CARTOON paus Franciscus

Screenshot_29

“Er zijn grenzen aan de vrijheid van meningsuiting”, zei paus Franciscus, net voordat hij zijn gebedskleedje richting Mekka neer vleide om zijn ochtendgebed te doen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op CARTOON paus Franciscus

 1. Peter zegt:

  1.Niet eens met cartoon : de paus is gelukkig geen moslim.
  2, Niet eens met de paus : freedom of expression has limits. De vrijheid van het vrije woord heeft naar mijn bescheiden mening geen grenzen.

  Like

 2. Peter zegt:

  Voltaire zei ooit: “Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen.”
  Zelf ben ik katholiek, maar ik gun iedereen te geloven wat hij of zij wil, En, ook heel belangrijk, iedereen mag van geloof veranderen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Peacepipe zegt:

   Iedereen mag van geloof veranderen, behalve moslims. Eens moslim, altijd moslim! Op het verlaten van de islam staan zware straffen tot de doodstraf in sommige landen aan toe! Moslims worden door hun geloof in HORIGHEID gehouden en dat is in strijd met artikel 4 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: niemand zal in SLAVERNIJ of HORIGHEID gehouden worden. Alléén al op basis van dit artikel zou de islam in Nederland/Europa verboden moeten zijn! Maar ja daar, denkt Frau Merkel heel anders over en zij is de baas in Europa zoals we allemaal kunnen zien!

   Like

 3. Draco zegt:

  Walgelijke man, vuile moslimvoeten kussende satansdienaar

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Dementerende ouwe zak.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Smakeloos zijn de bovenstaande opmerkingen.

  Like

 6. Vroeger zag je ze wel bij de bouw van de pyramides of op schepen die door slaven werden geroeid. Ze stonden dan open en bloot met d’r zweep te knallen. Maar ja, op den duur viel dat teveel op en begonnen de slaven te morren. Een tijdje later lieten de horigen zich opruien door de neven van de plaatselijke heersers mede doordat hun huurlingen, zeg maar de latere Blackwaters, zo’n mooi pak aanhadden en te vreten.

  Dus dat moest anders. De politiek en de religies werden uitgevonden en de Poederpruiken doken onder achter lege BV’s en Kartelpartijen [geen schrijffout]. In het dunne pamflet uit 1492 [ja, vóór die jongen met die jurk en dat kruis, kom, hoeheettie], van Toetanchamon, Uitgeverij Timmerfranz BV “Wie Poedert daar in mijn Pruik” lezen we dan ook:

  Artikel 1 uit het Handboek Poederpruik:
  “Gij zult met alle middelen voorkomen dat onze Horigen en Slaven ontdekken dat ze Horigen en Slaven zijn.

  Dan is zo’n vent in jurk maar dit keer met zonder zweep maar met onfeilbare praatjes toch wel handig.

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter zegt:

  De paus mag ons wel een leugenachtig verhaal vertellen (dat zijn god echt bestaat) maar wij mogen niet zelf bepalen wat we zeggen? Dat is hypocrisie ten voeten uit. En wat fatsoenlijk is of niet, bepaalt de paus ook niet. Ik bepaal zelf wel wat ik zeg of niet zeg, nou ja niet helemaal natuurlijk want er zijn dingen die ik beter maar niet kan zeggen zoals Theo van Gogh heeft ervaren. Er staan mijoenen Mohammed B’s klaar om ons de keel af te snijden, ze wachten alleen nog op een startsignaal vanuit het Midden-Oosten want een aanleiding om tot de daad over te gaan hebben moslims niet nodig. Ze doen het alleen voor de spaarpunten bij Allah.

  Like

 8. Jean zegt:

  Oh wat zou ik graag “achter” die klootzak staan met veiligheidsschoenen aan zodat ik hem een trap tegen zijn klokkenspel kon geven dat hij in mekka zou neerkomen, zelden een grotere huichelaar gezien. gelukkig hou ik mij niet bezig met zijn huichelarij.

  Like

 9. Wolf zegt:

  Die paus dient onderste boven aan een onderste boven geplaatst kruis genageld te worden om langzaam dood te bloeden. MIDDEN op dat plein van die rooie Kattelijken.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marian zegt:

  Kijk uit Wolf, anders hebben ze weer een martelaar erbij. Die ze heilig in het rijtje kunnen verklaren.

  Like

 11. kruisridder zegt:

  In de Middeleeuwen belandde men al door toedoen van de Kerk op de brandstapel als men liep te verkondigen dat de Aarde om de Zon draaide, vrouwen verdacht werden van hekserij etc. En dus werd de scheiding tussen Kerk en Staat in het leven geroepen. En de Staat werd de enige wetgevende macht. En dat moet vooral zo blijven. Goed dat de macht van de Kerk is ingeperkt. Geen enkele religie danwel ideologie behoort aan de wortels van de Grondwet te knagen. De Paus mag zijn mening dus hebben, maar die is niet relevant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s