FOTO´S GB: van gecontroleerde naar ongecontroleerde immigratie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTO´S GB: van gecontroleerde naar ongecontroleerde immigratie . . .

 1. Duchesne zegt:

  …It’s called PROGRESS…

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Net in NIeuwsuur. Mannen van 80 die nog moeten werken om in leven te blijven. Een had in het buitenland gewerkt en te weinig AOW opgebouwd. Nu kun je daar van alles van vinden, maar ik denk dan toch aan migranten, die hier niet geboren zijn en nog nooit gewerkt een huis met inboedel en uitkering krijgen. Ik kan het gewoon niet aanzien en krijg dan zo’n woede van binnen.
  Het is een complete nachtmerrie. Zo zie ik het wat er nu gaande is. De machteloosheid die je dan voelt als je dat ziet op tv, is hemeltergend.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter zegt:

   als de machteloosheid omslaat in blinde woede, doen we dingen die we zonder die emotie nooit zouden doen. Het spreekwoord zegt dat de kruik net zolang te water gaat totdat hij barst. Onze politici zien de kruik wel maar zijn blind voor de enorme hoeveelheid haarscheuren die inmiddels in onze kruik zitten. Als de kruik barst worden ze door het water meegesleurd en zullen jammerlijk omkomen. Ik hoop zelf stiekum dat mijn lijstje politici waar ik het meest de pest aan heb als eerst het loodje leggen. Ik aarzel tussen Koenders, Rutte of Pechtold.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Rensk.
   Ik heb de uitzending niet gezien, maar mijn echtgenoot wel. Ook hij was hevig verontwaardigd dat illegalen hier een prima tijd beleven, maar mensen zoals deze man van 80 (en hij zal lang niet de enige zijn) zoeken het maar uit. De overheid draagt vreemdelingen een zeer warm hart toe, maar voor het eigen volk kennen ze weinig of geen ‘genade’! Harteloos en buitengewoon beschamend!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Een ding wat een ‘bobby’ ontbeert is gezag uitstralen, wat ook veroorzaakt werd door dat debiele hoofddeksel en het ontbreken van een pistool.

  Dit maakt ook geen indruk

  Geliked door 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Gebeurd ook in bijvoorbeeld Duitsland, vrouw altijd als secretaresse gewerkt, pensioen van 450 per maand, langzaam doodgaan op een kamertje, 150 om van te eten. Komt er een mislam met drie vrouwen en ongedierte, sleept ruim 11000 per maand binnen, nooit ook maar een ruk bijgedragen aan wat dan ook. Opstand en revolutie worden gemaakt door de eigen regering.

  Geliked door 2 people

 5. Marian zegt:

  Krijgen jullie zo langzamerhand ook geen moordneigingen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s