Miljoenenfraude door abortuskliniek keten Casa: zorgverzekeraars leeg getrokken

Screenshot_18

Voor zeker 8,8 miljoen euro zorggeld bij elkaar gefraudeerd

Casa, de keten van abortusklinieken in Nederland, heeft voor miljoenen euro’s zorgverzekeraars opgelicht. Er werden onder meer declaraties ingediend voor behandelingen bij verzonnen patiënten door niet-bestaande specialisten. Dat meldt de Volkskrant zaterdag. Dit blijkt uit een onderzoek van accountantskantoor KPMG, waarover de krant beschikt.

De schade van Casa’s gesjoemel met zorggeld bedraagt 8,8 miljoen euro, becijferde het accountantskantoor. KPMG onderzocht echter alleen de jaren 2012-2016, terwijl de misstanden blijkens het onderzoek in 2006 begonnen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Graaien, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Miljoenenfraude door abortuskliniek keten Casa: zorgverzekeraars leeg getrokken

 1. Elisah zegt:

  Wat hadden ze dan verwacht, van mensen die er een business van maken om kinderen te slachten?

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Oppakken en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang opsluiten, maar ook alle bezittingen in beslag nemen !

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Ik vind het verschrikkelijk dat ik -onwetend van dit feit- zeer waarschijnlijk heb meebetaald aan het doden van nog ongeboren kinderen!
  Het valt mij op dat er de laatste tijd steeds meer beerputten opengaan, en er steeds meer walgelijke zaken aan het licht komen!
  Welke sancties worden er opgelegd aan de ‘keten Casa’? Ik vraag mij af hoeveel mensen zich door dit bericht bedrogen voelen, en wat het antwoord van zorgverzekeraars hierop is! Een zorgverzekeraar hoort bij te dragen aan de gezondheid van mensen. Er mag geen geld vrijgemaakt worden voor levensbeëindiging, op welke manier dan ook.

  Like

 4. Ivan Chapka zegt:

  Schandalig, maar het zijn niet alleen de abortusklinieken, de hele maatschappij is ervan doordrenkt, van woningcorporaties tot NGO’s, van ziekenhuizen tot klinieken etc.
  Maar bovenal gebeurd deze oplichting door de boven ons gestelden, dus de zogenaamd integere politici, vooral VVD’ers hebben hier een handje van, maar eigenlijk bijna alle politici, omdat die kennelijk denken dat ze er makkelijk mee weg komen.
  Ook dit hebben wij te danken aan die geweldige privatisering van o.a. de zorg.
  Zo en dan nu even met de stofkam door Hilversum.

  Geliked door 2 people

 5. VarAway zegt:

  Neu hoor, geen ECHTE fraude.
  Het accountantskantoor heeft het niet goed begrepen….
  De bonnetjes van het ene jaar zaten bij het andere jaar.

  Uiteindeijk blijkt een taakstrafje ruim voldoende bij deze artsen.
  D66 rechtertjes kennen de jongens en meisjes van KPMG nog van de golfclub
  en van het studenten dispuut. Hun zoons en dochters zeilen samen.
  Misschien ook ” hulp ” gehad voor hun dochter na een ongelukje?
  Dat kunnen we wel even regelen buiten de boeken om, toch?
  Teeven met zijn verdwenen bonnetje?
  Ons kent ons.
  Jawel…

  Geliked door 3 people

 6. Edgy Veggie zegt:

  Ze ‘verdienen’ niet alleen hun geld in een verwerpelijke ‘business’, ze blijken dus ook nog eens de boel te besodemieteren. Ik heb me er eens in verdiept, in die abortusklinieken. Het is werkelijk misselijkmakend wat daar allemaal gebeurt. Vooral de zogeheten ‘late abortus om sociale reden’ is wat mij betreft pure moord. https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/09/16/late-abortus-om-sociale-reden-is-moord/

  Erwin

  Geliked door 1 persoon

 7. exmarineman zegt:

  Er is in de zorg heel veel mis in Nederland, ook vwb de medicijnen is er een overvloed aan corruptie of omkoperij hoe je het maar wilt noemen. Hoe kan het anders zo zijn, dat de zorgkosten in Nederland zo ongelooflijk veel hoger zijn dan in de omliggende landen. Terwijl er daar geen of nagenoeg geen wachtlijsten bestaan staat het er in Nederland bol van voordat er een operatie kan plaatsvinden. Dan vwb dit abortussen gedoe. Er is in Nederland een wet die het toestaat, maar men weet kennelijk ook heel goed als artsen hoe die regels te omzeilen (beter te overtreden). Ik kan mij niet voorstellen dat er zoveel “ongewenste” zwangerschappen zijn elk jaar in Nederland. Vwb de voorbehoedsmiddelen is Nederland 1 van de best- en meestvoorziene landen: de pil, de morningafterpil, spiraaltje en dan nog voor de mannen het condoom. Ik kan me wel vinden in het feit dat als er een verkrachting heeft plaatsgevonden en je daardoor zwanger bent geworden dat er daardoor abortus wordt gepleegd. Maar dat zwanger zijn is dan in een heel vroeg stadium al bekend, dus kun je er ook “bijtijds” bij zijn en in ieder geval binnen een paar weken en niet 2 maanden of langer wachten. Want na 2 maanden is er wel degelijk sprake van een levend wezen en wordt het al een vorm van doodslag. En dat meisjes van 12-18 jaar abortus laten plegen kan ik mij ook best voorstellen, maar zoals gezegd ze kunnen allemaal voorbeheidsmiddelen krijgen en aan de andere kant moet je jezelf ook maar eens op het gebied van sex hebben gaan gedragen en beheersen, want dat is iets wat ook in de opvoeding thuishoort.

  Geliked door 2 people

 8. abouneenee zegt:

  Via de verzekeraarslobby in Den Haag wordt iedereen verplicht om te betalen voor zaken waar men wellicht nooit gebruik van maakt, een soort Obamacare. De zorgafhankelijkheid van nieuwe Nederlanders en statushouders is hoog.

  Ikzelf zorg dat ik uit de buurt blijf van ziekenhuizen door zuinig met mijn lichaam om te gaan, mijn huisarts ken ik niet, maar toch moet ook ik allerhande verzekeringen betalen enkel omdat de verzekeraars dat in een 1-2’tje met Den Haag verplicht hebben gesteld. Verzekeraars zijn echt geen slachtoffers zoals dit artikel impliceert. Als ik mij dan eens laat behandelen voor iets is dat zeker niet in Nederland en krijg ik dus ook niets van de verzekeraar vergoed.

  Er is nog genoeg om op te lossen in verzekeraarsland voordat zij kunnen worden aangemerkt als slachtoffer. Zij zullen eerder slachtoffers kapotprocederen die gewoon in hun recht staan als die een werkelijke schadeloosstelling willen van hun verzekerde nadeel en weigeren mee te gaan in de gebruikelijke handjeklap van advocaten.

  Overigens is de bron waar dit artikel vandaan komt ook al discutabel: het ANP, één manier waarop de globalisten hun nepnieuws de wereld in helpen, althans de focus bijstellen op hun eigen doelen.

  Verzekeraars spelen naar buiten toe geregeld een charmeoffensief, maar als het om geld gaat zijn dwangprocedures (het 1-2’tje) nooit ver weg.

  Het verzekeren van risico ontslaat de verzekerde van het nemen van verantwoordelijkheid en op die manier zal de een verzekerde nonchalanter handelen, soms met desastreuze gevolgen voor de benadeelde partij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s