuwelijken van gemeente tot gemeente verschillend te worden toegepast. Eerder dit jaar heeft de administratieve rechtbank van Växjö geoordeeld dat een 14-jarig zwanger meisje bij de immigrantenfamilie van haar volwassen echtgenoot kon worden geplaatst, met als argument dat dit onderdeel van hun cultuur was. Opvallend was dat zowel het meisje als haar echtgenoot zeer kritisch waren over de Zweedse wet, die het trouwen met minderjarigen verbiedt. “Als je midden in een oorlogsgebied zit en voor je leven vlucht, denk je niet aan de geldende wetten in het land waar je naartoe gaat”, zei het meisje tegen het Zweedse dagblad Expressen.

Daaraan voorafgaand had de Migratieraad 132 getrouwde kinderen, waaronder 129 meisjes en 3 jongens, grotendeels uit Syrië, Irak en Afghanistan geïdentificeerd. De meesten waren 16 of 17 jaar, terwijl 14 van hen 15 jaar of jonger waren. Een deel van het probleem is dat noch de Migratieraad noch de Zweedse gemeenten enige ervaring hebben om getrouwde minderjarigen op te sporen. Daarom zijn er geen uitvoerige onderzoeken uitgevoerd.

In zijn huidige staat heeft de Zweedse huwelijkswet veel kritiek gekregen van onder meer de Zweedse top-advocate en campagnevoerder voor vrouwenrechten Elisabeth Massi Fritz, die deze praktijk “onacceptabel” noemde. Eerder hebben de Zweedse autoriteiten, met inbegrip van de minister van Justitie Morgan Johansson en de minister voor Kinderen Åsa Regnér, herhaaldelijk beloofd de wet inzake kindhuwelijken opnieuw te zullen bekijken.

Screenshot_5

Bron:
http://yournewswire.com/sweden-child-marriages/
Door: Sean Adl-Tabatabai

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

41 reacties op Zweden maakt kindhuwelijken voor immigranten rechtsgeldig

 1. Thoth zegt:

  Zweden : ik maak geen vuil meer aan deze staat c.q. islamitische staat…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Thoth.
   Je moet je altijd en altijd realiseren dat wat héél ZWEDEN doet. alléén maar en uitsluitend de wil is van ’n handjevol dubieuze politici…
   Die allang niet meer het echte Zweedse volk vertegenwoordigen…

   Nèt als in Nederland en verder in héél Europa weet je nog wel.,.,.

   Like

 2. Driek zegt:

  Of het nu kindhuwelijken zijn, geknoei met kleine meisjes en baby’s, seks met lijken en een boek waarin staat dat het allemaal mag, dat Joden en christenen dood moeten, het maakt allemaal geen ene pest meer uit, de islam is heilig en kan zich werkelijk alles veroorloven, daar mag je geen kritiek op hebben. Onze bewindslieden moeten zich doodschamen, dat ze dat vieze schorem hier de vrije hand geven. En als ik dan lees dat die Marcouch door alle politieke partijen in Arnhem enthousiast als burgemeester van Arnhem is gekozen, zie ik het heel erg somber in.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Driek

   Helemaal mee eens! Ze weten overal een draai aan te geven, zodat de islam niet wordt belasterd. Pervers, vind ik dit hele gedoe! Een schandvlek in Europa is Zweden!!

   Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Er zijn inderdaad duistere krachten aan het werk om die islam te faciliteren.
   Ik heb hier nog een boek in kast staan: Oikofobie van Thierry Baudet.
   In dat boek ligt reeds een deel van de verklaring.

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Driek zegt:
   6 oktober 2017 om 18:28

   Bestialiteit is in die ideologie ook heel gewoon; zal ook wel gedoogd gaan worden. 😦

   Like

   • hendrikush zegt:

    Maar het vlees van een bezoedeld dier moet je wel aan een boer in een verderliggend dorp verkopen.

    Like

  • Ingrid zegt:

   Tegen degenen die het (al jaren) somber inzien en dat hier (al jaren) uiten :
   ik weiger mijn land op te geven. Ik ga niet moedeloos worden. Ik ga door tot het einde en wellicht strijdend ten onder. Maar opgeven en daarmee jezelf overgeven doe ik niet.
   Misschien komt er een oplossing uit onverwachte hoek ? Stemmen op de juiste partijen helpt onvoldoende, daarvoor is ons land al te ver heen. De oplossing moet vanuit het volk komen. Dus niet bij de pakken neer gaan zitten, maar samenwerkend in allerlei groeperingen en/of alleen opkomen voor ons Nederland !
   Zie het grote(re) doel en aub niet gelijk afhaken als iemand iets zegt of doet dat niet helemaal in je straatje past.

   Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  De islamisering van Zweden op volle toeren nog even en de sharia wordt het nieuwe wetboek in Zweden
  Weg Zweedse normen en waarden
  Succes met de ondergang van Zweden
  Mij zien ze daar niet meer op vakantie

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Eigenlijk als je zoiets leest:” pedofiele immigranten”, komt bij je op:
  “gelijk arresteren zulke smeerlappen”, maar ze worden dus gedoogd en goedgekeurd.
  Het verval van normen en waarden, te beginnen in Zweden……….
  * * *
  Ulla Lundegård, féministe Zweedse zal ook dit wel weer prima vinden……..

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Zweden is één open inrichting maar dat wisten we al.
  De vraag is: in hoeverre gaan Duitsland en Nederland mee met deze waanzin?
  Op de lange termijn ben ik daar niet positief over, helaas.
  De kanarie in de kolenmijn, daar is Rutte III niet gevoelig voor.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Het zijn waarschijnlijk ook inteelt pedo muᛋᛋlim huwelijken.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Zweden en Zweed beginnen zo langzamerhand vieze woorden te worden..
  Wat is links ziek, nou maar hopen dat het dodelijk is !!

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Ik vind het gewoon ziek! Kleine meisjes horen niet met volwassen mannen ‘getrouwd’ te zijn, dat is kindermishandeling! Ziekelijke, zeer zware en afschuwelijke kindermishandeling!

  Like

 9. Kindhuwelijk: in naam van godsdienstvrijheid wordt pedofilie in Nederland gedoogd.

  Aangezien pedofilie nog altijd strafbaar is in Nederland, blijkt er een uitzondering gemaakt te worden voor mensen met een andere cultuur en religie. Volgens de Universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut is namelijk gebleken dat inmiddels ruim 1000 kindhuwelijken zijn geïmporteerd. En worden getolereerd! Uit onderzoek van het dagblad Trouw gaat het met name om Syrische, Afghaanse, Eritrese en Iraanse mannen met zelfs zeer jonge meisjes van zelf 12 en 13 jaar oud. Weliswaar worden (pas!) sinds 5 december 2015 kindhuwelijken in Nederland niet meer erkend, maar niet ontbonden. Een motie met die strekking van de CDA’er Peter Oskam werd door VVD, PVDA, GroenLinks en DENK verworpen. Zie mijn artikel met video’s: https://gerard1945.wordpress.com/2016/11/28/kindbruiden-worden-in-nederland-gedoogd/

  Afbeelding:

  https://pbs.twimg.com/media/DLeOX-nWkAAT_tm.jpg:large

  Gerard

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://www.nu.nl/politiek/4149756/kindhuwelijken-5-december-niet-meer-erkend-in-nederland.html

  Kindhuwelijken vanaf 5 december niet meer erkend in Nederland
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 21 oktober 2015 16:34 Laatste update: 21 oktober 2015 21:22

  Huwelijken die onder dwang zijn afgesloten en waarbij een van de partners nog niet de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, worden vanaf 5 december niet meer erkend in Nederland.

  Dan treedt de nieuwe wet in werking, meldt het ministerie van Veiligheid en Justitie woensdag.

  Ik ben bang dat de praktijk wel anders is:

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/02/12/jaarlijks-ongeveer-250-kindhuwelijken-in-nederland

  Jaarlijks ongeveer 250 kindhuwelijken in Nederland

  Nieuwsbericht | 12-02-2016 | 09:06

  In Nederland komen naar schatting jaarlijks 250 huwelijken met een minderjarige voor. Exacte cijfers zijn lastig te geven, omdat deze huwelijken vaak in gesloten gemeenschappen worden voltrokken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Met vaststellen alléén zijn ze er anders niet; de vraag is: Wat denken ze daar dan aan te gaan dóen….
   (Geen idee, waarschijnlijk.)

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het in voege treden van een wet is absoluut niet hetzelfde als het eveneens vanaf haar datum van het invoege treden en handhaven van diezelfde wet..!!!

    Like

 11. Cleo zegt:

  Die jonge meisjes worden gebruikt als broedmachines; zoveel mogelijk kinderen werpen…

  Mensonterend!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Met een uitgescheurde vagina lukt dat na het eerste kind vaak niet meer.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Laten wij hopen op het voorkomen van het héél véél vaker vóór komen van dermate ingescheurde vagina’s, zodat een zogezegde uitgescheurde vagina nauwelijks meer de moeite waard zal worden geacht om te worden genoemd…!

    Laat staan het uberhaubt voorkomen van een vagina die nog enigszins de naam kan voeren van “Molemische Vagijn der Vagina’s.”

    Like

   • Sick World zegt:

    Hij scheurt al uit uberhoubt voor er kinderen zijn.

    Like

 12. Marc zegt:

  Dit is werkelijk écht afschuwelijk nieuws. Voor de meisjes, en voor de westerse beschaving.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Het is typisch voor die smerige godsdienst en zijn vrome aanhangers De vrouwen worden als sex-speeltje onderworpen en moeten zich hullen in dekens , ze mogen niet dit ,ze mogen niet dat . Het recht om “vrouw’ te zijn wordt ze ontnomen. Kinderen wordt het recht ontzegd om kind te zijn . Onbegrijpelijk maar dit onderwerp is vatbaar tot discussie en in bepaalde gevallen zelfs gelegaliseerd . Wat gaat de rechter zeggen als hij een bio-pedofiel straft en hij verklaart dat hij zich heeft bekeerd tot de islam ? Verontschuldigingen aanbieden en zijn straf annuleren ?
  Toch staat in de grondwet dat de vrijheid van godsdienst gegarandeerd wordt en dat wij dat moeten
  respecteren .Maar er staat in de wet ook dat kinderen bescherming genieten onder welke vorm ook
  Toch staat het ter discussie ………Mijn opmerking ver heel die smeerlapperij is …….niet voor publicatie vatbaar …Ik wil geen doodsbedreigingen krijgen van de linkse broeders en zusterinnen

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Miljoenen haatkoters moeten wij hier opnemen vanwege de rechten van het kind en internationale verdragen. Vervolgens mogen dezelfde kinderen hier worden besneden, verhandeld en verkracht. In Nederland met instemming van de regering en de meerderheid van de 2e kamer.
  Schande.

  Like

 15. Een van de onderbelichte drijfveren van de totalitaire rooje rotzakkenclubs is de perversie. Alles moet kapot of smerig worden gemaakt. Jaren geleden waren er in binnen- en buitenland perverse schooiers die via hun eveneens perverse partijen lieten weten dat ze kinderneuken gelegaliseerd wensten te hebben. Elkaar afrukkende kerels en wijven in een opblaaskut met een pottenkapsel zie je nu op elke hoek van de straat. En we moeten dat allemaal normaal gaan vinden. Sodom en Gonorrhoe groeien als kool en als je geen LHTBGHMXLIH hebt hoor je niet in deze samenleving thuis.

  De bedoeling is dat kinderneukers hier vanuit de buitenlanden hun perversie kunnen botvieren, wij daar dus aan wennen en dat de binnenlandse perversen vervolgens strak geheel legaal je kleinkind kunnen neuken. Ik stem alleen nog maar op een club die de doodstraf voor deze misdaden wil invoeren en voor in de vrijetijd deelname aan lokale Nacht und Nebelcommando’s met trage kuikenvernipperaars in de aanbieding heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Brein.
   Spaar je.
   Je hebt helemaal gelijk.
   Het wachten is dan ook op het moment dat jouw gelijk je ook daadwerkelijk geschonken zal worden.
   Je hebt alle tijd.
   Zodus, leun achterover en laat de tijd voor je werken.

   Geliked door 1 persoon

   • Bedankt, ik ben nogal kouwelijk dus ik hoopte al dat er iemand me zou weerhouden om met dit weer, bij nacht en nevel, een kuikenversnipperaar door de straten te trekken. Daarbij tref je in dit land om die tijd ook nog eens geen hond aan die je even een handje helpt. Dan krijg je alleen maar te horen dat ze al genoeg hebben aan dat aan d’r eigen te trekken de hele dag en dan nog aan zo’n zwaar ding met kuikens, nee, dank u. Dus bedankt maar weer tot de volgende uitbarsting. Als nou die Welkomstwijven zich aan die ouwe kerels aan zouden bieden als Alleenwippende Minderharige Aanrandingszoeksters met bijpassende leeftijdsverdoezeling zou het probleem in 1 klap opgelost zijn. Ja, kan ook met 2 stenen. Vind ik persoonlijk leuker.

    Geliked door 1 persoon

 16. benkok zegt:

  Nalv https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/vlaggen-komen-uit-de-kast~abca08d8/ heb ik gereageerd met de volgende reactie:

  Vlag uit voor “alles moet kunnen?!” Aan de grondwet wordt blijkbaar een hogere autoriteit toegekend dan aan de Bijbelse norm, zie Lev.18 en 20.
  Daar worden de volgende “seksuele gerichtheden” scherp veroordeeld, als ze in praktijk worden gebracht: incest (w.o. pedofilie), overspel (dwz een hetero die zijn seksuele verlangens niet binnen het huwelijk weet te realiseren), sex met dieren, homofilie en ook prostitutie wordt uiteraard veroordeeld.
  Graag verneem ik de mening van de Bijbelse gelovigen in al die gemeentes, waar men de vlag uit hangt.
  Shalom, 
  Ben Kok (joods-chr.pastor)
  tora-yeshua.nl

  In Zweden is men net zo ver “los van God” en verbonden met afgoderij (islam) als hier in Nederland, waar men “de vlag uit hangt voor zoveel mogelijk normloosheid.

  Geliked door 1 persoon

 17. Walle A zegt:

  Dit geloof ik niet

  Like

 18. Republikein zegt:

  Wanneer gaan ze terug, beter nog hoe laat?

  Like

 19. Marian zegt:

  Voor Zweden heb ik maar een antwoordt; wat is dat land diep gezonken. Je zal er maar wonen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Zweedse tandarts: 80% van de immigranten zijn leugenaars, zijn allen volwassenen. Gevolg: baan kwijt en dreigt zijn huis uitgesmeten te worden, inclusief gezin

  Dental hygienist advised the Migration Board about adult “unaccompanied” – was therefore kicked out of work. Now the entire family property can be confiscated by the region of Gotland, who hired a star lawyer. …….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/swedish-dentist-reveals-80-migrant-children-actually-adults-fired-now-may-lose-home/

  Like

 21. christdus zegt:

  @Ingrid
  helemaal met je eens , geduld hebben en moed houden is wat wij moeten doen, eens komt de
  dag – en wij zullen haar herkennen – dan rekenen we met al die stront af , dan zullen ze
  wensen dat ze nooit geboren waren , houd moed!!

  Like

 22. Sick World zegt:

  What the fck??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s