Karl Marx: een leven op de pof, een afperser en buitenechtelijk vader. Ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van de Oktoberrevolutie in Rusland 1917

Screenshot_15

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De overwinning van de Russische Bolsjewieken heeft het socialisme bijna naar wereldheerschappij geleid. Na Rusland werd China socialistisch – en het had niet veel gescheeld of ook Europa was in handen gevallen van de socialisten.

Terwijl in het Russische moederland van het communisme bijna niets meer overgebleven is, terwijl China een eigen weg vond tussen communisme en kapitalisme, hebben de linksen in Europa het gered: nog slechts enkele jaren, en ze hebben in ons cultureel en wetenschappelijk unieke continent de absolute heerschappij overgenomen.

100 jaar na de Russische Oktoberrevolutie is het communisme in het Westen sterker dan ooit. Dankzij de Duitse hereniging kon links voor zijn doelstellingen beslag leggen op de macht over een van de belangrijkste landen ter wereld.

Michael Mannheimer Blog

Voorbeeld Karl Marx: de nuchtere waarheid achter het idool van links

In oktober 2017 verjaart de Russische Revolutie voor de 100ste maal. Naar aanleiding van het voorgenomen jubileum publiceert “Epoch Times” opnieuw een in 2011 gehouden interview met de historicus Professor Konrad Löw. Hij geldt als expert in het onderzoek over Karl Marx als auteur van het “Rode boek over het Communisme.”

De historicus Professor Konrad Löw, auteur van het “Rode boek over het Communisme”, is een uitgewezen Marx-expert. En er is nauwelijks een mededinger denkbaar die hem wat betreft zijn grondige kennis betreffende deze Duitse filosoof en oproerkraaier het hoofd kan bieden. Na zijn decennialange onderzoekingen op het gebied van het Marxisme kwam hij tot een nuchtere conclusie:

“Nauwelijks een Marxist kent Marx. Bijna niemand die zich op hem beroept, heeft ooit een werk van Marx gelezen. Dat geldt voor de gewone man net zo goed als voor de academici, zelfs wetenschappers, die zich in hun werken of voordrachten op hem beroepen.”

Dat is het onderzoeksresultaat van één van de meest bekende Marx-wetenschappers ter wereld. Marx was het soort mens dat vol is van zelfbewustzijn, en tegelijkertijd – dat gaat hand in hand – alle anderen, de mensen, maar ook hun traditie, geringschat, zo niet minacht.

Maar heel weinig linksen weten wie er werkelijk achter de door hen opgehemelde idolen zitten. Meestal zijn het psychopaten, leugenaars en volkerenmoordenaars

Niet veel anders gaat het met andere “groten” uit de wereldgeschiedenis – de goede of de slechte. Nauwelijks een moslim heeft ooit de koran gelezen, laat staan een blik in de Hadith geworpen, en maar heel weinig moslims hebben ook maar het geringste idee welke menselijke ravijnen zich achter hun idool Mohammed verbergen.

Nauwelijks Chinese – en slechts héél weinig westerse – Maoïsten hebben ooit iets van Mao gelezen. Men beroept zich op personages of profeten, die men eigenlijk helemaal niet kent. Niet anders is het met Che Guevara: verheerlijkt als een moderne Christusfiguur gooide Castro hem het land uit, omdat Che met de revolutie, met het doden, waar hij zo van hield, en vooral met het folteren (een van zijn lievelingsbezigheden) eenvoudig niet wilde stoppen, hoewel de Cubaanse revolutie allang had overwonnen.

De handen van de meeste linkse iconen zijn met bloed besmeurd. Aan hen kleeft het bloed van miljoenen in naam van het socialisme vermoorde tijdgenoten. Of ze waren, zoals de onbeschrijflijke Günther Grass, de Duitse winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, die eeuwig zijn vingertje ophief tegen de “Duitse fascisten” maar tot aan de ontvangst van zijn Nobelprijs, waar hij zo innig naar verlangde, die 40 jaar lang het feit verzweeg dat hij zelf bij de Waffen-SS zat.

De serie “Idolen van links” zal met onregelmatige tussenpozen met nieuwe inzichten worden voortgezet.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Karl Marx: een leven op de pof, een afperser en buitenechtelijk vader. Ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van de Oktoberrevolutie in Rusland 1917

 1. tippelaar zegt:

  De links denkers hebben met Marx gemeen dat zij altijd op de zakken van kapitalisten hebben geleefd omdat zij menen daar een natuurlijk recht op te hebben. Zoals Marx zijn hele leven heeft geleefd op de zak van zijn kapitalistische vriend Engels. Dus links lullen en rechts zakken vullen, het werkt nog steeds. Zie het gedrag van frans timmermans bij de e.u. en die andre linkse grabbelaars natuurlijk

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De linksmens is ook een lichtend voorbeeld, kijk om U heen en walg !!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Goed beschouwd was Marx dus niet zo’n perfide tipe als Mohammed de pedofiel, moordenaar en dief (enz). Ergo, een crimineel.

  Like

 4. Cynicus zegt:

  Links is Pol Pot, Mao, Stalin, de DDR, Noord Korea. Overal waar links aan de macht komt gaat de macht van het volk naar een partijelite die alles afpakt van het volk en zegt uit naam te doen van het volk. Slechts met veel geweld en onderdrukking van het volk in dwangarbeiderskampen en dergelijke slagen deze psychopaten erin om aan de macht te blijven. Nu heeft links een nieuw machtsmiddel en dat is de toenemende digitalisering zodat men met een druk op de knop kan bepalen wie leeft en wie niet mag zijn. Deze digitale dictatuur rukt steeds meer op en wordt steeds meer gepromoot door de linkse millenials die verontwaardigd zijn dat ze op de rommelmarkt niet met pin kunnen betalen. Als echte agenten provocateurs zijn die gehersenspoelde knotjeshipstermillennials continu bezig om te provoceren. Zie de huichelachtige linkse Uva-millennials die de agenda nastreven van hun linkse verkapte communistische ouders die nog weg zitten te dromen van hun stomme provo-acties en liever allerlei gesubsidieerde en gemaakte linkse kutbanen hebben in het linkse bolwerk Amsterdam die worden betaald van uw belastinggeld. Links parasiteert op andere hardwerkende mensen en dragen de welvaart over aan een kleine ultrarijke elite die in hun vuistje lacht over zoveel bruikbare debielen die de gewone hardwerkende mensen kapot maken en de welvaart doen overhevelen naar de elite. Nu heeft links een nieuw wapen en dat is het klimaatsprookje en als kers op de taart het schuldig moeten voelen voor de problemen in andere landen en de daarbij behorende vluchtelingenstroom.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mario Schettini zegt:

  Marx was via zijn moeder familie van de Philipsen uit Eindhoven. Ja, die Philips! Er wordt zelfs verteld, ik heb het nooit bevestigd gezien, dat de oude Philips de studie van Marx betaald zou hebben.

  Like

 6. christdus zegt:

  Links is een beetje als het sprookje van Hans en Grietje , eerst lokken ze je met lekkers :
  Premie – A en B woning , 38 urige werkweek enz , om je – uiteindelijk met het verdrag van
  Straatsburg 1975 – implementatie Kalergiplan – op te vreten , de flikkers hebben altijd een
  dubbele agenda !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s