“In post-socialistisch Oost-Europa veegt men de billen af met intolerante deugterreur”

Screenshot_26

(Door: Alan Turgutoglu)

“Overheden dienen de burger te vrezen”

Het bloed van de 59 doden en de honderden gewonde Amerikaanse country-concertgangers was nog niet opgedroogd of de linkse fatsoensmensen stonden al klaar om hun nep-nieuws en deug-meningen aan het publiek op te dringen. ‘Amerikanen zijn stom en dom, omdat zij vuurwapens niet willen verbieden na een schietpartij’, ‘Europeanen zijn slim en verlicht, omdat zij het niet nodig vinden zichzelf te verdedigen tegen, bijvoorbeeld, de hordes verkrachters en misdadigers die illegaal zijn binnen gedobberd’.

Het hernieuwde leven van een conservatieve beweging in de westerse wereld onder leiding van president Trump, die standvastig de vrijheden van de Amerikaanse Grondwet blijft verdedigen, is voor de deugmens niet te slikken. Voor de Europeaan die zijn gezonde verstand nog niet is verloren, is dat des te meer reden om ook voor deze rechten te pleiten…

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op “In post-socialistisch Oost-Europa veegt men de billen af met intolerante deugterreur”

 1. Sabeltant zegt:

  Goed geschreven!

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Wij hebben geen wapen nodig om ons te verdedigen Volgens de autoriteiten moet een armlengte volstaan

  Like

 3. Asgard zegt:

  Het ligt er dik bovenop wat betreft de corrupte schijnheiligheid van overheden die handelen tegen zelfbescherming voor het voorhanden hebben van wapens. Dat is ook de reden dat de Europese bevolking na de 2e WW werden ontmand voor het hebben van wapens, dit puur om de macht van de politiek door de strot te duwen, zodat de bevolking monddood gemaakt kon worden, zich ook niet kunnen verweren tegen politie geweld,…goed voorbeeld is het referendum onlangs in Spanje, waar grof geweld werd toegestaan tegenover de Catalaanse burgers,..zonder wapens is de burger overgeleverd aan een corrupte overheid die ondemocratisch functioneert en de burger murw slaat door haar regels en wetten, pure slavernij dus wat word toegepast door de overheden!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s